Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
Ezt nyugodtan rakhattad volna OFFba. FYI: Én egyébként még nem szedem, mert törölnöm kell valamit, hogy elférjen. De én is tervezem estére, hogy lehúzom, remélem hasítani fog lefelé.

@Wanderlust: esetleg aktiválj be egy bankkártyát...ha zavar, utána töröld. Nem von le semmit.

-
sch_a
addikt
válasz
Sicilian
üzenetére
Jó ötlet, szerintem is írja be mindenki, aki letölti. Úgyis csak a topik 90%-a fogja leszedni.
Szóval: Már jön is lefele! Már be is húztam! Hazaérek lepattintom! Már szakít lefele! Hú de lassú, tuti túl van terhelve. Állítani kéne a google dns-t. Az majd megtriplázza a sebességet.
-
bulikavagyok
nagyúr
-
Bathalsar
aktív tag
-
Zolibacsi88
aktív tag
Nos 2 óra játék után, a Mad Max egy frankó játék, meglepetés számomra. Tipikusan az hogy ha az újságok adnak rá 10ből 7-et már legtöbben húzzák a szájukat hogy rossz. Ennyi idő után a repetitivségéről nem tudok alkotni véleményt. Atmoszféra állat. Az autókázás irányítást meg kell szokni, a grafika nagyon megkapó, és autókázás közben nemigazán tűnik fel sztem az az előtted felbukkanó növényzet, más az ha te vezeted a verdát, és megint más ha videóba nézed. a közelharc fasza! érezni szinte egy-egy pofánverés erejét
És amit nem igazán hallottam, olvastam, az az hogy VAN BENNE FOTÓ MÓD!!!! szabadon mozgathatod a kamerát közelre s távolra, filterek, feliratok, keretek. Ezt lőttem nemrég csak úgy :A játék sirály, mivel csak szingli kampánya van ugye, ezért választottam a lemezes kiadást, mint anno a Shadow of Mordornál, érzem hogy minden percét élvezni fogom,majd ha kész, tovább adok rajta.
Csakis ajánlom.
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet ha smartglasson veszek egy játékot, akkor konzol letölti ha instant módban van?Köszi
-
boost
veterán
Valaki tolja már az MGS5-öt? Várom az élménybeszámolókat.

-
plejik
addikt
-
ptom77
csendes tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Én szívesen megválnék a lemezes Destiny-mtől jutányos áron, ha érdekel valakit (Debrecenben még házhoz is viszem ha meg tudunk egyezni.)

-
hitchins
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Most mentem el egy 576 mellett megneztem ...a boltban is akcios aron van...
-
Sicilian
addikt
Van már F6 demó, van már F6 demó, van már F6 demó !?
Utálok várakozni.. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
N.otorious
üzenetére
Nem.
-
hitchins
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Visszamenoleg nem.
Ha korabban megvette akkor most ujra jatszhat vele de ha korabban nem volt goldja es nem vette meg (tette kosarba) akkor mar nem. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
N.otorious
üzenetére
Nem.
-
hitchins
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Sztem neten vagy telefonon foglald le es atveheted az uzletben.
En anno odatelefonaltam es siman atvettem azon az aron... -
N.otorious
senior tag
Ha haverom most vesz live-ot, visszamenőleg le tudja szedni az eddig megjelent ingyenes játékokat?
-
EmThor
addikt
Ez az esős video nekem mar eladta a Forza 6-ot!

-
Bogyi007
veterán
Tudom nem sokakat érint a hír, de úgy tűnik a korábban Only on Xboxos sorozat új része csak Playstation fronton megy tovább....
-
boost
veterán
Ha fasza lesz a demo- már pedig miért ne lenne az, akkor nálam is digitális vásárlás.
(francba, pedig csak be kéne szerezni egy PS4-et is.Nehéz megmagyarázni, mindig is a PS gépekhez vonzódtam, mégha xbox-on jobb is a felhozatal, a szolgáltatások, autós játékok, szinte minden.
) -
Krisz0630
senior tag
Forza 6 launch trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=0CXqEHMgiFgJöhetne már a demo.

-
Jovanny2
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Természetesen. Én előrendeltem 22.000-ért a deluxot, de minden forintot megért.
-
SütiGTi
senior tag
Azoknak akik már nagyon várják!

-
krx21
nagyúr
Forza 6 demó még mindig sehol...
Szerintem azért már illene fent lennie nem??? -
vg
veterán
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Mennyibe került?
-
Kecuhun
senior tag
Ha megvenném a Witcher 3-at a szingapúri store-ban, akkor lenne benne magyar felirat? Korábban talán említette itt valaki, hogy kijött egy patch a játékhoz és azután választható lett a magyar felirtat.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Hunt3r22
üzenetére
Ez most így tényleg elég gáz..
De én amúgy sem vagyok ráizgulva az akciókra, mert jövő héten itt a Forza, illetve két hónapon belül még legalább három játék ami érdekel..
Két játék érdekelne akcióban: a PC minimum 60% kedvezménnyel (de szerintem hamarabb megveszem lemezen 7-8K körül), illetve a Dying Light minimum 50% kedvezménnyel. -
Hunt3r22
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Olyan madàrnak nèzik az embert...ezek a jàtékok voltak màr gwg-be, erre ezeket akciózzàk..

-
hitchins
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hat ez tenyleg nem sok
-
bulikavagyok
nagyúr
-
Hunt3r22
őstag
Heti gold akció.. egy nagy nulla.
Horizon 2-t leàrazhatnàk, szívesen behúznàm.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Blaise
üzenetére
Vegyesek a teszteredmények eddig.

-
Blaise
veterán
Mad Max tolja valaki? Milyen lett?
-
hitchins
őstag
Blues and Bullets jatekrol hallott mar valaki? Egesz jopofanak nez ki bar magyar store-ban meg nincs fenn.
-
Vincsó
aktív tag
Bocsi a dupláért, de most megnéztem ami a helyzet az előrendelt Forzával és mintha elkezdte volna tölteni(installálni).
Rámentem a Manage Game opcióra ott uninstall all előszőr utána pedíg felajánlotta, hogy installálhatom.
Mondjuk 100mbit-es netem van de csak 5-900 kbit/sec-el jön..... -
Vincsó
aktív tag
Forzamotorsport.net-n 2AM PST-t írnak demó megjelenésre, az olyan 11 óra nálunk, kíváncsi leszek a letöltési sebességekre....
-
EmThor
addikt
válasz
appleGjuice
üzenetére
Ez az sshd pack csunya nagyon

Lunar white kontrollert meg siman megvennem ha lenne itthon.
Forza 6 demot varom, remelem nem a rioi palya lesz benne.
Deer god-ot leszedtem, tetszik. Meg ellenerzesem ellenere a how to survive-ot is meg le tudtam kapni.
Ja, Witcher 12e learazva 17e-rol.
-
plejik
addikt
Szeptember 1. és még nem lehet tölteni a Forza 6 demot..

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
spae
aktív tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
spae
aktív tag
Segítene valaki?
Venni akartam feltöltőkártyát Forza vásárláshoz, de ahonnan venni akartam elfogyott jelenleg nincs. Kitől lenne érdemes itt a fórumon? Van egy srác, akinek tudom, hogy van, csak most nem jut eszembe a neve....
...előre is köszönöm!
-
Gebriel
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ezt pont te mondod? Sikerült párszor bebizonyítanod a PS4 topicban, vissza is mehetsz oda trollkodni.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy 50$ feltöltőből meg is úszod.

És amit nem igazán hallottam, olvastam, az az hogy VAN BENNE FOTÓ MÓD!!!! szabadon mozgathatod a kamerát közelre s távolra, filterek, feliratok, keretek. Ezt lőttem nemrég csak úgy :

Utálok várakozni..

Szerintem azért már illene fent lennie nem???
De én amúgy sem vagyok ráizgulva az akciókra, mert jövő héten itt a Forza, illetve két hónapon belül még legalább három játék ami érdekel..

l.skywalker
IntelKiller7