Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
Itt a link, de még van 17 órád.Gond nélkül koásrba rakta az itemet.Ilyet se láttam még checkout-nál írja ki hogy elfogyott
eddig mindig sold out-ra rakták már a főoldalon is. -
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg ma lejár az akció.szerk:Na állítólag már el is fogyott.
szerk2:
Igen elfogyott.

"unfortunately there is 0 item(s) available"
-
ferensz
senior tag
14 nap gold:
RFR3Y-PPWHH-CMH6X-DG778-RMPY3 -
hackeeeee
Jómunkásember
-
pelenka35
őstag
Bétaba meg tud hívni valaki?
-
Lefty
addikt
Ez a How To Survive ekkor gagyi, hogy már ingyen adják?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Néztem videót a menüről, beállításokról.. Első reakcióm "jaj" volt a 360-hoz képest.

Kell valamit állítani majd első indításkor? Vagy, csak frissítsen a gép, login, és go?

-
pelenka35
őstag
Tableten (android) nem tudok belépni a Smartglass app-ba. Próbáltam ujratelepiteni,de még mindig nem jó. :*( Mit próbáljak még?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lemezes játék esetén itt is benne kell lennie a lemeznek a konzolban, igaz?
-
papi20
tag
Halo 5
Ezen beszartam
-
Blaise
veterán
válasz
N.otorious
üzenetére
Ha nincs beállított bankkártya a fiókodhoz, akkor nem fog menni.
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
N.otorious
üzenetére
Lövésem nincs. Majd jön valaki, aki megoldja a problémádat. Nálam úgy működik, ahogy leírtam.
-
N.otorious
senior tag
válasz
Studiossrác
üzenetére
Nem szerepel érvényes fizetési lehetősége a nyilvántartásunkban.
Ezt írja, akkor hogy szedjem le? Ingyen van még is kéri......
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
N.otorious
üzenetére
Nem számít. Ha van goldod, meg tudod venni, függetlenül attól, hogy van-e 360-ad vagy sem.
-
N.otorious
senior tag
válasz
Studiossrác
üzenetére
de nincs 360 am.....
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
N.otorious
üzenetére
Ugyanúgy mint a one-s gold játékot. Megveszed a storeban és kész.
-
N.otorious
senior tag
Hogy tudom a goldos 360-as játékokat a profilomhoz adni, hogy később majd le tudjam tölteni?
-
Rederik
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szia,
Nekem erősítőre van kötve, s nem tapasztalok problémát. De a fekete nem teljesen fekete dologgal én is találkoztam. Aztán végigpróbáltam a TV összes bemenetét, s az egyiken teljesen okés lett. Talán az, amire a PC-t kéne dugni (DVI)
Sok sikert.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MunezXBK
üzenetére
Én meg még úszni sem tudok.
Na de srácok off vége pls, másik topikban lehet folytatni. Köszönöm. -
boost
veterán
Két hete helycserés "nyaraláson" voltunk, amíg a család egyik része elment nyaralni, addig mi vettünk ki szabit, és odaköltöztünk, hogy az otthon maradt medencetörés-műtétből lábadozó rokont ápoljuk, és akkor mivel volt LCD TV, speciel vittem magammal konzolt.
3 és fél éves a srácom, és amíg altatta a párom (, meg ő is lepihent ha pont nem kellett semmit segíteni, kiszolgálni), addig én toltam a Witchert. Meg ugyanezt éjjel, ha nem voltam álmos, fáradt, és már mindenki lepihent. Persze, napközben, mikor a srác ébren volt, mentünk futkozni, meg játszani a játékaival.
De rendes nyaralásra desktop konzolt nem viszek / vittem még. Viszont mindig ott a tablet, azon offline mehet a Motorsport Manager vagy ha van rendes net akkor a World of Tanks Blitz.
De az is tényleg csak olyankor, mikor nincs jobb társaság. (délutáni alvásidőben v éjjel esetleg hajnalban)Ha mondjuk 2-3 hétre mennénk, elgondolkodnék rajt. Nem zárom ki teljesen.
Sharknado: "stb.csalad kinyírna ha hozzam de en se érzek ra ingerenciat." -> így nekem se lenne, sőt el se gondolkodnék rajt.
Azért egy PS2-t beletennék a kofferbe, ha két három hétre mennénk. Komplett XBO felszerelést nem. Nyáron jó a retro.

-
Corpuscle
őstag
Panasonic TX42AS650e tévére szeretnék csatlakoztatni Xbox One-t. Van valakinek tapasztalata? Igazából az input lag miatt aggódok, ez nem erőssége a tévének.
-
-
zkas90
senior tag
válasz
Sharknado
üzenetére
Én nem értek veled egyet.
35 fokban általában semmihez nincs kedvem. Főleg nem a tűző napon. Olyankor inkább a szálloda hűvös szobájában vagyok. Ilyenkor pedig teljesen jó alternatíva a játék.
Nem programok helyett vinném magammal én sem a konzolt, hanem amikor üresjárat van. Amikor az asszonypajtás pl ledől pihenni 1-2 órát.
szerk: Aki pedig nem érti meg, hogy mik ezek az üresjáratok, azok szerintem nem is igazán kikapcsolódni mennek nyaralásra. Én pihenni megyek. Egyszer voltam úgy nyaralni, hogy nem volt megállás. Sétáljunk el ide, irány haza átöltözni és mehetünk fürdeni, vissza haza átöltözni és menjünk el megint sétálni és kajálni. Utána pedig menjünk szórakozni. Másnap reggel keljünk korán és menjünk el hajókázni. Utána haza átöltözni és vissza fürdeni, majd menjünk át a szomszéd városba kalandparkozni. Vissza a házhoz átöltözni és még egy gyors strand estig amikoris megint elmegyünk valahova. Aztán pedig menjünk el állatkertbe és nézzünk gyorsan végig mindent, mert akkor még tudunk fürödni is az nap....
SOHA TÖBBET ILYET.
Ez nem pihenés volt, hanem 3 nap hajsza...kb egyik programot nem lehetett kiélvezni, mert mindig sietni kellett. -
papi20
tag
Régebben írtam hogy a külső vinyóm néha bekapcsolgat. Hálózatról működik. Az volt a bajom hogy ha kikapcsolom az Xbox-ot a vinyó is leáll vele de 5-10 perc múlva megint ki-be kapcsolgatja magát.
Egyik cimbim megtalálta a megoldást ha más valaki is ebben szenved.
Kapcsoljátok ki hogy a gép Instant On-ban legyen, állítsátok Energy Save-re és akkor már nem fogja ki-be kapcsolgatni.
Remélem segítettem.Blask Ops 3 bétát én, az E-bay-en vettem 2-300 ft között. Most nem tudom mennyibe kerül de annyiért megéri.
-
Studiossrác
aktív tag
Itt is felteszem a kérdést, meg a fifa topikban is. Valakinek nincsen kedve 1 kis fifa 2v2-höz?
-
a bejelentett játékok es a MS szolgáltatásait tekintve nem értem ki vesz most ps4-et
ja meg persze a kontroller sem esik szét -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tunkiih
üzenetére
Pedig egyszerű.
-Felmész mondjuk 576 oldalára, és beregisztrálsz.
-Előrendeled a Call of Duty: Black Ops 3 Xbox One verzióját.
-Megkapod az emailt, amiben benne lesz a rendelési számod.
-Írsz egy emailt a help@576.hu címre, amiben leírod, hogy megrendelted a játékot, ez és ez a rendelési számod, és szeretnéd kérni a béta kódot, mert láttad, hogy ez jár a játékhoz.
-Emailben válaszolnak, elküldik neked a kódot.
-Felmész a Call of Duty: Black Ops 3 béta oldalára, ahova beírod az emailben kapott kódot, és kiválasztod, hogy melyik platformon akarsz játszani.
Ha megtörtént a beregisztrálás már csak várni kell az emailre, amelyben leírja az Activision, hogy mit kell tenned a bétázáshoz. Mi Xbox One-on a jövő hét után tudunk majd játszani.
Remélem ez eléggé kimerítő válasz volt.

szerk: Megjelenés előtt mond majd le az 576-os előrendelést, már ha nem onnan akarod megvenni a teljes játékot. ( Vagy a help@576.hu címen, vagy személyesen bármelyik üzletben)
-
tunkiih
őstag
Üdv. Valaki tudna segíteni Black Ops 3 beta key intézésben? Olyan megoldás érdekel, amiből nem lesz probléma a késöbbiekben.. páran irták az előrendelést, de nemtudom...

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eddig mindig sold out-ra rakták már a főoldalon is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

( Béta tagok szeptembertől)

Azt se tudja mit árul... (plusz még drágán is adja)
segítsetek

l.skywalker
IntelKiller7