Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
dawoka #44674 üzenetére
Hál'isten, hogy azért van olyan aki "tüzetesebben átolvas"-a az első hszt.
(#44686) Jim76:
A megoldás:Watchdog Task Manager Lite<- jelzi a rakoncátlan appokat
Egyébként gyanítom, hogy nálad is a Gallery akad be. 1-2szer beakad 45-60% között terheli a procit, természetesen a watchdog egyből sikítozik.Kelzsoca:
A T-s romból nem lehetne egy update verziót csinálni?
Ami törli a recovery-t is?
Az új telefonokhoz jó lenne. Mivel azokon a TPT nem megy így nem is lenne lényeges, hogy TPT-s rész kimaradna belőle.(#44710) Keeperv85:
Első hszbe én raktam bele a sim ki dolgot.
Jó az, mert első boot után akkor ki lehet lőni a data-t. -
gps76
őstag
válasz
dawoka #43268 üzenetére
Fóliából a desire-é amit én kipróbáltam rajta,csak a hosszabbik oldalából kell 3 mm-t levágni.Felül a hangszóró nyílás alatt kezdődik,és pont elér a gombokig.
Tudom,hogy többen kérdezték de az R10-es és a 8-as között van sebességbeli különbség? Tehát átlagfelhasználó észrevesz valamit a kettő között? -
anglergab
addikt
válasz
dawoka #40087 üzenetére
Részletesebben (és egyértelműbben) írd le, eddig úgy tűnik simán bootol (normál módba).
A piros villogó LED azt jelzi, hogy még nem regisztrált a GSM hálózatra a telefon.
Ha nem sikerül billentyűkombinációval elindítanod (már volt erre példa itt a fórumon) => 1. hozzászólásban találsz alternatív módszereket recovery telepítésére.Szerk.: normál módban bootol. Ugye egyszerre nyomod mindhárom gombot? A Hangerő gombnak a felső részét kell nyomni, nem pl. a közepét.
Ha nem sikerül, lásd ezen hozzászólás felső sorait. -
Saccco
nagyúr
válasz
dawoka #40073 üzenetére
Próbáld még a menü gombot is nyomni. Meg kell állnia a zöld robotnál.
Hang fel + Menü + Bekapcs
---------------
(#40078) róland:
Nekem ez vált be:RealCalc Scientific Calculator
-
barnam_
nagyúr
válasz
dawoka #37270 üzenetére
Hát először is, hogy benne van-e, működik-e, és hogy van-e pixelhiba.
spence225: ilyesmi nálam akkor fordult elő, ha csudazip-el tettem fel a recovery-t:
az istennek se akarta feltenni a romot; majd visszatettem a T szoftvert, utána fastboot-al tettem fel a CWM-t, és simán felment a rom.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest