Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
89BDave89
tag
válasz
kiskakas75
üzenetére
Üdv... én is tegnap óta vagyok tulaj...
A Blade-eket mindenhol 2.1-gyel adják. Talán csak a kínaiaknál nem.
-
Jim76
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Igazad van... A 10.1-es Tab valós alternatívája a Xoom-nak, ahogy olvasom, de az 1,2GHz-es ZTE kb. felébe fog kerülni, ha követik az eddigi árpolitikát, uh megvárom azért

Felszínesen tudtam én is, mi a különbség a kapacitív és a rezisztiv érintő kijelzők közt, de utánaolvastam, és, ha valakit szintén pontosan érdekel:
A kapacitív és a rezisztív érintőkijelzők közötti különbségekrőlA kapacitív és a rezisztív érintőkijelzők közötti különbségekről legtöbb olvasónk valószínűleg hallott már, hiszen pár mondatban gyakorlatilag minden cikkben elmondjuk őket - most viszont egy picit részletezzük is a dolgot. A két lejárás közül a kapacitív a modernebb, a rezisztív pedig az olcsóbb, épp ezért mindkettőt használják, de ebből a felhasználóknak sok gondjuk akadhat, mivel a kapacitív az emberi ujjat, a rezisztív pedig az egy pontban történő nyomást érzékeli, ami többek között azt jelenti, hogy előbbi panelek sem a (mű)körmöket, sem a cezurákat nem érzékelik, míg a rezisztívek igen. Ennek oka a rezisztív panelek felépítésében keresendő: az efféle megoldások lényege, hogy a kijelző érintést érzékelő részében két egymástól eltérő feszültségű, hajszálvékony fólia található, melyek között nyugalmi állapotban egy vékony légréteg húzódik. Ha valahol megnyomjuk a panelt, a két fólia összeér, ami megváltoztatja az elektromos töltésüket, ennek mértéke alapján pedig a készülék ki tudja számolni, hogy hova nyúltunk, azaz hol érintettük meg a kijelzőt. A rezisztív technológiáról érdemes tudni, hogy a fólia fényáteresztő képesség elég gyenge (általában kb. 75 százalékos), ezért képminőségük kevésbé jó, mint amilyen az érintésérzékelő réteg nélkül lenne. A kapacitív panelek működése egészen eltérő: itt a kijelzőt takaró plexi vagy üveglap alatt egy rácsos szerkezetű vezető réteget helyeznek el, mely egy elektromos mezőt alakít ki maga fölött, ami értelemszerűen "átlóg" a plexin/üvegen is. Mikor ujjunkkal hozzáértünk a kijelzőhöz, gyakorlatilag töltést vezetünk el ettől a tértől, melynek pozícióját a készülék szintén képes érzékelni. Ebből valószínűleg mindenki számára egyértelműen egyértelmű, hogy a hagyományos érintőceruzák és a körmök miért nem használhatók az efféle, egyébként kiváló képminőséget biztosító, a több ujjas kezelést (multi-touch) is támogató kijelzőkön.
-
sunahunter
senior tag
-
embe
nagyúr
Feltettem a flb10 lite-t és következő a problémám, a tárcsázóban rossz a nevek sorrendje
elöl van az utónév, a névjegyekben viszont jól szerepelnek, be lehet ezt állítani valahol?Belépsz a telefonkönyvbe - Menü gomb - Megjelenítési beállítások .
Itt találsz két menüpontot: 1 - Rendezi lista , 2 - Névjegyek megtekintése.
Mindkettőt állítsd úgy át, hogy családinév (family) legyen elől ! -
kelzsoca
félisten
Én még betenném a listába a Samsung Galay Tab 10.1-es gépet is, honeycom-al meg minden földi jóval

Ezek az alap ZTE-s tabletek rezisztív panelesek, tehát nyomni kell, nem az igaz, a drágább modell árából meg sztem egy tab-ot is megkaphatsz majd

(#45290) Land
Én SD kártya hibára gondolok, de egy külső eszközzel formázz rá és rendben lesz az.
(#45289) Dj.Mike
Hjajj, ez tesztelői változat még a romból, majd akkor tedd fel ha stable lesz.
Mivel érdemben nem tudsz valószínűleg hozzászólni és segíteni a fejlesztők munkáját, így szerintem addig felejtsd el a 2.3-as romokat, egyébként sincs rendben, még ha azt is mutatja. -
Dj.Mike
senior tag
Ismét sziasztok, feltettem a 2.3as romot és meg kell hogy mondjam maximálisan meg vagyok vele elégedve. Viszont egy probléma azért akadt mégpedig az hogy az fm rádió eltűnt. Elő lehet valahogyan hozni?
-
kiskakas75
csendes tag
Sziasztok!
Én is beszállok a penge-tulajdonosok közé.
Lehet, hogy én vagyok az első Telenoros?
Az első tapasztalatom, hogy sajnos csak 2.1 fut rajta
-
Saccco
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
Az a V9+ azért már jobb mint a sima V9.

(#45283) Jim76:
Nekem is a Xoom tetszik, csak igen drága.

-
Jim76
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Tetszeni tetszik, meg sokkal olcsóbb, mint egy htc flyer, de ez szinte ugyanaz, mint a blade, csak 7"-al, meg picit talán fickósabb 800mhz-el... (nameg hivatalos 2.2-vel
)
Én gondolkodok tableten, de a moto xoom az , amire azt mondom, hogy érdemes rászánni az árát (faPad2-t , mint más iCrap terméket sem kultiválom, a flyer meg ár-érték arányban nem túl kedvező... talán, ha az általad linkelt 1,2ghz-esnek lesz ára, és hasonlóan kedvező lesz ár-érték arányban, mint pl. a blade a telefonok közt, akkor azon elgondolkodnék rajta) -
cheetah21021
csendes tag
Sziasztok!
R8 update full van a blademen. Alapból benne van ugyebár az anysoft.
Beállítottam, hogy hungarian billnetyűkiosztás legyen, de istennek sem akar átálni. A beállításoknál van egy click for text testing gomb. Ezzel ellenörzöm, demindig a hagyományos angol bill kiosztást adja.
Mit csinálok rosszul?chee
-
turho
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Én is Lossless-t
nekem fémesebben és vékonyabban szólt, mint a (belőtt) winamppal. majd megvizsgálom állított-e át valamit, 96 vagy 192k-n szoktam Musiland Mionitor 01 USD spdif-kütyüvel külső dac-ba küldeni a zenét... (ld. aláírásom, meg WM8742 meg AD1853 alapú dac-ok). Ha kevésbé lenne fapados a gmote még jobban tetszene. 
#45277: Mi nem

-
hallerlaller
addikt
Ti terveztek ilyen új ZTe tabletet venni?
http://www.telenor.hu/mobiltelefon/zte/v9_tab/
http://www.djuice.hu/keszulekek/zte/v9_tab/Remélem behozzák az 1,2ghz 1280x600-os típust is, az sokkal izgalmasabban hangzik.
http://mobilarena.hu/hir/mwc2011_tablagepeket_jelentett_be_a_zte.html -
deadlift
csendes tag
Üdv mindenki!
Tegnap vett telón nem megy a letöltés a marketről wifin keresztül.
A letöltősáv mozdulatlan percekig. Próbálkoztam több alkalmazással és játékkal is.
A net böngészés egyébként tökéletes!
Próbáltam itt keresni megoldást és bocs,ha már le van írva,de nem találtam
-
turho
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Üdv!

Gmote OK, fent van, megy is, kissé fura, de azzal az a gond hogy a hangminősége nem jó. Valami saját lejátszót használ, ezért meglepett amikor a rendszeremen megszólalt 1-2 zene ami eddig jobban szólt
Glatius-félének utánakeresek.
Meg a doomquake dolgoknak is, de segg vagyok hozzá mondom. -
Nekemnyoc8
csendes tag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Help please?
-
pista59
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
10 ezerrel drágább.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Szerintem a saját érdekedben változtass a címen, mert ezért akár be is perelhet a szolgáltató.
Helyette: ZTE Blade hivatalos árak a Telenornál.
(#45269) Jim76
Blogomban a romoknál a végén megtalálod.
-
Jim76
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Volt egy update.zip-ed, ha jól rémlik, ami visszaállítja az r10b-ben az eredeti android betűtípust - de nem találom
ha kéznél van, belinkelnéd esetleg?
1024 köszönet előre is érte
(tetszik ez a mostani, de yahoo mail üzenetfejlécekben pl. kocka+kérdőjel van néhány ékezetes betű helyén...)
-
ouzohuto
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Minden telefonja drágább mint kellene!Eltekintve attól a samsung galaxys es korszaktól

-
dragon1993
addikt
Ennyit a telenorról.
Megbolondult a telenor. -
kelzsoca
félisten
válasz
Glatius
üzenetére
Majd áprilisban jön az Android 2.4-es, a többi tabletre való

az új platform elsődleges célja, hogy az egymagos processzorral szerelt okostelefonokon is lehetővé tegye a kétmagos, Android 3.0 Honeycomb alapú internettáblák számára fejlesztett alkalmazások futtatását, mely az Android 2.3 esetén még nem megoldott.
És ha igazak a pletykák akkor a hónap végén lesz Görög rom is, ennek hatására várhatóan a T is közzé fogja tenni a 2.2-es romot.
(#45265) ouzohuto
Aksit csak a T-től vegyél, egyébként ugyanarról van szó

(#45266) Glatius
Majd a Cyanogen csapat mindent megold.
-
Glatius
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Akkor az android 4.0-ban már nem a hőmérséklet-légnyomás-páratartalom szenzor integrációja lesz a feladat, hanem kinektet, (hmmmm két előlapi kamera.... nem is kivitelezhetetlen) vagy gondolatolvasó modult kell a számukra beépíteni.

Turho A TeamViewer a legegyszerűbb, IP-től független, állandó azonosítót kapsz, ami nem utolsó dolog egy laptop esetén..
-
turho
addikt
Nagy kérésem volna. Ha valaki tolja a Blade-n a Doom, Quake játékokat, a működtető mappa teljes fájljaival nem tudna "megajándékozni" rarban?
(pl. toldacuccot.hu).
Én nem vágom hogyan kell működésre bírni, ehhez mindig hülye voltam. És ennél "lájtosabban" nem tudom megfogalmazni hogy full doom és quake kellene...ha egyáltalán használja őket valaki....Szükségem lenne a legjobb Remote desktop alkalmazás ajánlatára, illetve némi seglédletre, hogyan lőjem össze a laptoppal (XP) Ehhez volna valakinek (PÜ-ben) türelme?

(DHCP Wifi-router, XP prof. sp3).
Más: akkura is keresem még a választ, gyári ZTE akkku vagy másabb amit pótakkuként árulnak hozzá?#45360 kelzsoca: az Ebay-en van még fehér címkés, 50 mA-rel tud többet

A két kattintás meg szörnyű nagy áldozat
a régivágású idősebb emberek meg azt szokták meg nehezen hogy hozzáérek egy ikonhoz, és máris indul az atomrakéta
nincs "plexi" mögött a gomb. -
pista59
őstag
FLB-/R9 kelzsoca-es rom:
Tegnap délután töltöttem az akkumulátort, igen kevés használat (ébresztés, kevés újság olvasás wifivel) után most 99%. Természetesen nem volt kikapcsolva. -
faber24
őstag
Kéretik a hozzászólásaimat figyelmen kívül hagyni, megvan a szükséges beállítás, AnySoftban, köszönöm a tippet!
F.
-
Tszkr
csendes tag
Helló
Feltettem a flb10 lite-t és következő a problémám, a tárcsázóban rossz a nevek sorrendje
elöl van az utónév, a névjegyekben viszont jól szerepelnek, be lehet ezt állítani valahol? -
Glatius
őstag
válasz
Beleczkil
üzenetére
Ha eltávolítod a power widgetet, és pl. az extended controlson bepipálod a láthatóságot az értesítési mezőben, akkor csak egy sor fog látszani, ami bárhonnan meghívja a widgetet, de teljes méretben nincs benne csúszó mezőben, így a törlés lehetőségével sem piszkál minduntalan.
-
ouzohuto
senior tag
Ti mit vennétek a Twebshopból a bladetekhez?(mert én nem tudok dönteni :S)Eddig talán memóriakártya
-
czipkor
csendes tag
Kelzsoca!
Lockscreen-en a csuszkát a téma fájl tartalmazza, vagy a rom-ban kell keresgélnem?
Blue Gingerb. circle témát használom, azt kell módosítanom?
Felraknám a javításod is, de nekem tökéletes a mostani power widget, jobban is tetszik, ezért valahogy a csuszkát kellene rávarázsolnom...Köszi.
-
Laacko
tag
(#45240) kelzsoca:
Van Defy topic is, csak ott most kicsit leült a helyzet.
Azért kérdeztem itt, hátha van valaki ötlete mit lehetne tenni. -
Beleczkil
tag
Normális működés ez, vagy én vagyok béna?
10b-lite ROM, feltettem a Power Control kiegészítést hozzá adva az értesítési sorhoz, amikor kapcsolnék valamit akkor bevágja a képernyő közepére és megkérdi akarom e a widget-et törölni, e mellet lehet kapcsolgatni, de így szerintem igen nyűgös használni.
Mit b@...ok el? -
nananuka
csendes tag
válasz
bikebutcher
üzenetére
Megjött a tok!
Kösz mindent!
-
Land
veterán
Üdv!
1 hete fura dolgot művelt a telefon. FB8 van fent ha jól emlékszem és még az angol verzió. Minden jól működött addig. Hallgattam zenét Powerampon, aztán egyszer csak nem tudtam visszázni egy előző számra. Kiírta, Too many files blabla. Onnantól minden számnál ezt írta ki. Kikapcsoltam a telefont és vissza és szinte teljesen szűz rendszer köszönt vissza. A háttérképem maradt meg és pár játék, minden más program ikonja eltűnt az app-ok közül. Alap launcher fogadott, alap ikonokkal. Ha telepíteni akartam újra egy korábbi alkalmazást, kiírta, hogy fenn van, de nem volt látható pedig. Újraraktam a programot és ott volt újra. Azóta többször volt baj zenehallgatás közben és a ki-be kapcsolás segítet.. Ez egy nagy FB8 bug vagy az SD kezd elromlani? Most kénytelen leszek újratenni. Melyiket javallott feltenni? Láttam van JB9, meg ez az MRC-s verzió, amiből már 12-es is van. Illetve Cyanogen, ami még nem teljes elvileg. Inkább a stabilitást helyezném előtérbe... Bár ha magyar se baj

Land
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
bala6120
üzenetére
Ne kezdjük előröl...
Hogy rakom fel? Full wipe. Dalvik etc... Tök "üres" flash-re teszem. Már legalább 3-an írták, nem hinném hogy levegőbe beszélek... Semmi baja a telómnak, csak hibás az új kernel. Az n19 óta ez van. Kidobtam a kukába az n21-ben, beraktam a korábbi módosított kernelt. Érdekes módon nem fagy ki... -
faber24
őstag
Sziasztok!
Remélem, nem baj, ha felteszek itt egy kérdést, látom, pörög a topic, és biztos vannak itt nállam okosabb emberek is.
Nemrég lettem Blade-tulaj, fel is tettem rá egy 2.2-es rom-ot (a leírásokért külön köszönet kelzsoca fórumtársnak, meg még néhány itteni, vagy más fórumokon lévő fórumozónak), és minden jó is, technikai hiba nincsen.Csak valahogy a gyári billentyűzettel nem tudok megbarátkozni, ami az androidban van. Le is szedtem/kipróbáltam már több alternítívát, de mindel van egy kis bajom. Leginkább az álló helyzetben kicsit billentyűzetek, mert én többnyire így szeretek írni rajta, de a QWERTY helyett ilyenkor ugye jobb a standard telefon billentyűzet...olyat meg még nem nagyon találtam, ahol ez is megvan, és magyar is van benne...
SlideIT - van magyar nyelv, de nem tudom, hogy lehet előcsalni a telefonos kiosztást, ha van ilyen benne
Smart Keyboard - detto
Better keyboard - jó lenne, csak nincs benne magyar nyelvValaki ismer valami kényelmesebbet, amelyiknek nagyobb gombjai vannak, tud magyar nyelvet és lehetőleg ingyenes?
Bocs, ha kicsit noob a kérdés...és előre is köszönöm a választ
Faber
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
bala6120
üzenetére
Képernyő "kinyit" Térerő 0. Kint van, hogy "nincs hálózati kapcsolat". Ettől kezdve bármit csinálsz, nem úszod meg, hogy jöjjön a reboot. Amúgy meg megmértem, de az nem túl nyerő, mert a szkópom-nak kéne egy kábel a GSM antennára, amihez egyrészt szét kell kapni a telót, másrészt nincs olyan kábelem, harmadrészt ez nem CMU, szóval nem hiteles a mérés teljesen. Sőt... nem is mérvadó. Csak mellékes szórakozásként próbáltam.
-
Laacko
tag
Sziasztok!
Csináltam egy baromságot... töröltem a launcher pro-t annak ellenére, hogy nincs a telefonon egy normális felület.. most nincs semmi.. telefon se tölt be. Mit tudnék csinálni? :/
-
-
czipkor
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap feltettem a CM7 N21-et, nálam működött minden, gps, wlan, proxy, stb. Többször telefonáltam és mindig működött a proxy. Viszont az akku rendesen merült, szerintem valami háttérben futó program lehet a ludas. Nagyon tetszett a rom testreszabhatósága, témakezelés, nagyon sok hasznos állítási lehetőség van.
ADW Launcher nekem a menü gomb megnyomása után picit akadozva hozta be a menüt. Összességében egész jó kis rom lesz egyszer ha elkészül! Így tovább CM!
-
Jim76
aktív tag
Hátha másnak is segít - nekem , bármilyen apróságnak tűnik, de megoldotta az akksimerülés gondom... a fiókoknál kikapcsoltam az "adatkommunikáció a háttérben"-t - így a Y! Mail, meg a market néha cirmog, hogy kéne neki, de sebaj, illetve a mail kliensekben (K9, Mail) a 15p-enkénti ellenőrzést kikapcsoltam, illetve a beteg Galéria helyett tegnap letöltöttem a QuickPic-et (legalább nem írja minden képemhez, hogy CN, Közép-mongólia-ban készült
) , így nincs, ami beakadjon...:
- tegnap este 9-kor 100%-on levettem a töltőről, ment éjjel(nem repülő módban), ma reggel 10p wifi, 3p beszélgetés, és még mindíg 91%-on van
Eddig csak egy éjszakától simán merült 20%-ot, pedig a wifi/3g ki volt kapcsolva. -
bala6120
senior tag
Keeperv85 Hogy érted, hogy kinyírja?

-
Nekemnyoc8
csendes tag
Üdv!
R10-es lite-om van. Legutóbbi (értesítési sávból power widgetet kivevő) módosítás nélkül.
Ma próbáltam először mobilinternetet elérni vele, de semmit nem csinál (T-nél nincs letiltva, beállításokban engedélyezve).Van rá valami tipp, hogy ez mitől van? Rossz keresési kulcsszavakat használtam?

-
kelzsoca
félisten
Akkor nyomj recoveryből egy wipe dalvik-cache-et, ha ez sem jön be akkor wipe data (ekkor minden beállításod elveszik) ha ez sem jön be akkor tedd újra a romot, mert ilyen hiba egyébként nem lehetne.
(#45221) turho
Az üvegessel annyi lesz a gond hogy az érzékelőket nehezen oldja meg vele

Ez nem psp

Volt valami ~7500Ft-nak megfelelő összegért Ebay-en pár darab.
(#45220) nuvem
Hát ahhoz valami fémes dolog kellett.
Egyébként lehet rá tenni fóliát, de mint mondtam le ne essen inkább.
-
turho
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Igen, ha ennyit kibírna, ezen járnék
és klopfolnám a malachúst 
Nem baj, ha probléma van ismerek egy üvegest
Ha fikázni akarnám a Motorolát, tuti felvennék egy majmot ahogy éppen kaparja meg rágcsálja a DEFY-t
(PSP2004-esem volt, vettem egy előlapot hozzá, vágattam bele üveglapot 2 mm-eset, beleragasztottam kifogástalanul uverapiddal....mire felszereltem volna, hát nem eladtam a psp-t?
).#45222: igen ezt tudom, de valamitt valamiért
szép lesz maximum nehezebben kezelhető.
Viccen kívül: gondolom ez nem egy elérhető "pótalkatrész" és nincs tele az ebay Blade alkatrészekkel.... -
nuvem
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Barátnőmnek is "megjelent" rajta egy karcolás, nem tudta mitől. Nem szokta kulcs és pénz mellé tenni, a füles jack-je nem jutott eszünkbe. Másnap vittem is a sajátomat a speedshop-ba, 790 ft a fólia, mivel kétbalkéz vagyok, fel is tették rá. Lehet, hogy nincs rá szükség, de nem is veszítek semmit azzal, hogy rajta van. Nekem valahogy jobban is csúszik így, amikor az övét használom, kicsit "tapad".
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Ne már... én arra írtam, hogy az felfelé csal a teljesítményen, nem arra hogy most fényezzem itt ezt az értéket. Amúgy pont a CM7-en produkálta..

-
d@minator
addikt
válasz
volvoguy
üzenetére
Egyik ismerősömnek ugyanez a gondja, hogy elhalkul a csengőhang. Pár hete vette. Talán próbáld meg a T-Mobile hivatalos frissítését. Sajna az ismerősöm nem ért hozzá majd ha találkozok vele akkor megcsinálom neki. Ha előbb megcsinálod és segített írd meg légyszi priviben! Köszi!
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ne már...
Most ki beszél erről? Én részpontszámról beszéltem, ha figyelnél, tudnád. Azt is, hogy bekapcsolt stagefight esetében a proci pontszáma ugrik 4-600-ról 3500 környékére. A többi szinte változatlan, vagy inkább kicsivel kevesebb. De hogy ez most hogy jött fel? Mindegy, tapsoljunk, meg témázgassunk, meg beszéljük meg, hogy mekkora bénák a cm-esek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kelzsoca
félisten
Hát a műanyag nem törik szilánkosra, de biztos hogy valami sépci keverék lehet, csak kár hogy nem gorilla glass üveg

-
deniel86
csendes tag
Ahoy
Biztosan sokan ismerik mar de talan van akinek uj es erdekli a dolog.
FPSE psx emulator tok jol elfut a telon. Par napja hasznalom a resi elso
reszevel. Teljes kepernyon oldalra forditva kicsit belassul nalam de nem
veszes. Allitva siman megy. Csak meg a free mentessel vannak gondjaim..
Lehet rossz biosom van vagy nemtom. -
turho
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én tudom hogy üvegnek mondják, de szerintem mégsem az egészen, inkább szuperműanyag. De ha igazad van akkor igen-igen speciális üveg. Viszont ha üveg, összekarcolni nem egyszerű. De utána kipolírozást is el lehet felejteni. Bár az üveget is meg lehet amúgyis karcolgatni remekül, csak kellően éles tárgy kell hozzá.

A Galaxy S-től az árán felülazért fáztam, mert gondolom még kevésbé strapabró a burkolata, meg az a zongoralakk sem jön be.#45209: én is erre tippeltem, hogy valami autószélvédő-hibrid
jóvan az a fólia, az a biztos. Ha a jack is karcolja nem bánom hogy tettem rá....#45202: sajnálom a NOVA-t, akkor FPS-t sem fogunk nagyon ezen játszani. De szerintem is drivergond, ami sosem lesz megoldva...

-
-
peets
csendes tag
Hello!
Lenne egy problemam,flb10 lite kelzsoca fele rendszer van fenn,es nem tudok letolteni,se marketrol,se oldalakrol.annyit ir hogy sikertelen.
marketen csak a csik megy...es nem indul el a letoltes...masnak gyonyoruen megy ugyanerrol a wifirol.(x10 fozott droid)
Jelenleg is zterol irok... -
kelzsoca
félisten
Egyébként miért terjed az, hogy azt mondják egyesek, üveg előlapja van a ZTE-nek?
Mondjuk azért mert valóban üveg, és ha esik akkor szilánkosra törik, de erről azok a szerencsétlenül járt tulajdonosok tudnának mesélni akiknek egy rosszul sikerült esés miatt széttört

Ha tényleg üveg lenne nem kellene fólia
Hónapok óta ezt mondom hogy nem kell rá fólia, az enyémen semmi nincs, extrém használatnak van kitéve és még egy hajszálkarc sincs az üvegen, persze aki kulcs mellé teszi meg pénz mellé az ne csodálkozzon hogy karcos lesz

Itt egy példa: [link]
-
ouzohuto
senior tag
http://www.telenor.hu/mobiltelefon/zte/blade/
Semmilyen netes csomagot nem raknak hozzá....gyönyörűűű......
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Éppen csak órák kérdése, hogy lejöjjön ezzel a sebességgel...

Még kb 20 Mb... 
Utána tudok konkrétabbat mondani. Ha nincs kerenl módosítás, akkor nem hiszem hogy használni kéne...N.O.V.A. : esélye volt, de sajnos nem jött be...
Annak valami driver gondja van, valahogy nem csípi az OpenGL Blade-t... -
turho
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Üdv és reggelt Mindenkinek!
Hogy érted azt hogy kinyírja a pengét? Tényleg kisüthet valamit annyira el van baxva?
NOVA-t mennyire írtad komolyan, hogy van egy minimális esélye?
Én is csak azt az egy szem youtube videot tudom, amin a fekete kockák látszanak az irányítás-grafika helyén....#45172: Ha a rom lassan indul nekem is volt már hogy egy pillanatra kirta. De pl. live Wallpaper meg egyebek miatt eleve lassabban "állt fel" a rendszer.
Egyébként miért terjed az, hogy azt mondják egyesek, üveg előlapja van a ZTE-nek?
Esetleg az LCD
Karcálló műanyaggal kiegyezem. Ha tényleg üveg lenne nem kellene fólia, csak elsősegélydoboz a zsebbe hasraesés utáni kötözésre.
I900 fólia jó rá remekül.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

asszem neked hinnem kell

Hogy rakom fel? Full wipe. Dalvik etc... Tök "üres" flash-re teszem. Már legalább 3-an írták, nem hinném hogy levegőbe beszélek... Semmi baja a telómnak, csak hibás az új kernel. Az n19 óta ez van. Kidobtam a kukába az n21-ben, beraktam a korábbi módosított kernelt. Érdekes módon nem fagy ki...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)