Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Van aki használja a HOME-t? Működik? van nálam egy kölcsön ONE. Most gondolkozok rajta hogy vegyek egyet. Ha ez mükszik akkor más fajta gépet vennék! ( tartozék és cím szempontbol).
A sztereó headset milyen? Én 360 turtleB-t hsználok. itt is kiprobáltam nagyon jol szol. De a ONE stereot sehol nem tudom kiprobálni!!!
Ja és most ha cserélek és van egy csomo mentésem akkor mindet tegyem átt a felhöbe? hátha a játék meg lesz ONe ra is? -
Lefty
addikt
GoW ultimate multit van, aki nyomja?
MGS5 után erre fogok legközelebb beruházni. -
törölt tag
válasz
JamesHun
üzenetére
Nem lesz. Semmi olyan új funkciót nem hoz, ami eddig ne lett volna elérhető dx-en felül one-on. Ott fog hozni, mostmár a csumpi multiplatformok is fogjék hozni ezeket a funkciókat, ahol eddig lusták voltak one specifikusan portolni, de ez is csak azért lesz, mert a pécék megkapják a dx12-t, nem azért mert a one. Ergo dx12-vel "dx intézményesítve" fogja tudni a one ugyanazt, amit eddig dx-en felül tudott. EZ önmagában nem hoz teljesítménynövekedést. PS4 ugyanez az architektúra, dx sose volt, sose lesz rá, mégis elérhető rajta minden olyan feature, amit a dx12 hoz be...
-
bulikavagyok
nagyúr
Unboxing Halo 5 Guardians A gép és a kontroller egész jól néz ki szerintem.
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ha berakom a kártyát (egyszer használatos) és kilépek a játékból, mert közbejött valami akkor bukom őket?
-
bulikavagyok
nagyúr
-
zzola
titán
Jatek kozben screenshot-ot hogyan lehet kesziteni illetve hova menti a konzol?
Megvan!
-
Def26
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem tudom, nem néztem.
-
Def26
félisten
Hát, kipróbáltam a forza 6 multit is. Ez semmit nem változott, ugyanolyan szar, lökdösődés megy. megelőzöm és megbosszulja kilök a faszba meg hasonlók.

-
A.tessz
senior tag
Én letoltam egy Le Mans versenyt. 81 lap, 3 óra volt , kaptam érte 380 ezer creditet + 380 ezer a vip miatt. Kilenc pörgetést adott. A végén 3,5 millió creditem lett 2db 1,5m- 2millio credites verda, 3 darab 600 ezer credites. Nem kell egyszerre letolni, kb 6 részletben toltam le.
Egyébként már linkeltek egyszerűbbet ennél is! 50 lapos verseny , indy caros verdával körpályán. 40 mp egy kör , fél óra max. 2-3 pörgetés 180k credit kb.
-
Def26
félisten
Forza 6 -ban mi a módja annak, hogy minél előbb összeszedj nagyobb cr -eket?
-
hitchins
őstag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
inkabb Vettelen szerettem volna latni

-
Tesztelo.hu
senior tag
F1 közvetítésben láttátok a hatalmas Xbox feliratokat a Lotus autóin és a versenyzők overállján? (Forza 6 miatt.)

-
krx21
nagyúr
Szerintem is kiváló játék lett a Forza 6. De egy kritikám azért van: a zeneszerzőt elbocsájtanám a francba... Szerintem egyik verseny alatt lévő zene sem oda illik, szinte már paródikusan nagy a kontraszt a verseny játék és a zenék stilusa között... Pedig egy ilyen játék komoly hangulati eleme lehetett volna egy ide illő populáris, dinamikus zene...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Need for Speed
Performance upgrade és új képek -
JamesHun
addikt
One on mikor lesz az első dx12-es játék?
van infó arról mi lesz az és mikor, vagy hogy a "régieket" frissítik-e, mint pl a pc-s batmant ígérték? -
gduck
addikt
válasz
hadogabi1
üzenetére
Szia!
Belépsz a ForzaHUB alkalmazásba. A My Forza fülön, lent a MOVE TO TIER 2 (ha 1. szintű vagy, akkor neked ez van kiírva) választva meg tudod nézni miért ad pontokat. De mivel a pontgyűjtés már a 2. résztől kezdődött és ezzel a résszel max 3000 pont gyűjthető, ezért max az 5. szintig tudsz eljutni.
Tier 1 = 0 pont
Tier 2 = 100 pont
Tier 3 = 500 pont
Tier 4 = 1,000 pont
Tier 5 = 2,500 pont
Tier 6 = 5,000 pont
Tier 7 = 7,500 pont
Tier 8 = 10,000 pont
Tier 9 = 12,500 pontA jutalmakat a Welcome fülön jobb oldalt a NEW REWARDS részen tudod aktiválni (amikor van). Ezután a progiba belépve az üzeneteknél lesz a GIFT mani
A pontok szinkronizálása meg több időbe telik, legyél türelmes 
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gtaati
üzenetére
A 360-as kontrollernél Nekem csak a ravaszok nyikorogtak.
Összességében ezzel sincs gond, csak azért merült fel bennem a kérdés, mert itt is többször került említésre, hogy mennyit is költöttek fejlesztésre, stb.. De, működik, és ez a dolog még nem zavaró, szerencsére. Viszont jó tudni, hogy ezek úgymond nem egyediek.

-
Gtaati
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hát az lesz majd beviszem a boltba ahol vásárolva lett és megkérdem. A másik joy amit a géphez adtak az nagyon masszív, de ott meg ahogy a műanyag alsó és felső része illeszkedik ott a felső rész kintebb jön, jó ez most így durván hangzik, de ha a joy oldalán elhúzod az ujjad akkor akad benne mintha perem lenne ott, szóval minőségileg hagy kívánni valót maga után...., 360-asnál egyikkel sem voltak ilyen bajaim

-
Gtaati
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Helló!
Nekem a controllerel olyan bajom van ami igazából szintén csak zavaró, de hibátlanul működik, mégpedig, hogy a joy jobb oldalon az A és B gomb irányában csak kicsit lentebb ahogy megfogom akkor ilyen recsegő, ropogó hangja van a műanyagnak, mint amikor összepattintják összeszereléskor,de viszont az alsó és a felső műanyag házat mintha nem csavarozták volna össze vagy nem húzták meg eléggé. Nem túl nagy probléma de zavaró és bosszantó, bal oldalán teljesen masszív, de jobb fele nem
Nem tudom, hogy ez miatt lehetne-e garanciáztatni a gameshop-ba? 
-
Gtaati
őstag
Helló!
Aki játszik Forza 6-al az megtudná mondani, hogy osztott képernyős módban van-e lehetőség belsőnézetet használni? Mert Forza 4-ben lehetett, de a Forza 5-ben már nem volt

Köszönöm!
-
4m@15
tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nekem is "recseg" a Day One kontrolleren a ravasz, van amikor a jobb oldali, de van amikor a bal. Teljesen rabszódikusan jelenik meg. Kicsit zavaró, tudván, hogy mennyit költöttek a fejlesztésére. Az X360 kontroller egy elnyűhetetlen cucc volt, azzal ilyen probléma nem volt.
Nem tudom mit lehetne tenni vele, gondolkodtam rajta, hogy valahogy sűrített levegőt fújok oda be.
Mikori a te géped?
-
hadogabi1
senior tag
Fm6 végülis nagyon bejött. A Seasont t tolom eddig. A 5 szezonból a 2. végén járok. A forza hub-ba írtátok hogy ad néha ajándékokat mit kell csinálni hozzá? Ha belépítek a fm6-ra azt írja hogy 1-es szintű vagyok csak. Direkt megnéztem ma reggel is hátha csak kilépés után frissülne de nem. Azt írja 1 mérföldet mentem 7 kocsit szereztem stb. Pedig már 17-es vagyok az fm6-ba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az analóg karoknál ilyen minimális "recsegő" hang mennyire normális? Vagyis, nem recsegő, mintha a rugó nyöszörgne benne..
Hasonlóan mint a 360-nál a ravaszoknál, csak ez azért halkabb. A bal oldali kicsit hangosabb.. Szerintem kb ~100 óra játék lehet a controllerben, kb.
-
Def26
félisten
Létezik, hogy wifi -n instant on -ban nem jön teljes sebességgel a net? Konkrétan a letöltés.
-
gduck
addikt
Akkor volt amikor bejött a 2TB merevlemez támogatás. A lényeg az volt, hogy nem minden tartalmat lehetett átmozgatni az USB HDD-re és ilyenkor hibaüzenetet dobott. Ilyen példa pl. a lemezes FarCry3, a játékfájlokat nem engedte átmozgatni. Ha át akartad rakni, akkor le kellett törölni és újra telepíteni az USB HDD-re. Ez most is így van, csak most már ezeknél a tartalmaknál egyszerűen letiltották a MOVE menüpontot
Az hogy pontosan melyik játéktartalom nem mozgatható, azt ne kérdezzed mitől függ (ugyanis más lemezes játéknál működött pl.), mert nem kaptam rá kielégítő választ... -
oriic
HÁZIGAZDA
Rainbow Six: Siege béta kulcs:
PLXDCXRJW6II
Elvileg most nemrég kezdték el kiküldözgetni a béta emaileket, páran már töltik le a játékot.
-
hitchins
őstag
Kaptam ma egy Rainbow6 beta kulcsot amit aktivaltam. Ha indul a beta akkor a home partner is el fogja erni a betat vagy neki kell kulon kod?
-
ImpersonatoR
addikt
Vacsi közben ha nincs mit nézni esetleg.
-
Lefty
addikt
másnak is szokott olyan lenni, hogy fogja magát a kontroller és kikapcsol egy pillanatra? mint amikor merül az elem, csak az a baj, hogy tök új elem van benne.
-
storm3
senior tag
Destinyt le tudod teszteni,hogy megy-e?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Horgász topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

MGS5 után erre fogok legközelebb beruházni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Marad valami a játék területből???

![[link] [link]](http://content.pulse.ea.com/content/c-need-for-speed/en_GB/news/wallpapers-set1/_jcr_content/body/image_9.img.jpg)
![[link] [link]](http://content.pulse.ea.com/content/c-need-for-speed/en_GB/news/wallpapers-set1/_jcr_content/body/image_20.img.jpg)

l.skywalker
IntelKiller7