- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Hát épp azért írtam hogy EQ csak lesz majd benne, ha már mindenki arra vágyik (és ugye a pc-sbe is van) De ha elolvasod a kommenteket, nagyrészükben dícsérik (eq hiányt leszámítva) Agybadugós Sennheiserrel nekem az már nagyon sok lenne (Nem BKV-zok, nem is pesti vagyok, gyalogosan meg így pont jó, autóval meg ugye nem ezt hallgatom )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
shimanoo
csendes tag
Próbáltam formázni....Rányomok a formázásra és nem csinál semmit....
Tudtok valami tippet,hogy mit csináljak ? -
anglergab
addikt
Sikerült elindítani a CM Nightly 6-on is az Ubuntut kis trükközéssel.
-
Ronam
addikt
nagyon remélem,ha megnézed marketen a kommenteket,mindenki azt hiányolja ,szóval biztos dolgoznak rajta...ezt az 55-60%-ot mire írtad?otthon hallgatod így?mer bkv-n hiába van 100-on nekem így is halk ,powerampba az eq nagyon megdobta,de az meg nem megy napok óta,ahogy elnéztem senkinek
#38298: vidd vissza,és vágd a képükbe
[ Szerkesztve ]
-
csaresz002
senior tag
Találtam egyet,megnézem milyen: Audio Player WithEQ Trial
Ebben is van EQ: MyMusicOn Music Player
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
Ronam
addikt
válasz csaresz002 #38291 üzenetére
pár sorral feljebb írtam hogy nincs eq,mit csodálkozol
-
csaresz002
senior tag
-
Wolfeee
tag
hello a minap vettem fóliát blade-re. 4 db érkezett amiből nekem 2 bőven elég, szal a másik kettőt eladnám. ha érdekel keress priviben.
-
shimanoo
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Ma vettem meg a T-mobilnál egy ZTE Blade készüléket. Minden rendben van vele csak egy a baj,hogy nem akarja érzékelni a memóriakártyát amit adtak hozzá. Zenékhez ha beakarok lépni akkor kiírja,hogy hiba történt az SD kártyán meg fényképezni se enged mert,hogy a memória kártyával nincs valami rendben és akkor oda is kiírja ezt. Mindent megpróbáltam,de nem lett jó
Ha valakinek volt hasonló vagy tudna segíteni légyszíves irjon. köszönöm ! -
Saccco
nagyúr
válasz csaresz002 #38283 üzenetére
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Ronam
addikt
válasz csaresz002 #38283 üzenetére
tölthető marketről...............de szerintem nagyon halk még max hangerőn is
-
Ronam
addikt
válasz csaresz002 #38277 üzenetére
valóban van widgete,de nagyon nem tetszik,túl 1xrű.nem tudtok valami jó zenelejátszót olyasmi widgettel mint amilyen a powerampban van?
#38282: az is volt fenn,de nincs benne eq,ami nekem elég komolyan hiányzik....
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Üdv én nem is tudtam hogy az warez. Utólag is elnézést kérek.
Csak nekem nem települ egykét program meg játék?
Airattack HD ,Stupid Zombies
GO Launcher melyik változatát kell leszedni?[ Szerkesztve ]
-
rzerge
aktív tag
Carbon fólia
egész jó dolognak tűnik, csak a nyári 40fokban, izzadtság és fülledt melegben hogy viselkedhet a fólia?"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
Ronam
addikt
válasz csaresz002 #38275 üzenetére
nálam sem fut a poweramp,bár nem ezt írja ki,hanem failed to load files,vagy valami ilyesmit.van akinek megy rendesen?nekem pár napja csinálja ezt.r8-on még ment,mióta feldobtam az r9-et azóta gcizik.esetleg tudna vki ajánlani vmi jó zenelejátszó progit aminek van widgete is,nem nagyon találtam marketen,csak ocsmányat
#38275:mixzing-nek nincs widgete ha jól tudom.tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz anglergab #38266 üzenetére
Miért nem tetted fel az enyémet és ha zavar a magyar nyelv állítod át azt 1 gombnyomással a nyelv és területi beállításokban.
Az enyémben megtalálod az alap 2.3.2-es gyári launchert, nem is értem hogy a cyanogen-es srácok miért nem azzal oldották meg eleve a rendszert.
Az ADW nem a legjobb ami benne van, akkor már tették volna bele az ADW EX-et.
(#38268) anglergab
Megpróbálhatod.
[ Szerkesztve ]
-
rzerge
aktív tag
-
Luissimo
veterán
Urak az Opera Miniben holvan a kilépö illetve bezárás gomb??
-
kelzsoca
félisten
válasz rzerge #38255 üzenetére
Hát a full backup az mindent ment, de a biztonság kedvéért azért sosem árt egy másik külön programmal menteni vagy google fiókkal szinkronizálni a dolgokat.
(#38257) anglergab
Igen, elképzelhető hogy csak nem jelezte ki a régi recovery.
Nem kell keseregni, ha beadná a kulcsot vinni kell cseréltetni.
(#38261) Luissimo
Nincs
[ Szerkesztve ]
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne
1. Meg lehet változtatni a telefon hálózati nevét? Routerben a DHCP szervernél jelenleg: Unknown-t ír.
2. Létezik valami megoldás/program arra, hogy az SD karin megosszak egy mappát, és a WiFis Router segítségével hálózaton a számitógépemről átküldjek fileokat a telóra abba a megosztott mappába?Köszi előre is!
-
anglergab
addikt
Soha nem TPT-ztem, de megjelent (recovery.log):
Formatting /data...
mtd: not erasing bad block at 0x09e20000
Done.Gyárilag nem volt, az utóbbi 1 hétben kellett, hogy keletkezzen.
Meg lehet valahogyan javítani a bad blockot?Megjegyzés: recovery 2.5.1.8 => 3.0.0.6 után jelentkezett a bad block. Lehet, hogy a 2.5.1.8 nem írta ki, pedig már akkor ott volt?
[ Szerkesztve ]
-
evooo
aktív tag
válasz szezso155 #38251 üzenetére
Better Keyboard 8
Smart Keyboard, van hozzá magyar bill. is.[ Szerkesztve ]
-
szezso155
csendes tag
Sziasztok!
Na megoldódott az akksi és kamera probléma szal most minden ok.
De mondanátok nekem olyan progit amivel szövegbevitelnél használhatok álló helyzetű virtuális mobilos gombsort,az álló helyzetű qwerty nekem nagy szenvedés.
Válaszotokat köszönöm!Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
Saccco
nagyúr
-
bodoraudio
aktív tag
válasz dragon1993 #38241 üzenetére
mindenkinek
-
anglergab
addikt
A CyanogenModhoz a Clockwork 3.0.0.5-öt, vagy 3.0.0.6-ot javasoljátok?
-
Prof01
veterán
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy több játéknál is (pl. Bia2, NFS: shift) Amikor elindítom a játékot (a menüben még jó), akkor fekete a képernyő. Nem teljesen, látszik az autó, csak szétesik a kép, mintha nem bírná a hardver. Húzott procival is ilyen. Valaki tapasztalt már ilyet?
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
dragon1993
őstag
Kelzsoca új Cyanogenmod-jánél az alakalmazás kezelés menüpontnál csak nekem FC-zik ki ?
-
Saccco
nagyúr
válasz barnam_ #37942 üzenetére
(#37942) Aggregátor & (#37944) sto1911 & (#37945) xlife11:
(#38045) mira72:
A "szerda" első hszben való feltüntetése még rosszabb lenne, mint a kihagyása...(#38055) Aggregátor:
+1(#38033) ux1:
Ezt az SPB-t azóta várom mióta először láttam, hogy lesz androidra. WMen ez volt a császár.
Kiváncsi vagyok mennyi lesz mikor megjelenik, 2-3-4dollár megérne nekem simán.Thrawn:
Van munkád szépen.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kelzsoca
félisten
válasz xlife11 #38228 üzenetére
Felesleges keresni mert az összes fellelhető téma ott van
Egyébként: Modaco
(#38224) dragon1993
Miért nem nézed meg a tegnap kiadott CM7 béta_hun romot, abban megoldottam az alap Launcher problémát.
(#38226) Ronam
Hát inkább hanyagoljuk a témát, vagy beállsz a 18-as táborba?
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz anglergab #38223 üzenetére
Mivel csak próba:
- Nem minden napra való. Vannak hibák.
- Proximity mőködik, de be kell kapcsolni.
- Én az "érintetlen" angolt javaslom.
- App2sd-nek meg lehet mondani, hogy csak az internalt használja. Akkor mennek az appok is. Pl. EgriMadarak. Esetleg visszarakod az appot a belső memre.Egyébként nálam rendesen megy a WiFi, GPS, USB. Valamivel többet eszik, de nem vészes. Még nincs optimalizálva.
dragon1993: Ne is várd hogy menni fog 2.3.2 alatt
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
xlife11
senior tag
Valaki tudja hogy kelzsoca Logout blogján kivül hol találok a romommal kompatibilis témákat?
-
Ronam
addikt
most tilos témázni az spbről vagy mivan?vagy csak linket dobálni,kérni tilos?
-
dragon1993
őstag
Cyanogenmod -ot feltettem tesztre.
Nagyon tetszik , csak 2 problémám van vele.1. Az alalp 2.2-es launchert nem tudom visszavarázsolni , kibontottam a 2.2-es romból de nem tudom feltenni szerezzek hozzá egy updae.zip-et ?
2. Nem működik az usb mountolás.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
ok (egyébként közvetelenül a riasztás után kifagyott a SetCPU, szerintem pont az generálta a hőmérséklet emelkedést ). Más: Most tervezem kipróbálni a CyanogenMod-ot. Kelzsocáét érdemes feltennem, vagy esetleg van annál már újabb is? Működik a proximity? (tehát nem fagy telefonálás után?), az akksit nem eszi gyorsan?
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz anglergab #38219 üzenetére
Szerintem magas. A watchdog kidobja neked notiban azokat az appokat amik a beállított threshold felé mennek. Pláne nyugalomban. Én egy csomó appot dobtam ki emiatt a telómról. Azóta 3-4 nap simán elvan töltés nélkül És @672-OC.
Fail3D!: Számlákat készíteni
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Beleczkil
tag
Milyen tárcsázót ajánlotok, mert ami a Kelzsoca féle R89-ben benne van sajnos a gyorstárcsázással hadilábon áll (maga a ROM nagyon jó).
Hiába állítottam be a kívánt számokat, közli hogy ő nem talál beállításokat, ez az R8-ban működött.
Mi lehet a megoldás?
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
Thrawn
félisten
Mivel joni20 saját bevallása szerint nem SPB bétateszter, sőt sehol máshol sem az, ezért csatlakozik a tizenhetekhez.
Stirlitz: Saját kérésre nincs ban. Olvass Alapelveket!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
eldvor
csendes tag
hello!
formázni akartam az sd-t telon és v.mit elrontottam és most azt írja sérült sd és nem akarja formázni, recoveryből lehet formázni v.hogy?iT kontár
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
SetCPU-ban beállítottam, hogy csökkentse a CPU órajelét 600 MHz-ről 480 MHz-re, ha a CPU hőmérséklete 51°C fölé nő. Előfordult, hogy készenléti állapotból felkeltve riasztott, mert 53°C volt a CPU hőmérséklet. Ez normális, nem túl magas hőmérséklet?
Megjegyzés: az a profil is be van állítva, ha a screen kikapcsol, vegye le az órajelet 122 MHz-re. Tehát a készenléti állapotban úgy nőtt 53°C-ra a hőmérséklet, hogy 122 MHz-en ment a CPU.
Előre is köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
joni20
csendes tag
Segítsetek! Fent van a cm7. Az SPB azt irja ki nekem, mikor aktiválni akarom, hogy Commpatibili error, Device not supported. Tudom mit jelent, csak azt nem tudom, hogy ilyenkor mit tudok tenni, hogy működjön az SPB?
Köszönöm a segitséget -
-
Roxaz
tag
válasz d@minator #38204 üzenetére
Van bizony, nekem is a gyári Verbatim "véletlenül" kettétört egy idegesebb pillanatomban XD
Most 16GB PQi van benne, azóta gyorsabb, és egyszer se hisztizett az sd-ext formázása miatt sem.IT-Droid / Teclast P76Ti ICS 4.0 / Ainol Novo 7 Paladin ICS 4.0 / Ployer momo9 2.3.4
-
d@minator
addikt
Látom sok az SD kártya probléma. Nekem kétszer volt, nem ismerte fel a telefon (gyári Verbatim). Másodjára sikerült is kettétörni. Így a kollégámé került bele (szintén Verbatim) ami két hete kifogástalanul működik. Tehát a Blades SD-kben is van szórás.
-
Glatius
őstag
válasz CygnusX #38199 üzenetére
Én inkább arra gyanakszom, hogy a mindenevő vasakhoz lassan nem romot adnak, hanem telepítőlemezt fognak árulni mint a PC-khez.... az open source legalábbis lehetővé tenné, és mint ahogy nincs két egyformán "berendezett" számítógép sem, a telefon még személyesebb cucc.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával