Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
válasz
Razor_alpha
üzenetére
köszi, de ha külső programmal akarnám megoldani, arra ott van a WidgetLocker, amit a legtöbben a legjobb lockscreen replacementnek tartanak. tényleg jó kis app, tök jól testreszabható, szép dolgokat lehet vele csinálni, de úgy veszem észre, hogy meríti az akksit, meg néha nem működik olyan tökéletesen mint a gyári lockscreen. ezért kerestem volna valami olyan megoldást, amihez nem kell külső app, hanem mondjuk update.zip-ként telepíthető, valamit átír a romban és megoldja amit szerettem volna.
na mindegy, valószínűleg maradok a WidgetLockernél, ha már úgyis kifizettem...
-
Keeperv85
nagyúr
Hát ezt sikerült másodikra is benézned most, mert azt kérdezte, hogy a GYÁRI 2.1 launcher-ben van-e ilyen kijelzés, nem azt hogy az LP-ben van-e
Nem mernék rá fogadni, hogy nincs. Nekem nagyon olyan emlékeim vannak, hogy volt benne szöveges üzenet ezekre, de most nincs kedvem TPT-zni ez miatt.
-
dr_ace
aktív tag
köszi a segítséget, de teljesen másról beszélsz, mint amit kérdeztem. tudom mi az a dock notification, be is van kapcsolva, de én nem ezt kérdeztem, hanem hogy a lockscreenen meg lehet-e jeleníteni ezeket az értesítéseket.
(#45593) kelzsoca: már szétnéztem a beállítások között egy párszor, nem találtam ilyet. ha mégis van ilyen, akkor nagyon megköszönöm, ha megosztod velem, de kétlem, hogy a LauncherPro-nak (vagy bármelyik home replacementnek) van köze a lockscreenhez.
-
dr_ace
aktív tag
használja valaki a gyári 2.1-es rommal a blade-et?
nekem már régen volt fenn az, de úgy rémlik, hogy a lockscreenre az óra és dátum alá kiírta, ha volt nem fogadott hívás. ez így van, vagy rosszul emlékszem?
nagyon hiányolom ezt a funkciót az FLB romokból..
szerk: na meg persze nem csak a nem fogadott hívások, hanem új sms-ek és e-mailek is kellenének a lockscreenre
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Én már nem merem azt mondani hogy nem

De attól még a tény az tény, a proci hardveresen nem támogatja a flash-t, úgyhogy ha sikerül is megjeleníteni youtube vagy ilyesmi flash tartalmat, akkor se lesz gyors. Mint ahogy 1-1 flash tartalmú weblap "megeszi" a kicsit öregecske laptopomat, akkor a telefonnal mit kezdene? -
H02Peti
csendes tag
Sziasztok! lenne egy elméletem ami következő:
http://mobilarena.hu/teszt/htc_aria_jo_cucc_de_unalmas/adatkommunikacio_telefonalas_net.html
a cikkben azt irják hogy a böngészője tudja a flash-t ahogy az a videoban is látszik.
Ugyanaz az ms7227 proci dolgozik benn!!!
ERGO szerezzük meg azt a böngészőt és lesz flash támogatásunk
remélem felkeltettem a nálam többet tudó rom irók érdeklődését és megvalósítható az elmélet. -
MartOOn
addikt
megjelent a kicsike a telenor kínálatában is!
) -
Willhunting
aktív tag
-
turho
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
hát ez szomorú...majd kiderül nálam is mit bír fliptokban.
-
Kinek is van gondja az akksiidővel? Használjon ilyent és akár egy hétig is bírni fogja a mobil
http://tech.hu/cikk/Termoelektronikus_gumicsizma-2104.html -
turho
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
hát ez szomorú...majd kiderül nálam is mit bír fliptokban.
-
xakta
tag
válasz
Translator
üzenetére
Jó neki én 2.5.0.9 -el dobtam fel , és nem szállt el

-
gordonfreemN
addikt
válasz
Translator
üzenetére
A lehető legjobb választás jelenleg az R10b rom. Ha van lehetőséged, telepítsd a 3.0.0.6-os CW-t. De nekem a 0.5-el sem volt gondom, csak kelzsoca és többek szerint a 0.6-kell.
-
Translator
tag
Sziasztok!
Meghalta kicsit magát az SD kártyám (hibát keres rajta folyamatosan
), de a PC látja.
Volt fent nekem egy FLB R8_HUN_All_2010.02.12, ami ugye 3.0.0.5-ös recoveryt használ.
Viszont az elmúlt két hétben nem tudtam olvasni a fórumot, de az első 40k hozzászólást mindet olvastam
Szóval amit kinéztem:
Kelzsoca lite FLB 10b, de
- oda azt írja, hogy 3.0.0.6 ROM, a honlapján meg 2.5.1.8-asat írja. Ugye jó neki a 3.0.0.5? (Sztem igen, de azért inkább rákérdezek)
- hogyan kell hibát keresni az SD-kártyán (esetleg még meg is találni azokat)? -
hun_tcs007
csendes tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Pro Evolution Soccer
vagyis az unalmas órák mencsvára 
-
Saccco
nagyúr
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Pro Evolution Soccer
-
xakta
tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Ne akard tudni !!!

-
Peat;)
veterán
Tank hero meglepett hogy nem megy az új r10b-es romon, alpha5 liteon nagyon jól érezte magát. Talán majd egy másik romon
, nekem a 10-es igaz hogy vissza van véve a processzor, de van hogy belassulgat. Vagy rosszul kapcsolhatja a procit a progi (ondemandon van), vagy alpha5 kevésbé izzasztotta a gépet, igaz ott sivár volt a téma nem ilyen frankó feketés. De ebből is látszódik hogy már anno is kifejezetten jó romokat kaptunk, nem is értem miért nyomatnak naponta újakat külföldi oldalakon.PEEET: Kelzsoca fórumtag blogjában ott virít egy viszonylag friss munkája, ami tesztelve van a magyar készülékeken. Talán azzal kéne kezdeni, sok különbség ehhez képest már úgysem lesz.
-
PEEEEET
csendes tag
Jó lenne arról egy leírás , hogyan kell felrakni
-
PEEEEET
csendes tag
Kicsit nézegettem az első hozzászólást. Még új vagyok. Szal ha én a legújabb svéd romot szeretném feltenni, akk is ugyanaz a módszer hogy felrakom a recvryt ugy ahogy ott levan írva és utánna leszedem a romot és kész, szal ugyanaz a recovry jó hozzá?
-
Mercutio_
félisten
válasz
hun_tcs007
üzenetére
Én is feldobtam az R8 után az R10-et, és tényleg jobb az aksikezelése

kelzsoca

-
xakta
tag
Ja semmi , tilos....

-
laci1993tb
csendes tag
a szöveges dokumentumoknál a Blade-n kínai betűket ir az ékezetes betűk helyett, van vmi jeggyzettömb program vagy megoldás?
-
Saccco
nagyúr
válasz
hun_tcs007
üzenetére
A minimumot viheted lejjebb is akkor még jobban fogja bírni.

Alapból 244 vagy mennyi.(#45547) Tomash95:
Nem is gond, hogy n22nél tartanak.
-
PEEEEET
csendes tag
Üdv!
Nekem még teljesen gyári a teló. Ha fel szeretném tenni a 2.2-őt hol érdemes elkezdeni? -
Laacko
tag
Kicsit azért vág ide a témába, miért van az, vagy mitől függ, hogy barátnőm Blade-jében egy kép zoomolása szebben simábban megy végbe mint az én Defymen? Vagy haverom Defyjén?
-
_NCT
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Szépen nem megy, úgy mondanám kisebb laggal eldöcög. Ahogyan az előző game is ez sem erre lett tervezve, max portolva lett, szépen ezek a játékok nem fognak menni, hardvererőforrás hiányában.
Azt hogy mennyinek kell lennie nem tudom, Gameloft oldalán biztosan találsz róla leírást, vagy google-ben. Ennyit tudok segíteni, többet nem, mert a Warez nem támogatott, és nem is szoktam játszani, maximum próba és teszt erejéig

-
xakta
tag
Sziasztok ! Csak érdekességképpen :
kelzsoca 10b lite rom . 2nap 7 óra 7 perc és 60% -on vagyok , volt minden játék , kis telefonálás egyebek és nem volt kikapcsolva a telefon!
Tehát jóság !

Ui: Milyen svéd cumóról van szó? Lemaradtam. (visszaolvasok)
-
-
Artika
aktív tag
Hurrá kicserélték a Blademet

A hibajelenség: nem záródott rendesen a hátlap (még ha erősen odaanyomtad akkor sem ) és lepattogzott róla a festék...azt mondta a szervizes, hogy sok jött ki ilyen hibával..az anyaga nem túl jó..
Rendesek voltak.... -
turho
addikt
válasz
Glatius
üzenetére
Svédek is tudják hogy van egy legál 2.2-esük?

Kijött de már egyből főzve?
Miért tud Magyarul? (Bár kedves gesztus).45526: Szerintem az Asphalt menni fog (némi laggal persze), az egyetlen game ami igazán érdekelne engem, az meg soha

45529: Nemár hogy lejön a festése a sötétszürkének is.....
-
Glatius
őstag
válasz
Zolom89
üzenetére
PC-re az alap. alkalmazás, telóra a kliens.
Itt meg azt írják, hogy a svéd rom már eredetileg nem távolkeleti cuccra készült!
Akkor most ki beszél a levegőbe?
-
B-L-A-C-K
titán
Asphalt 6 Adrenaline HD szerintetek megy a telón....? Mondjuk gondolom ha megyis nem valami fényesen, a játék több mint 900Mb...

-
Glatius
őstag
Jól értem, hogy nem svéd romról van szó, hanem egy a Svédek által is használt zseléhal-verzió főzetéről... már nem is annyira csábító. Mi az hogy új alapokon???
(#45523) Zolom89 A Myphoneexplorerrel csinálhatsz teljes data mentést, amit ugyanúgy egy mozdulattal vissza is tehetsz. A Beállításokhoz ez sajnos kevés.
-
_NCT
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
CM22 jobb, egész nap nyúztam, fagyás nem volt, 1 óra folyamatos telefonálás + 3-4 db 4-5perces telefonálás, 10perc Angry + telepítés, reggel 93% most 81% -->ráadásul a farokhosszabbító 748MHZ-en pörög

Eddig nem volt Random reboot, bár még nincs vége az estének

Zolom89: nem muszáj sem a wipe, sem a többi a mounts and storage alatt, viszont a nem kívánt anomáliák elkerülése érdekében kérjük törölje a kelzsoca blog-ban előírt adatokat

Gondolom r10b-t akarsz tenni. -
kmisi99
addikt
Akuteszt CM7 n19 Tegnap feltöltöttem kb 80% ig most kb 40% on áll. Igaz nem sokat használtam.
-
Lasy
veterán
csak az első 4gb-t látja a többit nem.
Aktív témák
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
), de a PC látja.

22..