Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Hunt3r22
üzenetére
Közösség és játék
KorlátozottÉrintett platformok:
Xbox OneÉrintett szolgáltatások:
Csatlakozás más Xbox LIVE-tagokhoz online játékok során
2015.08.22. 9:55:35 CET:
Tudunk a problémáról, és folyamatosan dolgozunk annak megoldásán. Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségekért és köszönjük a türelmét.
De most akkor az a kép amit pár napja a XO mini rol linkeltek akkor fake?
Elég sok minden kiderül(ne) belőle -
Hunt3r22
őstag
Party folyamatosan kidobál..
Live probléma vagy az én netem a ludas?
Ja és mindez WoT közbe.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Van egy felesleges 14 napos Gold-om, emlékeim szerint nem használtam fel.
V8YKP-MHVH7-HQJWB-GXKGW-BYMDR
Ha működik akkor kérek egy köszit attól aki elvitte.

-
krx21
nagyúr
Hol van valami infó az XBOX miniről???
-
cog777
őstag
Az most komoly, hogy ha mas orszagban vagyok akkor nem tudok angolt beallitani hanem a regio beallitas utan az adott orszag nyelven KELL hasznalnom az XBOX ONE-t? Mert amikor beallitom a regiot akkor kapasbol nyelvet is valt

-
Studiossrác
aktív tag
Win 10 is javítani fog a médialejátszó képességen (legalábbis naivan ezt gondolom).
-
Dani82
senior tag
válasz
Jovanny2
üzenetére
Huhh, hát tényleg csak AVI formátum megy és abból is csak a szinkronos, mert feliratot az istenért nem lehet media playerrel lejatszani.
Ez eleg nagy kar, mert a filmek 90% mkv raadasul en utalom a magyar szinkront.nincs megoldals a VLC player lejatszasara Wifin keresztul laptoprol xboxon keresztul?
-
boost
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
"És ez nekik hol éri meg? Nincs profit szerintem mindkét gyártó utálja használt piacot..."
Ott érné meg, hogy pl eltenne 10% tranzakciós díjat az MS. Azt, amit most az 576, a GameStop meg a többi használt videójátékokkal foglalkozó cég tesz el hasznot (sokszor 25-30%-ot), abból az MS részesülhetne, kontrollált formában, és így még vissza is csurgathatna a kiadóknak.
Kiadóknak fáj legjobban a használtpiac, így egy játékból hosszú időn át profitálhatnának.
-
Mankó
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
Első kanyarban Xbox Mini-ről szóltak a hírek, most már Xbox Slim lett a neve. Erre utaltam, hogy egyikben sincs optika. Persze a mostaniban van, de könnyen lehet hogy az alattam íróknak lesz igaza és lassan teret hódít majd az online store. Annak lenne igazán hosszú távon értelme, nem kellene lemezekkel bajlódani, másrészt a lemezes dolgok is szép lassan el avulnak. A számítógép dvd-jében se tudom mikor volt utoljára egyáltalán lemez, pedig mekkora szó volt 360-nál a Liteon író, amivel 100%-ra ki lehetett vésni a játékokat. Aztán írtam vele 2 játékot.
Lassan mindent megcsinálnak, pendrive-ra, usb háttértárakra.
Én is örültem a One-ba lévő BR-nek, de összesen 1 lemezt használtam benne, azt is nagyon rövid ideig. A home-nak nagyobb értelmét látom, mint lemezeket venni, majd árulgatni. 4-5 emberkén átmenő játék a 6. emberkénél már nagy eséllyel karcos lesz.
-
Polllen
félisten
Köszi urak!
-
Sicilian
addikt
Minden ember más, én pl csak lemezes játékot vásárolok, mert amint végigjátszottam eladom !
Így szinte minden játékkal 1000-1500Ft-ból tudok játszani, ami érdekel.
Azt értem, hogy a home partnerral felezitek az összeget, de akkor is marad a játék, amit én feleslegesnek érzek magamnál, mert nagyon ritka az amelyiket 1 végigjátszás után előveszek újra.
Persze vannak olyanok, amiket szeretek, de azokat meg használtan, nagyon jóárasítva meglehet venni
és még a helyet se foglalja a winyón. -
oriic
HÁZIGAZDA
Mive a kezdetek óta nem volt lemezes játékom, ez engem nem érint. Olyan játékot nem veszek amit megunok, vagy nem érdekel, szóval...
Arról nem is beszélve, hogy minden játékhoz féláron jutunk így hozzá home partnerrel, szóval még értelme sincs eladogatni a játékot, mert még az olcsóságot is megússzuk.
-
JamesHun
addikt
gyorsabb nem lehet a "régi" gépek miatt
de energia fogyasztásba sokat javulhat
remélem instant-on fogyasztás is csökken jelentősen, mert most inkább kikapcsoltam
keveset játszok, mióta megvan a W3 PC-re, de lassan a végéhez érek és kezdődhet a Halo MMC móka
direkt nem mertem belenézni milyen lett, mert Witchert nem hagynám félbe, majd ha végigvittem a W3-at újra aktívan visszatérek One ra (csak nehogy legyen jóárasított Mad Max PC-re
) -
Mankó
veterán
Könnyen lehet, hogy a Slim modell meg fog egyezni a Mini-vel. Egyikben se lesz Blue-Ray.
A kérdés most már csak az, hogy mire gondoltak itt azzal, hogy 28 nm-es AMD-ről 20-asra váltás, 30%-al gyorsabb és 25%-al kisebb energia fogyasztással?
Aztán majd nehogy drágább legyen a Mini, mint az eredeti verzió.
Különben én is a Mini verziót várom, azzal térnék vissza Xbox One-ra. -
Dani82
senior tag
Olyat lehet e csinalni, hogy letoltok egy filmet laptopra, az xbox a nappaliban van, ugyanazon a wifin.
elinditom a filmet laptopon es latnam kint a nappaliban annelkul hogy ki kene vinnem a gepet, rakotni a tvre/xboxra hdmivel? -
Jovanny2
őstag
válasz
Hunt3r22
üzenetére
Akkor még nem próbáltál igazán jó fülest, ami jó is a fejedre és a füledre. Nekem is megfájdult a fülem a fejhallgatóktól, meg a fülhallgatóktól is (egyik kívülről nyomja el, másik belülről
) de vettem egy 7.1-es Turtle Beach-t a 360-hoz, és ebben akár egész nap elvagyok. Nagyon hasznos kisgyerekek mellett. 
@Pollen: ja, simán viszi a 3D Blu-Rayt, direkt vettem egy egy lemezt, hogy kipróbáljam. Örültem neki, mert előtte pont terveztem egy lejátszó vásárlását, így ezt megspóroltam.
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Használja vki a one-t médialejátszónak? Első sorban az érdekelne, h gyári blu-ray lemezeket képes-e normálisan 24p-ben lejátszani, illetve h a 3D filmekkel elboldogul-e?
-
válasz
Hunt3r22
üzenetére
Jó lenne kipróbálni személyesen többet , de az ismerőseim közül mindenki a gyári mono-t használja. Az enyém elajándékoztam a családba és most füles - mikrofon - nélkül vagyok ezért lenne égető kérdés SOS-be beszerezni 1 átlagos megfizethető darabot. Turtle beach XO Fourt néztem még. Média marktban nincs esetleg ilyen füles ? vagy hol tudnám kipróbálni megnézegetni ezeket? 576-ba?
-
Blaise
veterán
Ma este átjöttek ismerősök, toltunk egy kis Xboxot. Kb fél óra Trials Evolution után elindítottuk a GTA 5-öt. A betöltés közben olyan hang jött a gépből, ami eddig soha. Mintha egy helikopter akart volna felszállni, maxon pörgött az összes venti, a gép tetején tolta ki ezerrel a forró levegőt.

Szerintetek ez mi lehet? Az elmúlt 1 évben nem volt soha ilyesmi, kellemes 20-22 fok van a szobában, az elmúlt rekord meleg hetekben se csinált ilyet.
-
Sziasztok!
Épp headset vásárlás előtt állok, a problémám a következő... a Tescoba vettem egy Trust gtx10-est, de elpancserkedtem a vételt. Ugye külön van a hangszóró és a mikrofon rész, tehát vagy az egyiket vagy a másikat használom mivel a kontrolleremen 1 db csatlakozó van.... Tudnátok valami normális fülhallgatót ajánlani a géphez? Nem akarok sok tízezret rákölteni de azért szemetet se akarok használni..
Esetleg van aki használja átalakítóval a gyári iPhone 6 fülest? ugye az más szabvány és ha bedugom a joyba nem működik. -
oriic
HÁZIGAZDA
Erre nincsenek szavak:

Madden NFL 16 | Madden: The Movie -
Def26
félisten
Ha veszek egy használt gépet, amin még 2016 -ig van garancia az előző tulaj profilján. Mi történik akkor, ha azt kiveszi és átregisztráljuk az én profilomra?
-
MésziGab
tag
Hali
Az Xbox One-ra lehet billentyűzetet és egeret kötni?
Van jelentősége pl h normál vagy gamer egeret kötünk rá? -
Bogyi007
veterán
Azt hiszem páromnak veszek egy hasonló ruházatot mint ami Larának van....
Durva jól néz ki a játék(ban Lara is ahogy az idomain feszül a szűk ruházat alul és felül is, vízesen és szárazon - és ez még csak egy YT video)
Ezt az élményt rajta is látnom kell!

Magáról a játékmenet videóról meg:
Ezek után senki ne állítsa azt hogy Lara egy vérengző vadóc bestia.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gduck
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Teljesen világos

-
Zjunior
veterán
VKi FIfa?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2. gól
[link] -
boost
veterán
96%-on áll a merevlemezem. Mik a bővítési lehetőségek? Ha rádugok egy USB3 vinyót, akkor annyival nagyobb lesz, vagy bukom a beépített 500GB-ját?
-
aram01
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
En lenni olcso kicsi egyszeru ember, semmit nem erteni

-
boost
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
köszi!
jó ötlet, szerintem is így lesz, FH2 most, és FM6 kód pedig majd valami bundle-ból.
-
boost
veterán
Forza játékot vennék, Witcher után kell valami más.
A Forza M 5-öt javasoljátok, kb 6e forint vagy a FH2-t duplájáért?
Kompetitív is érdekel, meg a fun racing is.
-
bulikavagyok
nagyúr
Forza rajongóknak kötelező olvasmány!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Gears of War: Ultimate Edition kivégezve.
"Played for 15 hrs 55 mins"
Nem volt ez rossz, sőt. Bemutató hétfő reggel várható.
#46604) Hunt3r22
Normal.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy s21+ 5g
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de vettem egy 7.1-es

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7