Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tomee007007
üzenetére
Nekem nem jött be. Csapat nélkül nincs sok értelme szerintem.
#48392) Def26
Megint van géped?
Amúgy ennyi erővel soha nem szabad EA játékot venni, mert hátha bekerül Accessbe. Lásd Dragon Age, Titanfall. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ali75
aktív tag
Xbox one Fifa 16 demo tölthető!
-
Jovanny2
őstag
A szingapúrin már fenn vannak az eheti gold ajánlatok. Az Evolve ~5500-ért elgondolkodtató.
Van még AC Unity, Chronicles: China, Evolve Delux (~7000 Ft), BF4 mindenféle verzió, meg Hárdlány.

-
Def26
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Telekom kártyára ad 5% kedvezményt.
-
Gigicuci
senior tag
Tudom, hogy lerágott csont, de én nem látok tisztán a kérdésben:
-Milyen kormányt/pedált ajánlotok a forza 6-hoz? Ami jó ár/érték arányt képvisel...
Köszi
-
Jovanny2
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Már megvettük a Legendary Editiont a homie-val. Ők rengeteget játszanak vele, én kevesebbet. A lemezes meg ment Hardverapróra.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Gyáááááá.. Most akartam elkezdeni az FM5-öt, és pedig még nagyon nem akartam megvenni a 6-ot.. De így, muszáj lesz..
Lehet előrendelem, lemezesen..Reménykedem, hátha lesz valami kedvezménykupon a Collectors Edition jegy mellé playIT-en, és akkor behúzom úgy..
Pedig, vártam volna még.. De, így lehet nem fogok.

-
L_YKing
addikt
Miert nem jon a Fifa 16 demo?

-
4m@15
tag
A teszteket olvasva és a demot bepöccentve hamar rájöttem, hogy kell nekem az FM6, nincs valakinek kölcsön 19K HUF-ja?

-
Nordorn
tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Én gondolkozom rajta. Megvárom a teszteket, hogy miket írnak, aztán majd meglátom.
-
Sicilian
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére

-
cyberkind
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez alapján úgy tűnik hogy az 5-öt lehet is a kukába dobni.

-
bulikavagyok
nagyúr
Az első magyar nyelvű teszt is megérkezett..
-
bulikavagyok
nagyúr
Ma reggel 9-kor lejárt az embargó, így tele a net FM6 tesztekkel.

Metacritic FM6 -
lódoki
újonc
Heti Goldrol lehet mar vmit tudni?
-
hitchins
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Ja ...majd ha 500 ft lesz

-
FuRiONight
addikt
Valaki tervezi a Destiny: The Taking King beszerzését?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
N.otorious
üzenetére
Elvileg nem ment semmi. Meg sem mozdult a vinyó, vagyis a külsőn nem villogott a led, bár ettől a belső dolgozhatott, viszont a hálózat ledje lényegében nem villogott, hogy lenne forgalom.
Plusz, mint említettem, utána megoldódott. Vagyis, energy safe vissza, reboot, majd instant on visszakapcs, box kikapcs, és kikapcsolt.
-
L_YKing
addikt
Valaki uzi mar a Fifa 16 demot?
Most reggel neztem es nem talaltam a storeban
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha instant On módban nyomok egy kikapcsolást a box-nak, akkor nem kapcsol ki, csak villog a bekapcsoló gomb a gépen, ha megnyomom a controller-ren az X-et, hosszan, akkor kikapcsol.
Amikor nem volt rajta külső HDD, akkor mintha nem így csinálta volna. Lassan 5 perce pislog.
Ez normális?
-
zzola
titán
Üdv!
Újra kacsintgatok a One felé. Kérdésem az volna, hogy most illetve W10 megjelenésével lehet-e egeret és billentyűt használni a konzolon? Nem játék alatt szeretném használni, hanem böngészésre! Ha igen, bármelyik egér/billentyű jó, vagy csak MS támogatott termékek jöhetnek szóba?
Köszi!
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Fifa pont átvihető, coins még mindig nem sajnos...
-
hitchins
őstag
Koszi mindenkinek kozben elindult az access a homepartnernel is.
Valamit elnezett... -
Zjunior
veterán
Új Zéland Store-ból már lehet tölteni Ps4-re Fifa 16 demot...
Jó lenne ha nekünk is lehetne...
-
hitchins
őstag
Van egy ea elofizetesem.
Elvileg ennek a home partnernel is mukodni kellene ha jol emlekszem de azt mondja nem tudja leszedni a jatekokat.
Mi a modja ha szeretne hasznalni... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Pickle Rick
üzenetére
xoneon jó lehet kereskedni is, nem muszáj ponytozni...

-
appleGjuice
tag
Hogyhogy destiny taken kinget nem lehet önmagában előrendelni? Pont most határoztam el, hogy be kéne szerezni.

-
Pickle Rick
senior tag
Igen ezt tudom. Vagyis azt, h heti 2 pakkot kapsz 20 héten keresztül, de az vicc kategória sztem, hogy nem eladható... Kb így nem ér semmit csak ha van benne valami olyan lap amit meg akarsz tartani. Megint ezreket fogok fifa pontokra költeni.

Am fifa pontok átvihetők 15-ből? Van azt hiszem 1000 pontom még.
-
CyB0RG
csendes tag
Nálam most GOW Ultimate Edition az aktuális, bár még csak casual-on ismerkedem vele...

Nem értem az ellen miért nem tud egyhelyben megállni, mikor olyan szépen becéloztam nagy küzdelmek árán. Elkezd össze-vissza futkorászni, én meg tárazhatok újra.
Jah, meg mellette egy kis Life is Strange, hogy néha kiszakadjak a vérgőzös lepukkant gyártelepi hangulatból.
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Szia !
Untradeable kártyák, és azt ugye tudod, hogy nem egyszerre kapod meg a 40 csomagot, hanem heti 1 pack ... -
Sicilian
addikt
És néhány kommented érdekes módon megint törölve lett, ez is jellemez téged, csak zülleszteni tudsz !

mukibuci:
Közel 10 év után nekem megéri, mert egy senki pár napos regisztrációval engem ne rágalmazzon a kitalált dolgaival..
És még csak meg se védhetem magam, na ne már, azért is megvédem magam !
-
sch_a
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem a kezdő pakkokra gondoltam... Olvasd el még egyszer, hogy mit írtam.
De akkor mondd már meg nekem légyszives, hogy miért kerül többe a delux a standardnél... Annyira grátisz, hogy 2ezer ft-al többe kerül.
-
LedyGyuszi
addikt
mindegyik fifához jár pár kezdő pakk, hogy el tudj indulni, azok viszont nem eladhatóak...
hogy te a kezdő lapjaidat hogyan adtad el, az számomra talány (talán qiuck sell 0 coinért)... mert nekem ezekben a pakkokban lapult pl. egy Shevchenko ,akiből milliomos lehettem volna már az első nap...
tavaly a deluxe verzióhoz járó pakkokat ps3-on nem tudták eladni ismerőseim...ui: magáért a játékért fizetett + az előrendelésért...ehhez adnak grátiszba ráadásként dlcket, pakkokat
-
boost
veterán
Tényleg, ki mit tol mostanában? Ki mit fog tolni mostanában?

-
A következőnél minden érintettnek lesz néhány órája, amit gamepaddel a kezében tölthet

-
lacuska74
tag
Bocs a hülye kérdésért, de Batlefield 4-ben a nevem miért zöld szinű?(online).
-
sch_a
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hát miért fizetett?

Tavaly hazai megjelenéskor Fifa+Forza bundle gépet vettem, a kapott Fifa-hoz járt pár pakk is, az is eladható volt. A 14-et meg PC-re vettem meg, kaptam hozzá 3 kódot, amikért FUT pakkokat kaptam és eladhatóak voltak. Persze ki tudja hogy variálnak. A 15-ben hozták be először azt is, hogy a kupákért járó pakkok eladhatatlanok voltak.
[ Módosította: mukibuci ]
-
tunkiih
őstag
-
boost
veterán
ha kontrollercserés a gép, mi a teendő? Kezdve azzal, hogy beregisztrálom a gépet. Simán a kontrollert is elviszik, vagy csak a géppel eggyütt, stb? Most ott tart, hogy naponta 4-5ször megszakad, pedig új elemet is tettem bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Pánik a memóriapiacon
- Hardcore café
- Autós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- FIFA 16 Playstation 4
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

l.skywalker
IntelKiller7