Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
Néztem most egy Blu-ray filmet. Nem vagyok megelégedve a One-nal, mert jó néhányszor megakadt, igaz csak egy pillanatra, de akkor is zavaró jelenség !
Más esetleg nézet már rajta filmet, tapasztalt hasonló jelenséget
-
-
plejik
addikt
Tegnap volt szerencsém már játszani a Forza 6-al..végre..

Elsőre azt kell mondjam, hogy messze a legjobb Forza eddig. Az 5 ehhez képest elég gyenge... szinte minden szempontból. A 6-ba ami nagy változás a grafika, az autók fizikája, bár még olyan sokkal nem mentem benne, de érezhetően sokkal jobb, a hátsó kerekes autók sem viselkednek úgy, hogy egy kicsit rosszul kormányzok és már megy is mindenfelé, itt simán össze lehet szedni, sőt még élvezem is amikor dobja a farát..
(persze itt nem a szénné tuningolt ezer lóerős kocsikról beszélek..
). A hangok is eszméletlen jók lettek benne, sokkal életszerűbb, élvezem hallgatni a kocsi hangját. (ja és a többi hangeffektről ne is beszéljünk..pl: amikor a víz a a sárvédő dobnál beverődik, a turbó hangok is szebbek váltásnál,gáz elvételnél stb..) Az 5-ben eléggé hasonlók voltak a hangok... A másik, hogy él az autó, érezni azt, hogy mozog ezt nem tudom szebben megfogalmazni.Összességében nem bántam meg a vételt, sőt! A forza 5 számomra innentől halott..
(R.I.P F5)
Szóval ha valaki gondolkodik a beszerzésén, csak ajánlani tudom! -
storm3
senior tag
En megvettem, szerintem 13k nem penz az alap +3DLC-ert, foleg mivel masrol 3x ennyit gomboltak le korabban. Feltunt, hogy mar nem kell light x szint felett a karakter szintjehez, eleg sok minden valtozott miota nem jatszottam vele.
Akinek van kedve Destiny/BL2-zni az felvehet, GT: Hexxxagram.
Ori, beraknad elso hszbe a nickem?
Gebriel, Borderlands es Diablo esetleg?
-
Gebriel
veterán
Milyen dual playeres játékéktok vannak XO-ra?
Sportot és verekedős játékokat kivéve. -
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy aki SG store-ból vette Destiny The Taken King-et, az már reggel óta játszhat vele. Én letoltam egy küldetést, nem rossz, de vissza kell szoknom.
-
hitchins
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Koszonom a valaszokat.
Most forza 5 jatszok ezert merult fel a pc bennem de annyira nagy spiler nem vagyok szoval ha tenyleg ennyire erosen sim akkor lehet maradok a forzanal -
lmno
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A karrier mitől nagyon faxa?
Szerintem még mindig gáz... Mindig a 12. helyről indulsz, mindig top 3-ban kell lenni. Ez komolyabb nehézségi szinten és egy keményebb pályán átmegy szerencsejátékba kb. Ahelyett hogy bajnokságok lennének pontrendszerrel, és időmérő alapján lehetne rajthoz állni. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
hitchins
üzenetére
PC: Rosszabb grafika, ingadozó fps, kevesebb autó, nehezebb irányítás kontrollerrel, elég sok bug, viszont jobb szimuláció, dinamikus időjárás/napszakváltás, és több pálya.
FM6: Szebb grafika, fix fps, könnyebb irányítás, sokkal több autó, nagyon faxa karrier, viszont nincs dinamikus időjárás, kormánnyal gyengébben kivitelezett FF . Ennyi jutott eszembe hirtelen.Ha megrögzött szimulátoros vagy akkor inkább PC, ha kicsit lazábban veszed, és nagyon jól akarsz szórakozni, akkor inkább a Forza szerintem.
Szerk.: Forzán több játékos. -
hitchins
őstag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Kiraly
Sokat segitettel adontesben

Megis miben kulonbozik? -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
hitchins
üzenetére
Nekem megvan a PC, korrekt játék nincs vele baj! Az elején volt borzalmas, mert nem lehetett irányítani az autót kontrollerrel, de azóta már kijavították és teljesen élvezhető! Bár az autók száma nagyon kevés benne.
A FORZA meg alap nálam!

Alapvetően egyikkel sem jár rosszul az ember.

-
ptom77
csendes tag
A Tomb Raider mikortól tölthető GwG-ben? Reggel még nem volt fent.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland1789
üzenetére
Ha hazerek beirom osszefoglaloba mert latom sokan felreertik. A jatek akkor indithato, ha mar megjelent abban a regioban ahol vettuk. Felesleges gepen regiot valtani, nem szamit semmit.
Def26: vootma...
napok ota akcios, haver par napja 5 jatekra valo giftet vett meg, iszonyat sokat sporolt. -
Dreimus
senior tag
-
boost
veterán
válasz
Roland1789
üzenetére
Szerintem azért igen, mert még itthon sem jelent meg.
-
boost
veterán
válasz
Roland1789
üzenetére
igen, mert ott még nem jelent meg. szerintem ezért.
-
Def26
félisten
Singapuri storeban most akciós a feltöltő. 70 dollár helyett 56.
Asszem elgondolkodok én is a forza 6 -on. -
boost
veterán
Német Microsoft Store-ban meg Forza 6 + új forzás kontroller van/volt 89€-ért, 139 helyett.
Kár, hogy nálunk nem elérhető.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jah, igen.. Én csak a dátum miatt mondok mindig szombatot, bocsi.

-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kinect se kell:/

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Itthoni megjelenés.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jahogy jah, értem, hát, akkor nem szóltam.

Várom a szombatot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tejföl
tag
Sziasztok,
Home partner keresek a közeljövőre.Live 2016 augusztusig érvényes.
Tervezett játékok: Need for speed, Cod, Tomb Raider,Tom Clancy's Rainbow Six: Siege,Just Cause3, Tom Clancy's The Division(2016), Mafia3(2016)
(Jelenleg digitálisan csak BF4-em van, nem valami jelentős.)
Nagyjából ennyi, Fifa és társai sport játékok nem érdekelnek
Játékokat megveszem én, saját kártyával, pénzt paypal-es utalással kérek (így mindenkinek jobb). Nem kötelező egyik játékot sem megjelenéskor megvenni, ebben rugalmas vagyok. Szintúgy nem érdekel deluxe meg ultimate stb edition, csak nyomós indokkal.
Ha valakit érdekel az kérem jelezzem privátban.
További szép estét! -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Zjunior
üzenetére
Jól teszed!
Neked gondolom kell a FIFA is..
Én, ha cserélem, leghamarabb csak februárban, addigra lesz "jóárasított" Elite gép reményeim szerint..
hackeeeee: Ezek az autók (Ten Year Anniversary) egyébként benne vannak az alapjátékban is, csak kaptak egy jubileumi fényezést, illetve egy kis tuningot. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Épp ma néztem, a magyar store-ban, eddig fel sem tűnt.
-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Le is cserélem a gépem

-
Zjunior
veterán
[Mega Akció Xbox One]
Egy ilyet hozok, ha megéri!

Ha vkinek kell privibe beszélhetünk róla
kis felárért elhozom
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jovanny2
üzenetére
A magyar store-ban olvastam, hogy elvileg jár még pár autós dlc pakk is, csak rá kell keresni. Nemtudom SG store-ban jár-e.
Mégpedig:
BONUS: Purchase before 18/9/2015 and receive the following: Pre-Order Car Pack, Alpinestars Car Pack, and Duracell Car Pack Once purchase is completed, use Xbox Search to find these items on the Xbox Store, then select and install each item to your console. 14 new cars to collect, race, and customize in Forza Horizon 2 for Xbox One at no additional charge.
És, ugye ezen kívül még van a:
Forza Motorsport 6 2015 Mazda MX-5
és a
Forza Motorsport 6 Ten Year Anniversary Car Pack -
Jovanny2
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nagyon szép, azt azért meg kell hagyni.

Más: kedves a Forzától, hogy ajándék autót kaptam a Horizon 2-ért, pedig csak a Fast&Furious-sal játszottam.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jah, elég kemény jószág. Én csak a forza oldalán láttam, onnan jött a kép is, meg sem néztem az árát..

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hú de jó!
Csupán 480 EUR az ára. És ez csak a kormánykerék. Vegyél még hozzá wheel base-t 750-ért. Az így már 390ezer HUF. És még nincs pedálod. A legolcsóbb 100 EUR, de ehhez a szetthez már egy 360-ba kerülő modell dukál. Akkor az összesen pont félmillió forint. Szuper. Kár, h játék nincs még hozzá... -
plejik
addikt
Gyönyörű..
-
ptom77
csendes tag
Hú, srácok, ez a Forza nagyon brutál...
Nekem is első spin-re jött a Bugatti, a másodikra meg az F1-es Lotus.
Tegnap szedtem le a szingapúri store-ból és lélekben arra készültem, hogy hétvégén lehet csapatni. Erre kiderült hogy már ma estétől. I love Singapore!
-
hackeeeee
Jómunkásember

-
storm3
senior tag
Deals with gold meg nem derult ki?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Madoc
veterán
Valaki megkapta a demo-ból a kék Fordot? Nekem nem adta meg.
-
Your Gigantic Closed Beta Invitation Keys:
Key 1: QY5ZONK-6X5DJH-KIKM5DS-YAA23Q
Key 2: VSQFXWJ-SYVHZH-HLT6AWL-TB343U
Key 3: LRC4K4H-6FNCQZ-ERVMXGQ-G5MNEQ
Key 4: UC546CA-OBVETF-AZNGYG4-ESV6IA
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egy lemez sem volt még benne.

(R.I.P F5)

!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Neked gondolom kell a FIFA is..

l.skywalker
IntelKiller7