- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
turho
addikt
válasz dawoka #42295 üzenetére
Megerősítem, nekem is ezzel ment. Robot nuku megmeredés. Újabb szoft, elvileg, új blade, új védelem. Csak mint antilinuxosnak, nem volt egyszerű.
Lentebbi akku kérdésemre valaki?
(CW-vel lehet e wipe battery-zni és úgy kalibrálni az akkut).Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
dawoka
csendes tag
nekem a múlt héten [link] ezzel a technikával sikerült recoveryt feldobnom, majd kelzsoca lite romját.
(#42294) Joshi
Keresőbe itt jobbra fenn ird be 3.0.0.6, ott megtalálod a legtutibb linket hozzá
(#42296) turho
http://mobilarena.hu/tema/zte_blade/hsz_17111-17111.html
közben igen CW ben kell wipeolni az akksit.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Kelzsoca blogjában a Recovery telepítés melyik Recovery verzió van? Már a legújabb 3.0.0.6-os? Azért kérdezem mert ha erre akarom frissíteni akkor a linkről letöltött Blade.rar jó?
(#42292) szezso15: melyik rom van fenn?
-
m3ss
veterán
hmm az mitol lehet, hogy uj zte blade-re egyszeruen nem tudok egy csudazipet se rakni
probaltam csudazip2+recovery3.0.0.6, csudazipet, 2 fele sd kartyat, probaltam win7driver + fastbootot
amikor nyomom a hangero fel + bekapcsot, es lenyomva tartom, a zold droid utan nem jon aminek kellene, hanem bebootol magatol
mit rontottam el?https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
szezso15
addikt
Na szépjóestét everybody
Kérdésem lenne,hogy a fenébe tudom rábírni a teló,hogyha telepítek egy appot azt rögtön az sd-kártyára telepítse?*Hajrá Loki!* i15+
-
Cimi86
tag
-
Bagira01
veterán
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Joshi
titán
válasz Bagira01 #42278 üzenetére
Blade csak T-mobilnál van és valószínű hogy a Skate is csak ott lesz, szerintem a Skate már nem lesz olyan Best Buy mint a Blade.
(#42269) lsebestyen: egyetértek lsebestyen-el mert nem attól warez valami mert beszélünk róla hanem ha eszetlenül linkelgetnek a fórumozók. Mivel szólásszabadság van ezért beszélni csak lehet róla nem?
[ Szerkesztve ]
-
dawoka
csendes tag
válasz Keeperv85 #42283 üzenetére
nyilván nem a gps használat+a progi együttes használata fogyaszt sokat, hanem az hogy egy másik androidos telóra tervezett igo hasraesik egy zte bladen...
amugy az ndrive is kb ugyanannyira ette az akksit mint ájgó.
Mellesleg ha hivatalosak akarunk lenni akkor minden ami nem hivatalos csak árthat az egészségünknek.
A kolbászos szalonna pálinkával is tök egéssségtelen, nemis szabad olyat enni-inni -
Keeperv85
nagyúr
Na ennyit a jó működésről. Egészségetekre, használjátok sokat, még ki nem nyírja az akkut... Akkor majd lehet siránkozni. Most pedig rimánkodjatok, hogy egy modi se jöjjön erre, mert balhé lesz a warez miatt. Én nem jelentettem semmit, de soha sem lehet tudni...
-
dawoka
csendes tag
válasz Kroni1 #42240 üzenetére
hejj
igo 8 simán megy az én blédemen, bár lehet hogy hivatalos verzió nincs rá...
gyors az ujratervezés, lazán konfigolható, az ndrive-nál mérföldekkel gyorsabb.
kelzsoca legutóbbi 2.2es lite verziója alatt.
Mondjuk kocsiban töltő be van dugva, kb egy óra alatt megeszik 50-60% akksit.[ Szerkesztve ]
-
bikebutcher
csendes tag
na végre megérkezett minden tok sőt jár mellé kijelző védő fólia is 2db (:
lehetséges hogy lesz mégegy rendelés így akit érdekel itt elér
bikebutcher@gmail.comakku felejtős, csak egy átmatricázott 1250mAh teljesítményű ami azért elég gáz.. betettem blédbe és annyit mutat.
üdv
-
Bagira01
veterán
válasz lsebestyen #42274 üzenetére
Hijjnye, azért érdemes megvárni nem?
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Kroni1
veterán
válasz lsebestyen #42269 üzenetére
köszönöm szépen a segítségeteket!
-
tpeti78
senior tag
válasz Kroni1 #42258 üzenetére
Sygic Aura-val teljesen ki leszel békülve szerintem!
(A hárombetűsről meg annyit,hogy ugye a Spica-hoz járt anno,alapból.Első hosszabb utam után úgy repült róla,mint a pinty. Pest belváros,és kilép minden előjel nélkül,nem egyszer.És akkor kezdhettem elölről az egész navigálást....Pedig az RÁVALÓ volt...) A Spica meg semmire való,de ez mindegy....
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Keeperv85
nagyúr
válasz lsebestyen #42269 üzenetére
Ha neked ez jó működés, használd egészséggel! Teljesen jól majd akkor működik, mikor meg is lehet(ne) venni ide. Szerinted a fejlesztők miért nem árulják? Ugye nem hülyék azok sem. Azt ne hidd, hogy TE jobban tudod mi megy rendesen és mi nem, mint akik készítik. A legnagyobb tisztelettel mondom ezt, ne értsd félre...
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Zte készülék vásárlásán gondolkozom. Most látom h nemsoká kapható lesz a telenornál. Érdemes megvenni a blade-t vagy várjak a skate-re. Igazából nem sürgős, mert még azt se tudom melyik szolgáltatónál leszek(cég szolgáltatót vált) Ha kb blade árba lesz max 3-5k-val drágábban akkor érdemes megvárni nem?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
lsebestyen
addikt
válasz Keeperv85 #42267 üzenetére
bocs, de Te ájgót használsz? mert én igen. jah igen bladen. és teljesen jól megy, nem fagy ki nem visz be a susnyásba....iphone 3g re van hivataloan igo, mégis szarabb szval ez nem kifogás.
2mp alatt összetudnék szedni párezer dolgot ami amúgy nincsen de mégis.
szval kár ezen vitázni. olyan mint a 2.2 zte bladre HIVATALOSAN nincsen, de mindenki jól tudja h NEM HIVATALOSAN van rá.
ezek után nem kellene azt mondani a usernek h nincs blade-re, mert szegény ezért lemarad erről a penge telóról szval van rá, ha nem is hivatalosan, de teljesen jól működik![ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz lsebestyen #42263 üzenetére
Na akkor már nem azért, de láttad már te az iGO HIVATALOS oldalán, hogy a ZTE Blade, Orange SF, esetleg ZTE V880-as szerepelne? NEM!
Ettől kezdve erre a telefonra NINCS iGO. Az ami létezik, NEM erre a telefonra van! Ettől kezdve nem kéne azon pl meglepődni, hogy nem úgy megy rajta távolról sem, ahogy elvárható lenne egy ilyen kaliberű szoftvertől. Nincs rendesen portolva. Szóval: NINCS.
Egyszerűbb példa a játékvilágból: nemrég játszottam a Dantes Inferno-val PC-n... Ettől még nem jött ki PC-re...
-
Luissimo
veterán
válasz kmisi99 #42262 üzenetére
Nekem megjött a sony ericsson, EZ !!
igazából a füles részét nemhasználom, csak a mikrofonos-felvevőgombos részét.
Azzal kiválóan müxik, egy klikkre pillanatállj a zenében , másikra indít.
és a hívásokat is szépen fogadja, bontja.kétklikkre elindítja a zenét. (PowerAMP)
És beledugva egy minőségi fülest, teljesen jó a hangerő és a hangminőség is.
-
lsebestyen
addikt
már nem azért de teljesen félre vezetitek egymást...akkor ne azt mondjátok h nincs rá ájgó, hanem azt h itt ilyet ne kérdezzen, vagy csak privibe, mert itt nem szokás, és nem is szabad.
szerinted én h használok rajta ájgót? van rá ájgó, csak máshol keresd a megoldást!
power ampot már leszedtem máshonnan, nem megy így sem, egy kártya format biztos segíteni, arra meg msot lusta vagyok..tpeti78-nek köszönöm a segítségét priviben[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
főzött romokkal nálatok a gyári füles gombja elindítja a zenét? Vagy csak nekem rossz a füles?(kicsit forrasztva lett mert hamar elszakadt az érintkezésnél)
-
m3ss
veterán
a theme updateket 2.2-on belul is fel tudom rakni, vagy rommal egyutt kell? (btw kicsereltek szo nelkul a sim hibas bladet)
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Stylie
aktív tag
Így már érthető
-
Kroni1
veterán
a ZTE-re nem lehet IGo-t rakni ezek szerint? Igazábol ingyenes GPS kéne, ha nem is pont IGO, de ne Google Maps.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz Kroni1 #42252 üzenetére
Az Arena ZART OS-u, talan meg java-t se egyszeru ra talapiteni.
Amugy ha meg tudod oldani, kerd el haverodtol par napra-hetre, meglatod milyen.Ja, es egy bnom ilyet kapott, rozsaszinben, par het mulva mar volt szervizben (a mienk is), csak o nem nagyon tudta eladni a szine miatt
@Razor_alpha: -akarsz-e androidozni - ha nem akar, nem muszaj, akkor is fenyevekkel veri az LG-t.
[ Szerkesztve ]
-
Razor_alpha
tag
válasz Kroni1 #42240 üzenetére
Itt egyébként a többség ragaszkodik már ehhez a márkéhoz, szóval más választ nem nagyon fogsz kapni, az enyém is az, hogy ez volna a jobbik, adatokat hasonlítgasd össze,
-vaku+5MP vagy 3.5M (névleges)
-akarsz-e androidozni?
-üzemidő
Ezekhez viszont azthiszem nem kellünk mi(#42255) sto1911:
Van aki valóban telefont szeretne venni és elég, ha érintőképernyős, annak nem feltétlen kell az androidot választani, van aki viszont kifejezetten a testreszabható, össze és vissza szabdalható rendszert szereti.
Az LG oprendszereiről sok rosszat tudok mondani, így szerintem nem mondtam vele hülyeséget.[ Szerkesztve ]
-
sunahunter
senior tag
válasz Keeperv85 #42244 üzenetére
Nincs rá hivatalosan IGO. De a guglin érdemes szétnézni, vagy megkérdezni a nokiaprogramok.hu-n, hogy nem-e jött már ki esetleg.
(#42249) Stylie
Igen, ez a hivatalos álláspont, mivel itt nincs warez ezen a fórumon, teccikérteni?
Fentebb írtam, hogy esetleg kérdezd meg másutt is.[ Szerkesztve ]
-
Mephistoone
senior tag
Még nem fejtettem meg, de valami programom belassítja rendszert egy idő után. Szinte mindegyik rommal ez volt, van. Restart és minden megy szépen. Leírnám mik a futó programjaim, hátha esetleg valaki belefutott ebbe a jelenségbe.
nem gyári progikat írom le, gondolom a gyáriakkal nem lehet gond.
beautiful widget,
call log and backup
dialer one
easy reminder
névnap
poweramp
sms backup and restore
setcpu - nekem ő nagyon gyanús 122 és 710 el használom. profilok nincsenek, mindegyik romom oc-s volt eddig... és használtam a setcpu-t
timerific
ennyi fut előre is köszi a választ, ha lesz[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Én nem is értem, hogy ezekbe a tablet gépekbe mértnemépítenek be rádiós részt, hogy headsettel telefonálhasson róla a lökött juzer, hamár olyat vett, ami nemfér a zsebébe...
-
Macz
csendes tag
Sziasztok!
Az ext partíciót hogyan tudom formatálni? Újra fel szeretném osztani a memóriakártyát, de a MiniTool Partition Wizard (ami a leírásban is van) nem látja az ext partíciót, csak a FAT32-t.
Recovery formatot is próbáltam, de az is csak a FAT32 partícióval kezdett operálni..
ZTE Blade - Japanese Jellyfish RLS9 - OC 0,71 GHz - ADW EX
-
Kroni1
veterán
nem értek az érintőképernyős telefonokhoz, de ilyesmit szeretnék. Az lenne a kérdésem, hogy ez a ZTE vagy egy LG Arena telefon lenne a jobb választás szerintetek?
Igazából nincs sok kritérium a telefonnal szemben, csak annyi hogy IGO8-al szeretnénk használni GPS-ként, meg néha filmnézésre..
-
Stylie
aktív tag
Nem úgy volt, hogy a Blade-el jönnek ki Telenorék? V9
-
OrLiX
tag
Egy cikk a technet-en. Benne a Blade és a Skate is.
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
Luissimo
veterán
válasz lsebestyen #42224 üzenetére
milyen Planet ?,
Kínaipiacrajársz?kici, óccó ?? kicitszar ?
-
t256
őstag
Sziasztok!
Most vettem meg a telót a T-nél.
Recoveryt szeretnék telepíteni. A leírás alapján a hangerő '+' nyomva tartása mellett kell bekapcsolni a telefont. Ilyenkor a boot képernyő "látszólag" megáll.
Nálam továbbmegy és bebootol ugyanúgy.Ha a '-' gombot tartom nyomva, akkor az android boot képernyő átvált egy 'FTM' feliratra és megáll. Csatlakoztattam az USB kábelt, de a win7 nem tudta telepíteni.
Számít-e valamit, hogy nincs SIM kártya a készülékben?
Kell csinálni valamit a procedúra előtt?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
kelzsoca
félisten
válasz quadgenya #42229 üzenetére
Először nézd meg a cache-et, ha azzal sem megy akkor nyomj wipe data-t de minden adat/program és beállítás elveszik.
(#42232) Keeperv85
Írd át az R8-at R12-re és dobd ki nekik, a nagyok is így csinálják (esetleg egy képet törölj ki hogy a méret ne stimmeljen
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz lsebestyen #42228 üzenetére
törölsz minden adatot és újrarakod utána menni fog.feladatkezelőbel clear data,aztán uninstall,majd reinstall és már megy is
-
kelzsoca
félisten
válasz Oceanus #42225 üzenetére
Szerintem csak formázd meg az SD-t és nem lesz vele gond.
Úgy tudom van fancy pro is, na mind1
(#42226) quadgenya
Akkor full wipe
nincs az a pénz amiért lejátszaná.
(#42224) lsebestyen
Szerintem pont annyi amit a gyártó a programért kér cserébe
jól tudod van belőle pro verzió, én azt használom
1órát szenvedtem mire applanetről újra raktam
ráadásul az összes zeném tönkre vágta
érdekes dolgok ezek....
(#42223) Keeperv85
Készülj, mert holnap neked kell valami romot villantani
[ Szerkesztve ]
-
Oceanus
tag
válasz Keeperv85 #42223 üzenetére
Nem bántani kelzsocát, nem tévedett végülis, a fancyből van fizetős versiön is, nem határoztam meg teljesen egzakt módon a dolgot
Akkor próbáljam meg másik karival? és ha esetleg utána is csinálja? Mondjuk az tény h amikor gépre van dugva még1x se indult újra...
Ember tervez, Isten perverz!
-
lsebestyen
addikt
vlki találkozott már olyan hibával h a poweramp kiírja, h sok a hibás fájl blabla? nincs az a pénz amiért lejátszaná. 1órát szenvedtem mire applanetről újra raktam, de most sem jó
bezzeg a ratyi alap lejátszó meg simán tudja.komolyan azt hittem symbian után ilyen többet nem lesz
szakadjon meg, most meg usbre se csatlakozik, ez hihetetlen.ilyenkor úgy földhöz vágnám[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kelzsoca #42218 üzenetére
Taskmanagert ugye nem használsz?
A programot ugye megvetted és nem valami virágbolti verziót használsz?'Zsoca, ki vert fejbe? Tasmanger? Az nem task killer, amire te gondolsz? Ráadásul a Fancy widget ingyenes alapból.
szerk: Na, látom kezd derengeni valami: nem ütöttek elég erőset.
#42224 lsebestyen: Be kéne állítani az alapértelmezett mappát, ahol a zenéket kell keresnie...
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Oceanus #42221 üzenetére
És attól még használja az sd-t.
Jah tényleg a fancy az free, na mind1
Task managert meg nem kellene használni.
(#42213) mukika009
Ott van a szemed előtt, ha nem volt leírva 55x már ez a topicban akkor 1x sem, nyomd be az r/w gombot a root explorerben.
(#42223) Keeperv85
De ugye tudod mire használja a task managert?
Gondolom folyamatosan kilődözi a folyamatokat, vagy ez sem gond?
A fancy ingyenes, de attól még lehet virágbolti verzió (láttam már rá példát)
Éppen a napokban kerestek meg ilyennel hogy vmi free appot torrentről szedett le vki és persze vmi vírusos cucc volt
[ Szerkesztve ]
-
Oceanus
tag
válasz kelzsoca #42218 üzenetére
Az sd okozhatja ezt? eddig egy samu i780ban használtam ez egy 8gb-s nokia micro sd és ott semmi baj nem volt vele...Most lammozok de mivel ez még nem app2sd-s miért fekteti meg a rendszert ha behal a kari?
A fancyből a 3 verzió nem megvett és nem virágbolti, hanem a free versionös marketről...de amúgy alőtte az animated volt és azzal is ez volt a bajom... Ha már itt tartunk a virágbolti verzió okozhat ilyet??? Mitől?
Ja task manager übergáz? Mert eléggé meg tud lassulni ha olyan 180 mega már csak a mem mert sok vacak elindul...
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz mukika009 #42213 üzenetére
Talán ha írhatóvá tennéd a rendszert
(#42216) quadgenya
recovery=>wipe dalvik-cache
(#42217) Oceanus
SD hiba is lehet.
(#42215) staker
Nah, már mindjárt jobban feltetted a kérdést
1. hsz-t nézd meg.
(#42219) Glatius
A másik amit tapasztalok, hogy a fancy widget sokszor nem frissíti önmagát, se az időjárást se az órát pedig be van állítva...
Taskmanagert ugye nem használsz?
A programot ugye megvetted és nem valami virágbolti verziót használsz?[ Szerkesztve ]
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Kb 2 hete beszereztem én is egy ilyen kínai kis csodakészüléket és teljesen meg vagyok vele elégedve de csinál egy pár furcsaságot amit nem értek miért tesz...
A "jelenség" a következő: Használom a telót mondjuk épp marketon kutakodom, egyszercsak fogja magát, mintha megfagyna egy 2 sec-re aztán bejön a zte-s képernyő (androidos robot előtte nincs) majd mint amikor bekapcsolom, bejön az alap lock screen és villog a vörös led majd utána feláll újra a teló...miért van az h újraindul? és ezt nem tudom programhoz kötni, van hogy alap állapotban csinálja meg...
A másik amit tapasztalok, hogy a fancy widget sokszor nem frissíti önmagát, se az időjárást se az órát pedig be van állítva...
Alap T-srom van rajta ADW Launcher meg Lookout és még egy pár marketon beszerezhető app...
Köszi előre is phonetársak !
[ Szerkesztve ]
-
quadgenya
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kis problémám Kelzsoca flb8 allin van fenn már megjelenés ota,semmi
probléma nem volt vele most meg olyat csinál hogy bluetoothot bekapcsolom és
ki- be kapcsolgat magátol.
probáltan több appot hátha de nem,ki be kapcsoltam de nem jo, reseteltem igy sem javul a
helyzet. Meg lehetne oldani ezt uj room felrakás nélkül?
Kelzsoca van valami ötleted? -
mukika009
tag
mi a fenéért nem enged a fájlrendszerbe írni a rootexplorer azt írja, hogy csak olvasni lehet a rendszert ? az újabbik r8 lite update van fent
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
clayton
csendes tag
Sziasztok !
Elég új vagyok a témában,de naponta szoktam ovlasgatni a zte-s forum hozzaszolasokat,nemreg feltettem kelzsoca r8-lite romjat ami nagyon bejon,csak az az egy dolog zavaro szamomra benne h ha belepek az appokhoz, es leakarnek tekerni az aljara, van mikor 4-5 szor is megkell probaljam mire erzekeli az erintest,nemtudom van akinel ez elofordult, vagy ez normalis ? a korabbi T-s 2.1 nel nem tapasztaltam ilyent, ott siman elsore bevette az erintest.
no pain no gain
-
törölt tag
Mondanatok nekem par androidos appot?
Ilyen alapokat.. Par napja van meg a Blade-m.
És azt hogy tudom kikapcsolni, hogy szoveggepeles kozben ne hozzon fel ajanlatokat?
PL:
a.. ahol...ejj Zene, video lejátszóra gondoltam + amiket használtok.
Nem olyanokra amik alapból megvannak.[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
Holnap szerda! Miből lesz az új ROM?
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
TRob1
veterán
Köszi, kipróbálva, működik szépen
(#42200) alexdp7 :Nem csak te használod, ott a teszt alatt is írják 2-en hogy ezt használják, meg valszeg a készítője is, úgyhogy 4en használjátok! (Itt jegyezném meg, hogy ne a tesztben is hivatkozott sima GoLauncher-t próbálja senki, hanem az új, Ex-t)
(#42203) ux1: Asszem ígért valami 10est is zsoca , meg gondolom a holnapi CM-ből is gyúr egyet (ha lesz)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Aktív témák
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok