Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Trials fusiont keresek, van esetleg valakinél elfekvőbe? Akár kódos is jó lehet. Néztem storeba 4 az alapjáték 4 a seasonpass, delux meg 12 ezer. Mi a különbség a seasonpassos és a delux között? köszi

-
na ha minden jól megy holnap mar a MS stereo headsettel tolom

-
válasz
üzenetére
Forza Horizon most is megvan, egész jó játék. 2-t nem vettem meg, mert ahogy olvastam, 360-on szebb az 1, a 2 inkább az one-ról szól... Motorsport is rendben van. Szerettem az NFS részeket is (na ott csak menni kell ugye), meg a Grid 2 és autosport részeket. Bár hülyén hangzik, de a Killer Instinct is a One felé húz, amikor ezek a gépek még javában a kocsmai szinten mozogtak, elég sok pénzt beléjük dobáltunk

-
törölt tag
válasz
icecave
üzenetére
>Ps4 mellett nekem a Driveclub szól (nagyon szeretem az autós játékokat, főleg, amik nem kötött versenypályásak és ahhoz képest hogy jött ki, azt mondják szépen megcsinálták mostanra)
Én azt mondom próbáld ki ha teheted a DC-t, és a Forzákat is. A DC-t a szépen megcsinálták mostanra igaz is, csakhogy a tartalom benne eléggé fragementált is. Tettek bele dinamikus időjárást, meg csoda effekteket, de az az alap karrierbe nem került bele, hiszen az korábban jött ki. Vagyunk jópáran, akik mindkét géppel rendelkezünk, és az én ismeretségemben mindenki többet tolta/tolja a forzákat, de legalább a FH2-t. A személyes véleményem az, hogy nagyon szép a DC, jó a prezentáció, de nincs elegendő egyjátékos tartalom benne, hamar kifogy a levegő belőle. Multiban jó lenne, de azzal még mindig van gond(stabilitással is, meg úgy egyáltalán). Persze amit én leírok az totálba szubjektum, de arra pont jó, hogy kicsit színezzem a képet, vagy csináljak igényt arra, hogy kipróbáld őket, mielőtt döntesz

