Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
-
-
-
-
-
-
-
direwolf
őstag
Ez ebben a formában nem teljesen igaz: "Reverting to stock might be hard or impossible"
"While there are some models of robots that can be easily reverted to stock firmware and cloud, for most of them, rooting and installing Valetudo is a pretty much permanent change."
Ami secure bootos, azt nem lehet. Az S10+ pont az, és nincs is a támogatási listában -
-
válasz
Postas99 #111 üzenetére
Topicot tevesztettél ez már biztos
Te ne vegyél robotot. De tényleg nem bántás, csak itt nekünk, akiknek van esetleg lehet egy tapasztalatra alapuló véleményünk, neked ilyen nincs.
Szerintem is kissé szőrszálhasogatás. Sokat nem tesz hozzá a tesztelt termékhez
Újabb és újabb igényeket fogalmazol meg, de a robot porszívó lényegét szerintem nem értetted meg vagy máshogy értelmezed.
Viszont meddő a téma, szerintem itt engedjük el, jobb lenne esetlegesen robot porszívó tulajok tapasztalatairól olvasni, vagy esetleg olyat, aki ilyen Dreame masinákat használ.
Vagy legalább legyen off.
Az meg, hogy nálad szobánkent kell pakolgatni megint nem a termék hibája. Nem megfelelő kialakítás.
Újabb és újabb kifogásokat keresel magadnak, legyen már annyi elég, hogy neked ez a termékkategória nem való. Pont. Nem kell megmagyarázni miért, sokadjára leírod ugyanazt.
Én azt látom, hogy totál félreerted a robot porszívó lényegét.
Ez arra való, hogy egy meglévő tisztasági állapotot fenntartson, nem arra hogy olajat szedessek fel vele, erre egy sem képes!
Totál irrealis .... Ezek mentén pedig nem is látom értelmét miért merülne fel nálad valaha... Kitaláltad, hogy miket kéne tudnia, de ez nem az a gép, nincs is olyan gép, amivel te olajat fogsz felszedetni, ha már terveztél valami masinát láthatod a kerekei alapján ez nem viszkozus anyag takarításra van tervezve.
Van ezeknek egy specifikációjuk, hogy mire alkalmas, ne akarjunk már olyan dolgokra használni egy ilyen eszköz, amire nem is való, macska sem fog házat őrizni... Legalábbis nem elvárható tőle.... Mosogepbe sem tennék olajos rongyot.. stbstb
Szerintem lapozzunk , mert szét lett robbantva kicsit a topic.
-
Postas99
senior tag
és 2 felmosó cuccot is. Tisztaság mániás vagyok, sok kutya mellett nálam nem érződik semmilyen szag. Ellenben jártam már olyan igénytelen lakásban is ahol csak 1 kutya volt és megdöglöttem a szagtól is. Jártam olyan helyen is ahol a cipőm hozzáragadt a járólaphoz is. 2 kutya mellett.
Jah a kutyáim hetente fürdenek is, és kozmetikázva is vannak. Ennyit erről. Aki ennél kevesebbszer fürdeti a kutyáit mint mi, az számomra igénytelen. -
sub71
aktív tag
Ja, csak a robotot (Dreame L10s Ultra) lehet állítani, hogy akár 10m² után cseréljen vizet, ha ezt szeretnéd...
Amúgy meg nem értem, a legtöbb indok, amit itt felhoznak egyesek, szőrszálhasogatás. Sem a mosógép, sem a mosogatógép, sőt egyetlen gép sem dolgozik 100%-an.... Nekem megkönnyíti az életem a robotporszívó, robotfűnyíró, stb az életem, és szerintem ezért találták ki őket..... -
sub71
aktív tag
válasz
Postas99 #106 üzenetére
"Abban igazat adok neki, hogy az a gép amely nem 2 tartályos (tiszta víz, koszos víz) módszerrel dolgozik tehát csak kinyomja vizet majd az átsikál, satöbbi és felszippantja a vizet az inkább csak maszatol, de nem takarít."
Miért? Amikor ti otthon felmostok, 2 vödröt használtok, egyet a tiszta, egyet pedig a koszos víznek????? Vagy ti s csak maszatoltok..... -
Postas99
senior tag
Zárt dobozos macska almunk van. A tied tetszik mint megoldás. Erről esetleg tudnál dobni PM-ben egy linket, nem akarok ide szemetelni.
Most csináltam egy automata kutya etetőt, de nem olyan mint a szokásosak. Ez szemenként adagol és nedvesíti a tápot is. A kutya különleges etetési módot igényel és mivel a piacon nincs ilyen megoldás sehol sem, terveztem egyet. Mechanika, elektronika, egyben. Saját szoftver ESP32-n. Az androidos kódot még nem raktam össze hogy egyénre legyen szabva a beálltás, mint adagolás sebessége, nedvesítés mennyisége satöbbi..
-
Postas99
senior tag
válasz
Graphics #104 üzenetére
Valahogy úgy, már megszoktam, de azért várom a csodát. Alant megfogalmazva.
Tudod találtam a yt-on egy magyar fickót aki elég sok paramétert megfogalmaz ezekkel a cuccokkal kapcsolatban.
Abban igazat adok neki, hogy az a gép amely nem 2 tartályos (tiszta víz, koszos víz) módszerrel dolgozik tehát csak kinyomja vizet majd az átsikál, satöbbi és felszippantja a vizet az inkább csak maszatol, de nem takarít.
Ő csinál majdnem "real life" teszteket, de ott is hiányolom a valódi real life dolgokat...
parkettára nedves majd száraz virágföld teszt, konyhába, vagy márvány, gránit, gres lapra száraz darált kávé, majd utána nedves kávézacc takarítás, és a kedvencem pedig a törött pohár teszt, apró és nagyobb szilánkokkal szintén márvány, gránit, gres lap felületen, majd mezitlábas végiggyaloglás teszt. A legvégére pedig egy kis sütő olaj teszt. Nem kell hogy kutyapisit szedjen fel vagy kutyakakit... azt nem várom el.
Ellenben örülnék egy ilyen tesztnek ahol szerintem a készülékek legnagyobb része alulmaradna. Sajnos ezek kimaradnak, van liszt felszedés, hiányzik a cukor és a búzadara teszt van helyette vasgolyó teszt. Mintha mindenkinek az otthonában lenne 100 db vasgolyó vagy esetleg az illető csapágyakat barábolna szét és ezért mindig van belőle egy nagy bögrével otthon.Ha már úgy is takaritó robot akkor ennek a névnek feleljen is meg. Ha ezeket tudná, akkot lehet elnézném neki, hogy kisded módjára nekem kell pakolgatnom őkelmét külön külön a szobákba, hogy el tudja végezni a rászabott feladatot.
Igen elvárásaim vannak. Nem én akarok a tárgyakért lenni, ők legyenek értem. -
-
Reggie0
félisten
válasz
Postas99 #101 üzenetére
Talalo a peldad, mert a mosogep sem 100%, van ami vegytisztitot kivan, van ami pedig ecetes ollot. Amugy meg a takaritono se 100%, sot valoszinuleg te se. 100% elmeletben letezik csak, meg az agyonmernokolt, hepazot, stb. tisztaszoba sem 100% tiszta.
Amugy sok eszkoz van amit hasznalunk es nem 100%, peldaul a homaro. A megmarado kis reteget manualisan kell lekaparni vagy erosebben kell sozni. De meg mindig jobb, mint az egeszet kezzel csinalni.
-
haxiboy
veterán
válasz
Postas99 #101 üzenetére
Azért eléggé lesarkítod a dolgot. Nekünk pl elég nagy segítség a robotporszívó itthon (S10+), naponta 1x körbejár, akkor is ha nem vagyunk itthon, összeszed egy csomó macskaszőrt amit egyébként nem is látunk. A "nagy" porszívót elég hetente egyszer nagyon max kétszer elővenni. A robot pedig a napi takarítást oldja meg. Ha nagyon koszosnak érzem a lakást akkor 2x is végig küldöm rajta. A felmosásról ne is beszéljünk. A gyerek csokifoltját a földről gyönyörű szépen feltakarítja, emiatt nem feltétlen venném elő sem a felmosó vödröt, sem a gőztisztítót.
A ~60m2-ből körülbelül 50-en végig tud menni tökéletesen, sőt olyan helyeken is takarít ahova én a normál porszívóval nem, vagy csak bútormozgatással férek hozzá. (Ágy/szekrény alatt ilyesmi).
Ez persze lakás függő is, ahol szőnyeg van mindenhol nem biztos hogy egy robotporszívó ki tudja váltani egy jóval izmosabb manuális társát. Nálunk ahol összesen 2 kisebb szőnyeg van, egyébként laminált padló és kő viszont hasznos.
Nem beszélve ha az ember automatizál bizonyos folyamatok (pl. nálam a smart macskaalom, amikor elkezdi takarítani magát, a robot is odamegy és amit a macska kihord esetlegesen macskaalmot a lábával azonnal felporszívózza)
-
Postas99
senior tag
Tudod az a bajom, hogy azért állok neki negatívan ehhez az eszköz típushoz, mert ha valamit veszek az 100%-ban oldja meg azt a problémát, feladatot satöbbit amiért arra a feladatra kitalálták. Ha az általam kívánt feladatot nem tudja ellátni csak 70%-ban, (ha látnád azt hogy hol vannak olyan pontok akár a nappaliban ahol nem lehet ezt a robotot használni és így a takarítandó területen még be kell avatkoznom más eszközzel) akkor ez nem segítség számomra hanem egy számomra felesleges és haszontalan eszközre kidobott pénz.
Eklatáns példa (banális de érzékeltetni szeretném):
Veszel egy mosógépet ami a meghírdetett funciókból mindet tudja egy kivétellel, valójában kimossa a ruhákat viszont "maradjunk a gyerek példánál" bármely gyerekruhánál a kosz benne marad pl, szaros marad a gatya, vagy mondjuk pisis, mert ezt nem tudja kimosni. Sőt amikor kiveszed a ruhát ahhoz hogy tiszta legyen a kád fölött kell görnyedned hogy kimosd kézzel.
Csodálkozom, hogy gyártók miért nem ezzel a szlogennel hírdetik a terméküket, mert van olyan gyártó aki hírdeti, hogy fű,bor,vér foltokat kiszedi a ruhából. Értem én de a gyerek szaros fehérneműjével mi lesz?Mások vagyunk, mások a preferenciáink. Megnéztem amit írtál eszközt, ha valaki hozzám dobná 1 hétig tesztelni az eszközt vagy bármely hasonló tudású ilyen robotot akkor el tudnám mondani a legtöbb bukatóját olyan helyzetben ami itt ilyen körülmények között sohasem lesz tesztelve.
De, hogy azért adjak ki 200e Ft-ot egy kütyüre amiről használat során derül ki, hogy nálunk alkalmatlan a feladatra, azt luxusnak tartom. Hidd el, hogy nem vagyok impulzus vásárló, ahogy tudom, hogy TE sem, és legtöbben itt fórumon. Végig rágtam már párszor ezt a lehetőséget. Talán a 10-ik vagy hanyadik generáció már olyan lesz amire én is áldoznék pénzt mert azt tudja amit én elvárok tőle.
Nálunk van kutyaszoba, oda nem mehet be minden kutya, a robotot fel kell vennem a földről, majd le kell tennem bevinni pluszban a szobába, a szoba mérete 14m2 ezért még külön pakolgatni a robotot, elpakolni a cuccokat a szobából a kutyákat kiengedni amíg dolgozik satöbbi, plusz munka amit inkább elvégzek én vagy a családból bárki gyorsabban mint ahogy ez a robot ezt a területet akár csak feltérképezi. -
-
Akkor megint csak azt tudom mondani, nem a termék a hibas, mert Neked nem hasznos.
Hozzáteszem én az általad említett környezetben is simán használnek robotot.
..
Földet, homokot a gyerek is behoz a cipőjen, egy S10+-t simán bevállalnek ott is. Pont nálad lenne értelme a napi takarítás kapcsán. Sőt egy Xiaomi X20+.
Tehát felületvaltó van nálatok, gondolom nincs 2cm magas.
Van egy csomó hely, ahol tud takarítani helyetted viszont.
( Nálunk nem rohadt el a konyhabútor pedig nem mai, mivel vízzáró csík van az alján. )
Én inkább azt gondolom, hogy neked valóban nem lenne megfelelő az eszköz, mert alapból negatívan állsz hozzá, így valóban nem lenne értelme venni.
Reggie0-nak abban igazat adok, ha már 80% területet bejár, akkor az általános koszmennyiseg drasztikusan csökken. Ez valid. Nálunk se megy minden szobába... Van egy pl. ami szinteltolasos.
Ha a '74-es Kádár kockában van mit összeszednie, akkor egy modern házban/lakásban is. ( 5 éve a belépő Mi Robot Vacuum annyi koszt szedett össze , hogy párom elszörnyülködött... 😂) -
Postas99
senior tag
új építésű családiház...tehát van kert, de nem mindenhol van fű, a helyiségek bejáratánál mindegyiknél van elválasztó sín, mert ha valahol valami kömlik nem fog befolyni a szomszédos helyiségbe. A helyiségek gránit laposak a szobák parkettásak.
Kutyák vannak, van melyiknek hullik a szőre, igen a való élet már csak ilyen, a kutyák ki be járnak a házból. Óhatatlan, hogy ne hozzanak be a lábukon a szőrükön homokot, földet esetleg lehullott elszáradt falevelet, némely kutya hullatja a szőrét is. 1 nap alatt hidd el, hogy mérhetetlen mennyiségű kösz összegyűlik, még az ajtó mögött is. Nem valótlan élethelyzetről beszélek. Vannak bútorok is, és ha csak a fürdőszobára gondolok ahol ki van alakítva a mosógépnek és a szárítógépnek a hely oda be sem fér ez a kütyü, marad a jól bevált parvis és a felmosó mop. Az amerikai konyhában a konyhabútor nem ér le a földig hanem lábazata van, ha leérne akkor idővel elrohad a felmosás hatására. Tehát ott is meggyűlik a kosz. Van olyan forgó fotelünk aminek hatalmas körlába van a belső részhez ezek közül egyik kütyü sem fér hozzá hogy ott kitakarítson. Nem sorolom tovább. .. -
Reggie0
félisten
En ritkan szoktam a furdoszoba ajto altal elzart kis teruleten setalgatni, igy ott ha egy fokkal tobb por van a manualis takaritasig az nem nagyon zavar. Ellenben ott ahol kozlekedunk es elunk kevesebb van, mert mi nem szeretunk naponta porszivozni, a robotporszivo viszont eddig nem jelezte, hogy problemaja lenne ezzel.
Masfelol a por az egy olyan dolog ami nem tud vegtelen mennyisegben felgyulemleni sehol sem. Ha jartal mar nagyon reg elhagyatott epuletben akkor feltunhetett, hogy ott sem lesz 10-15 centis porreteg. Azaz a por folyamatosan ujra eloszlik. Igy logikusan kovetkezik, hogy ha a terulet 80%-an hatekonyan csokkentem a por mennyiseget, akkor az el nem ert teruleteken is kevesebb lesz, mert az eloszlo por mennyisege is kevesebb.
-
Kádár kockát ujitottunk fel, van ajtó mindenhol, de a küszöb már nincs, hisz új ajtoknal már nem jellemző.
Ez nem annak a kérdése ki hogy el. 1974-es házban élünk és robotporszivonk van.
Szóval való élet szerint élünk, greslap, sima járólap és diegos laminált padló... Egyszerű, szerény anyagi megoldásokkal.
Lefotozom szívesen, de ez nem kiváltság.
Hozzáteszem, amikor megvettük a házat fel sem merült hogy lesz robot. Tehát még csak a kialakítasba sem szólt bele.
-
Postas99
senior tag
Ez nem extrém véglet. Van ennyi kutyám itthon. Ezért mondom, hogy a termék nekem úri huncutságnak tűnik az én szemszögemből.
Bármely videót néztem ezekről a szerkezetekről olyat egyik sem tud, hogy a kinyitott fürdőszoba ajtót becsukja és a mögötte lévő részt is feltakarítja, mert bizony ilyen építésű házban élek, ahol van hely még a kinyitott ajtó mögött a házi létrának a vasaló deszkának stb..
Ez élethelyzet, nem extrém dolog. Ahol ezeket a videós anyagokat készítik ott nincs ajtó sehol és a padló teljesen egybefüggő. Számomra ez az extrém dolog, hogy valaki úgy él életvitelszerűen egy lakásban vagy házban!!! hogy nincs ajtó sehol a különböző helyiségekhez sehol!! és ehhez még a padlózat egy teljesen egybefüggő márvány vagy egyéb fa hatású kerámia lap a bejárattól egészen a gyerekszobáig, márpedig bármely videós szóróanyagot nézem ott csak ez jön szembe, nem a való élet.
Pusztán ezért mondom azt, hogy ez a berendezés nem nekem készült, mert olyan dolgokat várnék el tőle amire alkalmatlan számomra. Ettől még lehet jó bárkinek, akinek nincs túl sok elvárása a berendezéssel szemben, mint nekem. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. 5 éve van Irobotunk lassan csere érett. Nézegettem egy ideje a tartályos modelleket, szerintem csak így van értelme a felmosás funkciónak.
-
-
-
WiZARD
addikt
Más a kettő.
Robotporszívó(felmosó) megy itthon minden étkezés után, azaz minimum napi 3x, de néha tízórait/uzsonnát is úgy szétszórja a 2 kis ördög, hogy akkor is megy. Meg ha még egyébb dolgot sikerül szétkenniük, kertből behozni, stb.
Takarítócég meg jön heti 1x, minden másra. Bár látom hogy ők is konkurenciának tekintik a robotot, mert mindig kihúzzák a konnektorból és sose dugják vissza -
-
válasz
Predatorr #78 üzenetére
Nincs amúgy nagyon más robotporszívó, ezt a kínaiak csináljak a legjobban pedig, tudom ez nagyon fájó pont lesz itt.
Lehet több munkája van, de nem ezzel összefüggésben. Takarító vállakozás is egy szakma, nem egy mainstream robotporszivo fogja elvenni a munkáját. Hogy miben hasznos, értem én a szarkazmust persze.
lehet cikizni persze ezeket.
iRobot azóta doglodik, amióta megvette az Amazon...
Ismerősod amúgy Ausztriaban milyen más gépekkel találkozna?
Ugyanezekkel , mint mi itt.de azért kérdezz rá, mindig jól jön új infó a hanyatló nyugatról.
Sőt, ha picit benne vagy a témában, akkor a nyugati brandek ( Philips, Rowenta, Karcher stbstb) kínai OEMekkel csináltatják a gépeiket.
Utóbbi például Viomi-nál készül.
Tapo ( TP-Link brand) szinten azonos gépeket használ az említett masinakkal, ott van még az EZVIZ, biztonsági kamerákrol ismert Hikvision almarka, szinten kínai alapokkal.
Nincs új a nap alatt, aki talál nem kínai robotot szóljon, nem sok lesz. A robot fűnyírós tesztnel tuti elszabadul a pokol.
Nemrég volt az Aeno, hogy ők egy lengyel cég és majd... Hát ők is kint csináltatják.
Lidl legutóbb egy Lidaros masinát adott 100 körül, szintén, ott mondjuk az OEM kérdőjeles meg nekem.( Más kérdés, hogy én fizikailag nem engednek be senkit takarítani hozzám, ez is egy bizalmi állás, oké, akkor Robikat miért... Nos vele már kialakult a bizalom
)
-
Predatorr
őstag
Tökéletes megfigyelőeszköz! Mindenhová bejut, ahová a biztonsági kamerák nem látnak. Mondjuk az egyik macskám nem kimondottan kedveli a paparazzókat, a telefont is simán megtámadja, ha túl közelről akarom fotózni.
Ismerősöm Ausztriában takarító vállalkozást visz. Ott azért nem gagyi kínai robotporszívókkal találkozik, szerinte egyik sem ér semmit, viszont egyre több a munkája, már hetekre jegyzik előre. Neki hasznosak ezek a szerkezetek, az biztos. -
Ez nézőpont kérdése én nem fogok senkit rábeszélni nekünk megkönnyítette az életünket.
Biztos hogy van akinek a vileda is megfelel.
Aki tíz kutyát tart a lakásban annak ez nem ideális. És valószínűleg ez nem a porszívó hibája.
Érdemes figyelembe venni a technikai lehetőségeket és utána olvasni teszteknek majd az alapján döntést hozni.
YouTube nagy segítség, Bog linkelt is egyet.
Amúgy nem kell semmit mutogatni neki, de azért egy extrém végletet hoztál fel.
Gondolom te sem gondoltad komolyan, hogy 10 kutya közé beküldesz egy ilyet...Macskával amúgy nincs baj. Más típusú állat, az pl. leszarja... Nem szó szerint.
Gyerekkel is "elbír".
Ha meg mindent felborítana az lenne a gond vele... Ha kikerüli az sem jó.. Hozzáteszem ha eléallsz kikerül, de azért visszapróbálkozik.
( Mint például Swifttel sem megyek terepjárni.
)
És a robotporszívóknál is igaz, az, hogy van aki használja, valaki sosem fogja. (Mint az is, hogy kétféle ember létezik, aki járt urológusnál, meg aki majd fog.( Én nem vagyok úri huncut, mindössze tech és rendszerető, így mindenki jól járt a Q Revoval itthon, nem önigazolás, egyszerűen a mosógép, mosogatógép, szárítógép vonalra helyeztem... Azok sokszor drágabbak sajnos...)
Környezetemben, aki vett robotot pozitív véleménnyel volt róla. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek jó lesz, de ez megint csak nem a termék hibája.
-
bteebi
veterán
Nagyon tetszik ez a gép, kifejezetten ígéretes! Aztán furcsálltam, hogy nincs megemlítve a cikkben az ára, csak egy utalás arra, hogy a kevés ezer forintos kamera meg az üvegházhatás miatt nem olcsó. Hát valóban nem az. Megnyitottam az egyik linket, ami után gyorsan el is mondtam magamban egy 4 meg egy 3 betűs szót.
Erre nem kifejezés az, hogy nagyon drága. Mert attól SOKKAL drágább. Én a 300k-t is sokallnám egy egyszerűbb "robotért", ez meg annak pont a duplája.
#74: Vajon az emberszart/fost is felismeri?
-
Nem fogja megjósolni azt, hogy Morzsi elmegy-e onnan.
Megjelöli akadályként. De azért 10 kiskutyával odabent már nagyon nagy a szarkence esélye is, márpedig bármennyire jó az algoritmus, nincs rosszabb élmény, mint robotporszívónkat kakátlanítani.
hanem a kutya, a gyerekek, vagy a trehány férj mindig mindent szanaszét hagy. Mert az X40 Ultrát ez nem zavarja, ő ettől még mindenhol kitakarít, ahol tud, aztán utólag lehet a térképet megjelölt és fotós bizonyítékokkal is ellátott bigyókra mutogatni.
-
Postas99
senior tag
Bog! Mi a tapasztalat a mozgó állatokkal kapcsolatban? Itt pl olyanra gondolok hogy a helyiségben van 10 kis testű kutya, vagy legyen macska. Mozgó tárgyakkal mit kezd? Mert ugye, megette a fene az egészet ha itt leblokkol vagy ha eltűnik az akadály vagy csak mozog akkor azokat a területeket kihagyja stb.. mit kezd ezekkel az esetekkel?
-
-
direwolf
őstag
"Akkor minek neked felmosorobot?"
Meg is válaszoltad a kérdést:
"az allapotot fenn kell tartani"
Ha már egyszer elérte azt az állapotot, amit Maximus43 említott, hogy tükörtiszta a padló, akkor csak egy egészen minimális koszt kell összeszednie, ami már nem látszik a mopokban. -
Van bizony.
ez lesz a megoldás számodra .
Maximus43: Valamit nagyon félreértesz, illetve inkább azon sértődhetnék meg, hogy nekem akarod megmagyarázni mi fán terem a robotporszívó.
Nem személyeskedtem veled pedig.
Hidd el tudom milyen robotporszívók vannak.
És lehet kicsit a teszt alanyara kéne szorítkozni... Mert abban a témában sok hozzászólás nem született ..
Van bizony, feltörlő robot, Dreame D10S
Felmosó szerintem a forgómopos is, mégha gondolom Te csak az Eufy megoldásat gondolod annak.Legyen így.
-
Reggie0
félisten
Azert lesz. Egy eszkoz nem attol okos, hogy kell hozza a gyarto szervere. Amugy van cloudmentesito projekt is, pont a Dreame es a Roborock porszivokhoz: https://valetudo.cloud/
-
Maximus43
tag
Tiszta sor. Részemről csak a bútorok mellett hagy felmosatlan csíkot, a port a kör kefével összeszedi, ezt pedig mi 1-2 hetente felmossuk azzal egyetemben hogy van olyan bútor ami 4-5 cm lábon van, így azalatt muszáj manuálisan felmosni. Szegőléc mellett pontosan tud menni.
Nekem nem összemérhető az alapos felmosás és az hogy 1cm-vel többet töröl a sarokban.
A kamera és lidar szoftver függvénye. Minél több user, annél több az adat.
Ergó én nem aggódom hogy minden normális gyártó implementálja az új adatokkat a szoftverbe, azáltal fejleszve azt.
Én egyébként a minél kevesebb mozgó eszköznek vagyok a híve, mert ami mozog elromlik.
Bukó lámpás autók, kihajtható telefonok, kihajtható kamerák és kijelzők...
Mind menő volt, de nem tudták kiküszöbölni a hátrányaikat.
A por jön majd marad, szalagkábel keményedik majd kontakt hiba.
Ahogy írtam, az első két hónapban amikor nem volt piacon 3db frissítés jött, majd amióta piacon van 1, azóta minden tökéletes. De ha szűken nézem, minden szoftver először bugos, ettől nem lesz sem rossz a termék, sem buta. De ha valaki tud olyat mondani hogy friss termék, v1.0 szoftverrel bug mentes, annak örülök. -
-
Reggie0
félisten
Gondolom olyant hiába írok, hogy az első pár felmosás óta mindig tiszta vizet csavarok a mopokból mert úgysem hiszed el.
Akkor minek neked felmosorobot? Eleg lett volna egyszer felmosnod a vasarlas helyett
#59 Graphics: Ha az allapotot fenn kell tartani, akkor a logika azt diktalja, hogy nem lehet tiszta a viz, mert azzal tavozik a kosz a padlorol. Legfeljebb azt mondhatjuk, hogy nem latja, hogy koszos a viz, mert keves kosz oszlik el benne.
-
Olyan nem nagyon lesz.
Részemről ez zarva is, ezek okoseszközök, mintha okostelefont akarnánk net nélkül használni.
Az én véleményem, hogy drága gépet használni net nélkül pazarlás. Te másképp látod, és ezért nem is érdemes erről tovább csevegni. Értelmetlen kicsit.
Találd meg a neked való gépet, ha van olyan.
Mert bármit írt itt bárki, az neked nem felel meg. De tudom jól nem mindenkinek lehet javasolni meg ajánlani. És nem is kell ebbe energiát ölni.#60: az állapot fenntartása miatt.
-
Maximus43
tag
teljesen nyugodt vagyok köszönöm a nyugtatásod.
Nem tudhatom? Bármilyen géped is van, azt a kategóriát én már próbáltam. Ezt nem nagyképűségből mondom, hanem részben csalódottan. Mert mindig hittem hogy ha feljebb megyek árban arányaival jobbat is kapok.
Írhatsz olyat hogy tiszta vizet csavarsz ki, tök jó!
Felmerül benne a kérdés hogy összeszed-e bármit is.
És ezt most nem robot és robot hasonlításában kérdezem, hanem én még nem láttam tiszta vizű felmosót rendszes takarítás alkalmával sem.
Szóval vagy az én háztartásom mocskolódik piszkosul, vagy az én felmosómmal van baj mert 2 nap után mindig szürke a vize, ahogy a robotporszívóimnak is.
Témát részemről lezártam, jó hétvégét! -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Maximus43 #41 üzenetére
Azért linkeltem a videót, mert ott a csávó szerintem meglehetősen jól rámutat az eltérésekre. Például arra is, hogy a hengeres mop rohadt hatékony, de a fal mellett a Dreame lesz ügyesebb.
Mondanám, hogy a két gépet kéne vegyíteni, de a hengeres mop sosem fog tudni kinyúlni oldalra, esetleg egy még szögletesebb masina segítene, de arra is kéne egy kamera, a Dreame meg már visszahúzódó LiDAR-t tervez, annyira jól kitanították a kamerás-AI navigációt. Mint a Teslánál. Ha pedig nem kell LiDAR, akkor olcsóbb, de leginkább alacsonyabb is lesz a gép, ebben a kamerás navigációban pedig most a Dreame-nél az előny.
Viszont találkozom velük Berlinben és megkérdezem, hogy hengeres mopot terveznek-e. -
direwolf
őstag
válasz
Maximus43 #52 üzenetére
Jól van, nyugi. Pont azt írtam, hogy nem vagyunk egyformák. Éppen ezért az igényeink is lehetnek mások. Azt meg, hogy nálam mennyivel lenne jobb az Eufy, Te sem tudhatod. Gondolom olyant hiába írok, hogy az első pár felmosás óta mindig tiszta vizet csavarok a mopokból mert úgysem hiszed el.
-
Maximus43
tag
dettó így gondolom és gondolkoztam.
ezért lett ez és kiváltotta az emberi tényezőt, olyan tisztasággal ami nem volt korábban.
Márpedig aki tudja milyen nehéz fenntartani a "tiszta" vagy "új" állapotot, annak ez nettó haszon, mind időben mind energiában. -
Reggie0
félisten
válasz
Maximus43 #53 üzenetére
Is, meg sok cegnel az nyomja fel az arat, hogy sokat koltottek a fejlesztesre. Aztan ezt lemasolni mar olcso. Szoval nem mindegy, hogy a ceg tapossa-e az utat vagy csak megcsinalja azt amit mas is.
Sima robotporszivom van mar nem is tudom pontosan miota, de tobb, mint 10 eve. Viszont felmosot azert nem vettem eddig, mert egy sem tud igazan felmosni, csak kenegetni. Ez az Eufy S1 pro, kb. az elso amire azt mondom, hogy elvi szinten mukodhet is, mert tenyleg felmos.
-
Maximus43
tag
Igen, én is így gondolom illetve írtam is, hogy 1x mindenképpen kell neki a net, utána viszont tudom hogy megy offline
Egyébként egyetértek veled hogy egy szintig ami inkább pénzösszeg mind ócska felmosással rendelkezik. plusz tudnak büdösödni.
Az én taktikám az volt miután elég sok féle robotot teszteltem, hogy vagy tudjon jól felmosni ( eufy ) vagy nem kell felmosás és ezért a funkcióért nem is akarok fizetni, de navigálni jól tudjon és gondozás mentes legyen a station.
Az az érzésem a robotporszívókkal, mint annó az autók fejegységével.
A telefonok már rég olyan hardvert kaptak és kijelzőt ami minden igényt kielégített, ellenben az autókban 15 évig árulták a fos-használhatatlan-rossz felbontású és rossz ui-val rendelkező fejegységeket horror áron.
Na ezt gondolom a felmosós robotokról is, hogy drágán adnak valami hitványat, a profitért.
Ellenben itt ez a kínai cég és azt mondja hogy korrekt áron megfelelő tudást adok.
szép napot! -
Maximus43
tag
nem értelek.
nem írtam hogy nem volt jó. Azt írtam hogy megtaláltam az eddigi legjobbat.
Ezzel nem azt mondom hogy rossz ez vagy az. Sőt, leírtam hogy egy 100e Ft-os gépet is kedveltem, de van nála jobb.
Nem akarok vitatkozni azon hogy egy forgó mop ami az Eufy-hoz képest töredék vízzel gazdálkodik mennyire jó.
Az eufy mopja minden teljes fordulatkor lehúzza magáról a koszos vizet és új vizet spriccel rá. A forgó mop a koszos vizet mázgálja a padlón.
Nekem van tapasztalatom mindkettővel.
Részemről mindenki használjon olyat ami neki megfelel, de megkérdőjelezni olyan véleményt/tapasztalatot ami neked nincs, azt nem tudom elfogadni.
A Duster is olyan mint egy land cruiser. 4 kereke van. Ettől nem lett egyik sem rossz, de van amelyik klasszisokkal jobb a másiknál. -
-
direwolf
őstag
válasz
Maximus43 #43 üzenetére
És az L10s ultra nem volt jó? Hm... na jó, hát nem vagyunk egyformák. Pedig nálunk családi házban két kinti-benti macska randlaírozik, egyik ráadásul hosszú szőrű maine coon, de az S10+ olyan tükörsima padlót varázsol, mint amit Te is írtál. El tudnám viselni az X40 extra kényelmi funkcióit, de a takarítás minőségénél sokkal jobbat nem nagyon várok már robottól.
-
Reggie0
félisten
Miert ne lenne ertelme? Hiaba lenne szoftveresen jo akar egy midea is, ha a hardver, foleg a felmoso resze mindegyiknek ocska.
Nekem egy darab 50nm-es nappalit kell elinteznie, szonyeg sincs, mas helyiseg nincs, a lepcsot meg csak eszreveszi magatol is. Csak a papagajszart fel kell tudnia szedni a korol, meg termeszetesen porszivozni. -
Reggie0
félisten
válasz
Maximus43 #42 üzenetére
Azt megkoszonom. De eloljaroban: en azt olvastam, hogy a wifi nelkul nem lehet elinditani, legalabb egyszer fel kell csatlakozni, mert a routingot a map-bol szerveroldalon generaljak es azt tolti le. Amint vagy egy routing es map a memoriajaban, onnantol mar meg wifi nelkul is.
-
Maximus43
tag
tényleg, most hogy írod m7 mideam is volt.
rontó-bontó samunak neveztük, mert bár lidar volt benne, de közelségérzékelő nem, úgyhogy csak a "lökhárító" érzékelőből tájékozódott.
Volt pár törött pohár és meghágott ruhaszárítóegyébként szerettem, de csak porszívózni volt jó, mosásra egyáltalán még akkor is ha az is valamilyen elektrolízises vízes megoldással volt.
Viszont hangos és volt és túl sokáig tartott mire végére ért a lakásnak. -
Ezek a dokkolós porszívók mennyire bírják a kutyaszőrt?
Nálunk egy Roborock S6 MaxV van, ami dokkoló nélküli és nagyon hamar eltömítődik a portartály kutyaszőrrel, amit nem detektál a gép.
Ez a Dreame ilyen esetben ezt érzékelné, és akkor idő előtt visszamegy a dokkhoz üríteni? -
Offline ennek semmi értelme nem lesz.
Arra jó egy alap Midea is M6/M7. Vagy egy Xiaomi E5, S10Aztán kóvályoghat ameddig akar.
Az applikáció lényegét leírta Maximus43, akinek ez nem fér bele, annak ez nem fog megfelelő eredményt nyújtani.
@Maximus43 Local hálón semmi, ugyanis nem azon kapcsolódik össze a telefonnal. Az applikáció nem fogja látni net hiányában. De egy próbát megér .
-
Maximus43
tag
Ezt nem probaltam.
ahhoz hogy a szobakat helyisegeket feltudjam osztani ugy ahogy nekem jo, ahhoz kell az app. Kulonben onmaganak ertelmezi a hatarokat/ sorrendet. Egyebkent mindent jol ertelmez, de nekem a sorrend fontos, plusz hogy vannak teruletek mint pl a kanape / agy alatt ahol eleg 1x felmosnia, viszont mashol pedig kulon is tudjam kuldeni pl konyha pult elott, ha valami olyan tortenik.jovo heten jon meg egy.
megnezem mit lehet vele csinalni teljesen offline, de nem hiszem hogy barmit is.
1x mindent csatlakoztatni kell a vilaghalora.
mas kerdes hogy mivan akkor ha a routerbol kihuzzuk pl az optikat es maga a local halozat megmarad.
na ezt is kiprobalomudv!
-
Maximus43
tag
-
Gabonetta
aktív tag
Nekem az áráig volt érdekes... Ne már! Ennyiért vicc.
-
Maximus43
tag
van. 70eFt-tól a roborcok s8 max ultráig. 6 db robotom volt.
oké-oké alapon, nem megyőzni akartam bárkit, hanem a cikk badarság. A roborockok jobbak cikk tárgyától. Egyébként pedig youtube comparism eufy s1 pro. Nem szükséges nekem hinni, ellenben leírtam a tapasztalataim az oda való fórumon. -
-
-
-
-
Hogyertve más platform?
Az hogy forgomop meg törlős mop, hát valóban, de ez akkor sem indokolja a nagy szoftveres eltéréstDe én arra értettem hogy két belépő gép is eltérő szoftvert kapott!
Más az F9 és más a D9 szoftvere... De legyen D10s az a D9-cel azonos technika.
Nézd meg alaposan az S10+ és az X40 Ultrat.
Fizikailag sem azonos.
Ha nagyon akarod hasonlítani akkor az L10s Pro lesz a kiindulási alapja az X40 Ultrának.
látszódnak a hasonlósagok
-
direwolf
őstag
"A Roborock modellekből egy sincs rebrandelve, mégis ott vannak az appban."
Hm, valóban. Ez már marketing, én mérnök vagyok"Szoftverre, Dreame F9 / D9 eltérő szoftvere van."
Azért ennél a két modellnél látszi, hogy teljesen más platform
Az X40 vs S10+ volt a kiindulási alap, és itt azért látszik, hogy azonos lego kockákból vannak. -
Ez sem igaz így.
A Roborock modellekből egy sincs rebrandelve, mégis ott vannak az appban.
Szoftverre, Dreame F9 / D9 eltérő szoftvere van. Tehát nem, nem ugyanaz.
Mindkét gép van a családban, teljesen eltérő funkciók és vizuális megjelenése is van. Nagyon eltérő.
Ezt viszont tapasztalatok alapján írom.
( Nyugi én is mérnök, csak más területen
)
Dreame alapú gépek:
S10+
X10/X10+/X20+Az első szoftverfelülete amúgy inkább Viomis jegyeket mutat, bennem ott volt azért bizonytalanság a szoftvert illetoen
-
direwolf
őstag
"Vagyis még annyi, az újabb Dreame modellek már nem kerülnek be a Mi Home-ba"
Csak azok a modellek kerülnek be amiket a Xiaomi rebrandel. De ebből is látszik, hogy ez egy lego. Alkatrészekből lehet válogatni, és különböző "kategóriákat" alkotni, vagy egyedi megrendeléseket kiszolgálni."Amúgy persze, hogy tudtad integrálni a Dreame pluginnel a porszívódat, hisz ők gyártják. Ez nem meglepő"
Persze, de ezt hoztam fel arra, hogy ugyan az a szoftver mindben.És hát igen, azt hiszem a téma végére értünk
-
Na mindegy, a lényeg hogy a saját szoftvert erőltetik már az új modelleknél.
Se nagyon friss Dreame, se nagyon friss Roborock nem került már be a listába.Sajátmárkás valahol gyártott Lydstok meg igen.
Amúgy persze, hogy tudtad integrálni a Dreame pluginnel a porszívódat, hisz ők gyártják. Ez nem meglepő.
-
-
direwolf
őstag
Ott van az a firmwareben hidd el, csak adott modellen aktiválódik. Nem éri meg másik programot íratni a cégnek. Sokkal drágább, mint ugyan azt teríteni, csak bizonyos részeket letiltani.
szerk.: mondok mást. a Home Assistantba a Dreame pluginnel simán integráltam a rebrandelt Xiaomit is
Ugyan az az API...
-
Ne fogadj, külön szoftver van, ezzel szeparálják a kategóriákat.
Példát.
Roborock Q Revom van, szobankent tudok időzíteni, vízmennyiséget, szivoerot állítani.
Olcsóbb Roborock ezt nem tudja, pedig tudhatná.
Mondom, egy ideje beleástam ebbe magam, szoftveren belul is van eltérés, sőt a Mi Home app alá integrált szoftverek és a gyári Roborock/ Dreamehome között is van eltérés.
Igen én is azt gondoltam pluginként, de végül rájöttem hogy ez pár modellnél lehet így van, de a saját app alatt többet tud.
Ne fogadj
-
direwolf
őstag
Valóban máshogy gondolom, de ezen biztos nem fogunk összeveszni
Egyébként az L10 Ultra ugyan azt a lidart, frontszenzorokat, és forgómopokat használja, mint az enyém (annyi hogy fel tudja emelni őket pár millimétert) Tehát lényegében majdnem megegyező eszköz, csak van egy szuperebb dokkolója. Szóval ha ez az X40 olcsósított változata, akkor az S10+ egyel tovább derivált változat, nemde?Ja, és a szoftverben szinte biztosan nincsenek nagy eltérések. Egy gyártó nem fog minden modellhez külön programot íratni, ebben nagy összegben mernék fogadni.
A Xiaomi ökoszisztémában is pluginként van benne. Gyakorlatilag a Dreame grafikus felületét látom. -
Nem volt semmi ilyen.
Az S10+ egy belépő modellje, önürítős megoldás nélkül, mop mosás és minden nélkül. Az alapok sem azonosak, például a karos mop stbstb. Nagyon sok az eltérés
A paletta másik vége az itt látható modell.Értem , hogy pár alkatrész cseréjével el lehet jutni a Skoda Fabiatol a Superb-ig, de a dolgok lényege belül és a szoftverben rejlik
Ott pedig nagyon nagy eltérések vannak.
Ez nem kötekedés, legalábbis nem kéne , hogy annak vedd.
Szerintem távoli rokonok, de ahogy te gondolod .És érdemes tudni meg, hogy a Xiaomi egyedi kérésre meg olcsósít, az S10+ alapvetően is egy kicsit egyedi abbbol a szempontból, hogy az L10s Pro-t herélték ki amúgy, de egy régi kasztniba került.
Hosszan lehetne erről még értekezni persze. De ne vedd kötekedésnek.De bizonyos kategóriákban igen, megy a Lego. A robot porszívók elég széles skálán mozognak.
Egy pár éve próbálom kiismerni az OEMket, van gyártói infó is sokszor, de nagyon szerteágazó akárcsak a Viomi/Dreame/Roborock vonalon gyűjteni az infókat és meg ott van a Lydsto/Roidmi is, Narwal, Proscenic / ultenic is...
-
direwolf
őstag
Pontosan mire érted azt, hogy "nem a cikkben szereplő olcsósított változata"?
Ugyan az a gyártó, ugyan az az alap, csak más modulokból építkezik. Ilyen alapon, ha kicserélsz egy szenzort, az már nem lehet "olcsósított változat"?
Szerintem érthető volt amit mondani akartam, nem kéne szemantikán kötözködni. -
A tiéd nem a cikkben szereplő olcsósított változata.
Az S10+ a kinalat alsóbb szegmense.
A cikkben szereplő olcsóbb változata leginkább egy L10 Ultra lehetne. Esetleg X20+
Ezzel nem azt mondom , hogy össze az S10+ , csak a két gép között nincsenek megegyezések. Forgómoposak, de nagyon markáns technológiai eltérés van.
( Én végig próbáltam az eltérő kategóriából pár gépet, nem mindet , erre Bognak több lehetősége van)
-
direwolf
őstag
válasz
Maximus43 #11 üzenetére
Oké-oké, de összehasonlítási alapod van? Mert az, "hogy ennél jobb nincs" de még másikat nem próbáltál, az evidens.
Nekem pl. a cikkben szereplő példány olcsósított Xiaomi brandes változata takarít karácsony óta, és én is csak jókat tudok róla mondani, azon kívül, hogy egy körben nem elég a lakás felmosására a tartály (és ennek csak az áramot adja a dokkolója)
Cserébe csak 130ezer volt, nem 500 -
Maximus43
tag
Semennyi.
Adat és kamera:
Csak az az adat nincs meg rólad/rólunk ami nem is létezik.
Mondom ezt úgy hogy figyelek mindenre vpn-protonmail-stb.
Ez egy olyan dolog, hogy vagy elfogadjuk a kényelemért, vagy nem használjuk.
Illetve, lehet OFFLINE használni telefon nélkül a stationről. -
Igen, már írta Reggie0 is, valóban lehet ez is egy jó irány.
Megírod a tapasztalatodat a robotporszívós topicba?
-
Maximus43
tag
A cikken azért vitatkoznék.
Jelenleg nincs a piacon az EUFY S1 PRO-hoz fogható és hatéko nyságú robotporszívó.
Tapasztalatból mondom, eszméletlen. -
Miben jobb az?
Mindkettő forog, próbáltad amúgy a cintányéros verziót?
Nálunk épp most ment el a villanyszerelő hagyott egy kis ganét, elküldtem a porszívót és szépen feltakarított.
De ha neked az Eufy van, akkor jöhet egy kis élménybeszámoló.
#7: NEm én leszek az, aki elkezd bizonygatni, ha Te azt mondod van adatszivárgás én nem fogok ellenkezni.
Nem fogok olyan vitákba kezdeni, aminek végtelen a kimenetele
Hazudtam
Milyen bizonyíték kell? ( Én most a Xiaomi-t említettem, ott nem tudok adatszivárgásról, ha Te igen, akkor ez lesz a cáfolat része)A gagyi kameráknál volt adatszivárgás, erről lehet a neten olvasni. ( Ezt offba is teszem, mert a témához elég lazán kapcsolódik.)
Aki parázik, annak a szigetelőszalag a megoldás.
( Az eufy biztonsági kameráinál van azon kivul bizonyitek, hogy eddig nem kerult napvilagra semmit?
-
Reggie0
félisten
A gyártó kínálatának jelenlegi csúcsa tényleg az a szint, aminél többet nemigen lehet elvárni egy ilyen géptől.
Hogy ne lehetne tobbet elvarni. Lasd Eufy S1 Pro. Na az mar tud valamit. Pl. rendesen felmosni es nem ket cintanyerral kenegetni.
-
Offline? Felejtsd el
.
Ha valaki ezen parázik, akkor az ragassza le a kamerát... Takarítónő sem lesz offline.
De a tesztben is szerepel, hogy nem kötelező használni ezt a funkciót, a kamera viszont az akadályérzékeléshez kell, ha akarod ha nem.Az otthoni biztonsági kamerák ( Xiaomi pl.) is működnek adatszivárgás nélkül... A gagyiknál volt ebből probléma, de egy 500k gépnél nem.
Leveheted a hálóról, de nagyjából el is veszítette a jelentőségét, akkor az Aldis-Lidlis buta easyhome-ot kell venni.
NEkem Q Revo van, áldom az eget, hogy megvettük, nincs nagyobb segítség, mint egy normális robotporszívó.
Visszatérve a kamerás rettegésre, venni kell egy Xiaomi X20+-t és akkor kamera nélkül leszel, persze a kutyaszart szétkeni, de az már másik történet.
Nem mondom, hogy ez egy gép kell mindenkinek, mármint az X40 UItra, hisz olcsóbban is lehet jó gépeket kapni.
( Én Mi Robot Vacuum-mal kezdtem 4év után eladtuk, az volt a kapudrog a tisztaságba, majd Dreame D9 volt 1 évig, aztán Roborock lett.)
Szuper cuccok a ház rendben tartására.
-
Ennyiért már élő takarítónőt kapni, aki egyéb szolgáltatásokat is tud nyújtani.
És vajon a regisztráció után képes teljesen offline módon működni? Kata nem kap Pepsit, ők meg duplakamerás lehallgatógépet.
-
Annyira fullos lett ez a gép, hogy nem is tudnék jobbat mondani
Kivéve egy jó Roborock-ot.
Amúgy azért megy 2,4-es WiFi-n ,mert annak a hatótávja jobb és a falakon és hatékonyabban jut át.
-
BoneDragon
veterán
Mondom rákeresek poénból, mennyi ennek az ára...tejóég, 500k???
Nekem egy Dreame D9 Max van és 88k volt külföldről kuponnal együtt. Oké 2 éve volt már, infláció, szerény kormányunk és egyebek, de azért na...
Nem tud ez annyival többet, és gyanitom ez még mindig nem tud normálisan felmosni, csak simogatja a padlót.
Ezek az új gépek már a dokkolójuk körül is felporszivóznak? Csak mert az enyém a közelébe se megy, aztán 2 hét után már ökölnyi porcicák gyűlnek össze körülötte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Apple USB C kábelek - Új
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest