Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
zoltan6
üzenetére
Ha láttál már telefont + számítógépet, akkor az itt leírtak nagy része nem egy húde ördöngősség. 3 hete van meg a pengém, előtte még nem láttam okostelefont, csak kb. képeken, mégis a 4ik fajta (1ébként 6szor volt cserélve) romot tettem fel az éjjel.
A te gondolkodásmódoddal meg még mindig barlangban élnénk, és kőbaltával vadásznánk (mert az hú de jó, és teljesen használható)
És micsoda balek a T-mobile is hogy teszteli épp a 2.2-t, és ki szeretné adni a pengére (majd szerdán
). De minek ha szerinted jó a 2.1 is??? (sztem írj is nekik, hogy ne strapálják magukat) -
szeryo
tag
Volt egy program aminek nem jut eszembe a neve és nem is találom.Youtube rol lehetett vele leszedni mp3 ba meg video ba.Mi is volt az?
-
Razor_alpha
tag
válasz
djozsi
üzenetére
Max holnap tudom, most nincs nálam a töltő és bizony lemerült a kicsi drágaság, legkésőbb akkor visszajelzek.
(#43182) zoltan6:
Egyrészt érdekes dolgok, néha hasznosak, gyorsabbak, akku kímélőbbek, vagy csak szebbek és esztétikusabbak, a stock romok néhány gyártót leszámítva azért nem hozzák a top-ot, köztük például a ZTE nem sokat szánt a felület csiszolgatására, egy elég fapados rendszert kapsz kézhez, működik, ezzel nincs is baj, viszont ezzel a rendszerrel nyugodt szívvel lehet jobbra váltani. -
Artika
aktív tag
Ma többször előfordult az új romon (R10) hogy töltőről levéve olyat csinált mintha repülő módra váltott volna és visszakapcsolt....
Magyarán a PIN kódot kérte

Tapasztalt már valaki ilyet?
-
válasz
zoltan6
üzenetére
Ez a nyílt rendszer előnye/hátránya. Szinte minden nap megjelenik egy új program, és minden héten van új rom. Egy zárt rendszeren, ahol csak a gyártó írna a telefonra szoftvert, több hónapot kellene várni 1-1 új verzióra, ami azt is jelenti, hogy az esetleges hibák is csak akkor kerülnek javításra.
(#43176) unyadavid: mindkettő kérdésre van válasz a fórumban és kelzsoca blogjában, hadd ne kelljen már kikeresnem helyetted...
francba, már nem azt írom amit gondolok

-
szezso15
addikt
válasz
zoltan6
üzenetére
Jelzem,hogy teljesen új droid felhasználó voltam eddig csak ájfonom volt 5 hónapig(meguntam) megvettem ezt és a harmadik napon már kelzsoca egyik allin-jével nyomultam

adokveszekBP: elég kemény mi?
DE MONDJATOK LÉCCI FASZA NAVIPROGIT AMI NEM AZ AURA! (bocs capslock-fail
) -
djozsi
senior tag
válasz
Razor_alpha
üzenetére
Kössz a javítást.
Most már csak abban bízom, hogy valaki rám szánja azt a 2 percet az életéből...
-
unyadavid
senior tag
Még mindig van egy olyan kérdésem, hogy mi a különbség kelzsoca full ill. lite romja (flb r10) között, és, hogy ha most 2.5.1.8. (nem tudom pontosan) recoverym van, akkor hogy teszek rá 3.0.0.6-os-at?
-
Mr.C
őstag
válasz
zoltan6
üzenetére
Persze vkien a gyári is megfelel mert csak hétköznapi dolgokra kell nki... de vki itt éli ki magát... a határtalan moddingolás, a tökéletesen személyre szabást... mi gondolsz a nighty-kat miért csinálják? Kelzsoca miért alakitja és javitja a romokat? Mert ebben lel örömet (gondolom én).
Nemkell jo pc-t venni hacsak wordben akarsz szerkeszteni, de ha egyéb vágyaid vannak akkor kell egy erösebb... ittsem kell softwaret ráraknod ha nem használod ki( bár itt a rom rakással vsak nyerhecc) -
Glatius
őstag
válasz
zoltan6
üzenetére
Neked találták ki a Nokia 3110-et.
-
szezso15
addikt
Valaki tud ajánlani valami jó navigációs progit ami nem az aura?

-
energy_
senior tag
sziasztok feltettem az új r10b liteot de az android process állandóan fczik :S mi lehet a gond?
-
djozsi
senior tag
Itt van egy Proximity recalibrator program:
[link]20 KB az egész, akinek belefér az idejébe az legyen szíves letölteni, feltenni és elindítás után megnézni, hogy működik-e.
Annyi a teendő, hogy elindítod és rányomsz a START gombra.
Elvileg azt kéne kiírnija, hogy mennyire vagy közel a szenzorhoz (Far/Near).
Nálam viszont innentől kezdve folyamatosan azt írja ki, hogy "Waiting for reading", hiába teszem oda a kezem a szenzorhoz.
Másnál mi a helyzet? -
madgie
titán
válasz
zoltan6
üzenetére
Míg nem próbálsz ki egy normális romot. Anno két napig bírtam a gyárival, téptem a nem létező hajam, hová lett az ex-iPhone-om kezessége. Emlékszem, a Paul-féle R11 kelzsoca változatát felraktam és szimplán leesett az állam, mert megtáltosodott a telefon. Aztán jött a másik launcher, stb, stb... hidd el, ezek után kézbe veszel egy gyári 2.1-es Blade-et, lemégy spárgába, olyan tetűnek tűnik.
-
zoltan6
addikt
mit variáltok ezekkel a hülyeségekkel?teljesen jól müködik a telefon a gyári szoftverel is,farokhosszabbító verseny,ki tud ujabb szoftvert feelrakni a telefonra?
-
válasz
dragon1993
üzenetére
FF 3.6.13, de csak nálad olyan...
Én drukkolok hogy jöjjön

-
r0by
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nekem működik a Te romoddal. Mármint a GPS. Nyúzom naponta többször is a GPS Statust és a RunKeepert, gyorsak, mint a villám. Viszont az egyik nightly buildről (már nem emlékszek hanyas) ez nem volt elmondható, ugyanaz volt a hibajelenség, mint most nálad.
A proximity még mindig nem százas, de már mintha alakult volna valamit.Eh, félreolvastam. Lőjjetek le

-
72mviktor
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
A francba
Pedig a Skate-re nagyon számitottam 
-
válasz
dragon1993
üzenetére
Tájékoztatjuk, hogy az Android 2.2-es frissítés hamarosan elérhető lesz a ZTE Blade típusú készülékhez.
Én azt hiszem el amit látok
Amúgy lehet a hamarosan nekik még több hónap...megfigyeltem, hogy rendszeresen az írásjelek elé teszel szünetet, ez szándékos, vagy csak hiányosság?

-
Mr.C
őstag
Nem szokott baj lenni a felfogásommal, de ezt most nemértem... nem ugy van h a 2.2ben alapból benne van az audioboost?... mert nekem maratt ugyanolyan halk sajnos és azt monták h az audioboost.zip csak a 2.1ben javit
-
dragon1993
addikt
Írtam az T -nek szerintem érdekelhet
Zte Skate forgalmazás, hivatalos 2.2 , porosodás.
T-Mobile Válaszol -
szezso15
addikt
Tudtok ajánlani valami sirály naviprogti(az aurán kívül)
-
válasz
asanotadanob
üzenetére
A végén még kiderül, hogy működik az audioboost FLB alatt
(Akkor viszont szánalmasan gyenge a hangere a Blade-nek...)ux1: biztos

-
djozsi
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem látszódik a link.
Én feltettem marketről egy sensor testet annál sorban van 5 rész:1. ORIENTATION
2. ACCELEROMETER
3. MAGNETIC_FILED
4. LIGHT
5. PROXIMITYEzekből mindegyik alatt van 3 szám, ami az első 3 résznél folyamatosan változik, a LIGHT és a PROXIMITY résznél viszont mindegyiknél csupa nulla van és sose változnak.
-
Akik CM7-t használnak:
Nálatok nem halkabb az egész telefon? Nem csak a zenék, a csengő hangerő is sokkal halkabb mint Froyo-n. És ezt már RC1-nél is megfigyeltem. -
-
asanotadanob
tag
[lehetkövezni]Most én leszek a h*lyegyerek, aki beböki, hogy minden szép-és-jó, de nem volt időm tesztelgetni, meg telepítgetni, wipe nélkül ráhúztam az n12-re az n15-öt és proximity teljesen rendben (napok óta megy), ma szépen elnavigált a város szélén a pusztában is a hárombetűs, a merülés meg átlagos. Az usb-t nem használtam, ftp-zek. Eddig hétköznapi használtara számomra ez vált be leginkább.[/lehetkövezni]
-
Keeperv85
nagyúr
Sensor test van a marketen is. Egyszerűbb használni, mint a beépített cuccot.
Link:
(remélem látszik...)
@asanotadanob: nem kövezünk. Most full-wipe kíséretében próbáld meg az n15-öst magában. Ha még akkor is megy a GPS, akkor minimum 3 embernél itt user error van...
-
djozsi
senior tag
Akkor ezek szerint rossz a proximity szenzorom, remek.
Eddig meg voltam győződve arról, hogy a paul ROM miatt rossz, úgy fest mégse.Valaki akinek fent van az új ROM:
FLB R10b-ben simán működnie kéne szervízmenüben úgy, ahogy Nohab61 leírta?
Kipróbálná valaki a kedvemért? Fél perc az egész:1. *983*0# tárcsázod
2. Előugró listán alul Sensors-t kiválasztod
3. jobb oldali gombot "testing proximity"-re állítod
4. telefon felső részét letakarod
5. megnézed, hogy legalul a Proximity is fail átvált-e OKra illetve hogy a Proximity rész alatt az X: stop rész változik-eElőre is köszönöm!
-
unyadavid
senior tag
Hellosztok!
Az lenne a kérdésem, hogy
- flb r8-ról érdemes-e cserélni flb r10-re
- mi a különbség a full és a lite rom között (melyiket ajánljátok?)
- ill. mennyire jó már a 2.3, érdemes-e inkább azt feltenniA válaszokat előre is köszönöm, mindenkinek nagy riszpekt!

-
Glatius
őstag
A sokkal 500 fölötti értékek (volt akinek 1100-at is hozott) Az egy nem vizsgált, kikapcsolva/bekapcsolva rendszerflag állásától függő bugos kijelzés. A 840 tehát 420, ami tényleg lassúbb, mint 450.
czsongor
Ha mégnem erőltetted nagyon:
-Lepattintod teljesen
-Felül a bekapcsoló gomb mellett jobbról és balról két ujjal nyomva tartod, és tolod lefelé
-A két szélén lévő rögzítőkarmokat egyenként pattintod be lefelé haladva a két oldalon párhuzamosan.
Az alján először a hangszórónyílás felől fejezd be, majd a túloldali az utolsó.
-Légy határozott, de ne erőszakos! -
zcsongor
tag
Sziasztok! Ha a hatlap nem illeszkedik szepen a telefonra (1-2 mm-es szunet nehol, pedig visszanyomtam rendesen), plusz a tetejen is kicsit deformalt, akkor vihetem gariba, vagy kirohognek? Szoftveresen teljesen rendben van.
-
Mr.C
őstag
Szörszálhasogatás tudom, de véletlenül nem tudja valaki h melyik a proxymiti és melyik méri a fényerösséget? Mert a kettö egymás mellett van

-
djozsi
senior tag
válasz
Nohab61
üzenetére
Köszi a leírást!
Pont ezt csinálom. rányomok a calib-ra és 2 ujjal eltakarom a fenti részt.
Pár sec múlva kiírja: proximity calibration is OK.
Ez után a jobb gombot állítgatom.
Ha testing light van belőve, akkor a Lightintensity rész váltakozik.
Ha átnyomom testing proximity-re, akkor a Proximity alatt ugyan úgy az marad, hogy "X: stop" alul pedig "Proximity is fail"!A proximity sensor is felül van annál a résznél, amit a fülemhez teszek ugye?
-
Mr.C
őstag
válasz
szezso15
üzenetére
Hát ez a quadrant ... nemtudom h lehet-e bizni benne... nekem elöször jj rls9 volt fennt... ott mutatott 450et, aztán ráraktam a paul féle r11et és 840et irt és nekem az sokkal lassabb volt játékok terén is mint a jellyfish. most flb r10b-vel kb 800 az érték és jo is...
-
Láttam anno az R8-as romnál volt/van egy update ami lehetővé teszi a facebook névjegy szinkronizációt. Ez működik R10 alatt is?
Alapból a csoportot kezelni képes névjegy van benne. De elvileg annak is tudnia kell szinkronizálni a facebook névjegyeket. Az update arra kell, hogy a google és facebook névjegyeket egyesíteni tudja. Legalább is valamelyik magyar FLB-nél még így volt. MCR R11-t soha nem próbáltam, így az nem tudom hogy működik. Amúgy igen, szerintem menni fog R10 alatt is.Jól gondolom, hogy az R8-nál linkelt facebook-os "telefonkönyv" képes kezelni a vcard-ból beimportált névjegyzékem + leszedi a facebook ismerőseim képét+telefonszámát és meg is jeleníti azokat?
Ne vcard-ból állítsd vissza, mert megfogja kettőzni a google névjegyeket. Amikor hozzáadod a gmail fiókot, frissíti a google kontaktokat, aztán később amikor bejelentkezel a facebook appba, az is letölti a névjegyeket, és ahol a név egyezik, azokat összevonja a névjegykezelő app.(#43123) Mr.C: nálam a standard és advanced edition között 200 pont különbség van. Ennyire lehet benne bízni

-
szezso15
addikt
Tudom,hogy nem bírják egyesek ha quadanttal övök(
) de az r8 lite 430 pontot dobott ,ez meg 770(r10 lite) szal újra tudok villogni 
-
kezdő
senior tag
kelzsoca:
Hi!Láttam anno az R8-as romnál volt/van egy update ami lehetővé teszi a facebook névjegy szinkronizációt. Ez működik R10 alatt is?
Paul féle R11-ről váltanék. Erre feltettem külön a facebook alkalmazást marketről, de a névjegyek nem jelentek meg a telefonkönyvben (mondjuk nem is vártam). Viszont beírtam egy olyan egyén számát a tárcsázóba aki nem szerepelt a telefonkönyvemben, a facebook ismerőseim között viszont igen, és tárcsázáskor már nem is a számát mutatta hanem a nevét+profilképet. Nagyon meglepődtem.
Sőt, ha ki akarom SD-re menteni a névjegyzékem akkor is valami 400+ adatot másol ki, pedig csak 140 valós telefonkönyv bejegyzésem van.Jól gondolom, hogy az R8-nál linkelt facebook-os "telefonkönyv" képes kezelni a vcard-ból beimportált névjegyzékem + leszedi a facebook ismerőseim képét+telefonszámát és meg is jeleníti azokat?
-
quadgenya
csendes tag
akkor most hova kell rakni a bootanimáciot?
-
djozsi
senior tag
-
-
madgie
titán
Képzelődöm, vagy tényleg jóval gyorsabb az R10b lite az R8 lite-nál?

(nem, nem szűz cucc, titanium-ból minden app és data visszaállítva) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
bala6120
üzenetére
CM7
Helyre rakja a proximityt és a GPS-t. Tesztelve N15, működik.
CM7 N15, RC2 kernel update
Ha neked ez működik, akkor én most helyben kérem hogy az egyik moderátor bannoljon ki, mielőtt nagyon-nagyon csúnyát mondok...

Mivel működik? Milyen program? iGO? Aura? Melyik? GPS tesztben van 8 műholdam, 10 perce várok, nem számol pozíciót... Kimentem a szabad ég alá. Semmi. Már hülyének néz az összes szomszéd, hogy telóval a kezemben sétálok az út közepén....
-
quadgenya
csendes tag
válasz
quadgenya
üzenetére
vagy ez kell nekem?
Először is a telefonnak rootolva kell lennie. Ha ez megvan akkor nagyon egyszerű a dolgunk, a system/media könyvtárban lévő bootanimation.zip fájlt kell kicserélnünk egy nekünk tetszőre. Ha simán kitöröljük akkor meg egy szimpla android feliratot kapunk bekapcsoláskor.
-
válasz
bala6120
üzenetére
No, lassan több mint egy órája van fenn az extra modulok nélküli változat a herélt RC2-n, akárhányszor próbáltam, mindig visszakapcsolt a kijelző. Jónak tűnik
Bár mintha egy fokkal lassabb lenne a görgetés a névjegyek, és egyéb menük között.
Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pontodan kell követni, sok kellemetlenségetől tudod megkímélni magad.

). De minek ha szerinted jó a 2.1 is??? (sztem írj is nekik, hogy ne strapálják magukat)