Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Öngól...
Más: nekem is az ux1 féle r10b van fent, minden ok a rommal kapcsolatban, sok programmal megtöltve. Nekem bejött, a proxi műxok rendesen, -gondoltam jelentem mert már nagyon ráálltunk...

A cm-es modban, mivel 2.3, vajon mikor lesz gyorsabb a böngészés? Eddig nem túl biztató, pedig ez az egyik nagy előnye elvileg, pláne az általunk kihasználatlan jit miatt.
-
Xmodule
őstag
Hali. Talaltam egy programot, ami vissza hozza a wifi kapcsolatot keszenlet utan. Blade Wifi Fix a neve. Nincs ikonja magátol müködik, ahogy kilépsz a keszenletböl vissza kapcsolja a wifit. Nekem megy rendesen.
Reméltem ma jön a hivatalos 2.2 de ugylatszik elmarad..:/
-
törölt tag
válasz
pista59
üzenetére
anno volt anysoft.
de most ujraraktam, most van.
deazonbanellenben.
mostmár van 4 soros magyarom is, ilyenforma
Csak a balra-jobbra nyíl helyén egy -egy kiskocka látható.
Viszont Gordiuszi megoldásként ráhangoltam a mozgatását a hangerő gombra ( Éljen Gerő, a hangerő jeligére )De érdekelne, hogylehetne azokat a kis négyzeteket onnan kiirtani és helyükretenni a nyilakat.
Hmmm?

-
m_peti01
csendes tag
válasz
csonkadavid
üzenetére
nekem alig kajál. reggel vettem le töltőről, kis telefonálás /15-20p/ kis netezés /wifi/ kis mérges madár /20-25p/ most 80%
szerintem nagyon korrekt... -
pista59
őstag
válasz
Lucifer6280
üzenetére
build prop fájlban állítsd kisebbre a heap sizét.
-
sunahunter
senior tag
A fullt le akarom cserélni a lite-ra, mi az a progi, amivel tisztességesen vissza tudom majd rakni az e-mail beállításaimat, híváslistát, stb?
-
turho
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
BOOTANIM: Megnézem alaposan, már egyszer elvesztem benne. Szedtem én le egy bootanimot, ami nem 48 kocka, és nem jpg-k. Na itt adtam fel

Free bootanim-lelőhelyet se nagyon találtam még. Készítéséhez meg nem vagyok se elég kiművelt, se kreatív.
CW backupokat lementettem pc-re, úgy lesz a legjobb, eszik ám a helyet....
-
Glatius
őstag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Nos maga a ROM nem fogyaszt, de a full verzióban a rengeteg csábító alkalmazás... csak az fogyaszt ami fut. Vidgetek és társai...
Joshi Már van olyan... napi használatra tesztelésre alkalmasnak mondott verzió.
-
Joshi
titán
"(#42758) Joshi : Hát igen, valami hiányzik a Csendes mód és a Rezgés között
(gondolom te a sima 8ast használod, és nem az újabb, 9ből és 8ból mixelt "új" 8ast)"Ja hát így már mindjárt más a helyzet, mind1 már csak a 2.3-at fogom feltenni ha egyáltalán lesz olyan.

(#42768) Majci: igen más a romod mint az enyém, külön progit nem telepítek így is tele van a teló mindenféle sz@rral.

-
dragon1993
addikt
válasz
anglergab
üzenetére
Webszerver-t azért nem jó mert vagy a nandflash memóriát teszed tönkre vagy sdről olvasod.
Az utóbbi lassú lesz és a ram miatt 1 csicsát wp lap futhat rajta ami mégsem annyira szuper.Csodazip
Mi volt a baj az én linkelem nagy volt ?
Azért volt ekkora , mert raktároz módban tömörítettem a biztonság kedvért és biztosan megy mert én is ezt tettem fel. -
Glatius
őstag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Felrakás után minden egyes ROM tragikusan viselkedik, Teljes merítési és töltési ciklus kell, hogy kiismerje az akkumulátort. Nem tragikázni, visszaolvasni! Kb. 623-szor volt róla szó.
-
sunahunter
senior tag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Hát nekem ma is reggel 100, most 82%. Ebben telefonálás kb. 20 perc, Aura navi kb. 20 perc.
-
hekmi
tag
Egy láma kérdés: ha a 3.0.0.6-os recoveryt teszem fel fastboot-tal, akkor elég recovery-clockwork-3.0.0.6-blade.img fájlt kicserélni a blade.rar-ban levő recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img-ra?
-
turho
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
Működik....

CW-ben a backupok-at lehet törölni, vagy inkább intézőben, mounttal?
Már gyűlik
Még boot anim-cserét kellene megtanulni meg bootanimot szermányolni.
psx4droid csapnivalóan xar
ne is próbálja nagyon senki.
(Resident Evil 1-nél 22-26 fps átlagot ír, de hazudik,megy max. 10-zel, szaggat).
FPSE tapasztalat van? -
Glatius
őstag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Felrakás után minden egyes ROM tragikusan viselkedik, Teljes merítési és töltési ciklus kell, hogy kiismerje az akkumulátort. Nem tragikázni, visszaolvasni! Kb. 623-szor volt róla szó.
-
NoMagix
addikt
Kérdezném, hogy a T-oldalán látható Balde frissítés az régi?
Az én telefonomon B02-es van, mi a változás B03-ban? -
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Az r8 full rommal mik a tapasztalatok üzemidő terén?
Nekem most nagyon durván merül. De.10-től délután 5-ig 46-ról 14%-ra esett. Úgy hogy közben hozzá sem nyúltam.
Melyik lehet az az app ami ezt okozza,vagy ilyen a rom?
Más.
Azt meg tudom valahol nézni hogy az ext partícióm hogyan áll, használja -e a rendszer,mennyi szabad hely van még rajta?joshi:
Nálam is így néz ki(r8 full) -
TRob1
veterán
válasz
drstupid
üzenetére
Ahogy írták már szeryo előttem, Android Manager Wifi, vagy amit mostanában jobban szeretek, My Phone Explorer. Mind2-vel szuperül lehet oda vissza wifi-n keresztül küldözgetni, szinkronizálni, mentegetni ... stb.
szerk: Ááá, mekkora bakiii, nem használtam a szerkesztést az előzőben!! Bocsiii

(#42758) Joshi : Hát igen, valami hiányzik a Csendes mód és a Rezgés között
(gondolom te a sima 8ast használod, és nem az újabb, 9ből és 8ból mixelt "új" 8ast) -
TRob1
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
Már kipróbáltam volna, de valahogy én jobban szeretem magyarul a dolgokat egy telefonon, vagy egy pc-n (Tudom, a számtech nyelve az angol, de az én nyelvem meg a magyar. Nem mintha nem érteném meg a nagy részét ha angol, de attól függetlenül, ha nem muszály, nem használom angolul) Bízok benne hogy zsoca összedob 1 magyart, ha nem is szerdára (mára), de valamikorra (még a 2.3 stable előtt
) Azért köszi. -
nofi
addikt
Köszönöm a válaszokat!

-
Bounti
aktív tag
Sziasztok! Kerestem a megoldást, de nem találtam...
A 2.5.x.x recovery van fent feltettem a rom managert, próbáltam flash- elni a legújabbra, de vagy megáll a letöltés után, vagy kiírja, hogy kész, de ha rebootolok akkor is a 2.5.x.x verzió van fent.
Valaki tudna ötletet admi, hogy mit csinâlhatok rosszul? -
drstupid
tag
Hali! valaki tudna segiteni esetleg DLNA beállitásban? szeretnék gépről wifin cuccokat küldeni a Blade-re! valakinek ötlet?

-
Glatius
őstag
A Sygic Aura létezik androidra, profi cucc, van belőle próbaverzió időkorláttal, aminek a végén újrarakod a ROM-ot .... és örök élet, három nap.

Luissimo
Hosszú nyomás a beviteli mezőben, és ott is ki kell választani.
Minden billentyűzetnek több kiosztása van, ott is be kell pipálni a kívántat! -
nofi
addikt
Ahogy elnézem a google maps idehaza még nem használható naviként. Mit ajánlotok alternatívaként?
-
TRob1
veterán
A lefordítós tuti. Ahogy írta (#42734) Majci is, hangbeállítások/Turn To Mute-hoz pipa! (r9-ben legalábbis, ami számomra egyelőre a legjobb főzött rom zsocától. Sokáig bírja akksi, soha, semmi fagyás, minden működik ahogy kell-legalábbis amiket használok, azok tuti
(mindig nézek is nagyot, mikor olvasom a többivel kapcsolatos napi panaszáradatot)
) -
törölt tag
Akkor ideis, ittse off ez elvégre:
" namostlegyetek okosok.
Akárki átküldte az anysoft 20110308 apk-t és a magyar nyelvi csomag apk.-t
feltelepül, de utána a megnyitás gombra nemtudsz rányomni, nem elérhető.
de aztmondja installálva.Az miértmikorhogyanmiokból??
Najó, ha installálva, akkor megnyitok egy sms-írást, próbára.És a telon sms írás közben csak az alap droid billentyűzetem jelenik meg , hiába választom ki az anysoftot alapértelmezettnek."

HELP
-
cXs
csendes tag
Ma büszke tulajdonosa lettem én is a bladnek!

Előre bocs a sok hülye kérdésért ígérem sokat olvasok vissza és persze a keresőt se hanyagolom el! -
Lucifer6280
aktív tag
Kelzsoca. Olyan kérdésem lenne, hogy az R8-lite ot tettem fel és azzal a problémával találkoztam, hogy amikor elindítom a kamerát akkor a kijelzőn lévő kép csíkos, de viszont a fényképezet kép az meg normális. Erre van valami ötleted?
-
Majci
tag
Sziasztok! A hangbeállításoknál a turn to mute nem azt kapcsolja, ha bejövőhívásnál lefordítjuk a telefont elnémul? Nálam így működik.
-
szeryo
tag
kelzsoca várható r10 hun rom mostanában?Valamint a proximity re nem tudsz valami jó megoldást?nekem siralmasan működik.
-
Akos2110
tag
sikerült.
-
törölt tag
pl hívásnál ha lefordítjuk a telót akkor lenémítja a hangszórót, meg lezárt telefonnál ha kétszer megnyomjuk a Menü gombot akkor felold a billentyűzár.
Figyu, ez nem droid bűbáj, ezt az én htc tp2-esem már a winmobile-al is tudta-tudja( szeretem is érte nagyon, megmég másért is, csak kicsit lassabb, mint a fiatalabb robottalhajtott társaik).
Ez egy fícsör, amit belekell fércelni a ROMba, -
sto1911
veterán
-
Segítsetek nekem légy szíves, a CM Google Addons közül melyik ami kell?
Beleakarom rakni a rom telepítőbe, de nem kell nekem minden. Csak a Market, meg ami nagyon kell. Pl. van itt olyan BooksPhone, FOTAKill, GenieWidget, stb. ilyenek kellenek? -
Joshi
titán
válasz
róland
üzenetére
A Smartphone & Tablet Plusz 2011 újságban olvastam de ott nem írták hogy csak HTC-n megy, vagy csak nekem nem tűnt fel?

-
Joshi
titán
Olvastam néhány tippet-trükköt Android rendszerekről mint pl hívásnál ha lefordítjuk a telót akkor lenémítja a hangszórót, meg lezárt telefonnál ha kétszer megnyomjuk a Menü gombot akkor felold a billentyűzár. A kérdésem az hogy a Blade-en miért nem működnek ezek? Csak gyári romokkal működnek ezek a funkciók?
Amúgy egy HTC Hero telón teszteltük gyári 2.1-el és minden működött, de az én FLB R8 Blade-en nem.
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem tudom, lehet összeakad valami futó alkalmazással. Most nem tudom előidézni a hibát

(#42710) szeryo: lehet én is azt csináltam amikor próbáltam leszedni a hátlapot. Olyankor a piszok mindig bekapcsolta a kijelzőt

Joshi: valószínűleg azért, mert nincs benne olyan.
A fordítva némítást láttam CM7-ben, de még nem próbáltam. -
Saccco
nagyúr
Frissült az első hsz.
Van normális csodazip link is.
Aktív témák
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Sorozatok
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet le is cserélem a
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
R
nagyon jó köszi!!!

(gondolom te a sima 8ast használod, és nem az újabb, 9ből és 8ból mixelt "új" 8ast)"
ne is próbálja nagyon senki.
:

)