Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
jkorr
csendes tag
-
Joshi
titán
A Home gomb hosszú megnyomására lehetett választani a Launcherek között de amióta bepipáltam hogy ez legyen az alapértelmezett Launcher már nem jelenik meg ez az ablak. Jelenleg több Launcher is telepítve van de nem tudok közöttük váltogatni. Hogy lehetne előcsalogatni a Launcher választó ablakot?

-
xakta
tag
Én is letakarítottam az usb drivereket , és újratelepítés után már nem látja a gép a telefont.

-
xakta
tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Jajj te kis antiszemita , hogy mondhatsz ilyet ?

-
Sztlaci
aktív tag
A felugró hardver telepítési ablakokra a megoldás, mindegyiknél a keressen automatán kijelölve,majd tovább gomb amíg bejön a nem lehet telepíteni, ott legyen bepipálva a legközelebb ne keressen drivert, és tovább, ezt el kell játszani az összes 5-7 ablakkal és többet nem hepciáskodik. (A WIN-XP driver csomag nem megoldás )
-
Saccco
nagyúr
válasz
kagzer
üzenetére
Vodához nekem megvan a megoldás a netproblémára. Egyrészt nincs bekapcsolva a 'data'. Másrészt aktiváltam a napijegyet, ha beüt a krach akkor is csak 150Ft-ot kell kifizetnem. (150Ft - 10MB - 1 nap)
(#44460) SteveBeard:
Láttam, hogy írtad az AmonRA-t. Más is írta már, de mivel a többség CWMezik azért írtam, hogy a 3as kell hozzá.(#44536) Sir Riccio:
Nem jársz rosszul, az ideköltözéssel.
-
-
xakta
tag
Feltettem a kalibrálókát , bekapcs után a 100% egyből 98 , majd 97% -ra esett vissza.
Kiváncsi vagyok vajon mi lesz ebből ?
-
Crell
csendes tag
Üdv, az lenne a problémám hogy tegnap óta ha csatlakoztatom a telefonom a gépre állandóan feldob egy ablakot hogy telepítsd a hardver-t(kép és ha le mégsézem akkor is állandóan visszahozza.Ez nem is lenne probléma de nem olvassa be a memória kártyát.
A Zte Blademet még November végén vettem és azóta is csak csodazipet tettem fel rá.Próbáltam rebootolni, memória kártyát kivenni/betenni de ez sem segített.Valaki tudna valami megoldást a problémámra? -
kelzsoca
félisten
Hát ez is aktív használat volt, szerintem nem rossz eredmény, ezeknél jobbat csak akkor lehet kihozni ha:
- nem is használod a készüléket
- teljesen lebutítod az egészet (semmi értelme akkor meg minek)
- ha lenne hozzá nagyobb teljesítményű akksi
- pótakksi (T-nél 3k, szerintem kibírható) -
Keeperv85
nagyúr
Na puff neki... pedig mentem volna a T-hez, ha sikerül legalább még egy embernél ugyan ezt elkapni.
Nálam ugyanis az van, hogy ha azt bekapcsolom, akkor egyszerűen megöli az érintő panelt. Teszi ezt úgy, hogy volt már pár rendszer feltéve. Egy ideig jó, utána semmire nem reagál. Kikapcsolom és megszűnik a probléma.
Először azt hittem nem,vagy rosszul megy a szenzor, de ez sem igaz, mert tesztek alatt semmi gondja...
-
anglergab
addikt
Akksi kalibrációnál csak tedd fel Kelzsoca megfelelő update.zip-jét!
Ha több dolgot is kipróbálsz, az felülírhatja az update.zip hatását!
Ezért csak a megfelelő update.zip-et tedd fel a kalibrációhoz, semmi mást nem kell csinálni!
Persze, mivel mindegyik akksi egy picit más a legjobb megoldás kétségkívül a rom csere utáni többszöri teljes feltöltési/lemerítési ciklus. Erre nem az akku kémiája miatt van szükség (mivel Li-os), hanem az Android "tanítása" érdekében -- hogy megfelelő legyen a valóságnak a hátralévő töltöttség kijelzése. Sokszor amikor lekapcsol a telefon (lemerült akku miatt) bőven lenne benne még töltés, csak az Android nem megfelelően mérte fel az akku kapacitását.
-
Gabbo
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Tegnap Kelzsoca Fórumtárs által feltett batterystats.bin updatet felraktam.
Megosztanám veletek a tapasztaltakat, és a véleményeteket kérem, hogy szerintetek jó-e az eredmény. (tudom, tudom, minden akksi más és más, de kb
)17:46= 100%
17:46-00:05-ig -26% (tehát 74% állt az akku.
)
Ez idő alatt wifi (80mb adatforgalom), 3g(4,70mb), bluetooth használat (küld/fog.)
levelezés/widget frissítés, programok telepítése, használata, telefonálás (1).
A 3g végig aktív volt. Kivéve ugye ha a wifi volt az.
Majd kikapcs.07:13 bekapcsolás, 67% töltöttségi szint.
wifi(30 mb), 3g(1,60mb), angry birds 15 perc (közben wifi on), 5 sms váltás
programok futtatása, widgetek/levelek frissítése. program eltávolítás/telepítés.
Szintén végig aktív 3g-vel.
13:19=38% áll az akku töltöttsége.Akinek van vélemény nyomja csak, de offolni nem ér

-
kelzsoca
félisten
válasz
dyvad2
üzenetére
Dobd fel a kalibrált batterystat fájlt a telefonra, mert friss rom felrakás után soha-senkinek nem fog 3 napot elmenni a telefonja.
Egyébként nekem ezzel a rommal 3 nap alatt úgy merült le a telefon hogy aktívan használtam

.....
Persze a legtöbb esetben user error is van, mert még a jövő hét widgetjét is használja+live wallpaper és egyék hülyeségek
(#44569) Keeperv85
Gondold el milyen jó lenne 1.6-os driddal

(#44568) hkpsz
2.1-es rom fel, ha azzal is csinálja akkor mehet vissza cserére.
-
Keeperv85
nagyúr
Csak hogy mondjak valami pozitívat a 2.1-re: tegnap óta megy a Live Wallpaper, be van kapcsolva a Wi-Fi, volt egy 5 perces telefonálás. Elvileg ez a 19. óra és most van az akku 92%-on...
@hkpsz: légyszi, írd már meg: be van kapcsolva az automatikus fényerő?
@kelzsoca: inkább nem akarom elgondolni.
Biztos remekül hasítana rajta. 
-
hkpsz
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Igen key test volt csak nem emlekeztem a nevere

Most allando teszt folyik, produkalt olyat is, h Akku kiszedos ujrainditas utan egy darabig ment, kb 10 perc utan kepernyo megszunt erzekelni, majd par perc utan ujra bekapcsolva megint tudtam nyomkodni kicsit. Aztan megint kampec, most megneztem, epp megint reagal.
Gondolom az a szakvelemeny h csodazip-pel t-mobilositani es tesztelni, majd szerviz... de legalabb erositsetek meg vagy adjatok vmi egyeb tesztelheto otletet
tnx
-
anglergab
addikt
Legegyszerűbb akkukalibráció ZTE Blade-re:
Felrakod Kelzsoca kalibrált batterystats.bin-jét tartalmazó update.zip-et recoveryből.
Egyre többen panaszkodnak az FLB-10b akkuhasználatára. Mind user error lehet?
Az FLB-R8 tökéletesen működött ilyen téren (jelenleg azt használom). -
árulo
csendes tag
Hát..1..Kormányzati csomag..10 ft bárhova bármikor-:
)...gondolom beszartak mert elnéző levelet is irtak egyébként kb 20000 ft ról volt itt csak szó.
Megvettem és szigorúan mindent kikapcsoltam...csak wifi...meki meg ilyenek..2000 a havidij ami lebeszélhető....aztán jött a számla..közel húszról...ebböl a telefon 2000 ből megállt a többi net...Persze Net Start csomag volt benn ..de ki tudta?_::
SOKAT REKLÁMOZOM...amugy egy mocskos cég valóban.DE Győriek figyelmébe..a kisbolt T pont a DM mellett a Baross utról nyílik.....iszonyú rugalmassak ..kedvesek és segitőkészek....főleg a magas vékony srác..amúgy mindkettő..
Mondom...én nem neteztem csak wifi....azt mondja akarok e kivizsgáló levelet..mondom igen..3 perc alatt megírta gépre rakta...küldte..Persze a csekket nem adtam fel.
Telik az idő...bemegyek a nagy T mobilba.....Baross út...mondja a kis kifestett idióta közül az egyik hát ő nem lát semmit..meg ilyen nincs......senki nem irt panaszlevelet....stb...
Bemegyek a kicsibe..mondom jó.. idöszerü befizetni...fizetek....mondom a srácnak hogy áll az ügy...ránéz a gépre..azt mondja jól......de ilyet még ő se látott hallott..egy sűrü elnézéskérő levél küldésével jóváirták az összeget..és fizettem 2000 ft-ot.Azt mondta ez nagyon ritka....mint fehér hollló..hogy nem is egy részét hanem az egész összeget jóváirják...Szóval ez az egy...kellemes élmény T vel.....és ez a bolt ez nagyon ott van.
Lehet hogy az androidhoz NET kell...de a NET Startot kapcsoltassátok ki...nagy átverés.....azóta minden ok......Szerintem csak wifivel...-:
)) 
Ennyi a story....
-
dyvad2
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a flb-r10b_hun_lite t köszönöm a készítőnek!!!
Reális e ha egy napot bír az aksi, szinte nulla használat mellett. Flb 8 nal 3 napot is kibirt.Köszi
-
xakta
tag
OK. megvan köszi , csak elsőre nem találtam meg bocs!

#44563 : Ezért akarom én is ujrakalibrálni a töltésjelzőt 100% akksival, mert nekem is gyors merülés érzetem van!
-
xakta
tag
Hogy lehet legegyszerűbben resetelni a battery statot ?
Úgyértem újrakalibrálni.
Vagymi.
-
hkpsz
csendes tag
T forumtarsak
Egy flb-r10b_hun_lite fut nalam mar par napja es tegnap ejjel hirtelen nem mukodott az erintokepernyo. Csak akksi kibe oldotta meg, de ugy tunik, h csak atmeneti volt, azota a tunet jelentkezett akksikivetel utan is. Recovery-ben is megcsinalta, a billentyutesztelovel neztem. Egy ido utan mar csak a fizikai gombok valaszolnak.
Van vele mas gondom is, de ez most kritikus.
Tapasztalt valaki ilyet vagy van barmi hasznos otlet?
elore is koszi
-
árulo
csendes tag
válasz
manyeszkusz
üzenetére
Nekem visszaszámlázták..illetve fizették....-:
)) -
esi75
csendes tag
Régebbi telefonjaimon meglehetett nézni az adatforgalmi mennyiséget az androidban nincs ilyen lehetöség?
-
esi75
csendes tag
Sziasztok.
Mai napon felhívtak a T-től hogy a tegnapi napon meghaladta az adat forgalmam az 50000-ezer forintot kivert a víz mert a honlapon megnéztem hogy 129mb-nyi adatforgalmam volt és ez 137000 pénz. Senki nem netezett a telon itthon voltunk vezetékes netet használtunk .A telefonban hol lehet megnézni hogy mennyi volt a forgalom ?Vagy mi frissíthette magát úgy hogy annak nincs nyoma ? Nincs az előzményekben sem semmi,a letöltések mappa is üres.Ez a telefon egy Lg Optimus a párommé de nekem bladem van és azt látom hogy itt elég sok hozzá értő van és itt szoktam olvasgatni tehát ha tudnátok segíteni meg köszönném. -
_NCT
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
NÁlam is behalt a BLue N19 alatt, nem működik, proximity sensor 5-ből 2x cserben hagyott, ami ha azt nézzük nem rossz arány....Akksit zabálja mint állat, de amúgy jó lesz 1x biztos....
Esi75: nézd meg ezt a beállítást, imádkozz h ne legyen ott a pipa

Wireless&Networks-->Mobile networks-->Data Enabled-->pipa ki!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Stabil, de borzalom lassú... Alig várom, hogy letudjuk a "kritikus" telefonhívásokat, már pusztul is lefelé... Viszont lehet közben csinálok egy blog-ot itt, mert most kezdem érteni néhány dolog miért nem megy egy-egy kezdőnek ezzel... Inkább nem írom le mennyire megszívatott tegnap.

-
Keeperv85
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
válasz
Empire
üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!

Empire kollega tudna kicsit skype-ra jönni mert mondanom kell valamit

(#44472) gps76
Mit kellett volna benne hagyni a romban????????
(#44524) Sir Riccio
A fehér változatot kerüljétek, mert pattog a festék, csak a szürke van átfújva, de elég selejtes módon, én nem venném meg a fehér SF-et.
-
Sir Riccio
addikt
Köszi a választ mindenkinek! Titkon egy kicsit reméltem, hogy legalább öt topiclakónak van fehér készüléke és egy emberként írják majd, hogy egyáltalán nem jellemző a kopás, és évekig húzza...

Remélem az LG topicban nem fognak árulónak tekinteni amiért átköltözöm ide!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Empire
üzenetére
Most nézd meg a Bluetooth-ot is.
Meg lennék lepve, ha az is menne, bár igazából már nem lehet tudni, hogy kinél hogy viselkedik a CM7...szer: Nekem addig nem jutott el, hogy fájlokat küldjek vele. Egyből "melegindítást" hajott végre magán, ha csak a BT közeli funkciókra mentem, akkor is...
-
Empire
tag
Emberek, azért egyet értsünk már meg: nincs mindenkinek szüksége mobilnetre! Persze, az Android szeresse a netet, ebben egyetértünk. De én személy szerint úgy érzem, hogy amíg itthonról beérek melóhelyre, addig bőven kibírom, hogy nem kapom meg a leveleimet (sőt, még tovább is!
), nem frissül az időjáráswidget, meg egyéb marhaságok. Persze itthon is, meg melóhelyen is van normális wifi. Nyilván ez azt az esetet tükrözi, amikor a melómhoz nem kell a mobilnet, mivel naphosszat gépközelben vagyok, vagy otthon, vagy irodában. Ha úton lennék egész nap, akkor valószínűleg én is másképpen állnék a mobilnet témához, de éppen ezért mondom, hogy nem mindenkinek létszükség ám az állandó netkapcsolat!
Ezek után az ég világon semmi szükségét sem érzem, hogy kössek mobilnetet. Sőt inkább örülök, hogy épp nem vagyok online!
Szóval döntse el mindenki maga, hogy szüksége van-e egyáltalán bármilyen mobilnet csomagra.
A számlázást sajnos megint lehet két oldalról nézni: az ügyfél valóban nem nézett utána, nem értett hozzá. De kérdem én, hova lenne a fejlődés, ha minden ember csak azt csinálná, amihez ért, és soha nem próbálna ki új dolgokat?
Másik oldal: elég gennyes dolog ennyit kiszámlázni érte, aránytalanul többe kerül, mintha csomagot kötnél. Evvel szerintem pont az ellenkezőjét érik el, mivel az ember megijed, gyorsan letiltja a mobilnetet, nehogy mégegyszer előforduljon.
Egy kicsi ON:
Este kíváncsiságból feltettem a nightly 19-et. Jelentem 0%-ot merült repülő módban.
Wifi, GPS ment, proximityt egyszer néztem ment. -
lac14548
aktív tag
Szeretném felrakni a FLB-R10b_HUN_full (2011.03.10) ROM-ot Kelzsocától...
Azt javasolja, hogy:
A romot a 3.0.0.6-os recoveryvel tegyétek fel
Viszont a Recovery telepítés tanácsoknál letölthető driver mellé a 2.5.1.8 verziójú van csomagolva.
Hol találom a 3.0.0.6-os verziót?
Ezt csak berakom a 2.5.1.8 helyett és minden megy tovább a leírás alapján? -
tpeti78
senior tag
Használd légyszíves a "SZERKESZTÉS" gombot,az öt percen belüli hsz.-ekhez!Így is elég nagy már a fórum....

(#44524) Sir Riccio:
Szerintem ez nem biztos,hogy "gyári" fehér,lehet hogy csak valami utólagos próbálkozás.A gyári nem így kopna,az tuti.Szerintem nyugodtan vágjatok bele,de az már a szürkénél is kiderült,hogy még a nem megfelelő tok is befogja a műanyagot.Erre tehát figyelni kell majd,a fehérnél meg fokozottan szerintem.

-
turho
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Nagyon gyalázatos fotók és nekem úgy tűnik, valami 800 ft-os festékkel lett vastagon lefújva, DIY módon

(44253) - normál használat? Ja nincs benne a kezelésiben hogy kapura rúgni nem lehet vele

-
Sir Riccio
addikt
Üdvözlet mindenkinek!
Valószínűleg Orange Sanfrancisco tulajokká válunk hamarosan, a barátnőmmel.Nagyon-nagyon tetszik a fehér verzió a készülékből, de találtam aggasztó képeket amik "lebeszélnek" erről a dologról. Tudtok valamit arról, hogy mennyire kopik? Nem igazán tudom eldönteni erről a fotóról, hogy valaki összevissza verte a telefonját és lefényképezte, vagy magától lepattogott róla a festék és ez mindegyik fehér készülékre jellemző. Előre is köszönöm a válaszokat! -
sto1911
veterán
Ha kezzel elrontod az apn-t, nincs az a program, ami visszaallitana. Amugy meg nezni kell, milyen engedelyeket ker egy progi, mert van olyn, ami r/w APN list. Mint pl. az APNdroid.
@(#44525) turho: kezzel atirod az apn-eket, egy hibas ertekre, pl. APN neve nem net legyen, hanem nincs_net. Es igy akkor sem tud bejelentkezni a halozatba, ha elo vagy fizetve. Pont ezt csinalja az apn droid is, de az megiscsak egy program
@(#44524) Sir Riccio: nem anyagaban szinezett, mindennapi hasznalatra kitett targyat nem vennek. Es allitolag az ket het utan lett olyan, normal hasznalattol (sic!)
-
turho
addikt
válasz
tpeti78
üzenetére
Tökéletes hasonlat nincs, lásd Torinói lepel vagy Mona Lisa

De az eladólányokra ne verjük rá a Google összes kedvességét, arra céloztam.
Nálunk még csak a cigarettára kell ráírni hogy veszélyes és halálos is lehet, a TV-ben a Spica-reklámra nem kell kiírni még 2-es icipici fonttal sem apróbetűben hogy "nyomokban adatforgalmi anyagi válságot" tartalmaz
-
turho
addikt
válasz
sunahunter
üzenetére
Ezek megvltak, pipa ki, 2G-re kapcsolás, Wifi és APNDroid widget a kezdőképernyőn.
Remélem azAndroid rendsze sem képes ezeket egy megfelelő alkalmazással visszakapcsolni alkalomadtán
(Nem lepne meg ha mégis lenne majd olyan app ami visszalökné). -
sch_a
addikt
válasz
manyeszkusz
üzenetére
Ha új előfizető, akkor abból 100mb rögtön lejön, mert azt kapja ajándékba, csak ugye a kedvezményeket ilyenkor nem látod az egyenlegnél. Mondjuk nem mintha az a 33x1300 olyan kevés lenne

-
turho
addikt
válasz
tpeti78
üzenetére
Ismét félig értek egyet. Neki is dolga, de ő nem reklámautomata. Ez kb olyan mintha a T*escoban az árufeltöltőket baxogatnám a termékek minőségéért.
Az eladók az a láncszem, akik közvetlen kapcsolatban állnak leendő vevőikkel, és az adásvételi ügyletete intézik. Nem ők a Marketingosztály és a Termékmanagerek, sem Linux rendszergazdák, vagy GSM-fejllesztők. Eszembe se jutna rájuk verni ezt az egész xart....
Ha szimpla eladó lennél egy hentesboltban, értened kellene a húsokhoz, a vevő kérdéseit-kéréseit megpróbálnád kielégíteni, kedves lennél és hatékony....de a szomáliai malacvész miatt nem tarthatod a hátad, mint egy alsó beosztott eladó. A te analógiádban, ha bemegy egy vevő, figyelmezteted a sertésfogyasztás veszélyeire, levetítesz egy oktatóvideót, és receptkönyvet adsz ajándékba, meg még sorolhatnám...
Eszembe se jutna a bolti eladó lányokat szidni az idősek és az antiműszakiak félinformáltságáért, és az "apróbetűs részekért"....Más korosztályoknak más-más véleménye van a mai marketingről, ez tény.
-
mira72
őstag
Természetesen nem csak munkaeszköz.
De sokat vagyok úton, és kell h az emailjaimhoz hozzáférjek akkor is. És ez jó választás volt most, előtte N82.. kicsit nagyobb kijelző, stb..De szórakozás is, mert az elmúlt 3 napban geoládáztunk, és most is indulunk mindjárt ( sokak örömére, hogy nem írom többet hogy user error ..
) .. Arra is tökéletesen megfelel nekem ez a teló, sőt, kellemeseket csalódtam benne, mint a navitel program használhatósága, mint a gps pontossága, mint akkuidő terén.Mondjuk telóval nem igazán játszanék. Amire még használom az ebook olvasása állt. elalvás előtt.
De szerintem van itt olyan aki elalvás előtt xxx-t néz rajta és arra recskázik ( aki magára ismert nézze meg a tenyerét nem-e szőrös
) .....Itt is csak majdnemek vannak mint a nagy benzines kocsinál... van pár android user ( mert ha jól gondolom ez nem zte blade "probléma" ) és nem mindnek lett csillagászati net számlája. Ugye NEM VESZEM MEG HA NEM TUDOM MI AZ !! Na ezzel nicsenek tisztába sokan, látom az autós példám "tetszett" , de szerintem így van, x azt tudja hogy az autó mennyit eszik, y meg hogy a teló mennyi netet eszik...
Amúgy az eladó tőlem megkérdezte nem-e szeretnék internet csomagot, amikor a telót vettem, szerintem mástól is megkérdezik, mert érdekük eladni azt a szolgáltatást is, mert az neki jó. Csak a kedves vásárló "köszönöm nemkérek" ( csak had menjek már az új szerzeményemmel )...
Na ez az én véleményem
Kellemes napot, és irány a természet, nem a kockulás 
-
tpeti78
senior tag
".....de nem is az ő dolguk a teljeskörű terméktájékoztatás...."
Nem?Akkor mégis szerinted mi a lószar a dolguk?

Nem dolga lenne elmondani az ügyfélnek,hogy könnyedén beleszaladhat egy 40-50 ezer forintos net számlába,meg hogy az androidos telefon az bizony ilyen?Pontosan EZ lenne a dolga!Sőt,a legdurvább,hogy nálam anno még a kiscsaj sem tudta ezt....Még jó,hogy ilyenek (is) ülnek az asztal túloldalán....
-
turho
addikt
válasz
lac14548
üzenetére
Félkarú rabló: mai tizen-huszonévesek szemléletével lehet, az én szememben teljesértékű. De igények és pofonok

Nem tudom úgy nézni hogy csökkent értékű ember vagyok mert nem kaphatok meg bármikor bárhol egy gmailt. Akinek eza munkájához létszükséglet az más.
FullHD LCD TV-n nem gyarlóság VGA tv-adást nézni?
-
turho
addikt
válasz
mira72
üzenetére
Ha konkrétan munkaeszköznek titulálok valamit, egy ásó vagy egy csavarhúzó jelenik meg előttem. Mindenkinek lehet munkaeszköz is meg szórakoztató elektronika is.
5 literes benzines autó hasonlat sánta, mert azzal mindenki tisztában van majdnem. A netéhes trükkök nincsenek annyira a köztudatban mint az autók tulajdonságai és a benzinárak
Elárulom, én se mukaeszköz-szemlélettel vettem, de örülök hogy egyszerre szórakozás és munka és kapcsolattartási katyvasz
-
lac14548
aktív tag
Én egyszerűen megoldottam:
t-mobile.hu beállítások:
Mobilinternet testreszabása
+36-70/xxx-xxxxx - Domino Aktív
Az Ön elérhető egyenlege: xxxx FtAz Ön mobilinternet díjcsomagja
Az Ön előfizetése nem tartalmaz mobilinternetre használható szolgáltatást!
Így nem ér meglepetés. Tudom az android folyamatos net nélkül félkarú rabló, de az előttem szólók szerint nettel méginkább rabló...

-
turho
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Én is egy rendes hölgyet fogtam ki a T-nél aki elmondott mindent, tippeket adott, és még a percdíjat is átette kicsit olcsóbb variációba, illetve aktivált egy 1 hónapos ingyen próbanetet ami ha lejár szia.
Szegény majd ha befásul pár év múlva, ő sem lesz ilyen rendes...de nem is az ő dolguk a teljeskörű terméktájékoztatás.
Amerika, a macska kontra mikrosütő esete...az kéne néha ide is.Meg még 1 millió erkölcsi kár. tehát kiegyenlítetten túlkapásos degenerált kétoldali demokrácia
-
mira72
őstag
Alapvető probléma hogy ilyen tudású telefont sokan játéknak vesznek, mert igazából megfizethető kategória. Közelebb áll a munkaeszközhöz. Mindent tud amire az embernek szüksége lehet.
Szerintem nem visszaélés nem csalás hogy nem meséznek az eladók az androidról, és annak net-éhségéről. Mintha nem tudnám hogy egy 5literes benzines autó sokat eszik
És visszaviszem hogy hát de kérem 20L az 20L ... Gyári fogyasztási adatokra is lehetne sírni pl. Mindenre.. Szóval ne haragudj nem értek veled egyet, az ember tudja mit vesz.. Ne azért vegye mert a havernak az van, vagy a raj-ba xy ajánlotta, vagy mert "hűb@azz nekem érintős androidos telóm van" .. Nem tudom mi az nem veszem meg. Eszem ágába se lenne pl anyámnak ilyen telót venni.... pl.(#44496) turho : munkaeszköz .. a f@kbúk nem munka

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
NoMagix
üzenetére
Pont azt nem lehet, hogy ne oda mentse el őket. Ott vannak az SD-n. DCIM könyvtár, ha minden igaz.
szerk: A T-nél VAN figyelmeztető SMS! Én megkaptam őket az elő 5 percbe, mert a kis csaj véletlen benyomta Maps-ot, ahogy mutatta telót... Ja, és nálam elmondta, hogy van hozzá ilyen díjcsomag, kapcsolja ki vagy sem úgyhogy ÉN kifogtam egy nagyon normális személyzetet akkor.
-
turho
addikt
Az is lehetne megoldás hogy x ezter ft forgalom után jönne egy figyelmeztető/egyenlegértesítő SMS. Ha már minden szarra van mindenkinek pénze, ingyenreklámtól a szórólapig, akkor ez minimum egy gerincesebb középút....
Nem jött el =még) Androiddal sem itthon (sem) az a Kánaán, amikor is párszáz-párezer forintért nyugodtan netezhetnek az emberek, és biztonsággal (pénztárcájukra nézve).
Persze tudom, a nem tudás nem mentesít. Igenis már az anyaméhben kell egy tájékoztató szöveg.Láttam már ilyen számlapanaszos idősebb házaspárt, és ige le voltak sújtva. De nem az a megoldás hogy aki hülye haljon meg, és a nyugdíjasnak luxus az Android. Mindig megpróbálom ezeket a dolgokat a nem műszaki/számítógépes érdeklődésű/képzettségű, illetve az idősebb emberek szemszögéből is nézni.
Túlságosan a gyerekek irányába tolódott a mai fogyasztói társadalom (persze nem az ő zsebük bánja). -
NoMagix
addikt
A telefonból hogyan tudnám kiszedni a fényképezővel készített képeket?
Azt nem lehet beállítani, hogy SD-re mentse a képeket?
Aktív témák
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elnavigálsz az alkalmazások közé, ráböksz az egyik Launcher-re és ott lesz, hogy "adatok törlése". Azt nyomd meg 

Úgy nem keres drivert többé, de nem is telepít semmit. Magyarul cseszheted a telót... HSUSB driver nélkül küldözgetheted Wi-Fi-vel a cuccaid...

Inkább nem promózom be most a "képregényem", mert még valamelyik modi orrba ver...vagy lehet mégis:

)...gondolom beszartak mert elnéző levelet is irtak egyébként kb 20000 ft ról volt itt csak szó.