- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
szezso15 #49846 üzenetére
Tedd fel mondjuk a QuickSystemInfo-t, abban jól látszik mi fut, és mennyi cpu-t + memóriát használ. Igyekezz minél kevesebb widget-et használni, azok sokat számítanak (meg az automatikus frissítések).
A témához még hozzátartozik, hogy az, hogy azt írja ki 7%-t merült, nem jelenti azt hogy valóban ennyit vesztett a kapacitásból. Ami számít, hogy mennyi ideig bírja, nem amit kiír. -
Lasy
veterán
válasz
szezso15 #49721 üzenetére
szerintem nem mindent másol oda, de ki tudja.
Én amit az elején használtam gscript-es megoldást az mindent oda másolt, mégy a gyári progikat is.
így ha kivettem a telefont akkor be sem akart indúlni.
viszont azt is néztem már, ha pl memkarit cserélsz és van ext2 particiód, akkor csak a WIPE után tudod bekapcsolni a telefont, addig semmi nem lesz jó.thomikaf1
Akkor szedd ki abból a romból a launcher2.apk fájlt és tedd bele ebbe.
Így ugyan az lesz. -
esox
senior tag
válasz
szezso15 #49033 üzenetére
Hát én ezt mondtam akkor, mert ez totál igaz. A kollegámé pl nem ilyen. Nem értem én a blade-eket tényleg. Jó kis cucc ezért a pénzért, de nekem ne jöjjön egy szervizes azzal, "hogy hát ha ez poros, akkor a következő is az lesz, nem? Akkor meg miért cseréljük..."
Azért mert garanciális időn belül van és nem azt kaptam a pénzemért, amit akartam. Ezért cserélitek (már ha nem lehet szétszedni bent a szervízben és 10 mp alatt kiporolni).
Olvastam vkinek a fórumán olyat, hogy azt mondták, akinek nem tetszik vegyen Defy-t helyette. Ok, akkor kérek azt helyette, köszi szépen. Az bezzeg nem működik...
Mindezek ellenére azt kell mondjam, hogy a T-s szervizek elég korrektek, mert szinte mindenkinek cserélték, ha valami olyan hibája volt, ami ott helyszínen nem volt orvosolható. Mivel csak a 256->512 javítás volt sw-en "javítható" más hibára tudtommal mindenkinek cseréltek. -
fonix232
aktív tag
-
-
dragon1993
őstag
válasz
szezso15 #48057 üzenetére
Cserélejek veled , kijelő közepén a porszem .
Nem tudom , hogy került oda de a kompresszor sem szedte ki.appelme
Elfeledkeztem , hogy az andoid nem lehet alaplaphibás , hiszen kijön a droid előveszi a forrasztópisztolyt , ha nem menne. neki felhívja a sógorát artuditut ő aztán nagyon jól forraszt.
-
-
syl5
őstag
válasz
szezso15 #47425 üzenetére
Ne basszattok már fel, hogy van OLED-es T-s!
Most komolyan!
Akkor OLED-es, ha a fekete nem világít!
Könnyen lehet ellenőrízni úgy hogy egy fekete képet megnyitottok full képernyőre, és egy sötét szobába megnézitek, hogy világít e. Ha nem akkor OLED!(#47446) szezso15
A videon (a másodikon) az OLED, lehet látni hogy nem világít a fekete!
Viszont az első Voda szarral készített videon tényleg két TFT-s van, már amennyire látni lehet abból a rossz minőségű video-ból. -
-
sunahunter
senior tag
válasz
szezso15 #46742 üzenetére
Attól függ. Netezni, telefonálni úgy tapasztaltam igen. Filmet nem jól játszik, ezt tudjuk.
De már sok minden stabil rajta, Én visszatettem pár óra után a 10flb-t.(#46728) B-L-A-C-K
Az akksikijelzést lehet állítani, csak már nem tudom hol (cm settings?) . Meg a procit is lehetett, biztos, meg is néztem, 600-on volt, nekem maradt ott. Azt hiszem valamelyik feltelepült programban van ez az opció. -
embe
nagyúr
válasz
szezso15 #46718 üzenetére
Tessék : Appmonster. Barcode scanner-rel olvasd be!
-
Razor_alpha
tag
válasz
szezso15 #46700 üzenetére
Én kizárólag a recoveryt ajánlom pedig, lehetőleg egy friss 3.xx változatot.
Advanced alatt partition sd card, aztán mounts-ból grátisz le is formázhatod, arra jó, hogy kiderül, hogy tudja-e mountolni még egyszer. Ezek után, ha mást nem formatáltál véletlenül nem látom okát miért ne indulna el maga a rendszer. -
Skullen
tag
válasz
szezso15 #46700 üzenetére
Ugyanúgy EASEUS-el, csak nem kártyaolvasóban, hanem a kártya a telefonban, és a telefon a gépre dugva. Elvileg így is működnie kell, legfeljebb kicsit lassabb lesz a folyamat. De nem próbáltam!
(#46702) kentucky
Ja ...megértem. De az n25-ből szedett driver-ből készült update-el az is megoldható.
De ugye sosem erőszak a disznótor. -
Luissimo
veterán
-
kelzsoca
félisten
-
Mr.C
őstag
válasz
szezso15 #43120 üzenetére
Hát ez a quadrant ... nemtudom h lehet-e bizni benne... nekem elöször jj rls9 volt fennt... ott mutatott 450et, aztán ráraktam a paul féle r11et és 840et irt és nekem az sokkal lassabb volt játékok terén is mint a jellyfish. most flb r10b-vel kb 800 az érték és jo is...
-
embe
nagyúr
válasz
szezso15 #42803 üzenetére
Valóban a keep alive nem engedi el nekem sem a wifit
Viszont nem találtam olyan opciót, hogy be lehessen állítani azt, hogy pl. a screen off módban kikapcsoljon.
Más: Boot animáció
Ezt a boot animációt letöltöttem. Bemásoltam a system/media könyvtárba , de nem működik.
Jelenleg a Kelzsoca féle FLB-R8_HUN_update_full van fenn.
Valami tipp a linkelt bootanimáció telepítésére?
Előre is köszi! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
szezso15 #41850 üzenetére
Csak nem?
Töröld ki az alkalmazáskezelőben az adatokat és állítsd be újra.
Eddig én read-only-ban voltam én is
Vélemények az n13-ról közben, a teljesség igénye nélkül:- Fagy az USB, pont mint eddig.
- A proximity még nem 100%-os, de már símán használható.
- kegyetlenül merül tőle a teló
- a galéria helye megadásánál megvan az a "jó" tulajdonsága, hogy nem igazán pozicionál. Én pl most Norvégia területén helyezkedem el szerinte...
- fekete-fehéren villog a kép a kamera előnézetben , pedig a VMHeap Size már: 24-ig le van csökkentve.
- a kezelőfelület eleinte lassan reagál, aztán beáll egy elfogadható értékre. -
kelzsoca
félisten
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest