- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Szamp
csendes tag
Jah ténlyeg, navigáció milyen, van rá és müködik rendesen?
-
Keeperv85
nagyúr
Mára már csak egy kérdésem maradt. Valaki tud MŰKÖDŐ témákat a CM7-re? Amiket én ismerek, azoknak ugyan az a telepítő hibájuk, ami nálam is megvolt eddig, na meg nem is jók ehhez a CM7-eshez már...
-
sto1911
veterán
A Navit sikerult mar vkinek beuzemelnie?
-
-
cruyff
tag
Sziasztok!
Lesz valamikor hivatalos 2.2 a telóra??
Vagy egyáltalán várhatóak frissítések? -
anglergab
addikt
válasz buca84 #39684 üzenetére
A recovery-t akarja feltenni, egyelőre nem elindítani.
Kelzsoca: a nano text editor megoldható?
(#39689) Try4g4in
A Clockwork Recovery-t szeretnéd fastboot-tal feltenni?
Ha igen, akkor a bootloader (fastboot) mód elindításához 10-15 másodpercig kell nyomva tartani egyszerre a Power + Hangerő fel + MENÜ kombinációt. Figyelj arra, hogy a hangerő gombot jó helyen nyomd.[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Aki cm7-et használ, annak akksi ügyben felröppent egy esetleges megoldás:
*BATTERY LIFE IS FIXED!
Using ADB shell, or the internal terminal emulator type:
This pretty much turns off AKMD2adb shell (if using adb, otherwise skip this part)
chown compass:compass /data/misc/akmd_set.txt
echo "2147483647" > /data/delay
chown compass:compass /data/delayWhile this slows it down.
adb shell
echo 250 > /data/delayBoth do a good job of increasing battery life, and there's no negative effects, although the second should be the most stable in terms of compass functionality, etc.
-
Try4g4in
csendes tag
Az előfordulhat, hogy a Power ON + Hangerő+ + Menu kombinációra sem történik semmi, hanem megy szépen tovább a betöltő animáción keresztül a PIN kérésig?
-
Tonchi
aktív tag
válasz leszvigasz #39680 üzenetére
előző hozzászólásban a megoldás: (#39675) Tonchi
-
anglergab
addikt
válasz leszvigasz #39676 üzenetére
Nem szükséges átnevezni a témák fájlnevét. Recoveryből telepíthetők a zip-ek.
(#39677) Szamp
Igen, jobb a ZTE Blade. Használd a fórumkeresőt, a Válasz linket, olvasd el az 1. hozzászólást.
(#39680) leszvigasz
Figyelj arra, hogy a rom-oddal kompatibilis témát telepíts! Nyilván ha ugyanazt felteszed, ami eddig is volt, akkor nem lesz változás.
[ Szerkesztve ]
-
Szamp
csendes tag
ÉS az X8 tól is jobb? Csak azért kérdem mert az is 0eurós teló
-
Tonchi
aktív tag
helyes válasz: MARKET
(#39676) leszvigasz:
romfüggő-milyen romot használsz?
recovery függő-milyen recoveryt használsz?
nem kell átnevezni simán install zip from sd/choose zip from sd/kiválasztod a zipet/yes/telepítén a 2.5.1.8as recoveryt ajánlom, mert támogadja mind két scriptet, ha mmagasabb van fönt(3.x.x.x)az csak az újabb félét támogatja, van olyan téma ami még régíscriptes...
(#39677) Szamp
Annál pláne..[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
én nem próbáltam még filmet nézni, de itt egy beszámoló olyantól, aki igen.
használd a válasz gombot a hozzászólás tetején, amire válaszolsz. sokkal követhetőbb a beszélgetés
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Szamp
csendes tag
Aha értem köszi. Divx támogatás? Vagy valamilyen módon lehet rajta filmet nézni?
-
caoladder
csendes tag
válasz Keeperv85 #39662 üzenetére
Keeperv85: több mint egy hónapja fent van a ROM. Angry birds-öt előtte tettem fel
Kelzsoca: mondjuk szeirntem aki itt nap mint nap várja a Romokat és cserélgeti ha úgy érzi, akkor szerintem elég kevés valószínűséggel találunk olyat a fórumba akinek 5 hete ugyanaz van fent, mivel azóta kijött legalább 4-5 általad készített - az r11nél jobbnak ítélt - rom.
Lehet, hogy "hosszabb" idő után elkezdi felmondani a szolgálatot (persze amenniyt értek hozzá...) -
Lenry
félisten
skype, msn van, gyorsnak gyors, netezni egész jó rajta, 2.3-mal állítólag még jobb, flash nincs és nem is lesz, mert a proci nem támogatja, de youtube kliens van, úgyhogy azt nem kell hiányolni, YouTube HD-t is jól viszi.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Szamp
csendes tag
Akkor lehet beruházok egy ilyen telóra egy teljes nullla eurót
A netezés egyébként milyen, flash meg stb gyorsaság?
Skype vagy msn van ? -
Gyb001
senior tag
válasz anglergab #39665 üzenetére
Ne tudom de olcsót ne vegyél.Még réggebi telefonomnál vettem 500ft-ért mindenhol 1000 körül volt de én azt vettem.Nem volt bekötve az öszes szál.Csak töltésre jó.
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
anglergab
addikt
Ma egy micro usb-usb kábelt (1.8 m) 1000 Ft-ért akartak nekem eladni egy kis számítógépes üzletben. Ezt azért soknak találtam. Ez szerintetek is drága? Ha igen, hol érdemes vennem?
Nem értem, miért sokkal drágább a micro usb kábel, mint a mini usb. A kettő szinte egzaktul megegyezik, csak a csatlakozó kialakítása más (meg igaz, hogy 5 érintkező van a micro usb-ben, de ennek nincs nagy jelentősége, csak azonosítja a micro usb szabványt).
[ Szerkesztve ]
-
-
Gyb001
senior tag
ezt valaki próbálta már ? [link] <--- tetszik ez a smiley
[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
szezso155
csendes tag
-
Szamp
csendes tag
Nálunk elöfizetésben 0euró mind a kettö. :p Szal nem olcsóbb. Gyorsaságban is veri a galaxyt?
-
caoladder
csendes tag
válasz kelzsoca #39641 üzenetére
Egyáltalán nem kenem a Romra.
De a user errort is kizárnám. Ahogy mondom: semmit nem telepítettem a trelefonra jó 2.5, 3 hete. Csak kizárólag használtam ami a követkeőzt jelenti: sms, telefon, angry birds, wifi, zenehallgatás
Azt hiszem a rendeltetésszerű használat miatt nem kéne ilyeneket produkálni. Mégegyszer mondom nem a ROMra kenem, de user error-ra kiváncis lennék. Lehet álmomban törölgetem a progikat?
-
Try4g4in
csendes tag
Köszönöm, így már jó lesz, és még az lenne a kérdésem, hogy ha ma csak recovery-t telepítek, aztán mostani rom backup, semmi egyéb tevékenység, akkor utána ugyanúgy tudom majd használni a készüléket holnapig mindenféle probléma nélkül? Ma csak backupolni szeretnék és holnap ha kész lesz az új ROM akkor azt feltenni. És még annyi kérdés, hogy partícionálás előtt kell recoveryből formázni majd az új ROM telepítés előtt?
Bocsánat a sok értetlenkedésért csak nem szeretnék semmit elszúrni. -
szezso155
csendes tag
Szted ebbe a fórumba mit vársz?
ZTE Blade jobb a galaxy 3-nál mibenis? :
-grafikus gyorsító
-4-szer annyi pixel(hiba )
-főzött 2.2,2.3
-olcsóbb
tovább is van mongyam még?Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
-
Szamp
csendes tag
Melyik jobb teló?
Orange San Francisco
vagy Samsung Galaxy 3? -
asanotadanob
tag
Adalék a tegnapi CM7+wifi témához:
Ma előfizettem mobilnetre:
Adatforgalom bekapcs
Wifi sleep policy -> when screen turn off (!)
blade wifi fix, regpon uninstallErre most tartja a wifit, pedig alszik a teló. Hát ez kész.
[ Szerkesztve ]
-
Try4g4in
csendes tag
Valaki meg tudná mondani hogy az mitől van, hogy próbálom telepíteni a recovery-t, telefon kikapcs. , aksi kivesz, aksi visszarak, bekapcsolás gomb + hangerő+ folyamatosan nyomvatart de nem áll meg a zöld droidnál hanem bekapcsolja a telefont :-s
-
csibusz0314
aktív tag
Én is most elolvastam, az első hszt de abban nem írja le, hogy melyik alkalmas a legjobban a játékra is ^^
-
caoladder
csendes tag
Hát az r11em most iszonyat fun dolgokat művel. Összevissza jeleníti meg az ikonokat és tünteti el. Pár perce újra rajta volt az angrybirds, most megint eltűnt
Az viszont kemény amikor már a fájlkezelő meg a beépített óra alkalmazás is eltűnik néhaui.: ha véletlenül összetollaztam a hátulját, azt mivel lehet lemosni?
-
energy_
senior tag
áááá csupa nagy betűvel kéne a cimbe irni hogy MIELÖTT IRSZ OLVASD EL AZ 1.HSZ-T
-
Gyb001
senior tag
Ha a modaco azt írják egy romról hogy "
NO ORANGE BLOATWARE""IT WILL WORK WITH OLED AND TFT" az megy a a miénken? [link] azt írják ezzel bírja "sokáig" birja az aksi[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Első hsz-t olvastátok srácok?
-
Glatius
őstag
válasz Buda76 #39628 üzenetére
Hm... az első hozzászólás. ;-)
Mindent rá lehet tenni (egyesek egészen a söralátétig elmentek) magyar nyelvű 2.2, sőt 2.3 tesztverzió is rendelkezésre áll.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
kelzsoca
félisten
válasz V.Stryker #39619 üzenetére
Szeretném én is hogy 1 oldalon legyen minden szükséges információ, tervek szerint lesz is ilyen, így ezzel kapcsolatban majd biztos beszélünk még.
(#39628) Buda76
Üdv!
Csak nem vettél ZTE Blade-et?
Hivatalosan a friss 2.1-el árulja a T a készüléket, de kiszivárgott Kínai/Japán 2.2-es romok is napvilágot láttak.
(#39632) Keeperv85
dobok privit.
[ Szerkesztve ]
-
Buda76
senior tag
Sziasztok!
Elnézést a kontár kérdésért, de:
Ahogy néztem nem a legújabb androiddal árulják eme telefont, a kérdés, hogy van e lehetőség a frissitésre?? -
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok, ma hazavágtam a memóriakártyát, szóval telepíthetem újra
Rég nem voltam, sok változás van. Ha játszani szeretnék, szóval arra törekszek, hogy gyors legyen, akkor melyik romot tegyem fel? -
COPA
tag
Sziasztok!
Elsősorban: kezdő Androidos vagyok.A mai nap a következőket tapasztaltam: a 3D gyorsítást bekapcsoltam (a GUI-hoz - adb-vel lementettem, átírtam, bemásoltam a kellő fájlokat). A készülék újraindítása után a kocsiban azt tapasztaltam, hogy az Aura -Sygic- navigációs program menüje villog és gombok lenyomására vagy nem reagál, vagy jóval később reagál, illetve random módon újraindítja az egész készüléket. Az inicializálás jóval tovább tart és abba is belefagy néha, illetve itt is tapasztalható a villogás. A program újratelepítése nem oldotta meg a problémát. Visszaállítottam az eredeti állapotot (3D kikapcs.) újratelepítés és újra funkcionál a program (bár enyhe lassúságot tapasztalok a műholdak keresésénél - tegnap gyorsabb volt) . A Sygic nem támogatja így a 3D-t? Vagy esetleg valakinek működik 3D-vel. Tapasztalatokat várok. Köszönettel: CopA
Ésszel, kézzel és rengeteg szigetelőszalaggal...
-
anglergab
addikt
Indítsd újra és/vagy rakj fel FLB-R10-es rom-ot.
kelzsoca, ux1:
lehetséges belerakni a nano editort FLB rom-ba? Igen hasznos lenne (CM7-ben van defaultból)! Egyébként nem értem, miért nem tudják/tudjuk belerakni más rom-ba.
Megvan az ARMv6-os nano bináris, de miért nem fut?
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Felraktam az r12öt és még mindig lassúcska a telefon
Mi lehet a baj?Belépek a menübe és akadozva gördül a képernyő, meg mindenbe lassan lép be.Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Keeperv85
nagyúr
Nem, én működő telepítőt találtam, a Gapps "személyében". Az Edify. Viszont hiába módosítom azt a telepítőt, nem megy másik csomagban, mert ebben olvassa a bináris párját is a script-nek (valószínű) a clockwork. Azt meg fogalmam nincs, illetve csak sejtem, hogy csak a rom konyhák tudják nekem generálni.
-
ux1
addikt
válasz Keeperv85 #39601 üzenetére
show_progress(1.000000, 0);
ui_print("telepites...");
run_program("/sbin/busybox", "mount", "/system");
set_progress(0.500000);
ui_print("rendszer fajlok masolasa...");
package_extract_dir("system", "/system");
run_program("/sbin/busybox", "umount", "/system");
set_progress(1.000000);
ui_print("Kesz!");esetleg mountolhatsz így:
mount("MTD", "system", "/system");
és
unmount("/system");Ja de nem árt majd a permissionokkal is foglalkozni
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Glatius
őstag
Igen, csak a fat32-es partíciót fogja látni, de te épp oda akarod felmásolni a ROM zipjét
természetesen elsődlegesnek (primary) kell lennie.kelzsoca
Természetesen nem "zsebmarketet"" akarok, de a rendszeralkalmazások is foglalnak helyet, nem akarom túltömni a system/app -ot.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
kelzsoca
félisten
válasz Glatius #39596 üzenetére
Hát az ext. partícióra pakolja ez esetben a cuccost a telefon, nyilván némi adat megy a telefon memóriába is, méretkorlát szerintem az ext. partíció mérete, ha egy 512mb-os ext. teleraksz ahhoz több 100 program kellene.
(#39597) anglergab
Flibbe azt se tudta hol-merre van, mi már az ő saját hülyeségeit javítottuk
(#39607) V.Stryker
Éppen ez a baj hogy 100 oldalon 100 féleképpen van kint a cucc
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz kelzsoca #39594 üzenetére
Szia,
Gondoltam nem csak privi téma, így legalább itt elindítom, hadd lám a többiek és a te véleményed is. Szeretném ha nem vennéd nemhogy támadásnak, de még negatív kritikának sem.
Szóval mostanában, az elmúlt egy hónapban, nem tudtam követni a fórumot és most hogy visszajöttem és elkezdtem megnézni,hogy mégis hol tartunk, hát kicsit kaotikus a helyzet. Sok infó, sok variálás, sok rom. Persze ez mind jó és köszönjük és csak így tovább. Csak átláthatatlan. Jó, hogy van a ZTE Portál és jó hogy vannak a romok, de nincs részletezés. Én felajánlom, hogy hetente legalább egy órát rászánok erre és ha megkapom a romok készítőitől a segítséget, akkor egy táblázat formájában rendszerezem őket és valahová kitesszük, hogy mi a legújabb, mi az alapja, mi az újdonság, mi lett javítva, letöltési link, stb. Valami olyasmire gondolok, mint StevenHarperUK munkája, csak ott mondjuk elég lenne a táblázat, meg van egy rész ahol ugye dátumszerűen vannak a dolgok,hogy ma pl mi jött ki,stb.
-
-
Glatius
őstag
Nem kell a windowsnak látnia, elég, ha a partícionáló program (pl a free Easeus home) látja.
Ha viszont van fenn recowery, akkor az is megcsinálja, a 3.X.X.X mát egész jóül. Fél oldalt kell(-ett volna) visszaolvasnod.[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Ha ext2+fat32re formázok akkor melyik legyen előbb ?mert ext és fat sorrendben a win7 nem látja a kártyát ??
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Keeperv85
nagyúr
Kéne nekem egy kis technikai segítség, mert az Edify script nem éppen a szívem csücske...
Írtam kézzel (lehet ez volt a baj...) egy kis telepítőt, de nem akar működni. mit csesztem el?ui_print("telepites...");
run_program("/sbin/busybox", "mount", "/system");
show_progress(1, 15);
ui_print("rendszer fajlok masolasa...");
package_extract_dir("system", "/system");
run_program("/sbin/busybox", "umount", "/system");
ui_print("Kesz!");Clockwork 3.0.0.6-ossal próbáltam futtatni, de Status 0 hibával megáll kapásból az elején...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával