Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
Bármikor regisztrálhatod, és egyik sem. A gyártás napjától indul, és ~ 2 év 3 hónap a gari. Ha kevesebb, mint 2 évet látsz regisztrációkor, akkor a számla alapján az ügyfélszolgálat állítja be a 2 évet, tehát rosszul semmiképp sem jársz. Én használt gépet vettem tavaly szeptemberben, és jövő decemberig garis.

-
TBMC
addikt
vasarlas napjatok szamitva meddig lehet beregelni garira az xbox onet? es a vasarlas napjatol vagy a regisztracio napjatol indul a 2ev microsoft gari?

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Jovanny2
üzenetére
Valami stikli tényleg lehet, mert már több embertől hallottam, h elsőre Veyron-t pörgettek!

plejik: Pikk-pakk itt a kedd is. Én mondjuk nem bírtam várni addig..

Vincsó: Nem tudom mi lehet Nálad a baj, nálam simán ment, ugyanúgy mint a FM5-ben. Mentés, majd share, és már fent is van a forzamotorsport.net-en.
-
Zjunior
veterán
Németből mit érdemes hozni ?(Játék vagy esetleg Gép?)
-
zzola
titán
válasz
daemon007
üzenetére
Kb. 30 másodpercembe került...Google a barátod!
-
plejik
addikt
Project carsba miert van lakat a carrer modnal? Nem tudok ramenni...
-
daemon007
újonc
Sziasztok. valaki tudna nekem adni valamilyen szingapúri cimet (saját tapasztalataitok alapján), amivel vásárolhatok? Hálás köszönet

-
Vincsó
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hogy sikerült kivarázsolni a fotókat?
Mert épp ezt írja a support:
We've seen some questions regarding early access FM6 players not being able to post FM6 content (achievements, screenshots, etc.) on Xbox One feeds. This feature will not be available until September 15 and the general release of Forza Motorsport 6.
Vagy ez másra vonatkozik?
-
zkas90
senior tag
"Némi adalékként megtudtuk, hogy az egér és billentyűzet támogatását a játékok esetében az adott fejlesztőstúdiónak kell kihasználni, tehát nem muszáj ezzel a lehetőséggel élni. "
Ezt akkor nem úgy kell érteni, hogy ha a játékot fejlesztő cég leimplementálja az egér-billentyű használatát a játékhoz, akkor ahhoz is elérhető? Tehát például az fps játékokat így adnák ki.
-
törölt tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Ebben egyetértünk. Bőven el lehet lenni egyel is. Lettlégyen az bármelyik is.
/multiznék én, de arra már tényleg nincs időm.
-
FuRiONight
addikt
válasz
üzenetére
Én azért nem tartok 3 különbőző platformot, csak azért, hogy játszani tudjak. XO is alig jut idő. Akinek van ideje és pénze, persze tartson több platformot, de felesleges SZVSZ!
A csiter témáról te is tudod miről beszéltem, egyértelmű, h pc-n sokkal többen az ilyen játékos. Ha nem, akkor nem multiztál pc-n.

-
Romeo619
senior tag
Szia,
ez sikerült.
A Onet már tudom tolni a Laptopon ami részemre elég nagy előny hiszen így a konyhában is megtudom várni amíg megfő a rizs

Viszont a laptop képét hogytudom átvinni a Boxra?
Illetve ma új routert installálok, hogy tudom arra kényszeríteni a Boxot, hogy az 5Ghzt használja?
-
törölt tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Én pécén is, meg konzolon is gyakorlatilag a létezésüktől fogva vagyok jelen, soha nem voltam "hű" egyikhez sem, jelentsen ez bármit, de ettől a "valahol jobb játszani, mint a másik valahol" dologtól kiráz a hideg
A játék maga jó, a gép az meg csak gép. Ha valakinek nincs százféle gépe, az érthető. És onnantól mindegy is milye van, azok kell játszani, mer a játékok jók (vagy legalábbios egy részük jó). De hogy akinek elérhető több platform, mégis egy kiválasztgottat favorizál szemben a józan ésszel, az nekem nem megy be. A Batmant ps4-re vettem mert ott futott a legjobban, a madmaxet pécére mert ott fut a legjobban, és oda a legolcsóbb, a halo5-öt meg majd one-ra, mer csak ott elérhető. Oszt játszani hótugyanolyan mindegyiken
A multi meg a csíterkedés más tészta, de az nagyjából úgy szok lenni, aki lelő az mind csíter 
Ezt a mennyien veszik meg mennyien tolják dolgot sem látom alátámasztottnak.
Tudom, hogy itt ez annyira nem népszerű, meg nem illik, de ne legyünk már ennyire szemellenzősek. Nyilván nekem sem azért van egy lavór játékom one-re, mert bármi komolyabb bajom lenne a platformmal. -
plejik
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hát most mondanék valami csúnyát...
Én még csak a Pre-Order feliratot olvasgatom.. 
-
Jovanny2
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Itt valami stikli van a dologban, mert én is kipörgettem ezeket, pedig csak 1 napot játszottam.
Mármint a demóban, a játék a sima verzió, csak előendelve van. -
FuRiONight
addikt
válasz
üzenetére
Igen igy a szingapuri store-al 7-7500ft egy vadonatúj játék. Pc-n elég kevés játék az, ami újonnan ennyibe kerül. De ha drágább (ami igy számolva nem, esetleg ha magyar store-on vásárolsz) is: pc-n ugyanazt hardverre költöd. De még igy is one-ra veszem a komolyabb multi-s cimeket mint a sw: b mint pc-re, mert tudom, h jóval többen veszik meg konzolra ezáltal kitolodik az élettartama és negyedannyi csaló van mint pc-n. Nekem nincs se annyi időm, és energiám, h nekem one-ra valaha is 100 játékom legyen.
Több mint 10 éve hű voltam a pc-hez, 1-2 kilengés azért volt, de nem hosszútávú, de nekem is megvan a saját tapasztatom, és igen, játszani jobb konzolon az én véleményem szerint.
-
törölt tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Én is minden homeolva veszek.De a játékok zöme még így is drágább. Pláne úgy, hogy a konzolos játékok ára maximuma a használtpiacon csökken, lemezesben, ahol nincs home. A sztóron meg csak az sokott idővel olcsóbb lenni, ami akcióba kerül, az is legtöbbször csak mérsékelten. Oké, tudom, hogy most épp a szingapúri sztór a menő, de majd 100 játékom van one-ra is, van benne tapasztalatom: a konzoljáték az összes kiskapuzással együtt is drágább.
-
Corpuscle
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem dobott valami 15.000 creditet érő távolkeleti romhalmazt. Kerestem a roncstelepet, de ilyen nincs.
Talán a Forza 7-ben. -
FuRiONight
addikt
-
bulikavagyok
nagyúr
Ma reggel elkészültek az első fotóim a Nord-on..
spae: Pont ugyanígy jártam én is!

-
spae
aktív tag
A Forza 6-ban eddig két pörgetést használtam el, egy veyron, és 1.000.000 cr.

-
törölt tag
válasz
N.otorious
üzenetére
>Én pl azért vettem konzolt, mert a pc aktuális hardverei nagyon hamar elavulnak,
Fogalmam sincs hogyan avulnának el nagyon hamar úgy, hogy évek óta új architektúrák sincsenek, csak átnevezgetések. Egy lassan 4 éves 680 ma is bő nyállal elegendő bármire, messze a mai konzolszint felett. EGy i7 3770k ugyanez. Ez egy totál fals érv. Van érv a konzol mellett, nyilván nekem is azért belőlük, de még véletlenül sem ez. Ez csak szimpla önigazolás, minden alap nélkül.
Arról nem beszélve, hogy platformnak van ára, nem gépnek. A mai konzolplatformok meg pécés viszonylatban sem számítanak olcsónak tizennyolcezres játékárakkal, százezres kormányokkal, 1 éves garanciákkal, stb. -
Pickle Rick
senior tag
Egér + bill támogatás megnyithatná a piacot a konzolos stratégiai játékok irányába. Egy Total War játéknak pl örülnék boxon. Egyik olyan játék ami miatt néha elgondolkozok újra PC vásárláson.

-
Scholes9
nagyúr
válasz
FuRiONight
üzenetére
Pontosan emiatt váltottam konzolra és a jelenlegi állás szerint eszem ágában sincs visszamenni PC-re Játszani.
Filmezni zenét hallgatni meg tanulni tovabbra is meghagytam.
-
N.otorious
senior tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
+1
sch_a:
Én pl azért vettem konzolt, mert a pc aktuális hardverei nagyon hamar elavulnak, nem a joy miatt, az van pc-hez is, nem bánnám ha lenne egér + bill támogatás, de azzal lehet meg is ölné a pc piacot....

-
sch_a
addikt
Én azt hittem, hogy aki konzolt vesz, az pont azért teszi, mert nem akar az egér+bill fölött görnyedni egy apró monitorral az orra előtt 20 centire. Ha beleraknák a játékokba a bill+egér kombó támogatását, azzal hátrányba hoznák azokat, akik arra használják a konzolt, amire való.
Amit be akarnak hozni (és értelme is van), hogy a böngészőt és a többi appot lehessen kezelni normálisan, csak sokan félreértik itt a dolgokat.
Szerintem nem kell attól félni, hogy rászabadulnak az egérrel és billel játszók a boxra, a Microsoft se hülye.
-
FuRiONight
addikt
Ott az adatlapomon látható pc... Batman szaggat, BF3-4 tele van csalókkal, cod-okról nem is beszélve.
A driverproblémák és a mostanában divatba jött félkész játékok kiadása 0 optimalizálással: ez jelenlegi helyzet a pc-n szvsz

XO óta csak netezésre és XO játékok stream-elésére használom a pc-t.
Nagyon megéri a ultra high grafika és a 60fps...

-
pelenka35
őstag
opening at 12:01 am Friday PDT (9:01 a.m. CEST).
Nálunk ez hány óra ?

köszönöm -
JamesHun
addikt
ha már ennyire menni fog a 360-as játékok futtatása, kijöhetne egy olyan funkció a 360-ra, hogy feltöltse felhőbe 1 klikkel a mentéseimet amik a 360-on vannak "lokálisan"

amúgy meg mit féltek a bill egért támogatástól ennyire?
kb minden hónapban előjön ez a téma és megy a para
ha nem fog tudni makrozni és nem lesz egyéb csalás a One ra akkor aki béna kontrollerrel az most is az lesz, aki jó vele, az meg ezután is lövi a fejeseket -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FuRiONight
üzenetére
Korábban mintha oric már említette volna, hogy ez nem a játékokról fog szólni.
-
zzola
titán
Én (is) a látvány illetve a fix 60 FPS miatt váltottam PC-re. Viszont a csalók egyre gyarapodó tábora miatt kezd elviselhetetlen lenni. Már jet hack is van (BF4) és szinte kiszűrhetetlen! A BF3 meg játsszhatatlan már...
(#48741) FuRiONight
A cikk megemlíti, hogy az egér/billentyű páros használhatóságáról-játékon belül-továbbra is a készítők döntenek...
-
Corpuscle
őstag
Tegnap este sikerült kipróbálni a Forza 6-ot. Nagyon pozitív eddig! Korábbi részekkel sajnos nem játszottam, így azokkal összehasonítani nem tudom. Kisebb változtatással a demot kell végigtolni az elején, alig vártam, hogy vége legyen.
Oric: Játékoslistára tedd fel a nevem légyszi.

-
-
zzola
titán
Teljes egér és billentyűzet támogatást kap az Xbox One
Ez a támogatás a W10 megjelenésére esik?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zsolti72837
üzenetére
"sima" átalakítóval nem.
Mondhatni média konverterrel talán.. Ami átalakítja a digitális jelet analóggá. De abból is csak dsub lesz, ott a scart/rca még mindig gyenge pont.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Semmivel.
HDMI kimenet van a boxon, ami digitális.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy régi TV-hez mivel tudnám csatlakoztatni az xbox-om?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
adrian94
őstag
Tudnátok ajánlani valami viszonylag olcsó elemtöltőt és elemeket ? Ki milyet használ ?

-
Dinasti
senior tag
válasz
daemon007
üzenetére
Szia. Én a Singapuriból vásároltam 2szer. Semmi gond nem volt. Feltoltőkártyát vettem az összefoglalóban található linkről pay pay és 1 szállodai cím segítségével. A kód 5 perc és 30 perc között megérkezett aktiváltam és vásároltam. Ja és spóroltam a home társammal kb 7500ftot fejenként.
-
lmno
őstag
Überbrutál a Nürburgring esőben

-
zzola
titán
A heti akciók azok hétfőtől-vasárnapig tartanak?
-
Trenew
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy ez az Elit bundle, Elit kontroller, mindig kapható lesz vagy csak egy kis ideig, mint egyéb más edition?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
daemon007
újonc
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata màs live market règiòbòl valò vàsàrlàssal?
-
most jött egy update (6.2.13332.0), kb 260 mega volt. annyi változás, hogy a homescreenről eltünt a friends rész
Pins Home Storeennyi maradtrestart megoldotta

-
-
Lefty
addikt
Phantom Pain milyen, ki nyomja? Nagyon vartam es majd be akarom huzni, de most GoW jobban foglalkoztat. Arrol is johetnenek velemenyek.

-
Sicilian
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Az a baj, hogy szét vannak hackelve a karakterek. 360-on elvittem sok-sok játékkal paragon 24x szintig.
Gondoltam bemegyek partiba és felhúzom a karakterem kb. arra a szintre.
Nem figyeltem és egyszer csak elkezdett állandóan szintet lépni és 50-es paragonból lett 840-es szintű és kb 5 percet mentem velük a pályán, gyorsan ki is léptem de már késő volt !
-
Nordorn
tag
válasz
okibots
üzenetére
Az 1 év garancia nem a regisztráció nélkül van? Én úgy tudom, hogy ha regisztrálod a boxot, akkor automatikusan jár a 2 év gari.Ha jól láttam, akkor ezen már túl vagyunk.
Szerintem jobban jársz, ha ráköltesz egy kicsit többet. Az legalább tiszta, pontosan tudni fogod, hogy biztosan nem gyepálta meg az előző tulaj a konzolt.
-
zzola
titán
Ryse: Legendary Edition
Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year EditionEzekért szerintetek mennyit érdemes adni-letöltő kódok?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple asztali gépek
- Alkoholista nevelde
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

l.skywalker
IntelKiller7