- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Miksz
tag
Csatlakozom ux1 kollegához, a CM n23 teccik, és egész jónak tűnik, a fényképező rész is elég pöpec.
Kb. 3 órája van fenn.
Belevetem magam az állítgatásokbaZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S
-
Lasy
veterán
válasz Pumika1975 #45694 üzenetére
nezt nem hiszem el.
turho
folyamatban.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
turho
addikt
válasz bodoraudio #45697 üzenetére
Mindenkinek készítse el a kívánságát
(TC-vel a kész romból kivenni elvileg lehet fölös app-ot. Legalábbis R10-nél nekem összejött. Csengőhangot meg dobtam bele pluszban/cseréltem)."Svédszakács" nincs? Ki emlékszik a nagyonrégi Muppet Show-ra, Breki és a többiek címmel, na abban volt Svédszakács, meg Malacok az űrben
45692: mit szívtál, mesélj!
45700: Miért jó a fényképező? Nekem az istennek sem élez normálisan, manual focus opció nincs?
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
ux1
addikt
CM7-n23 - Első benyomások igen jók a rommal kapcsolatban. Egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy a helyére kerültek a dolgok, reggel óta nem buggzott, nem fagyott. Lehet hogy ebből este főzök egy xtrát
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Lasy
veterán
válasz Pumika1975 #45692 üzenetére
szerintem már az egész fórum tudja.
kb 1 nap 50szer írod le.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Pumika1975 #45689 üzenetére
Félreértések elkerülése véget szó nincs róla, hogy bárkit hülyének néznék, csupán ismerem az embereket annyira, hogy ha pl 3 embernél megvan egy hiba, az biztos hogy addig nem nyugszik legalább még 20 még nála is nem lesz ugyan az, ha kell akkor erőszakkal is, de előkeríti...
Ez volt a gradiens hibánál, ezt művelték a pixelhibára is... Ugye akkoriban budi tesztelt pár ember maxra csavart fényerővel. Kérdés: hol vannak azok az emberek most? Egyikük sem írta szinte azóta már, hogy megjavult vagy cserélték a telefonját, csak az pár, akinek tényleg hibás volt...
[ Szerkesztve ]
-
Csabulator
tag
Szervusztok!
Keresgéltem a fórumon, de nem találtam konkrétan ilyen "hibát", mint amivel én találkoztam. Kelzsoca FLB-R10b_HUN_lite ROM-ját használom, és feltelepítettem a Dolphin Browser HD-t. Ezután kihasználtam az APP2SD-t és átraktam az SD kártyára a programot.
Igen ám, de minden telefon újraindításnál, mikor a főképernyő menüjében ráböktem a kis földgömb ikonra, feldobta, hogy melyik böngésző legyen az alapértelmezett: a beépített, vagy a dolphin? Természetesen az utóbbi. Ez eléggé zavaró, ne rabolja már feleslegesen az időmet az a felesleges 2 klikk.
Végül a hibát úgy hárítottam el, hogy a Dolphint visszaraktam a telefon memóriájába, és most már nem kérdez meg újból.
Vajon ez összefüggésben lehet azzal, hogy mikor betölt a GUI (vagy feláll a rendszer, nem tudom, hogy működik) akkor még nem elérhetők a memkártyán a programok, csak egy kis idő múltán?"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
Pumika1975
senior tag
válasz Keeperv85 #45677 üzenetére
#44892 hsz akkor tapasztaltam először.....sdt nem tudtam csatolni recoveryből winfoshoz....
sokan azért nem írnak meg egy két dolgot, mert hülyének nézik őket.....
engem meg nem érdekel ki néz idiótának...
de a tapasztalataimat leírom, mert erre van ez a fórum....win 10, ....múkodj!
-
BadGe
aktív tag
touchscreen: tehát 2.1 restore után működött a touchscreen, ez után a 2.2-es felrakás (FLB-R10b_hun) is sikerült és továbbra is működött a touchscreen de az ELSŐ kikapcs-bekapcs után a touch screen ismét érzéketlenné vált. Most semmit nem indítottam előtte, épp csak megnéztem hogy a rendszer reagál-e.
ge.
-
Saccco
nagyúr
válasz pista59 #45675 üzenetére
A ROM Manager mögött áll a CyanogenMOD Team, tehát valószínűleg van egy szerverük ami ellátja a ROM Manager kéréseit. A premium változattal még romot is lehetne frissíteni, ami pluszba erősíti a háttérszerver feltevésemet.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bala6120 #45679 üzenetére
Már integráltam a Gapps-ot telepítés előtt, arra nem lesz gond. Most stabilnak tűnik a cucc (n22 még). Remélhetőleg ez nem csak a látszat. közben tesztelem. Majd kiderül mennyi időn belül adja fel.
szerk: CM alatt NEM lehet szenzort kalibrálni.Kivéve ha....
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
nálam a 3.0.1.4 van fent, formáztam vele, nand backup &restore-oltam is vele, mountolja is az sd recoveryből szépen tehát nincs semmi panasz, kivéve, hogy JJ ROM-okkal nem kompatibilis, de ez a changelogban le van írva, hogy miért.
más: CM-Modban tudja valaki, hogy kell kalibrálni a proximity sensor-t? Állítólag működik, hát nálam sajnos nem. Valaki aki CM-et használ esetleg annál működik? Kicsit irritáló, mikor telefonálsz és nem tudod letenni !
-
BadGe
aktív tag
válasz Pumika1975 #45657 üzenetére
touchscreenhiba (re: Pumika1975) - miután a hibát tapasztaltam újratettem a 2.2-est ahogyan "kell", formatokkal együtt. ez nem segített. ezután volt a restore, ott ha minden igaz NEM formattáltam csak advanced restore-ból feltettem mind 4 visszaállítható izét. (boot, system, data, cache..?). most a "régi" 2.1-update1-el megy rendesen.
amiokr először volt fent a 2.2 akkor az is ment rendesen, de a reggeli ki-be kapcs után megadta magát. oké telepítettem egy saját programot ami elhasalt, de a hiba csak ki-be kapcs után jelentkezett.
hát ennyi, nem tudom más tapasztalta-e. az usb debugging általában be van kapcsolva.
most megpróbálom visszacsempészni a 2.2-őt..
ge.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Glatius #45673 üzenetére
Lehet, hogy sikerült kifognotok valami házilag barkácsolt klónt? Nálam nem problémázik az SD-vel. Most visszatettem megnézni még egyszer utoljára... nálam még most is megy. Viszont örvendjünk, hogy van belőle új...
..csak nekem nem tiszta mit csinál a "format recovery"? Mi ez, önmegsemmisítő?
-
-
Glatius
őstag
válasz Keeperv85 #45670 üzenetére
Nem minden példány volt rossz. És megcsinálta a partíciókat rendesen, a teló működött is rendesen, de utána a formázást nem csinált külön, rövid üzenettel tovább lépett. SD-t pedig nem tudta becsatolni winfos meghajtónak.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Saccco
nagyúr
válasz pista59 #45671 üzenetére
A helyéről.
(#45670) Keeperv85:
Én meg gépen formáztam. Azóta is tökéletesen megy.
Csak még mindig nem vettem kisebbre....(#45616) ouzohuto:
Nekem is onnan van a bill amit mira72 linkelt. Itt egy videó róla.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
pista59
őstag
válasz MoRiCKaXXL #45661 üzenetére
Nem használtam még rom managert. Az új recowery-t honnan szedi?
A győztes féreg irtó baktérium
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bala6120 #45662 üzenetére
Ennyi negatív tapasztalat egy nap alatt... Vajon miért érzem úgy, hogy ez ugyan az, mint a "jaj, nekem pixelhibás..." 5 perc múlva rá még 20-an "nekem is az!!" Eddig nálam is fent volta 3.0.0.6 és tud formázni is, meg kezeli a partíciókat is rendesen... Ma elkértem a haverom 16 Gb-os kártyáját, felosztottam vele, gond nélkül kezelte.
Most viszont megnézem, hogy mennyit javít az új. Hátha bejön és nem fagyogat a CM, ha azzal teszem fel...
-
Pumika1975
senior tag
-
nofi
addikt
Üdv!
Kelzsoca féle Froyoban merre találom az A-GPS állítását, egyelőre csak a sima gps kapcsolót találtam a szokott helyen
Xbox GT: nozsolt
-
ux1
addikt
válasz Pumika1975 #45646 üzenetére
Még jó hogy megírja az ember, hogy lehet recovery-t cserélni....
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Jim76
aktív tag
válasz Pumika1975 #45660 üzenetére
Thnx! Csináltam már így is úgy is, de nem tudtam, számít-e bármit is a későbbiekben, pl. régebbi recovery-vel backupolt rom visszatételénél...
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
MoRiCKaXXL
tag
Többször olvastam hogy keresgélitek a friss clockwork recovery-ket ill. hogy hogyan is lehet egyszerűen telepiteni őket.
Nekem az a módszer tűnt a legegyszerűbbnek, ha feltettem a ROMmanger-t a marketből, majd elinditva és menüből kiválasztva feltolta azt a verziót amit beállitottunk (alapból a legfrisebbet tenné fel). Régebbi stable verzió is választható. PL a 3.1.0.4-es telepitésekor még a 3.0.0.6-ot ki lehetett választani, a 3.0.0.5 gondolom mert rosszul particionált vagy formázott ha jól emléxem, nem volt kiválasztható a listából.
Remélem pár embernek megspórol pár percet ez az infó:)dv
-
Jim76
aktív tag
Erősítsetek meg benne, hogy gyakorlatilag mindegy az, hogy a recovery-t rom manager-el frissítem, vagy manuálisan? Van bármi jelentőssége?
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Tomcy7
tag
Szeretnék memkarit cserélni, mert kicsi a gyári.
Milyet ajánlotok?
8gb-re gondoltam, de nem akarok belefutni valami sz*rba, ezért ha valakinek van konkrét típus amit ajánl akkor ne tartsa magába. -
havast
aktív tag
Log Me In Ignition?
Van benne WOL, es nem csak lan-on keresztül lehet használni, nekem 3g-n is elég gyors, és nem generál nagy adatforgalmat.
Párszor már kihúzott a *arbólnézz rá: [link]
Poén, hogy néha mókából a melóhelyemről bejelentkezek, és otthon a menyasszonyom netrádiót hallgat, az is full folyamatosan hallatszik a balden.
A frász szokta kapkodni,mikor belenyúlok random a gépbe
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Ezért fosok én is.....tudom hogy keletről jön és "hamis" a mamokártyák 95 százaléka. Ezért keresek garantáltan jót. Van kavarás az SDHC működéssel is, meg technikailag is másképpen valósul meg. Azt hiszem 4 giga felett már csak SDHC van.
Én egyszer már nagyon rondán ráfaragtam, 3 évvel ezelőtt. "Megszaladt" akkor kicsit, beruháztam kintről (ebay) egy még olcsónak sem mondható 32GB SDHC-be. Fogóval tördeltem össze, az lett a vége azóta próbálok óvatoskodni...
Segítenél azzal is (másoknak is), ha megmondanád milyen kártyákkal faragtál be....#45650: én sem jöttem rá, uninstalláltam is utána. Hátha idevetődik valaki aki használja és nyom nekünk egy tutorialt
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
kezeli a 16GB-t hallottam, hogy a 32őt is kezeli, de én kétszer is rossz 16GB-set fogtam ki.
+36702778032
-
Glatius
őstag
válasz Pumika1975 #45646 üzenetére
Mit szól az ANDROID, ha két FAT32 -es partíciót talál? Próbálta már valaki? Most nem tudom megnézni másik kártyával, mert az ext tartalma miatt úgyis ugatna a jószág...
Hiftu A routeredet le kell zárni a blade fizikai címére! Akkor semmi más belépő nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Hiftu
senior tag
Sziasztok,
Nézegettem a Remote Controller (távírányító) alkalmazásokat. (Aki nem tudná miről van szó: A telefonról irányítani a számítógép egerét ill. billentyűzetét.)
Általában kérnek egy szerver alkalmazás feltelepítését a számítógépre, amihez a Blade-ről wifi-n keresztül lehet csatlakozni.Mivel kintről láthatónak kell lennie valamilyen portnak (ugye routeren kivülről jön a kapcsolódási kérelem) ezért az egész net látja ezt a portot, nem csak a wifis kapcsolat (ami ugye meg van támogatva jelszóval.)
Számomra ez erős biztonsági hiba.
Tudtok valami jó ötletet illetve más elven működő RC alkalmazást, hogy ne legyen lyuk a routeren?
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
turho
addikt
válasz hjanos1 #45640 üzenetére
Köszönöm János. Tehát zökkenőmentes, és látja az egészet, telemásolva is?
Rengeteg a hamis kártya, megkérdezhetem milyen típus/fajta? 8 és 16 GB közt vacillálok. Az mindenkor mindenre elég lenne.#45644: régebben a zsocáék is óva intettek az újabb cw-től, merthogy bugos. lehet hogy az egyetlen bug benne a villódzó képernyő, és egyébként jobb? Mindenkinek előjött ez a villódzó kép teleptés közben?
[ Szerkesztve ]
-
Pumika1975
senior tag
válasz SteveBeard #45642 üzenetére
köszi! már működik. csak a 3.0.1.4 re kellett cserélnem a 3.0.0.6ot...
win 10, ....múkodj!
-
Glatius
őstag
válasz SteveBeard #45642 üzenetére
Tulajdonképpen nem is csak a formázás volt rossz, hanem a működés is.
-
SteveBeard
senior tag
válasz Pumika1975 #45634 üzenetére
(#45634) Pumika1975
Próbáld meg a RaMon Recoveryvel formázni! Nekem azzal mindig elsőre sikerült.
Ha sikerült a formázás és szükséges a 3.0.0.6-os, akkor lecseréled arra...
Nem olvastam rendesen vissza ...bocs , de a formázáshoz továbbra is az Ra-t fogom használni.[ Szerkesztve ]
Steve
-
powers
tag
kingmax 8 gb sdkártyája van vkinek?működik?
oké,rákerestem,működik
[ Szerkesztve ]
-
BadGe
aktív tag
Üdv,
nem megy a touchscreen-em! tegnap este került fel a 2.2-es rom. ma reggel még tudtam használni. aztán egy kikapcs-bekapcs után semmi... bebootol, de a lock képernyőt már nem tudom feloldani. a háttérben azér mennek a dolgok, pl reagál ha bedugom az usb-t..
ge.
-
klai
csendes tag
-
turho
addikt
válasz hjanos1 #45636 üzenetére
Visszábbolvasva láttam hogy van aki szív a 16 gigással, azért kérdeztem. Azt hittem, a Lasy is emiatt szeretné particionálni. Énmég a hozzáadott 2 gigásat nyüstölöm, de akarok nagyobbat venni, minimum class4-eset. De csak addig a méretig ami garantáltan működik, tehát 8 vagy ha tényleg jó, esetleg 16 GB.
-
Valaki rendelt már ilyen autós tartó+töltőt? Természetesen ez is sokkal olcsóbb ebayről, mint itthon. [link]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
mpire
tag
válasz Pumika1975 #45631 üzenetére
Nekem is csak sokadjára sikerült.
-
klai
csendes tag
Hali!
CM N23 első tapasztalatok részemről jók. Nekem a 22 vel sem működött rendesen a proximity 23 már igen. Ha az eredeti link lassú lenne: [link]
-
Pumika1975
senior tag
a 2.... nem volt gondom simán formáztam vele a kártyát és a 3.0.0.5 tel is! több fajta kártyát is formáztam már ezekkel...
csak a 3.0.0.6 szivatott...cseréltem3.0.1.4 re és a "hibásan" formázott kártya " megjavult"...!!!!!
hála istennek a memkarimmal nincs baj!win 10, ....múkodj!
-
Glatius
őstag
válasz Pumika1975 #45625 üzenetére
Ugyanez volt a bajom. frissítem a recoveryt, és mesélek....
Tökéletes.
A jelek szerint 3.0.0.6-os recovery volt bugos, szerintem azonnal cserélje le mindenki![ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz Pumika1975 #45625 üzenetére
lehet csak egyedi, de kinek mi jön be, nekem még a 2.1.5.8 is jó volt. nem hiszem, hogy 3.0.0.6 al lenne ilyen gond, de ki tudja.
Manapság minden lehet.Bármire formáztam a 16GB memkarit, csak az első particiót tudta kezelni, és a többit uncatalogizálta. semmit nem lehet utána csinálni. Ennyit a memkariról.
+36702778032
-
Pumika1975
senior tag
válasz kelzsoca #45623 üzenetére
szia! Nem lehetséges, hogy a 3.0.0.6 recoveryvel gond van? istennek sem tudtam úgy megformázni, hogy mountolja az sdt a géphez, meg meg backupot sem tudtam csinálni a rendszer ext részéről, sem visszaállítani korábbi mentésből, de a rendszer rendesen kezelte a kártyát és az ext részt is...
minden újabb formázás nélkül, próba szerencse alapon frissítettem a recoveryit 3.0.1.4re és minden mount működik rendesen, meg backup is rendben van,, és a visszaállítás is frankón megy...
és csak recovery csere volt formázás már nem...
esetleg csak egyedi próblémám volt?[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
pkardos
csendes tag
Az Flb-r10b lite -ról full verzióra cserénél ugye nem kell wipe és társai?
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!
Láttam videón bladehez klaviatúrát, de sehol nem találok róla semmit csak a videó :S
http://www.youtube.com/watch?v=nyCbqinl5zkXiaomI RedmI Note|||
-
törölt tag
válasz Dondom #45609 üzenetére
Minden le van írva az első hszben, de attól azért még leírom. A task managerben meg tudod nézni, a resourcesnál, hogy mennyi szabad memória van, ha 414 körüli érték, akkor nem kell csodazip, mert már "eleve csodazippelve jött" a telefon. FLB r10b lite nem old fel semmi memóriát, mert ez csak egy ROM, nem firmware update. A csodazip old fel RAM-ot, mivel az firmware update + stock ROM.
[ Szerkesztve ]
-
Dondom
tag
Hol lehet megnézni, hogy kell-e a telómra csodazip? (mert tnap vettem, nem tom kell e rá, hogy ez újabb)
Valamint ha felrakom az FLB10b lite-ot, akkor nem oldódik fel magától a memória?
Kell előtte a csodazip is? -
Glatius
őstag
válasz kelzsoca #45593 üzenetére
A telenoros ROM-ból és a T-mobileos csodazipből össze lehet-e hozni egy eredeti állapot visszaállítót? Emberi számítás szerint ki kell venni a firmware részt, és cserélni az OS-t...
Ha ez menne, még többen lennének, akik hálával emlegetnek.[ Szerkesztve ]
-
Ombi5
őstag
Udv.
ZTE blade es San Francisco az egy es ugyan az?
-
Razor_alpha
tag
válasz zcsongor #45601 üzenetére
Nekem is csinált hasonlót, de ha újra ráböktem akkor már kiírta, hogy kapcsolódva, szerintem router related, azt hiszem nálam a sok szűrés miatt volt, dhcp allokáltam fix mac-hez és csak a kiválasztott macekhez engedtem net hozzáférést, akkor vagy lassabban, vagy nem írta ki, hogy kapcsolódva, de net már volt közben.
-
zcsongor
tag
Sziasztok!
Az flb r8 hun lite-ban tapasztaltam egy kisebb bugot, de lehet, hogy csak a routerem viccel velem. Siman tudok kapcsolodni az itthoni wifire, de az ip cim lekeresnel latszolag "megakad", kozben pedig megis van net, csak nem jelzi ki (3G ki van love). Ez mi lehet?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával