- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Azért így a 40k hsz felé közelítve te is gondolhatod hogy nem 1-2 felesleges hozzászólás került már bele, semmi szükség gyártani, hogy mégtöbb legyen, főleg hogy a topic címében is benne van (gondolom az a lapján tévedtél ide), és ha úgy cselekszel, máris nincs plusz 1-2 (meg a köv.3-4-5-6-7...) felesleges hsz.
¤ R'n'R ¤
-
istnag
addikt
-
Soni84
tag
Jónapot!
Az miért van, hogy stock rom-on a market-ban nem jelenik meg minden application?
Galaxy S-en pl. van "Stupid zombies" játék, de ha beírom a Bladebe akkor nem jön ki semmi? Nincs erre valami "market mod"? -
vampire17
addikt
Az lenne a kerdesem, hogy mar volt rola igaz szo, de a blade procija ugye tudja hardveresen gyorsitani a divx/xvid vidiket. Ugy ahogy az RDS-es radiot, ugyanugy az xvid kepes lejatszot nem lehetne megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
vigyazni kell a kerdesekkel, mert ha veletlen 1-2 felesleges hozzaszolas bekerul a forumba, az nagyon zavarj a topicban lakok lelkivilagat
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
TRob1
veterán
ELSŐ HSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(#39488) szezso155: (ctrl+C, ctrl+V rólad, +link, hogy én is tegyek vmit hozzá)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
szezso155
csendes tag
ELSŐ HSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TRob1 ez is egy megoldás de nem értem ha bele van írva a topic nevébe akk MIÉRT NEM LEHET ELOLVASNI????(legalább 4x az jót tesz )
[ Szerkesztve ]
Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
m3ss
veterán
udv
na megvettem a telot
2.1 van rajta, mikent tudok romot, meg 2.2ot rakni ra, vagy egyaltalan mit erdemes? melyikbol milyen verziot ajanlotok?
tudtok adni linket, vagy hozzaszolas#ot?
tyhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
barnam_
nagyúr
válasz alexdp7 #39484 üzenetére
Igen, lehet tuningolni.
700 MHz-et biztosan bírja, nekem 748 MHz-ig megy, fölötte már fagy.
Bár szerintem sok értelme nincs a tuningnak, max ha valamelyik játék akad.
Nem tudod hazavágni.(#39485) adesz444: elvileg minden FLB romban benne van, az más kérdés hogy haszna van-e...
az is benne van, energiakezelés/power widget néven.(#39487) m3ss:
tudtok adni linket, vagy hozzaszolas#ot?
benne van a topic nevében.[ Szerkesztve ]
-
adesz444
csendes tag
Hali
Kelzsoca flbr9bhun van most a blademen, viszont ezzel nem megy az audioboost.zip, legalábbis nem nőtt a hangerő. Erre van vmi megoldás? Elég vérszegény bkv közben.
Köszi előre is.szerk: Még annyi, hogy a gyári romon az egyik tabon van egy widget, amin lehet kapcsolgatni a wifit, gpst stb, olyat tudna vki linkelni?
[ Szerkesztve ]
-
alexdp7
tag
A Setcpu-val lehet "húzni" a proci órajelét?....ha igen R8 alatt meddig érdemes?......érdemi sebességkülönbség ?.........haza tudom vágni vele?
thx
La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
-
Keeperv85
nagyúr
Megnéztem két másik kártyával az sms-t, mindkettővel küldi is, fogadja is. Már csak az a nagy kérdés, hogy a régebbi kártyámon mit csináljak, hogy működjön, mert sem fogadni nem hajlandó, sem küldeni róla a 2.3...
2.2 alatt ez is működik, de előbb-utóbb ugye nem egy sms küldés kéne visszatartson majd...
-
Ronam
addikt
válasz Mephistoone #39477 üzenetére
melyik értéket kell nézni a linpacknál?MFLOPS?
-
Fail3D!
addikt
na felraktam ux1 flb10-t egesz jol fut ahoz kepest mennyi progi van rajta a wifi analizer meg manager azon kivul hog szep stb meg gondolom jobban meriti az ezkozt gondolom gyarkolatilag nem kepes tobbre mint az alap ami benne van szoval jobban nem talal jelet stb
-
szezso155
csendes tag
Hogy lehet a system/media mappába átmásolni a bootanimation.zipet?
A gyári fájlkezelő nem engedélyeziGoogle fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
Mephistoone
senior tag
Kiprobaltam ezt a No-frills-t tuti user error, de nekem linpack 8.5 helyett ugyan azzal a 710mhz-val 4.8 lett. visszatettem a setcpu-t és megint 8.5...
-
snpetit
aktív tag
Nekem ez vált be kezdetek óta:
[link]
Missed reminderEgy próbát megér.
Zizeg, prüttyög, villog a LED, amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz anglergab #39473 üzenetére
Ez a led villogtatás nem így működik szerintem. Gondolj bele: hívás érkezik. ALSZIK a telefon! Fel tudja kelteni? Fel. Ugyan ez az sms beérkezésekor. Mivel a GSM végfok soha sem alszik, csak aktív stand by-ban van vagy slow clock módban simán felkelti egy sms és attól kezdve már villoghat a led. Nálam villog.
-
Lasy
veterán
viszon, blade és bldae közt is van különbség.
vannak olyan progik amik az egyiken megy, de a másikon nem.
És minden ugyan az rajta.
Tuti valami mások appal ütközik.+36702778032
-
anglergab
addikt
válasz Glatius #39465 üzenetére
Processz indítás, telefon ébresztgetése, 10 ms-os időintervallumokra: gyorsabban merülne a telefon, mint ha beragadna valamilyen processz, vagy mintha nyomkodnád másodpercenként.
A LED működéséhez szükséges aktív kijelző szerintem (leszámítva a töltés-visszajelzést, de az valószínűleg hardveresen van megoldva, a különböző színekkel együtt). Relatve a kijelző igen sokat fogyaszt (lehet, hogy a CPU-nál is többet, 122 MHz esetében szinte biztosan).
Tehát úgy néz ki, hardveres okok miatt nem aktiválható külön a LED szoftveres úton.[ Szerkesztve ]
-
árulo
csendes tag
SZIASZTOK....
GYEREKEK MA VÉLETLENÜL VOLTAM A GYÖRI VODÁBA AZ ÁLTALAM LEIRT HIPER PROFI HANGZÁSÚ FEJHALLGATÓ KAPHATÓ AZ ÜVEGVITRINBEN/6DB/AZT HISZEM 1850 KEMÉNY MAGYAR FORINTÉRT GONDOLOM AKKOR MÁS VODÁNÁL IS VAN.......epx1009w WAVEMASTER...AKI MÉG KERESGÉL FÜLEST A PLÉDÜNKHÖZ ..ÉS FONTOS A DINAMIKUS HANGOS ZENE.......
ÁRULÓ
-
Ronam
addikt
válasz kelzsoca #39466 üzenetére
én próbáltam tegnap.majdnem ugyanaz mint a setcpu csak 1 kicsit 1xrűbb kezelőfelülettel,meg 1-2 plusz beállítással.modacon írták hogy állítólag ezzel jobban meg is lehet húzni a procit mint a setcpu-val azaz nem lesz fagyás egy olyan értéknél aminél már a setcpu fagyott,nem próbáltam mert nem akartam széthajtani .szvsz jobb mint a setcpu
(#39470):pont mostanában akartam venni új fülest,ez egész jónak tűnik .árban is nagyon korrekt és ahogy olvasom jól is teljesít
(#39472): Caps egy kicsit beragadt
[ Szerkesztve ]
-
tpeti78
senior tag
Srácok,megérkezett a fülesem végre.Az olcsó kategóriából választottam egy TDK-t,mondhatom nem csalódtam benne.Kifejezetten szépen szól,igaz metrón nem tudtam tesztelni,de otthoni környezetben és utcán igen.Nincs doboz hangja,szépen dübörög a mély is,jól szól a magas is,próbálgattam különböző zenei stílusokkal,mondhatom nagyon jó vétel.PowerAmp-al és Mixzing-el teszteltem.Ez a cikk keltette fel az érdeklődésemet iránta:
Teljes mértékben ajánlom!
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Keeperv85
nagyúr
Meglepő, de nálam villog... Most próbáltam ki.
Visszatérve az sms gondokra. Vodás kártyával simán elmegy, Mr. "Mindent elcseszek" "T" viszont nem hajlandó nekem sms-t küldeni. Valaki, aki nagy kódmágus elmondhatná nekem -akár privátban-, hogy tulajdonképpen hogyan megy az sms küldés, illetve mit néz meg a program "profil" címszó alatt. APN config-ot biztos nem, mert a 2.2-esből kivett adatokkal sem küldi el az sms-t...
-
anglergab
addikt
Szerintem egy sor hardveres sajátosság vezetett ehhez (ti. nem villoghat a LED készenléti állapotban). Jó példa a PC: készenlétben (S3) semmilyen értesítést nem tud megjeleníteni (ha be van állítva, akkor hálózatról felébreszthető, illetve egyes programok is felébreszthetik, és akkor kiírhat valamit, hangot adhat ki). De az ébresztés után nyilván nincs készenlétben!
A Blade-nél a helyzet igen hasonló a PC-hez: a GSM unit, illetve az arra jogosult programok felébreszthetik a telefont, így alkalmassá válik a felhasználó értesítésére.A SetCPU figyeli a háttérből a CPU hőmérsékletet. De szerintem -- ha beakad -- akkor maga is képes azt jócskán befolyásolni. Azt pedig nem szeretjük, ha a mérés eredményét befolyásolja a mérő eszköz.
Expliciten nem írja ki az aktuális hőmérsékletet.[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz anglergab #39458 üzenetére
A bejövő (nem fogadott) hívásjelzés és az sms jelzés is műxik valahogy... nem szabadna ennek ilyen nagy érvágásnak lennie.
A linux pedig azért jó nekünk, mert külön probléma nélkül lehetne indítani egy olyan processzt is, ami nem fogyaszt sokat, csak további beavatkozásig, másodpercenként 10ms-ra engedélyezi valamelyik ledet, ha megvan a feltétel..[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Lenry
félisten
válasz anglergab #39458 üzenetére
kár
persze ez nem világvége, csak az E50-en megszoktam, hogy villog a LED, ha valami nyűgje van a telefonnak (ezt egy igen hasznos dolognak tartottam/tartom), és a jelenlegi "jusson eszedbe időnként magadtól ránézni a telefonra" megoldást visszalépésnek érzem, főleg, hogy ott a LED, tehát a fizikai lehetőség meglenne az ilyen fajta értesítésre, épp csak a szoftver nem teszi lehetővé.
(#39462) anglergab a procihőmérsékletet mivel lehet mérni?
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
-
sto1911
veterán
Valaki mar felvetette elottem, de a bongeszo sebessege nagyobb/tobb kepek megjelenitese eleg harmatos. Mas bongeszovel lehet rajta javitani valamelyest, de igy sem mindig birja szegeny.
- Van-e arra mod, hogy a 2D feldolgozast gyorsitsuk?
- Erre valo-e a stagefright?
- Eszerint a 2.3 alatt a bongeszo mar a 3D gyorsitot is hasznalja rendereleskor, jocskan megdobva a sebesseget. "Amit tudunk: - a böngésző extra gyors lett, annak köszönhetően, hogy hardveres gyorsítást használ a rajzoláshoz." -
anglergab
addikt
Szerintem a LED-vezérlő önállóan nem tud működni, kell hozzá még egy csomó komponens is, tehát a kijelzőnek is valószínűleg működni kellene. Tehát vagy készenléti állapotban van, és minimalizálva van a fogyasztás (szinte csak a GSM unit működik, a CPU min órajelen, a RAM kap kis áramot, szinte minden process alszik ilyenkor -- jó esetben), vagy nincs készenléti állapotban. Nincs átmenet (lásd PC-nél: S0 (full on) vs S3 (standby)).
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz anglergab #39445 üzenetére
R9-el tényleg voltak gondok,viszont az R10 nálam hibátlanul pörög.eddig semmi probléma nem volt vele.tegnap megpróbáltam a psx-es játékokat.eddig egyik ROM-on sem futottak,azaz elindultak de nagyon gáz fps-el.tegnap feldobtam az fpse emu-t és ki is próbáltam 1-2 gamet,a nem 3d-s játékok 25-30 fps-el futottak ami már jónak számít,főleg ennél a telónál,igaz a procit egy kicsit meghúztam .tetszik az új overclock progi.wifi is tökéletesen megy.FC-vel még nem találkoztam.szerintem da best ROM
-
Lasy
veterán
válasz klugszi180 #39453 üzenetére
Ez nem csere ok.
Lenry@
Ha minden igaz R8-ban a vissza nyíl villog ha érkezett valami sms, vagy volt hívásod, még töltőn is.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lenry
félisten
válasz anglergab #39437 üzenetére
igazából ha már megnyomom a powergombot, akkor már látom is, hogy valaki keresett, tehát akkor már minek villogjon? épp az lenne a lényeg, hogy csak odanézek a telefonra, és látom, hogy akar valamit
külön ezt a LED-vezérlőt nem lehet életben tartani? minden más mehet készenlétbe, csak ez marad...
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lasy
veterán
válasz kelzsoca #39450 üzenetére
igen pontosan. Most már értem is az egészet.
viszont kicsit bonyolultabb ez a progi annál, így inkább hagyom.
Ja és elméletben meg is csinálná az APK-t is?
Mert nekem csak a fájlszerkezetet csinálta meg.
De az átmásolással megy minden.Láttam az R12_hun-t hmmm like.
írtam is róla... persze linket rendesen, ahogy megbeszéltük.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
kelzsoca
félisten
Jah az amit privátban is beszéltünk
Akkor azért nem ment
(#39452) Lasy
Persze, csak alá kell akkor írni a fájlt
(#39445) anglergab
Először frissítette a superuser-t, majd át akarta küldeni a bin mappából a su fájlt az xbin mappába, de ez persze nem jött össze, mivel nem volt az xbin mappában a su (superuser) fájl, ezért úgy érzékelte a szoftver hogy nincs root jog
A friss R8-ban RDS képes rádió és OC kernel is lesz, továbbá beintegráltam a SetCPU-t is
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz kelzsoca #39434 üzenetére
(#39434) kelzsoca
Jól sejtem, hogy az R9-nél rossz irányba ment valamilyen téren az FLB rom fejlesztése, és ezt örökölte az R10-es rom is? Lehet tudni, hogy mi okozhatta, hogy az R9-es "rosszabb" lett, mint az R8-as? (Azt tudom, hogy az R9 óta default az OC-s kernel; egyébként az R8-adban OC-s kernel lesz?)
(#39448) Lasy
Olvastam, hogy frissítette flibble a Superuser-t, úgy látszik ott romolhatott el valami (csak ez kihathat-e az általános stabilitásra?)(#39449) pista59
Úgy emlékszem, hogy a root nem működött, illetve voltak más problémák is.[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Kelzsoca@
Még nekem is előferdül az user_error.
Az eredetit írtam felül ezért volt a hiba.+36702778032
-
tpeti78
senior tag
válasz barnam_ #39436 üzenetére
Értem,vagyis lehet hogy nem értem,mindegy....
Nem értem azon részét,hogy ha én mondjuk marketről telepítek,vagy más forrásból,azok is átmennek SD-re,majdnem mind.Frissíteni is tudom őket a marketen.Ehhez nem kell sem ext2,sem a data/app mappa.Lehet,hogy hülye vagyok,és pont a lényeget nem látom a dologban?Vagy annyi a lényeg,hogy ez felmegy a rommal együtt,és nem kell vele külön foglalkozni?Bocs,ha hülyeséget kérdezek,de így tanulok....
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Fail3D!
addikt
hmm biztos nagyon sok van de a forumnak koszonhetoen meg akar ph cikk nek koszonhetoen tobb bladet adtak el szerintem mint ugy hoyg kivan teve a t polcain... amit megmondok oszinten meg nem lattam akkro mikro en vettem... a ph s irasnak koszonheto az is hogy halottam egyalltalan rola es akkor arrol ne beszeljunk hogy jo par embernek ezekalpjan a benyomasok alpjan kezdtuk el masnak is ajanlani a telot aki megvette... de ez mar reszlet kerdes csak igy jobban belegondolva lehetne ennek jobb marketinget csinalni amit akar 1 ilyen nagy oldal is csinalhatna ... a galaxy tabletet is probaljak reklamozni bar azt meg nem kell
-
energy_
senior tag
ja ezzel én is vagyok jo ez a data app dolog de particionlálni nincs kedvem mikor az alkalmazások nagy részét mindig át lehet helyezni sdre vagy alapból oda települ...el nem tudom képzelni hogy aki particionál annak mennyi programja,játéka van fent a telón nekem olyan 10-20 játék és kb 10 program,widget de még igy is bőven elférek particionálás nélkül
szerk: meg ez a particionálás dolog lassitja is a telót nem? mer ha nem akkor lehet particinálok csak a romok kedvéért hogy feltudjam teni a full-t vagy a paulr12-t
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Keeperv85 #39420 üzenetére
Közben próbálkozom, felment a Gapps is, SMS/MMS küldés nem megy a 2.3 alól. Mondjuk sms kiszolgálót sem látok az apk között, de lehet itt más a neve... Azért jó lenne valaki más is kipróbálná és eddig nem olvastam, hogy ezzel is ekkora baj lenne... Fenének kell valamit RC fázisba tenni, mikor még alfa...
-
anglergab
addikt
Természetesen 2.2 alatt is zölden villog, ha van valami értesítő (pl. nem fogadott hívás), és pirosan, ha nincs térerő, vagy még nem regisztrált vagy már leválasztódott a GSM hálózatról (lásd bekapcsolás, leállítás).
Azonban készenléti állapotban nem villog (készenlétben igen sok komponens inaktív, többek között a billentyűzetvilágítást kontrolláló alrendszer is, így igen sok energia megtakarítható).
Tehát, nyomd le a power gombot röviden és akkor villoghat -- egészen addig, amíg újra nem kerül a készülék készenléti állapotba. Persze ha töltöd a telefont, akkor nem megy készenléti állapotba automatikusan, így akkor láthatóak a LED-es értesítések.Biztos van rá program, de semmi értelme használni: igaz, hogy villoghat a LED akkor, viszont cserébe nem fog a telefon készenléti állapotba kerülni (a kijelző relatíve sokat fogyaszt) -- így sokkal gyorsabban le is merül.
Egyébként, ha a telefon gyorsan merül, érdemes megvizsgálni, nem fut-e valamilyen alkalmazás, ami nem engedi azt készenléti állapotba kerülni.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz kelzsoca #39421 üzenetére
Nem csinálnád meg a lite-ot is data/app-ra?
Jó lenne belepakolni a romba azokat a programokat amit használok, viszont ext2-re nincs szükségem. Bőven elférek a belső memóriában.(#39423) tpeti78: amit oda teszel, azt a data partícióra vagy ha van ext2 az sd kártyán, akkor oda telepíti, és marketről frissíteni is lehet őket.
(#39425) Fail3D!: ne csak a PH-ra gondolj, rajtunk kívül még nagyon sok ember van aki Blade-t vesz, de nem foglalkozik a rom moddolással. Azokhoz a T tudja jobban eljuttatni a telefont. Bár az is igaz, hogy nem nagyon reklámozzák a Blade-et.
-
kelzsoca
félisten
(#39428) anglergab
tegnap végül felraktam a Modaco-ról az FLB-R10-et, és nagyon jól működik. Különösen tetszik benne, hogyha lehúzzuk a notification bart, megjelenik felül egy kis Power Control widget. Miért nem az R10 alapú rom-ot készítesz?
Ez a widget dolog már benne volt az R9-ben is, és az R8 lesz tovább csiszolva, ami szerintem jobb lesz mint flibbe r10-es romja, na erről ennyit
-
pista59
őstag
-
Lenry
félisten
én emlékezem rosszul csak, vagy a 2.1-es ROMban még tényleg villogott a vissza gombon a LED, ha volt nem fogadott hívás? mert a kelzsoca-féle 2.2 (R8) nem csinálja, viszont jó lenne.
nincs erre program?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz tpeti78 #39423 üzenetére
A Paul r12 romnál olvashatod a logout blogomban.
(#39428) anglergab
Akkor képzeld el azt hogy extra használat mellett semmiféle hibám nincs.
(#39425) Fail3D!
Sem a ZTE-t sem a T-t nem érdekli hogy az átlag ember mit csinál vagy mit nem csinál, az a lényeg hogy vigyék a telefon, de ha Te vagy én vagy a másik nem topicozna, akkor sem lenne semmi, és a telefont akkor is vinnék
Van olyan ember is aki azt se tudja mi az hogy Android, de látja a jó árat (ami mostanság már nem annyira jó) és viszi a telefont előfizetéssel, dominóval mindennel
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
ux1, kelzsoca: Kiderült, hogy a data partíción volt egy bad blockom korábbról (a CW 2.5.1.8-as nem jelenti a bad block-okat, csak a 3.0.0.6-os). Már most hangsúlyozom, hogy soha nem TPT-ztem!
Aztán, mióta nézem a 3.0.0.6-os logokat, keletkezett -- többszöri újratelepítés, formázás, de nem TPT-s (!) -- után egy újabb rossz blokk, ezúttal a system partíción. Úgy tűnik, gyakori sima rom telepítés és/vagy formázás kelthet hibás szektort. Persze elképzelhető, hogy random jött létre, és nem a formázások keltették.
Mégis azért valószínűsítem, hogy a formázás generálta, mivel egy napon belül (egymás után) többször formáztam minden partíciót -- ugye a backup visszaállítások előtt. Az is elképzelhető, hogy keletkezett az első formázásnál a system partíción egy hibás szektor, azt ellátta flaggel a rendszer, oda többé nem írt. Ezután próbáltam visszaállítani full backupot: azonban első indításnál FC-zett. Kipróbáltam több backupot is ÉS recovery-t is (2.5.1.8 és 3.0.0.6) és verziótól függetlenül mindegyiknél FC-zett indításnál minden alkalmazás (először a CW verzió eltérésre (backup és restore között) gyanakodtunk, mint hibaok).
Ez alapján az a következtetés vonható le, hogy a full backup visszaállítási kísérletet megelőző formázás létrehozhatott bad blockot a system-en, és emiatt nem sikerült egyik full backupot sem visszaállítanom, mivel a szektorok száma, illetve azok címe megváltozott -- a full backupok létrehozása óta.kelzsoca: tegnap végül felraktam a Modaco-ról az FLB-R10-et, és nagyon jól működik. Különösen tetszik benne, hogyha lehúzzuk a notification bart, megjelenik felül egy kis Power Control widget. Miért nem az R10 alapú rom-ot készítesz?
[ Szerkesztve ]
-
thomikaf1
tag
tuűdna valaki egy screent linkelni paul r12es romból?
-
Fail3D!
addikt
válasz barnam_ #39417 üzenetére
ok hogy beszalitas, eladas, de mint termek tamogatas es marketing szinten szerintem a t- konkretan kevesebbet tett itt mint en aki elmdontam par embernek hogy hu dejo ez a telefon. a helyesirasra meg stb re annyit hogy megelekszem napi par csesze jo kaveval is, leeht velem egyezkedni
-
kelzsoca
félisten
válasz tpeti78 #39415 üzenetére
Kétféle változat fog készülni:
- FLB-R8_HUN_update_lite
- FLB-R8_HUN_update_fullA Lite bármilyen készülékre felmegy, függetlenül attól hogy az SD kártya miként van partícionálva, és data/app mappa nem lesz.
A Full verzió data/app mappát fog tartalmazni, csak ext+fat32-re ajánlott. -
Keeperv85
nagyúr
Srácok nem fogok 35 oldalt visszaolvasni, keresővel meg nem leltem érdemi választ:
CM7 alól, gapps NÉLKÜL, megy valakinek az SMS küldés? Nálam még a 8-as is elszáll 96-os hibakóddal, ami ugye profil hiba. Na most ha APN lenne, azt már belőtte magának, viszont ugye Google szinkron nincs, mert ki van irtva belőle minden része.
Itt sms központot nem lehet állítani, ahogy elnézem. Szóval tesztelget mindenki mindent, csak éppen azt nem, amit a legprimitívebb telefonnak is tudni kéne? Azért az kicsit érdekes teszt, hogy "Quadrantban kapok 835 pontot, ez a rom tök jó... csak sms-t küldeni nem lehet, meg random működik a proxy sensor" -
Fitzgerald
veterán
Hali. Feltettem a Cyanogen nightly 8-at. Proximity sensort hol kell bekapcsolni, hogy ne haljon meg a képernyő telefonálás közben?
-
tpeti78
senior tag
válasz Fail3D! #39412 üzenetére
Hehe,a mi kedvünkért is képes lehetnél rá,de ha ez sem elég ok,akkor legalább a magad és a hitelességed kedvéért tedd meg.... Félre ne érts,nem bántani akarlak ezzel!
Csak néha különös oda figyelést igényel az írásod,főleg ha érdekel,mit is akarsz mondani....(#39409) madgie:
+1 Esetleg annak a beosztottnak majd a szerkesztés gomb sem kerüli el a figyelmét....
(#39412) Fail3D!:
Szerintem simán nem érdekelné őket egy ilyen lehetőség,főleg ha mind három jelenlévő szolgáltatóval szerződnek,ami jelenleg van az országban...
Kelzsoca,a holnapi friss-ropogós rom igényli a kártya particionálást?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
szezso155
csendes tag
válasz Fail3D! #39412 üzenetére
,am sztem kína észrevehetné azt,hogy ilyen fizetések mellett a magyar emberek nagy része preferálja a zte-t még akkor is ha egy csapat jut róla eszükbe
Ronam:Jó,köszi
[ Szerkesztve ]
Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
Fail3D!
addikt
Hmm akkor ezekszerint tul kicsik vagyunk... bar van amink biztos nagyobb mint 1 kinainak de azzal most gondolom nem jutnank 1rol a 2 re... helyes irasrol annyit ha jol megfizetnek kepes leszek ra lasabban es helyesebben irni na meg persze atgondoltan fogalmaznimer tneha en is kiakadok mekkora hulyeseet irtam le es nem azt amit akartam
de ha a nagyszeru es minden tech oldalt siman lekoroz PH neve alatt keresnenk meg hogy szeretnenk segiteni 1 kisebb osszegert cserebe se allna velunk szoba? gondolom a ph minden kisebb v nagyobb hazugsag nelkul is 1 nev meg ha csak itt is, de azert el lehetne sutni 1 proba szinten google ugyis leforditana amit kell szoval olcson kijonne a probalkozas... bar amennyire jo a frodito lehet a kur.a any aba kuldi el oket...
masreszrol biztos van nekik is itt valami emberunk akivel ha leulne 1 ertelmes jobeszedu diplomas sok penzt keresni akaro agilis ember es mutatna az oldal statisztikajat hogy itt mekkora tabora van a zte-k es ennel nagyobbat mar akarni sem lehet mo-n kis osztonzessel gyorsabban befuthatna es nem kene sajat oldalt eroorrast szervezni a zte mobil supportnak persze mondom igazgato helyetesi allast kernek ha ez osszejon! havi 400k fizu plusz valami biztonsagos A8 a seggem ala... sima ugy..
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
-
szezso155
csendes tag
válasz szezso155 #39405 üzenetére
Valaki be tudná linkelni a galaxy s-es téma hátterét?
Fail3D!: Ez teccik...Meg akkor valami részesedést is a skate-ek eladásából hamár közünk volt hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
kene jelentkezni hivatalos magyarorszagi skate teszternek es megkenrek adjanak cserebe akkor mar 1t belole jo uzlet lenne be etetjuk a kicsi kinaiakat csinalunk nagy reklamot irunk ph ra blogot szazezrek fognak kapni a skatre es ha mar ekkora mediat csinaltunk adjanak mar fel milla koltopenzt is ekkora szivesegert... amugy ezt valamelyik ph s arc siman meg is tehetne csak lenne annyi kepzeloereje hogy a kinai piacot megkornyeekezze es ne velne a triadok gondolatatol, hogy ha a zte nek irna ilyen ugybol kifolyolag masnap a skate es nem 5 sarga kicsi torpe fog megjelenni pl zsolca mar irhatna is nekik azonnal! es mutogathatna a romjait is hogy o igazai magyarorszagi support es szivesen beszalna mint magyarorszagi support igazgato... en meg az 5letert cserebe igazgato helyettes
-
TRob1
veterán
válasz havast #39364 üzenetére
Próbáld ezek közelében valahol:
Bázis kávézó, Piac út 11-15.
Don Pepe, Kishegyesi út 1-11. (Tesco)
Mol, Segner tér
Mol, Mikepércsi út
Mol, Böszörményi út
Pálma Étterem és Söröző, Simonyi út
T-Pont, Péterfia utca 18.
Trendo Line Étterem és Kávéház, Piac utca 11-13.(#39404) istnag: Gondolom ez egy folyamatot ír le, mióta megvan a telója: megvette 256MB-ot látott, feloldotta (csodazippelte) és így már 512MB-ot lát.....
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
szezso155
csendes tag
válasz istnag #39404 üzenetére
Nem az a másik xDD :http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=270043&langId=-11
Oks,köszi akk felnyomom a galaxy s-es témát
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával