Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Aktív témák
-
Edez
tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Lemérni nem tudom de kb max 4-5 mm-el hosszába és szélességbe is. A nagy praclimba így jobb érzés tartani.
-
Glatius
őstag
A mA érték a töltőre vonatkozó határterhelés. Ha csinálsz magadnak egy 5,0V-os három amperes feszültségstabilizátort (uA78H05), az ugyanúgy megfelel, mert a feszültség stimmel, a töltőáramot pedig a készülék töltőmodulja állítja be a terhelés, az akku kapocsfeszültsége, és a batterystats alapján.
Természetesen a minőségben nem tanácsos nagy kompromisszumot bevállalni, de jó utángyártott is létezik. A teszkósat Nokiához szórják, és bevált.... én is érdeklődtem mielőtt vettem.
-
89BDave89
tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
A szilikon tokot nem ajánlom

Nekem volt másik telefonhoz, beleragadtak a kis porszemek, morzsák, miniatűr kavicsok, és szarrá karcolták a telefonom, szal pont azt tette amitől védeni akartam, amúgy meg kényelmetlen... én most inkább vettem ilyen neoprém (vagy mi a neve
) anyagú belerakós kivevős tokot, eddig nem idegesített hogy állandóan elővegyem, szerintem inkább olyat vegyél.@Jim76
Én ilyet rendeltem vateráról: [link]
Csak 990Ft-ért, jövőhéten megjön, kipróbálom, ha gondolod értesítelek milyen....Én azért vigyáznék a mA-ekkel, mert ha nem stimmel, megrövidítheti az akksi élettartamát.
-
Jim76
aktív tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
De ez nem autós töltő... ezt a funkciót ellátja a gyárija, úgy , hogy ki se kell venni az akksit

-
Jim76
aktív tag
válasz
mira72
üzenetére
Van egy öreg Asus 636-om, amihez van autós szett stb... még anno 108eft-ért vettem sok éve, teljes europás iGO-val, amíg nem volt blade-em azt használtam, de egyszer feltörték a kocsim, a tartóját látva, hátha a kesztyűtartóban hagytam a cuccot... a blade-et meg beállítom a kinyitott hamutartóba, és pont passzol
autós töltőt készülök venni hozzá, csak a vaterás 1500-ast nem tudom tényleg hozzá való-e, vagy mégjobban odacsap az akksinak :SA Sygic-et megtaláltam, tényleg jókat írnak róla, de az ára eu térképpel 59.99EURO :
[link]Ez egyébként, még mindíg olcsóbb, mint egy full iGO, úgyhogy kipróbálom...
-
spence225
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Üdv
Olyan kérdésem lenne hozzád hogy ha az általad készített alkumlátor kalibrációs fájlt úgy rakom fel és végzem el a kalibrációt hogy nem egyből a friss rom felrakása után teszem az milyen következményekkel járhat?
jelenleg az flb 10-es lite verzió van fent, és csak azért kérdezem hogy ha nem muszály akkor nem tenném újra a rom-ot. De ha azt mondod hogy bezavarhat a batterystat-ba akkor kénytelen leszek.(#45790) kelzsoca:Értem köszönöm a választ. Akkor megpróbálom hátha sikerülne valamit ügyködni.
-
Skullen
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ez is igaz, de a Swedish Spring-hez lévő add-on-okat, amiket BadGe felsorolt (kék bill., HW UI, ...) recovery-ből kell telepíteni.
#45783 kelzsoca
BadGe feltelepített ROM-ra akarja telepíteni, és gondolom ha ilyent kérdez, akkor kb. ez az alap válasz.
Persze, lehet alapból telepítés előtt a ROM-ba ágyazni, meg Root Explorer-rel kicserélni a fájlokat (ha épp olyanról van szó)... -
drstupid
tag
sziasztok!olyan kérdésem lenne hogy létezik olyan program amivel tudom mérni a kimenő telefonálás idejét+ van olyan funkció benne ahol meg tudom adni hogy mennyit hivtam a 30as vagy a 20as számokat? fontos lenne
-
xakta
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
A Telenoros Blade-ek is butítottak , lemaradtam ?
Én úgy csinálnám hogy recovery fel , teljes rendszer lement , t-s csodazip fel , recovery újra fel , mert szerintem törli , Telenor mentés vissza. Ha jól sakkozok. Ha az eredeti Telenoros romnál akarsz maradni. -
róland
veterán
Kelzsoca: iGO témában sikerült információkat szerezni a HOC-os tesztelőtől? Ugye, a bemutatóban elhangzott, hogy legálisan fel lehet tenni a 8.5-ös verziót a Blade-re. De, hogy is van ez most?
-
BadGe
aktív tag
skullen, hkpsz: köszönöm az infót.
a swedish spring felment és az első power-off-ot is kibírta. (működik a touch) wifi megy, market megy.
kérdés: az addon-okat hogyan telepítsem? pl azt ami gyorsítja az UI-t vagy kék billentyűzetet csinál? módosítsam az eredeti zip-et és újracsomagolás után azt másoljam fel?
thx
ge. -
kelzsoca
félisten
válasz
mira72
üzenetére
esetleg ha valaki telenoros lenne ezzel előnye, az eddigi 2.2-kkel szemben?
Mondjuk ezt én csodazip formájában csináltam meg és raktam fel magamnak tehát innen már lehet gondolni mire is jó

(#45769) xdx@
Honnan veszed hogy van ilyen rom, ami ezt tudja?
(#45764) Keeperv85
Most nincs kéznél ilyen SIM.
-
xdx@
aktív tag
Kelzsoca: Melyik az a ROM amelyikben HVGA felbontásban 30 fpssel lehet felvenni videót?
-
Glatius
őstag
válasz
üzenetére
Semmilyen telefon nem tudja, mit dugtál bele, az én kedves szomszédom is belepróbálta a 15 éves walkman hangfalat (mer' úgy látta a dugó hasonlít) és felháborodott, hogy gyorsan merül.

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy ő SE-nal tolja, tehát nem csak a Blade fogyaszt
Jim76 Nem lesz tőle több, de legalább senkit nem ér meglepetés.
-
mira72
őstag
Nem tudom hogy van e belőle próbaverzió.
De az ára online vásárlásnál vagy 24.90 vagy 29.90 dollár volt..
Ja, és mellesleg akkor használhatod androidon, symbianon, és win.en is...(#45763) kelzsoca : esetleg ha valaki telenoros lenne ezzel előnye, az eddigi 2.2-kkel szemben? gondolom nem sok, tök mind1 mit ír ha működik, de lehet te jobban tudod

(#45768) Jim76 : azért ha annyit mennék, és kellene hozzá GPS, akkor "befektetnék" egy PNA-ra a kocsiba .. mert ugye a teló mégis csak teló
figyeled ahogy Moha Bácsi magyaráz, azt egyszer csak elkezd csörögni a teló... az nem jó 
-
Keeperv85
nagyúr
Van neki próbaverziója a Marketen. Nem tudom mennyire ér fel a nagy iGO mellé, de navigálni tökéletesen bevált nekem eddig. Igaz, hogy még én sem vettem meg, mert gyakori hasznát nem venném kocsi nélkül, csak próbáltam.
@kelzsoca: Megnéznéd a tegnapi témára visszatéve van-e értesítés a zár képernyőn sms/elmulasztott hívás esetén?

-
kelzsoca
félisten
Nézegetem a telefonomban a build információkat, majd ezt találtam, gondoltam lekattintom, hátha mást is érdekelhet

-
-
Jim76
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Meggyőzöl itt a végén vazze'
Van ennek az általad ajánlott Sygic-nek shareware verziója valahol? Kipróbálnám - ha tényleg tudja kb., amit az iGO , és tényleg csak 7k ft (2 hónapja a total commandert többért vettem... csak azt el tudtam számolni - de ez más tészta...) , akkor erősen elgondolkodok rajta. -
Glatius
őstag
akkugonddal küzdőknek
Ha valaki kicsit is jártas az elektronikában, az tudhatja, hogy a GPS alig fogyaszt áramot, mivel csak egy több sávos SHF vevőkészülék. Ami szippant, az a navigálás alatt állandóra kapcsolt kijelző háttérvilágítás. Ha valaki spórolni akar, akkor a kijelzővel lehet nagyot. Nem elhanyagolható a hangos navigáció sem, de erről később. A navigálásnál is ki lehet (kell) választani a szolgáltatásokat. Én elhiszem, hogy szépek az AURA 3D épületei de zsebben felesleges a processzort üveghangon pörgetni e miatt, a felesleges funkciók is fogyasztanak.A szomszéd wi-fijét használók megint csak vigyázzanak ugyanis az android, a bejövő jelszinthez igazítja a kimenő adóteljesítményt (a távolság harmadik hatványával arányosan), hogy a teló is el tudja érni a távoli routert... ezek csak kézenfogva működnek. Kétszer akkora távolság tehát az effektíve pontszerű sugárzó miatt nyolcszoros teljesítményt igényel. Erős jel esetén az adó visszafogottan sugároz, de ha gyenge a jel, akkor belead mindent amije van. Erről ne feledkezzen meg senki.
Ugyanez vonatkozik a mobilnet kapcsolatra is, alacsony jelszint esetén a 3G adapter fog szemérmetlenül zabálni.Rádiózás esetén a hangszórós üzemben 100mW -os kimenő teljesítménynél átlagos hatásfokkal számolva 8-10 óra alatt önmagában is teljesen hanyatt vágja a legszebb akksit is.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem feltétlen rólad volt szó többes számban, hanem a túlnyomó többségről. Nincs igazad ezzel a "NEM LEHET KAPNI" témával. Hétköznapi példa: koronázási ékszereket sem lehet kapni, attól még mert neked az tetszik, nem hozhatod őket haza, vehetsz magadra helyette egy csomó másik alternatívát. Ott a Sygic pl. Tökéletesen megy a Blade-en! Miért nem veszed meg? Mert fizetni kell érte... és ez nem csak rád igaz. Szenvedtek az iGO-val, mert éppen az volt kéznél a torrenten. Csodálkoztok, hogy miért merül tőle ez a teló, pedig ide le sincs tesztelve hivatalosan...
Ott van pl a N.O.V.A. Nekem megvan HTC-ről, megvettem, mert tetszett. Itt ha megszakadok sem működik. Ettől még nem lopok helyette másikat... -
mira72
őstag
válasz
madgie
üzenetére
majd kiderül, enni nem kérnek
...más: volt ma a kezembe egy nokia N8 .. kicsit nyomkodtam.. első észrevételem h akad mint a picsa, mindenre vár. régi nokiák nem erről voltak híresek... bár akkor még lehet nem symbian volt.. na az meg a másik hogy az az érintős symbian szerintem egy ipari szemét...
csináltak egy jó hardvert, mert amúgy nem lenne rossz készülék, de rátettek egy összehegesztett valamit, oprendszer gyanánt... nem tudom, legyen rá büszke aki csinálta, meg még-büszkébb aki megveszi
nem értem se a nokia üzletpolitikáját ( MS.. ) se a nokia fun-okat... de hát lehet én vagyok a bonyi. kicsit 
(#45753) Mephistoone : navitel .. rengeteg gps volt már a kezembe, meg szoftver, és próbálgattam őket, ládázni, stb.. de nagyon kellemeset csalódtam benne! annyira jó hogy csak na
ha tényleg érdekel a dolog, adhatok priviben pár 5letet hozzá.... -
hkpsz
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
(#45654) BadGe
Sokat segiteni nem tudok, de nekem is par nap utan meghujult a touch screen. Idonkent reagalt kicsit, de aztan mar szinte nulla. Visszaraktam a csodazippel a gyarit, gondolvan, h masnap szerviz. 1-2 ora utan ujra reagalt, masnap reggel 2.2 ujra felment. Este megint par perc touch-talansag, de azota megy.
Munkaidoben nem tudom folyamatosan kovetni a forumot, de este megnezem, mi a helyzet.haka
-
Jim76
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
@Keeperv85, mira72
Én egyedül vagyok - nem kell rólam többes számban beszélni, és meggyőzni sem kell

Nagy valószínűséggel sokkal több jogtiszta, megvásárolt szoftvert használok, mint az átlag, de a telefonomhoz még valóban soha nem vettem semmit pénzért, vagy mert ingyenes volt, vagy mert NEM LEHETETT kapni - pont , mint az iGO-t... röviden ennyi - nem támogatom a warez-t, magam is szoftvereket fejlesztek, az meg, hogy szarnék mások munkájára... na ezért mondtam, hogy inkább hagyjuk... ez nem ennek a fórumnak a témája. -
mira72
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
angol unokaöcsém, iphonnal.. nem tudja mi az a szoftverlopás.. kell vmi neki leszedi a próbaverziót kipróbálja, ha kell neki, megveszi. ennyi... és ez a normális.
természetesen én sem veszek meg mindent( ajjaj, lebuktam ) de amit annyit használok, esetleg hasznom van belőle hogy használom, azt természetesen igen.
de a sok csicska, akinek minden csak szórakozás, nem érti meg hogy más dolgozott hogy az ő "játéka" megszülessen. nem sokat, de kb 10 androidos alkalmazást megvettem már, amiket sokat használok, így kicsit támogassam a készítőket.
sygic-en kívül volt vagy 15 dollár összesen
bár abból lehetett volna kocsmázni is, jaaaaaaaaaaa -
Skullen
tag
Tegnap délután tettem fel (kisebb-nagyobb módosítások után), eddig nem találkoztam eget verő hibákkal. Home gomb nem működik (rezgő visszajelzést kapok, de nem reagál rá semmit nálam), de ezt leszámítva nem találtam semmit. Quadrant - tudom, hogy itt egyesek nem szeretik - 672MHz-n 575 pontot adott, ami valóban meg is mutatkozik, gyors a rendszer.
Akkuidő is jó vele - remélhetőleg. Reggel 6:30 körül húztam le töltőről, kb 20 perc WiFi, 45 perc zenehallgatás, ~35 perc játék (Doodle Jump) és 1 órakkor 79%-on volt az akksi. -
BadGe
aktív tag
mintha ma jött volna ki valami Swedish_Spring_RLS2.zip nevű ROM. feltehetem?
-
mira72
őstag
Mondom hogy nincs rá, az hogy lopod rá (és szarsz mások munkájára,) egy másik készülék verzióját, az más dolog, de ha akarnál esetleg vásárolni nem lehet, mert nincs.
Az meg a más tészta h tudom mennyit bír a telóm akkuja, sztem másé is bír annyit, csak lama hozzá..

(#45743) Jim76 : nagyon sok programot megvettem, mert 1-2 dollárosak nem pénzek, navinak meg a sygic-et, az meg hú, kb 7000ft volt... és jó, meg minden... meg olcsó
hidd el sokan vannak aki nem csak lopnak, kezdenek a magyarok is értelmesek lenni ... de vannak kivételek... -
mira72
őstag
navitel, nem igo, " igo nincs is rá"

geoládázás volt, 4 napig egymás után, minden nap hasonló eredményekkel..
annyi ha zsebbe volt a teló, akkor kijelzőz powerrel kilőttem, de gps és 3g aktív volt akkor is és hanggal navigált úgy is... ja, és R10b full ...(#45731) Xattika: OLVASD EL
-
czipkor
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvasva nem igazán láttam negatív kritikát még a CM7 N23-as romról, megéri feltenni?
Akkuidő előnyösebb lett? -
Xattika
csendes tag
válasz
Pumika1975
üzenetére
Szóval a szokásos... Azért kösz!
-
Jim76
aktív tag
válasz
mira72
üzenetére
"na de komolyra térve.. nekem 4 óra gps+3G+full fény használat olyan 50%ot evett az akkuból, haver SGS-e nem bírta 3 órát ugyanígy... és kikapcsolásig merült
..."a tied valami csoda akksi lehet

2-2,5 óra igo után 100%-ról 18%-ra merül az enyém, 3G nélkül, csak gps kapcsolattal... -
Xattika
csendes tag
Hali, Lehet tudni vmit a hivatalos T-mobil-os Froyo-ról?
Azt mondták március elején lesz, aztán mégsem, van erről vmi hivatalos infó? -
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
a következő fura dolgot csinálja az OSF-em:
letiltott 3G-vel, de élő adatkapcsolattal szinkronizál leveleket, névlistát etc. Ha szinkronizásás közben indítok hívást, a telefon hajlamos újraindulni - néha hívás közben, néha hívás befejezés után. Jelenleg Kelzsoca FLR-R10b fut rajta, de csinálta ezt más romokkal is. T-mobilos kártya van a cuccban, és a cégünknek saját APN-je van. Elég idegesítő egy hiba, esetleg valakinek ötlete erre?
-
mira72
őstag
válasz
friss01
üzenetére
ez ilyen, szar, el kell adni, venni nokiát, pl. N8 havernak 3 napig bírja, ha nagyon nyúzza akkor is. az mellékes hogy úgy akad rajta a symbian mint a picsa

na de komolyra térve.. nekem 4 óra gps+3G+full fény használat olyan 50%ot evett az akkuból, haver SGS-e nem bírta 3 órát ugyanígy... és kikapcsolásig merült
...
átlagnál erősebb használatnál is simán 2 nap..
de ugye HD videok nézegetése youtube-rol, wifin vagy 3G-n keresztül, meg angry birds, és társai szívják mint az állat az akkut, de ez másik készüléknél is így lesz....
szóval mint telefon igen jól bírja a strapát, de amint "pda" -ként is használod, merül.. de melyik nem.... -
havast
aktív tag
válasz
friss01
üzenetére
nekem is vlt hasonlo problemam. ugy oldodott meg, h hagytam lemerulni csontra, aztan bekapcsoltam, megint kikapcsolt,ezt addid addig csinaltam,mig nem kapcsolt be. aztan meg feltotottem csontra.
azota megszunt a jelenseg.
(amugy flb r8-al jott elo, mikor felraktam. de a telefonom gyakorlatilag azelott sosem hagytam lemerulni teljesen,mindig ra ra toltottem 60-70 %nal..) de igy megoldodott a problema.
persze lehet veletlen egybeeses is...nem vok akkumagus
-
kopuler
tag
válasz
friss01
üzenetére
Megoldás a közvetlen paksi kapcsolat, persze réz dróton.
Sajnos ez ilyen. Egy ilyen okos telefonban minden zabálja az áramot.
Kicsit utána olvasol és megtalálhatod, hogy pl háttér világítást kikapcsolod, procit nem húzod stb, stb máris mennyit spórolhatsz.
Vehetsz Samsung telót azok is ezt fogják csinálni neked.
Viszed a töltőt munka helyre és míg dolgozol töltöd. -
friss01
csendes tag
hello fórum!
még mindig kezdő (és alighanem hamarosan csak múlt időben tulaj) blade tulajént az lenne a kérdésem: normális, hogy wifis netet használva, és pl. netet böngészve, vagy youtube-ot nézve az akku minden perc használattal 1%-ot esik? 10 perces video= mínusz 10% akku.
2.2 froyo, gyári akku.
nonszensz, hogy munkába menet és munkából jövet a telefont használnám (1 óra oda 1 óra vissza) és 100%-os kezdő akkuval nem húzza ki a telefon. nem az egész napot, azt az egy-egy órát.
ez tényleg ilyen bűnrossz? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Pumika1975
üzenetére
Ja, csak nem volt időm szerkeszteni, mire észrevettem...

Amúgy mint látod inkább azt nem tudom melyik mérésből számolnak a cuccok...
@joni20: Sehogy. Ez van, ezt kell szeretni...

@ux1: Azt megnézem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joni20
csendes tag
Fent van a cm7_n23-as, eddig pöpec, csak hiányzik belőle a rádió. Hogy lehetne bele tenni?
-
robinka1
csendes tag
sziasztoook, miota tegnap felraktam egy uj ROM-ot, az apndroid nem csinálja a dolgát
nem inditja el az adatkommunikációt, csak vált pirosrol zöldre, de semmi reakció.. eddig müködött az elöző ROM-on, valaki valami ötlet?Sőőt, most nézem, sehogysincs semmi féle adatkommunikácio a telon, apndroidtol független

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Pumika1975
üzenetére
Jól emlékszel.

Amúgy a G-szenzort mindjárt megpróbálom..
Őőő.. honnan tudjam mi használ G-szenzort? Lehet valami a többit használja...
-
eisento
addikt
azt valaki meg tudja nekem mondani miert nem ismer fel egy rohadt drivert se a windows 7?
eszkozkezeloben ott az android ranyomok a driver frissitesre es hiaba probalom kelzsoca fele drivert bassza elfogadni teloban be van kapcsolva az usb debug
-
turho
addikt
Még az nem esett le tegnap, miért kell a Svéd után megvárni a Görög verziót?

(Értem én, a svédek Koreai hardveres készüléket kaptak Japán kernelű Svéd rommal
update: perpillanat fogalmunk sincs hogy hardveresen eltér-e a Svéd Penge?)45702: Jah, valami visszeres bikanyakú szaunaszerelő, arcszőrrel

Tőlem jöhet egy hibátlan magyarított 2.3 is, abszolút nem ágálok ellene. R10 király persze, szépen megy. De már egy hete nem flasheltem
-
Jim76
aktív tag
"Svédszakács" nincs?
Mondjuk valami svéd aboriginal - szőke-nagymell-bokalánc...., mi?

Komolyra fordítva a szót - minek a 2.2-vel küzdeni, elfecsérelni az időt rá, mikor 2.2-nek itt az eddig hibátlannak tűnő r10b, és Kelzsoca szerint a svéd sem 100%-ban ua., mint a magyar blade, hanem majd a görög blade-re készült lesz jó, ha lesz, mert az ua.
Én örülök személy szerint, ha valaki egy viszonylag stabilnak ígérkező CM-ot kezd el szögelni - 2.3 blade-re sosem lesz hivatalosan (T-s biztos nem, ha így haladnak), így azt főzni több értelme lehet...
Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) anyagú belerakós kivevős tokot, eddig nem idegesített hogy állandóan elővegyem, szerintem inkább olyat vegyél.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)