- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
anglergab
addikt
(#46299) gps76
Semmit.
(#46297) TRob1
Szerintem is így van. A legtöbb Blade-nek semmiféle pixelhibája nincs. Csak akiknek van sokat beírtak a fórumba, így túl vannak reprezentálva. Szerintem jó eséllyel kb. ugyanakkora a pixelhibás kijelzők aránya a Blade-ek között, mint akármelyik más 800x480-as (nagyfelbontású) okostelefonok között.
-
-
ux1
addikt
Sajnos van azért köze CPU-hoz is. ( a csomagogat felkell dolgozni és nincs DMA ) Pl a WL500G-premium routerem 100Mbps mégis meghal a 80Mbps DiGi nettől. Csak 40Mbps-t sikerül kisajtolni belőle
A load olyankor 4-6-8 körül van
Egyébként milyen ROM? A 2.2-knél már látszik a "H"
(#44277) kelzsoca
Jó volt az egyben is, tedd be ezt is az aláírásodba.
-
Keeperv85
nagyúr
Nincs ennek az USB kábelnek baja, mert ez egy 4800 Ft-os árnyékolt Nokia kábel, amivel használom. Egyszerűen hulladék, fos a HS-USB driver, 2.3 alá meg nincs is. Meglepő, de nem zavarja igazából a működését, csak a Windows visít érte...
-----------------------------------------------
Megállunk az Androidnál? Tegyetek meg annyit a kedvemért, hogy a 'Zsoca blogjában lévő linkről letöltitek az XP-s csomagot! Van benne egy fastboot mappa, amiben van MŰKÖDŐ adb-windows.
Parancssorba írja már be valaki legyen szíves, hogy
adb reboot fastboot
(+enter megnyom)Kösz.
-----------------------------------------------@cowboy_bebop: Én ezt nem merném így kijelenteni, de kétségtelenül van alapja annak amit mondasz.
-
pacman789
aktív tag
http://prohardver.hu/tema/zte_blade/hsz_43592-43592.html
erre gondolsz? mert nekem ott akad meg a tudomány, hogy akárhogy csinálom elindul a teló.kérdésem ha valaki segítene:
http://prohardver.hu/tema/zte_blade/hsz_43877-43877.htmlszerk.: vagy itt nem kell megállnia az android figuránál?
-
Glatius
őstag
Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest