- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz pista59 #42498 üzenetére
Mitől tört le?
Több mint 3 hónapos a telóm és talán 6-8szor vot levéve a hátlap, és ebben benne voltak a kezdeti akku-ki-be szerencsétlenkedések, és az új SD cseréje is. Ha nem kísérletezel saját főzésű rommal, nem is értem miért kell megmozdítani.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
kelzsoca
félisten
válasz CurrentValue #42492 üzenetére
Nah, így már tisztább a kép
710-nél nem érdemes feljebb tolni a csúszkát egyébként.
............
Nem használok semmiféle tokot, de nem is poros a kijelző[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz CurrentValue #42483 üzenetére
Szerintem a tokban kellettvolna hagyni a telefont, ha abban okévolt.
Egyébiránt minek a tok?
Hogy rosszlegyen utána?
És még a hátlapot is ledörzsöli majd, aztán azon már szoftveresen sem tudsz segíteni majd...Szerk:
Ja, és minekis a set cpu?
Mitakarsz belőlekihozni ?[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz Pumika1975 #42488 üzenetére
sérült kártya ezt írta ki, nem formázza a teló.
Gondolom a kártyán volt a recovery ....Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
alexdp7
tag
valaki GPS optimalizálót tud mondani?
Hogy a navigáció ne 5 percig keressen műholdat....
FasterFix ami a marketen van egyszer működött......azóta nem indul....uninstall........vissza..........elindul aztán ugyanúgy 5 perc múlva van műholdLa Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
-
kelzsoca
félisten
A kérdésed ezzel van egy szinten:
Kimentem az udvarra és elestem, pedig az előbb még álltam, felálltam és leporoltam magam, de nem tudom mitől estem el, tudtok segíteni?
...
Tehát nem mondtál semmi olyan információt amiből el lehetne indulni, milyen szoftvert használsz?[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Format, uj rom. Recoveryben/bootkor is szines?
-
Pumika1975
senior tag
-
turho
addikt
Minitool partition-nal megcsináltam a kártyát, mert csak az látta a telón keresztül.
Telefon nem ismerte fela kártyát, felajánlotta formázásra. Kínomban engedtem neki, de nem hajtotta végre, majd rebootolt...azóta szaladgáló Android felirat és kifújt.
Menthető még?
Telefon kakukk most, megpróbálok szerezni egy microsd-sd adaptert.
(Lementettem a kártya tartalmát).Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
CurrentValue
tag
Mi tortent a telommal? Kivettem a tokbol elotte okvolt. Most pirosas kekes villlogo a kijelzo. Vmet 32rol28ra vettem rebootoltam aksit kivettem es nem lett jo;(
-
kelzsoca
félisten
válasz darthdenes #42479 üzenetére
Miért van az, hogy 1 napja használom a telefont és már nincs pénz a kártyámon?
Az android rendszer lételeme az internet elérés. Emiatt alapbeállításon kérdés nélkül barangol az interneten.
-
sto1911
veterán
válasz darthdenes #42479 üzenetére
Olyan progi nincs, ami visszamenoleg barmit is mutatna. A T-nel csak a 0.facebook.com ingyenes, ha azon van egy link, ami kivulre mutat, mar megszivtad.
-
darthdenes
tag
hali! olyan gondom lenne, hogy kellene egy olyan progi ami az eddigi kb 3hetes telefonom összes adatforgalmát mutatná traffic countert csak 2 napra rá tettem fel sajna. az szeint 3mb adatforgalmam van de a tré mobil 30 akar rám verni, csak facebook használattal kicsit gyanus!i
-
turho
addikt
válasz sto1911 #42474 üzenetére
Érdekes, mert a sima sajátgép/kezelés látja fat-nak.
Van arra módszer, hogy lementsem a mostani tartalmat, majd megcsináljam a kártyát rendesen, utána visszategyem rá a mostani tartalmat a FAT részre?
(Még csak ez a 2 GB SD-m van).Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
esox
senior tag
válasz SupaCow #42467 üzenetére
Párszor szedtem le a hátlapot, anno jelly rom telepítésekor, azóta nem volt leszedve.
Simán zsbben tartom, napközben az asztalon az irodában.
Mi lenne mondjuk ha asztalosüzemben dolgoznék?! Ez nagyon elszomorított most.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
Az egyes képen látszik, hoyg a bal felső sarokban is van por rendesen, de alul sokkal több.
Eddig észre sem vettem, mivel sötét hátteret használok, de most erős napfényben kellett telefonálnom és csak néztem, hogy mi van ott. Törölgettem, de nem akart eltűnni.
Kb. egy hete van a telefon szilikon tokban, előtte bőrtokban volt, de leginkább csak simán zsebben. Az hogy mióta ilyen poros nem tudom, mondom eddig nem figyeltem.
Akinek porosodik/porosodott, miben tartja? T-pontban (szervízes) gondolom továbbra sincs javítás/szerelés/tisztítás?__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
turho
addikt
Ez rengeteg por, még akkor is ha a kijelző körül esetleg kínaimód lenne megcsinálva a tömítés. Illene totál tömítettnek lennie. Egy rémbonyolult habszivacs vagy gumikeret az LCD körül. Por-utálatban szenvedek, nem örülök ennek ha ilyet látok.....
A képed szerint az alsó 3 gombnál "ereszt" a cucc..Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
válasz kelzsoca #42461 üzenetére
Nyilván nem szeretném megnevezni mert igen segítőkész topictag, és azért nem téged kérdeztelek, mert már a "nem áll meg a robot" témánál majdnem leszerepeltem, pedig valós probléma volt. Mint a valószínűleg hibásan letöltődött R8 lite is.
Most akkor kérdezlek: újratábla van ilyenkor, tehát a kész rendszert bukom?
(Gondolok itt utólagos ext2 partíció létrehozására a szabad kártyahelyen).
A Lite verziónál nem kell ext2? Ha nem kell, ott miért nem?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
kelzsoca
félisten
Csak most reggel vagyok, de aztán nem leszek.
(#42464) esox
Az igen, hát mi történt ezzel?
(#42466) turho
A segítő topictárs félig mondott igazat, mert általában nem kell ext partíció, viszont a full rom egy másik történet data/app mappával és egyéb dolgokkal.
A lite-hoz nem kell ext, és csak újrapartícionálással tudod megoldani rom telepítés előtt a fat+ext2 létrehozását.
Először fat32, aztán ext2 létrehozása, ebben a sorrendben, és fontos hogy mindkettő elsődleges partíció legyen, felettem ajánlották is melyik programmal kell megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
esox
senior tag
válasz m_peti01 #37789 üzenetére
Ma reggel észrevettem, hogy az én telefonom is tele van porral. Bal alsó sarok.
Nem csak 1-2 porszemecske, hanem rengeteg.
Igen jól látjátok, ez mind belül van. (jobb oldlon lévő nagy porszemcsak az kívül, épp a fényképezés pillanatában repült oda...)[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
turho
addikt
válasz kelzsoca #42456 üzenetére
Tudom Kelzsoca, és sajnálom is, priviben egy itteni nem kezdő tag azt mondta nem kell vele foglalkozni.....mármint ext2-vel. Merthogy kérdeztem mi van olyankor, ha csak a telefon maga alkalmas kártyaolvasónak, nincs itthon microsd kártyaolvasóm.
Most akkor veszett fejsze?Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
B-L-A-C-K
titán
Rég volt már új telóm, mindig használtakat vettem, az lenne a kérdésem, ha megveszem ezt is érdemes tizen xy órát tölteni elsőre vagy már ezeknél nem kell ilyet csinálni mint annó régebbi telóknál?
-
turho
addikt
válasz Pumika1975 #42454 üzenetére
Rendben, erre nem jövök rá...gondolom a narancssárgával írt sorok, ahol ezeket listázza.
-
kelzsoca
félisten
És azt a feliratot láttad a romnál hogy: haladó felhasználóknak?
Mert megfelelően kellene partícionálni hozzá az SD kártyát, úgy indulhatna csak a rom telepítése a készülékre, és akkor nem lennének ilyen problémák.
(#42458) B-L-A-C-K
Túltölteni nem tudod, de azért lóghat egy kicsit tovább a töltőn, mint a tényleges töltési idő, illetve azért pár töltési ciklus kell az akksinak hogy beálljon, de ezen felül is lehet kalibrálni, ez benne van az 1. hsaz-ben.
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz kelzsoca #42453 üzenetére
Rebootol a készülék. Marketből is. Külső alkalmazások teleptése ismeretlen forrásból engedélyezve van. Utánagóógle-ztem de ebben a formában nem találom a problémát.
Biztos lerágott csont de én nem látom az erdőtől a fát.....
Próbáltam 3-4 .apk-t, meg marketről is Astro file managert, bár van a Kelzsoca romban filekezelő. Telepítés elindul látszólag, de reboot....[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Ne haragudjatok, mégis leírom, majd kikapok, dnem tudok apk-kat telepíteni.
Minden egyes telepítés indtásakor van egy lista, engedélyezze az alkalmazás számára......és 2-3-4 narancssárga sor.
Tegnap tettem fel R8_fullt.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
latis666
aktív tag
felraktam az rc2t. ha bekapcsolom a proxit, ha nem, akkor sem jon vissza a kep ha elveszem a fulemtol. kis basztatassal visszajon de ez edeskeves. vagy en csinalok valamit rosszul. egyebkent ext particio nelkhl hasznalom de telepit sdre mert mikor felrakom azt irja visszaallitotta a regi programjaimat es tenyleg.
-
Lasy
veterán
válasz sto1911 #42446 üzenetére
Lehet meg is csinálták, csak nem írják ki.
De ezt sajna nem tudom így megmondani, mert nekem nem is engedi telepíteni a cm-7et.Ja mert lusta vagyok WIPE-ot csinálni.
na most csináltam mindenhol, de így sem jó.
Na mindjárt meglesem gépről...[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
sto1911
veterán
A csodagoogle-os ( ) linkeden van a lenyeg: RAM-ot sporol futtataskor, valamint a programot keszitonek is meg kellene ezt csinalni magatol > ebbol kovetkezik, hogy a) mi mar nem erunk vele semmit, mert nem csinalta meg a programozo, b) hanyag programozok programoznak.
[ Szerkesztve ]
-
orrlyuk
aktív tag
válasz Keeperv85 #42424 üzenetére
Feltettem a spéci CM7-et, elég jól megy. 2 furcsaság:
a CM-ekben az akcelerométer működése mindig is furcsa volt, érdemes olyan játékot megnézni, amelyikben finoman kell irányítani. (Drop, golyós játékok).
Más: a powerampom (megvettem, pénzért) beszól, hogy nincs több aktiválásra lehetőségem. Valaki járt már így?
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
Lasy
veterán
Mivel a szerkesztési időm lejárt, így:
(#42424) Keeperv85
googleapp-s benne van? gondolom...ux1
miért kell hozzá 3szor telepíteni?sto1911
Zipalign nem tudom mit csinál, de ha jó lehet akkor meglesném a HTC-s cuccokkal is, hogy azzal mit csinál.
a google csodákra képes még nekem is. [link][ Szerkesztve ]
+36702778032
-
ux1
addikt
Már csak az a kérdés: CM7 nightly15 az rc2 ágból való???
hoppsz ezt mellé nyomtam
Keeperv85: ébresztőőő
(#42442) Lasy:
Talán lesz egy kis időm...
3xkellene installálni és tesztelni... RC2 - Keeperv85-lite - Nightly 15
Végülisszerdavan[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Lasy
veterán
válasz barnam_ #42418 üzenetére
(#42418) Aggregátor
Igen sajnos találkoztam, és szinte mindet átírta.
És a legszebb benne, hogy amikor a - jelet kitörlöd, akkor az elötte lévő számot is törli, tehát figyelj oda, hogy mi volt ott, mert meglepésben lesz részed.Szerintem mindenkinek megy töltőről, ha már bekapcsolt.
Vagy tévedek?Epsylon
van pár bootanimation-om a bootanimation.4shared.com oldalon, de már nem emlékszem milyenek, mert régen használtam.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
latis666@
a letöltés elindult, de az oldal nem jön be.+36702778032
-
Glatius
őstag
válasz Epsylon #42430 üzenetére
Az, hogy Hollandiában lehet füvet szívni, még nem teszi legálissá az itthoni kereskedést...
A számítógépes csalás akkor is az, ha jogszerűen jutsz a szoftverhez. A jogtiszta "fényképbolttal" sem szabad húszezrest csinálni....
Egyébiránt balgaság kóddal vagy bárhogy kinyitni a GSM adaptert.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Epsylon
aktív tag
Csak egy kérdés a Moderátoroknak: Ha a Market-ben van olyan program, ami nyitja a Blade-et, az minek számít? Most ezt komolyan kérdezem, merthát ebben a formájában egy hivatalos, ellenőrzött, hozzá való program.
Ezt sem lehet szóba hozni?[ Szerkesztve ]
A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
r0by
addikt
-
lafaty80
addikt
Érdekes a cm oldalán nem találtam rc2-t csak n15-öt. Akkor melyik a. jobb próbára?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Keeperv85
nagyúr
válasz barnam_ #42423 üzenetére
Miután ma nincs itthon a macska és amúgy is sz(a)erda van. Mit is írtál...mi kellene? Lite? Azmiaz?
Nos kaptok egy kis ízelítőt a szakácsművészetemből... remélem nem köptem bele nagyon a levesbe.
CM7 RC2 "Lite" Hun
md5: 1a74b4d019daa78a701be99f288abc5a
Módosítások:
- alkalmazások egy része törölve, próbáltam azokat, amit átlag ember az életben nem fog használni (Terminal pl..)
- fényképező hang törölve
- csengőhangok nagy része törölve
- Beépített launcher kuka, helyette betettem a lefordított Go Launcher Ex-et. stefi68 fordítása, akit úgy illett volna, hogy megkérdezzek, de hajnali 4 van mikor ezt írom...
- apk fájlok optimalizálva (Zipalign)
- nyelv és területi beállítások magyarra állítva, nyelv alapbeállításában magyar
- heap size: 32M (standard érték)
- hwui bekapcsolva
- A2SD engedélyezve, a Dalvik gyorsítótár nem kerül az SD-re
- élő háttérképek eltávolítva
- data mappa hozzáadva a rom-hoz. Alkalmazásokat NEM tartalmaz. Mindenki azt másol ide, amit szeretne, elvileg települni fognak. Tesztelve ez a funkció NEM lett még!*****************************************************************************************
A rom kizárólag a 3.x.x.x-os recovery(k) segítségével telepíthető, előtte ezzel particionáljátok/formázzátok meg az SD kártyát is ext(x)+fat32-re amennyiben szükséges és ezt még nem végeztétek el korábban, WIPE KÖTELEZŐ főleg az előző CM verziók után! A rom NEM wipe képes telepítőt tartalmaz! A telefonban keletkezett károkért, adatveszésért SEMMIFÉLE felelősséget nem vállalok!
*****************************************************************************************[ Módosította: Ndruu ]
-
barnam_
nagyúr
Dobtam össze egy kis leírást a CM7 RC2-ről, mivel úgy gondolom hogy ez már megér egy próbát. Egy lite verzió egészen jól használható lenne szvsz.
Most pedig alszok délig
-
barnam_
nagyúr
válasz gordonfreemN #42421 üzenetére
A PH címlap eléggé szenvedős, a fórum egy fokkal jobb (kevesebb a kép), de még ez is lassú. Az Opera Mini sokkal gyorsabb volt Froyo-n. De az alap böngészővel 2.2-n is lassú volt, szóval nem mondanám annál rosszabbnak.
-
m3ss
veterán
senki? self signed certificatet hogy tudok megetetni vele, hogy menjen imap-os mail?
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
barnam_
nagyúr
Ha nem menne vagy lassú lenne a letöltés a CM7 oldaláról:
CM7 RC2 és Google Apps addon multiupload linkek.------------------------------------
Találkozott valaki már olyannal, hogy a telefonszámokat 3-3-5 karakteres felosztásban jeleníti meg? Tehát mondjuk 06303334444 helyett 063-033-34444[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
ha Font Changerben állítom a Destinyt akkor azzal mit állítok?:S mert nem vettem észre semmi változást ugye a default a 240. de levettem 180-ra és semmi változás felfelé is pakoltam 280ig de semmi :S mit állít ez?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
barnam_
nagyúr
Fenn van az RC2, a közelség érzékelőt be kell kapcsolni, mert alapból nincs. 2 percet beszélgettem a T-s automata ügyfélszolgálattal, működik a proximity, és hívás után visszakapcsol a kijelző.
A fordítást néhol egy kicsit erőltetettnek érzem, de amúgy jónak tűnik. -
m3ss
veterán
milyen email klienst hasznaltok?
probalok beallitani egy imap-os mailt gyari email programban, bejovo resze meg csak-csak, de kimeno mailek nem mennek, hiaba installalom fel neki a *.crt fajlt nem enged tovabbhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Oceanus
tag
válasz kelzsoca #42401 üzenetére
Azért kérdem mert néztem az alkalmazáskezelést és ott vannak a telepített dolgok amiket kül szűrökkel lehet rendezni...de én hiába nézem nem látok arra utaló jelzést, felirat gombot h azt át lehetne tenni sd karira... hidd el nem fullvakon kérdezek mégha a kérdéseimből úgyis tűnik ki...
Ember tervez, Isten perverz!
-
barnam_
nagyúr
válasz pszichocsiga #42404 üzenetére
Próbáld ki, hogy töltőről megy-e aksi nélkül. Ki tudja
-
pszichocsiga
csendes tag
SZiasztok!
Sokat használom a wifi tetheringet ami miatt gyorsan merül az akksim. Viszont úgy tapasztaltam, hogy ha be van dugva a konnektorba akkor mintha nem az akkut fogyasztaná hanem mintha a töltőről kapna direktben áramot. Ez nekem nagyon tetsző lenne mert így nem nyírnám ki olyan hamar az akksim.
Ezt meg tudjátok erősíteni?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával