Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Pc szokott ilyet csinálni, ha nem tetszik a "színtömörítés".
Próbáld ki 4:2:2-vel vagy amilyen beállítás van rá.
Illetve ha jött ki frissítés a tv-re, akkor érdemes frissíteni.
Tudtommal ultra high-speed hdmi kábel kell hozzá (4K 120Hz), a gyári biztosan az, úgyhogy teszt erejéig megnézném a gyári kábellel. Tippre nem véletlenül vettél hozzá madzagot, de teszt miatt mindenképpen érdemes megnézni a gyárival. -
l.skywalker
Topikgazda
-
válasz
Zjunior
üzenetére
Aliról ritkán rendelek.
Pár csomagom tűnt már el,persze visszakaptam mindig a pénzemet,de akkor is...
Ha meg nem tűnik el,akkor egy örökkévalóság mire megjön.
Gearbestről/Banggoodról még 1 csomagom se tűnt el,csak ezeken az oldalakon meg a másik fajta állvány van.
Akkor inkább Amazon,ez 1 hét múlva itt van.
-
válasz
Zjunior
üzenetére
Rosszul fogalmaztam.
A kialakítására értettem,hogy gyári.
Ugye van ami olyan mint pl a gyári one s állvány,meg van ez a vastagabb rácsos aljú,amibe belefekszik az oldala.
Na nekem az előbbi tetszik.
Amit I.skywalker linkelt pl ilyen,gyorsan meg is rendeltem a német amazonról. -
törölt tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Ott van baj, de komoly, aki ilyeneket írogat.
Miért kéne mindenkinek ismerni a kriptovalutákat, az ilyen-olyan áthidaló pénzügyi tranzakciókat támogató online megoldásokat?
Egyrészt, nem mindenki vásárol online. Másrészt, manapság egy debit vagy creditkártyával vígan elvagy offline és online vásárlásoknál is. A PayPal rendben, azt azért illik ismerni, pláne, hogy Ellon Musk cége volt!

Egy átlagembernek semmi szüksége az ezken túlmutató fizetési lehetőségekre, Entropay-re és társaira.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Bird
addikt
válasz
Zjunior
üzenetére
Raadasul 12,5£ ba van igen az alap homeolva
Nem hiszem el, hogy még mindig nem érted. GOLD (y1p-t is tartalmazó) kibővített verziót linkeltem Magyarországon is elérhető webshopból átváltva 35 fontért. A cdkeysen 75 font a GOLD.
A 75, több mint a duplája a 35-nek. Legalábbis itt(hon) Nálunk.... 
Zjunior: Lemezes verziót nem lehet homeolni, nem mindenki akar digitális verziót...

-
Bogyi007
veterán
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Zjunior
üzenetére
Egy ismerősöm egy tök egyszerű megjegyzést mondott alá:
Michael Bay
Nekem bejön amúgy, főként úgy, hogy meghagyták a War Stories részt, ergo lesz single player is, igaz, rövid, de lesz.
IntelKiller7: Elvileg ott minden kiderül, az összes játékmód, fegyverek, járművek, stb.
Hm, SG, ergo szokásos árak:
Battlefield™ V Standard Edition
SG$79.90 incl. GST +
SG$71.91+
with EA AccessRelease date: Thursday, 18 October 2018, 6:00:00 PM
Battlefield™ V Deluxe Edition
SG$109.90 incl. GST +
SG$98.91+
with EA AccessRelease date: Monday, 15 October 2018, 6:00:00 PM
-
Bogyi007
veterán
-
pzstm
titán
válasz
Zjunior
üzenetére
nah kipróbáltam, meglátjuk mikorra ér ide...
szerk.:
In order to avoid any possible fraud, we would like to kindly ask you to colour photo of your one government-issued ID's
We need to confirm if your name is the same as PayPal account holder's name.
You can cover your ID number/birth date or any private information.Acceptable IDs include your:
* Passport
* Driver's License
* State - Issued ID card
* Military ID card
* Immigration ID with signature
* Student Card
* Health Insurance Card
Please put a piece of paper with handwritten "For Ordering on Nokeys.com Only” next to the documents and take a picture of them together.Please send the photo to support@nokeys.com from your paypal email address, email title "Proof of identity "
Thank you for your understanding. Please accept our apologies for any inconvenience caused.
-
r.levente75
addikt
válasz
Zjunior
üzenetére
Egyszerűen leírtam hogy hogyan jártam. Elindul a játék tudok mászkálni a hajón szigeten stb de ahogy odamegyek az ágyúhoz árbóchoz vagy a kormányhoz és nyomtam egy x-et hogy kezelni szeretném akkor minden ment is csak amikor ki akarok szállni belőle és átmenni máshová egyszerűen nem tudok. Bármelyik gombot nyomtam bármit csináltam nem enged ki. Csak ennyi amúgy nem volt rossz a játék maga.
-
lsg
tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Vissza került az ára az egyenlegemre SGD-ben.
@rlevente75: Fat boxon engem nem nyűgözött le a látvány. A játék maga biztos jó, de a két gyerek mellett nagyon kevés időm van, már a napi fél órának is örülök. Ez meg több időt kíván. Később majd megveszem ha lesz x-em vagy köv. generáció. Addigra jóval olcsóbb lesz.
@hackeee: Nem kötelező elhinni ha nem akarod, bár még itt a fórumban is volt kérdésem ezzel kapcsolatban anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 75, több mint a duplája a 35-nek. Legalábbis itt(hon) Nálunk.... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7