Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
@turho: Tudom. Viszont ha fordítva kötsz be valamit, ami egyenről megy, akkor jó esetben csak működni nem fog, rosszabb esetben kijön a füst...

@api29: Ne szívd már ennyire mellre! Egyáltalán nem néztelek hülyének! Nem tudom miért tűnt úgy, de ha úgy érzed akkor itt kérek elnézést inkább mindenki előtt! Nincsen diplomám és nem is lesz soha. Sima szar mezei műszerész vagyok, ehhez van egy már említett technikusim, amin sikerült digitális technikából szépen megbukni első körben... Nem véletlen mentem a programozói szakra inkább utána A műszaki számtech. nem a szívem csücske a sok Bool-algebra miatt...
@ux1 Ezt emberi nyelvre fordítva: kell neki a két adatvonal is, másképp magasról lesz..ja, hogy beledugtál +5V-ot a táp ágon... Én csak azt nem tudtam, hogy magas vagy alacsony jelszinttel dolgozik, illetve, hogy milyen logikai kapu figyeli, mert annyira nem néztem utána.

-
bikebutcher
csendes tag
nem említettem hogy baj lenne vele. csak felmerült bennem a kérdés hogy hogyan lehet Nillkin tokot hamisítani..(:
tedd fel vaterára és leütik még ma.. (:
rengetegen nem jutnak el ide
amikor az első körből azt hittem a nyakamon marad és feltettem 1 hétvége alatt 3000 megtekintése volt a hirdetésnek. -
bikebutcher
csendes tag
már nem azért de nillkin tok hogy lenne hamis?
blisterben jóval olcsóbb mint polybagban, ráadásul a kínai eladó is külön megveszi blisterben és ő csomagolja át mert a polybag is kapható külön

ami így elég vicces..nos a tegnap érkezett áru mára el is fogyott aki szeretne magának tokot dobjon emailt bikebutcher@gmail.hu
jövőhéten rendelek 10 nap múlva jön újabb 100 db
valószínűleg heti rendszerességgel fogok rendelni amég igény van rá
árak:
tok 2000/db
fólia 300/db(vastag maximálisan karcálló és nem gyűjti a tapicskolás lenyomatait)gari, kipróbálási, csere opciók élnek
még valami: ki az aki nem ajánlja a szilikon tokot? és miaz hogy gyűjti a port? hát drágáim eddig 350 boldog szilikontokos tulaj van akinek én adtam el, senkinek nincs ilyen problémája, de ha lenne, és én beszéltem rá a tokra hát fizetem az új házat ha tényleg a tok miatt karcolódik...

la paz!
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Pontosan ilyen az enyém is:
name: synaptics
i2c adress: 0x22
IC Type: 2000 series
fw version: TM1541
module: synaptics+TPKNálad ugye jól működnek a főzött romok?
Aki Telenor-os az üsse már be ezt a kódot a telefonba, és írja be ide, mit dobott ki neki az LCD információhoz.
*983*24474636#
-
hallerlaller
addikt
Nem egészen, ha a hátlapot leveszed csak akkor látszik a bekapcsológomb aljzata, régieknél fehéres, az újaknál amik már gyárilag 512-esek fekete. láttam valami képet is róla mindjárt rákeresek neked..
Szerk: fehér bekapcsoló gomb
-
Glatius
őstag
Jó reggelt! Van már valami megbízható módszer annak eldöntésére, hogy melyik T-mobilos vasra nem szabad feltenni a mostani főzött ROM-okat?
latis666
Az eszedbe se jut, hogy itt csak azt beszéljük meg, ki mit ba...ltázott el, hogy másnak már ne kelljen a zsákutcákat is végigjárni
? -
Beleczkil
tag
Na azért ezt a "szerel abból ami raktáron van", nem újdonság.
Spagetti kedvelő olasz barátaink már megcsinálták a FIAT-oknál (Tipo, Tempra), volt szerencsém hozzá, gyönyörű harc volt ahhoz alkatrészt szerezni.
Szóval megint csak mástól tanultak.
Stirlitz barátom

A Skullen féle rom nagynon jó, de a magyaritás kicsit mostoha elbánásban részesült.

-
89BDave89
tag
bocsi hogy közben teljesen átírtam a hozzászólásom, de az van hogy tényleg meg se nyekken néha... 10 perc alatt azért legalább 2 százalékot szokott ugrani, de gépről abszolut nem mozdul, sőt ha már meguntam és lehúzom, leugrik 1 % ot....
Szóval akkor a gépről USBs töltés ha a telefont néha néha nézegetem, és első USBn töltöm, akkor tulajdonképpen nem is bírja tölteni? Illetve rohadt lassan...
Az autós szivargyújtó mennyire tudja majd ezt tölteni ha megérkezik az átalakító amit rendeltem? (elvileg ahoz azt írták hogy 5V 700mA-t ad le, akkor az ugyanolyan jó lesz mint a hálózati töltő?) -
Glatius
őstag
Igen termékeny és fantáziadús konstruktőrei vannak a ZTE-nek...

Az 1. hsz-be be kell vezetni a modding rovat elejére, hogy mindenki nézze meg, melyik verzió került a kezébe, mielőtt beletúr a lelkébe!
Egyre inkább várom mit lép a "T-vedés" a Froyo ügyében, és hogy ami kijön, a kompatibilis lesz-e valamelyik újjal, vagy ha az újabbhoz készül, jó lesz-e mindhez. Túl van támogatva...

-
kelzsoca
félisten
Az eddig vásárolt T-s készülékek szinte biztos hogy G1, ami ezután jön, az majd kiderül, szerintem a Telenoros készülékek már G2-es verziósak lehetnek, ezért van probléma a custom romkkal is.
(#46917) -ToXiC-
Erről még sokat nem lehet tudni, remélhetőleg megoldható lesz két külön rom nélkül is, de lehet hogy nem, ebből biztosan keveredés lesz.
mod: A mi esetünkben a Svéd rommal más a probléma, ahogy nézem a phone.apk-val nincs minden rendben, valószínűleg akkor sérült meg, amikor megoldották benne hogy mindenféle sim kártyával működjön.
Az első svéd romban még érintetlen a phone.apk, és a home gomb is tökéletesen üzemel.
-
kelzsoca
félisten
Valószínűleg igen, ők már a friss szállítmányból kaptak, és várhatóan a következő adag a T-mobile-hoz is ilyen G2-es modell érkezhet.
Úgy néz ki nem elég a számtalan féle rom, még G1 és G2 szerint is kell őket készíteni.
Ebből biztos hogy lesz kavarodás.

Az eddig a T-mobile-tól vásárolt készülékek szinte biztos hogy mind G1-es, a Telenor még kérdéses, jó lenne ha jönne egy friss tulajdonos, és ránézne nála mi a helyzet.
-
ux1
addikt
Bizony van már hardveres eltérés

Incompatible Blade "Generations" - G1 & G2
Csak hogy ne legyen egyszerű az élet

-
Stirlitz
senior tag
Dehogynem, Dragon oldala ezért jó, mindent megörizz az őröké valóságnak. Ott fent van már most is, Skullen romja és wifi update is.
Lacka: Dragon oldalán (zte blade portal keress rá googleban) a leírások menűben 256mb to 512mb megtalálod, linkelve van. De azt a 710mhz-en nem megy a procit, meg se említsd, 600mhz annak az órajel gyárilag.
tuningot nem bírja, erre nincs garancia és ígéret sem.
Legyen szerencséd, de nem hiszem, hogy kicserélik. 
-
Beleczkil
tag
Persze nem ártana a tudásokat egyesíteni, de azé ne csak egyféle ROM legyen már.

Van aki a FULL, van aki a Lite ROM-okat kedveli és van olyan is aki a Skullen féle minimalistát (Én tuti az utóbbi mellett maradok, szeretem Én eldönteni mi legyen a telómon, minthogy egy rakás olyan program legyen fenn ami sosem kell nekem és csak a helyet foglalja feleslegesen és lehetőséget ad a képernyők számának módosítására is - spec engem megőrjít a sok felesleges képernyő).
-
sunahunter
senior tag
Van egy hely, ahol a laptopomat használom, ott szoktam ezt nézni, és a CM-el kb. egy jellel erősebben jön mint flb romnál.
A G-Sensor működik, videó nekem nem kell, azt nem néztem.
GPS, térerő, px-ezek mind jók.
Viszont van, hogy kézi restert után az addigi 40% töltöttséget 13%-nak írta.
A gapps nem a legfainabb, van, hogy ki-be kapcs után a fele gmail alkalmazás eltűnt.Ennyi volt, meguntam, most megy vissza az flb, úgy, hogy a CM wifijét szerkesztem bele. Kíváncsi leszek.
(#46546) Zolom89
Nekem a 40mb-s játékok felmennek.(#46548) troszt
CM26, már sokkal de sokkal jobb mint az elődök. Kis túlzással napi szinten is oké. -
Epsylon
aktív tag
Copypaste gond: kis ujjam van, de így sem tudtam soha pontosan eltalálni a kijelölendő szöveg elejét-végét, ráadásul, ha egy szövegbuborékban az első karaktertől akartam kezdeni (pl böngésző címsor) akkor kb a második karaktertől sikerült a kijelölés és ha valahol mellényomtam kezdhettem az egészet előlről, itt meg csak húzgálom a két kis csúszkát. Szövegjavításnál ugyanez. Nem kell hússzor böködnöm ujjal, mire eltalálom a hibás karaktert.

File-ok jobbra balra pakolására eddig még csak az androzip-et használtam abban van lehetőség külön-külőn kijelölgetni. -
kelzsoca
félisten
Üdv!
Nah akkor elmondom mi a helyzet:
írtad hogy Telenoros csodazip nem lesz, illetve nagyon semmi, és halványan céloztál a Donate fogalmára.
A kettőnek semmi köze egymáshoz, tehát nem az adományoktól dől el bármi is, azt vagy küldd valaki vagy nem, nyilván ha érkezik egy kávéra való az nem rossz, mert ösztönzően hat a munkára, számszerűsítve eddig ~19 felhasználó küldött összesen ilyen adományt, amit ezúton is köszönök

A romokat több ezren töltötték le és használják, illetve kérnének segítséget, vagy akár erőszakos üzenetekkel bombáznak, kifogásolva rajta dolgokat, persze a kalapba nem dobtak semmit bele

A másik csodazip pedig nem kerül nyilvánosságra, mert nem szeretnék jogi dolgok miatt találkozni a szolgáltatóval, a T-s zip fájlt a T adta ki, onnan szivárgott ki, majd globálisan elterjedt, azzal nem lehet mit kezdeni, viszont ha direkt, szándékosan készül olyan program/alkalmazás amivel esetlegesen egy szolgáltató megtéveszthető abból már lehetnek gondok.
Aki megnyomja a Donate gombot a megfelelő helyen, annak pedig megköszönöm, természetesen semmi sem kötelező.

-
Jim76
aktív tag
"Svédszakács" nincs?
Mondjuk valami svéd aboriginal - szőke-nagymell-bokalánc...., mi?

Komolyra fordítva a szót - minek a 2.2-vel küzdeni, elfecsérelni az időt rá, mikor 2.2-nek itt az eddig hibátlannak tűnő r10b, és Kelzsoca szerint a svéd sem 100%-ban ua., mint a magyar blade, hanem majd a görög blade-re készült lesz jó, ha lesz, mert az ua.
Én örülök személy szerint, ha valaki egy viszonylag stabilnak ígérkező CM-ot kezd el szögelni - 2.3 blade-re sosem lesz hivatalosan (T-s biztos nem, ha így haladnak), így azt főzni több értelme lehet...
-
Glatius
őstag
Szerintem nem unlockolni kellett szegény jószágokat. A készülék valószínűleg használta a teljes címtartományt, a megjelenítéssel lehetett apró pekvanc, amit helyre is hoztak.
Ha egy memóriachip hibás, az nem abban nyilvánul meg, hogy a felső címtartományban van hiba, és azt letiltják. A 256 mega hiányt pedig nem mi "unlockoltuk" hanem a gyártó, az általa készített javító szervizcsomaggal ami "kiszivárgott.
Ha valóban rossz lett volna, nem hiszem, hogy megtette volna.vampire17
Ha ennyire szégyellős vagy , ír PM-be, hogy mit szeretnél! -
törölt tag
Ez jó kérdés, de szerintem lesz, eddig mindenféléből csinált egy jó kis házi-főzetet. Szerintem ő is meg fogja nézi és szétcincálja ezt a ROM-ot alaposan, aztán dönt, ahogy dönt.

"jópár 256 Mb-os Blade-t mert nemmentek át valami minőségellenőrzésen és "B"-kategóriásak?"
Eredetileg ez firmware hiba, szóval ami T-nél van/volt, az RAM szempontjából hibátlan, csak a firmware volt bugos. De ennek ellenére nem hülyeség, amit mondasz, bár akkor most sem kaphatnánk 512-es Bladet, csak 256-ost (és unlockolni sem lehetne, mert nem adtak volna hozzá frissítést, ami itt "csodazip"-ként terjedt el), mert azért ők talán jobban ki tudják tesztelni, mint mi.
(#45457) Lasy: JJ RLS9 kernele van benne? Ez elkerülte a figyelmemet, nem olvastam utalást rá.

-
törölt tag
"Mennyivel újabb alapú ez a Swéd rom mint az R10? Vagy az is előny hogy hivatalos gyári, konkrétan ZTE-re kiadva?"
Hát, eddig minden ROM a ZTE által van/volt kiadva, szóval hivatalos, csak éppen zömmel távol-keleten, ez meg most európai. Az MCR és FLB romok egy elég régi kínai ROM-on alapulnak ("R4" néven is illetik), persze eléggé megfoltozták, hogy jól tudjuk használni.
-
törölt tag
-
kelzsoca
félisten
Hát a műanyag nem törik szilánkosra, de biztos hogy valami sépci keverék lehet, csak kár hogy nem gorilla glass üveg

-
kelzsoca
félisten
Egyébként miért terjed az, hogy azt mondják egyesek, üveg előlapja van a ZTE-nek?
Mondjuk azért mert valóban üveg, és ha esik akkor szilánkosra törik, de erről azok a szerencsétlenül járt tulajdonosok tudnának mesélni akiknek egy rosszul sikerült esés miatt széttört

Ha tényleg üveg lenne nem kellene fólia
Hónapok óta ezt mondom hogy nem kell rá fólia, az enyémen semmi nincs, extrém használatnak van kitéve és még egy hajszálkarc sincs az üvegen, persze aki kulcs mellé teszi meg pénz mellé az ne csodálkozzon hogy karcos lesz

Itt egy példa: [link]
-
törölt tag
Menű gombra feldobjabizony, de én ott nemtalálok olvasatlan cimkét.
Ennyire vaksilennék ??A háttérszín, az úgytűnik bejött, jól hátra kellett tekernem a listát az ezeréves mailekhez (na most jól ki is töröltem őket, engem neszívasson, jobbanszeretem, ha én szívatok ) de ehhezis bekellett élesítenem a távolbalátókészülékemet, mert jobb ma egy szemüveg, mint holnap egy üvegszem !!
thx for all
-
kmisi99
addikt
Hát én rákötöttem hangfalra eredmény basszus elég gyér hangminőség 10/5 hangerő 10/5 (ha szoftveresen próbálok basszust adni akkor csak recsegés zúgás lesz belőle)
Majd rákötöttem az N82 őmet is basszus van basszus és méghozzá egész szép hangminőség 10/8 hangerő 10/8
Ilyen ez akkora a szórás ezekben a rohadt telefonokban hogy nemigaz
szerk: Nos most csináltam egy kis összehasonlítás hát annyira tényleg nem szörnyű a helyezet de azért az n82 érezhetően szebb hangot ad
-
Glatius
őstag
A linux inkább a szoftverek miatt nem terjedt el... de nem azért mert nehezebb, egy kicsit más a felfogása, egyszerűen csak más mint a winfos. A játékokat viszont nem készítik el szabad forrású változatban (mert hatalmas pénz van benne) a HOMO LVDENS viszont nem használ olyan operációs rendszert amire esetleg csak sokkal később kaphatja meg ugyanazt a játékot.
-
ux1
addikt
Wines megosztásaidat látni fogod az ES File Explorer -rel
Vagy Astro+Astro_SMB de ezt nehezebb bekonfigolni
Nekem van erre a célra egy linux-ot bootoló 4G-PEN-em.

-
Lenry
félisten
no. van!
Winamphoz. ezt kell Androidra és itt a serverplugin a Winamphoz.
teljesen jól működik, a telefonon látod, hogy mit játszik épp a gép, ha van borító, azt is, tudod túrni a playlistet, stb, stb.
-
mira72
őstag
logmeint rendszeresen használom blade-en ( 3,5" ... ) ...
de a remote desktop működik úgy a gépre belép anyuci egy felhasználóval, te meg egy másik felhasználóval a telórol.. és mindegyik nativ desktopot kap.. teljesen használható dolog, csak átlag winek ezt nem tudják, hanem mint írtam egyszerre egy natív belépett user lehet, futhat háttérbe több, szal alkalmazások futnak, csak kijelzőt egy kap

microfos úgy gondolja hogy aki többet akar használjon server wint..
(#44762) Lenry : win2k , win2003server... stb ... ha egyre gondolunk

-
mira72
őstag
remote desktop ha van androidra akkor működhet a dolog, csak ugye többfelhasználós win. kell.. mi win2k-val csináltunk ilyent, akkor nem androiddal hanem winmo.s telóval és remote desktoppal...
xp-vel az volt a baj h egyszerre csak egy felhasználó kaphatott képet.. ezt nem tudom máshogy leírni, de pl belépsz a gépen kispista userrel, ha belépsz telórol kisgizivel, akkor kispistát zárolja, és igy tudjátok kidobálni egymást.. nem tudom vista/win7 is igy működik-e és csak win serverrel megy-e jól.. de szerintem igen....
(#44755) ressting: 1 hsz ... háromszor elolvas, utána ha valamit nem ért, akkor még 2x elolvas, ha akkor sem ért, akkor feleslegesen kérdez, mert ugyse lesz megértve a dolog

-
turho
addikt
Tehát nekem ez a módszer ment, a linkemen a kettes...semmi más. Órákig! próbáltam, most visszakerestem a töketlenkedésemet márc. 6-a körül.
Nem írom ki melyik 3 emberrel priviztem ezügyben,de ha mégis én voltama láma, ez van...De csak a 2-es módszerrel sikerült cw-t heggesztenem a vasra.[link]
(Itt a 2. módszer).(44748) Akkor még ez ugyebár nem volt tiszta mikor én töketlenkedtem, hogy felmegy-nem megy. A robotnál nem állt meg amikor verset mondta neki akkor sem, ezért végső megoldásként a kettes módszer bevált. De nem is bánom, annyiból hogy ott tudtam mi történik.
Aktív témák
Hirdetés
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jaaa...és nem mellesleg 750-huf -ba került

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
?
1-2 hetente benézek, átolvasok 1-200 hsz-t, abból ha van valami lényeges az kiderül

tuningot nem bírja, erre nincs garancia és ígéret sem.
Legyen szerencséd, de nem hiszem, hogy kicserélik.