-
Köszönöm a válaszokat.
Nem is akartam rákérdezni, inkább olvasom a topikokat, ki mi alapján dönt. Igazából sokáig ps4-et akartam, mert ahogy láttam, jobb a grafika kicsit és több játékban dolgozik jól az élsimítás, viszont az összes játék deszaturáltabb. Grafikus vagyok, én sajnos ilyeneket nézek, szakmai ártalom
Persze, mivel jórészt este/éjjel van időm játszani, fontos, hogy halk legyen, valamint mint írtam, a ps3 kontrollert xbox után egyszerűen nem tudtam megszokni. Ezek alapján meg One. Monitort egy idő után úgyis cserélnem kell, mert mivel a mostani is 1920x1200, így nem fekete csíkot hagy (szeretném,ha azt hagyna inkább), hanem széthúzza a képet függőlegesen,hogy kitöltse, így a kör már tojás lesz, stb. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cyberkind
üzenetére
Soha senkinek nem mondtam hogy Xbox-ot vegyen. Egyrészt semmi közöm hozzá, másrészt nem az én reszortom eldönteni, hogy mit akar venni az illető.
Én mindig azt mondom hogy az exkluzív játékok alapján döntsön valaki. Ha az nem érdekli őt, akkor jöhetnek olyan dolgok mint a dizájn, a fogyasztás, a kontroller, meg a felbontás-FPS érték dolog.
BTW, ezt ne folytassuk itt mert van rá külön topik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
icecave
üzenetére
"Ezt meg tudnám játszani one-on is, vagy egyéb lehetőség?"
Sztereo headset adapter kell hozzá, azon van 3.5-ös jack aljzat. Azt be kell dugni kontroller aljába, ezután onnan fog jönni a játékhang.
Erről van szó:
[link]Ha veszel egy ilyet (5-8 ezer ft között van, ha szerencsés vagy használtan olcsóbb), bármilyen normál headsetet rá tudsz dugni a kontrollerre.
Van még egy olyan lehetőség, hogy veszel komplett headsetet is, amiben benne van az adapter is. Pl: Microsoft Stereo Headset Adaptert.
Ez így egyben van a csomagban.
XO, meg PS4 vitába meg nem mondok semmi, mert megint megkapom hogy Xbox-ot akarok vetetni valakivel.
-
tunkiih
őstag
válasz
icecave
üzenetére
Mostmár az xbox one gamepad is megkapta a jack 3.5 kimenetet (tudomásom szerint nemsokára ki is dobják, ha még nem jött volna ki). A driveclub szerény véleményem szerint ugyanugy kötött versenypályás, csak arcade. Itt viszont ittvan a félszim Horizon 2 ami Open World és a szimulátornak mondható Motorsport széria, ami már kötött.
-
Sziasztok!
Már egy ideje gondolkodom, amin mindenki, hogy melyik konzolt vegyen az új generációsok közül. Ps4 mellett nekem a Driveclub szól (nagyon szeretem az autós játékokat, főleg, amik nem kötött versenypályásak és ahhoz képest hogy jött ki, azt mondják szépen megcsinálták mostanra), valamint, hogy jack out van a kontrolleren.
A one mellett szól, hogy halk (nem szeretem a zúgást, asztali gépem is halk), valamint hogy nagyon megszoktam a kontrollerét, lehet ps-ét nem tudnám, legalábbis egyszer volt ps3, azt azért adtam el, mert nem tudtam megszokni a kontrollert xboxé után.Amiért írok pedig az az,hogy a hangot hogy tudom leszívni a konzolról? Kifejtem: egy xbox 360-am volt (illetve van, mert nem akarja megvenni senki
), amin hdmi kimenet van, amit csak dvi átalakítóval tudok montiorra dugni, mert egy Dell U2412M-em van, amin nincs hdmi, csak DP, DVI. A hangot így a jack kimeneten tudtam leszedni, egy régifajta erősítőre úgy, hogy jack-2RCA átalakítóval ment az erősítőbe.
Na, és itt kezdődnek a gondok. Ahogy láttam, ps4 esetében legalább a kontrolleren van jack kimenet, de one esetében ez nincs (legalábbis gyárin), így nem tudom, hogy oldanám meg a hang leszedését. Ha nem gond, egyelőre monitort nem cserélnék, csak ha elviszik mindkettőmet, de addig arra nem alapoznék. PS4-en ajánlottak, hogy dugjak rá egy usb hangkátyát és kész is, azt tovább tudom átalakítóval küldeni (jack-rca). Ezt meg tudnám játszani one-on is, vagy egyéb lehetőség? -
Bogyi007
veterán
Tegnap a Szegedi 576 üzletbe vittem be fölöslegessé vált PsP játékokat amikért 8400 forint járt volna ehhez hozzátettem még 1600-t és vettem egy 2990 és 6990 forintos kártyákat.
Két kérdésem lenne: Amikor beváltom ezeket, akkor is ugyanezen értékek kerülnek jóvá a profilomon vagy 3000+7000 lesz belőle?
Másrészt azt tudom hogy a kapott egyenleget tudom használni Onera, X360-ra és Windows Phonera is a Storeban játékok s alkalmazások megvételére. De ebből vehetek pl 3 havi Gold előfizetést is vagy Ea Accesst?
-
vg
veterán
Persze, hogy szar, hiszen flash dolgozik, ha web-en nézed. Van egy remek kiegészítő vlc-re(liestreamer v1.12.2), azzal vlc-ben tudod nézni kb 80% kisebb rendszer igénybevétel mellett, ráadásul flash teljes kihagyása mellett igazi minőségben. A chat is megy, csak /chat kell a böngészőbe a csatorna után. Igaz, egy pici számítástechnikai tudás kell beüzemelni, de szerintem ezzel nem lesz problémád.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pedig működnie kellene, én is a telefon kábelét használtam anno.
szerk:
Pár napja jött ugye új update:
"Fix to address issues with Matchmaking in Backward Compatibility multiplayer titles."
-
4m@15
tag
Standard micro usb-vel nem akarja frissíteni a controllereket a gép, lehet túl aftermarket a kábel? Kivárom a hétfőt, akkor jön a Play&Charge kitem, abban van Genuine, atyaég kábel, ha azzal sem megy akkor nagy baj van.
Ezt persze csak érdeklődés szintjén kérdezem, hogy másnak ment-e.
-
Bogyi007
veterán
válasz
üzenetére
Faja dolog ez az update, de a tavalyi villámkárom után (amit a biztosító kicsengetett de egy hónapig nem volt Ps3-am, lcd-m, ups műhold és házimozi) bármilyen védelem is van én inkább khúzok mindent áram alól és lekapcsolok a lanról ha hosszabb időre nem vagyok otthon.
Elég volt ez a buli egyszer is....
-
4m@15
tag
Redditen sokan írták, hogy szinte tökéletes a minőség, majdhogynem ugyanazt kapod a streamen keresztül mint amit Tv-re kötve látsz. Ráadásul nem eszik sok adatforgalmat sem, de szigorúan nem saját vélemény ez.
Érdemes lesz majd kipróbálni a végleges operációs rendszerrel.
Amúgy nagyszerű a Headset, teljesen új szegmenseket nyit meg a játékokban, még a Watch Dogsot is élvezem így

-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, tényleg, mekkora lenne már ha egy gombnyomásra lehetne felvenni a streamet...

Egyébként ezen agyaltam még, hogy ugye stream ez is, mint Twitch-nél, de itt ugye helyi hálón megy a stream, szóval csak meg kapom a rendes minőséget.
Valaki, akinek fent van a Win 10, nem lenne kedve ezt kipróbálni egy pár perces játékjelenettel?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rage47
üzenetére
Ezeket az anomáliákat továbbra sem értem. Itthon 60/20-as netem van, de ismerősnél is kipróbáltuk koleszos 1000/1000-es nettel, ott ugyanez volt, hogy stream közben kockásodott a kép, vagy akadozott, elment a hang, stb...
Remélem új dashboarddal meg az új rendszerrel ezeket is javítják majd. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rage47
üzenetére
Igen ezt tudom, az összefoglalóba is betettem egy leírást ebből, de nekem olyan megoldás kellene, amivel a körülményekhez képest a legjobb megoldást kapom. Twitch-nél az a gond, hogy lehet akármilyen jó netem, van hogy időközönként leáll a közvetítés, feleslegesen dolgozik, kockás lesz a kép, leáll, megfagy egy pillanatra. És ezek sajnos saját tapasztalatok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most kicsit gondolkodtam. A jövőben tervezek majd normális, kommentár nélküli végigjátszásokat csinálni, majd azokat YouTube-ra feltölteni. Eddig ezeket ugye általában külső hardverekkel oldották meg többnyire a userek, de most ugye van ez az Xbox One to Windows 10 stream dolog.
Vagyis ha kijön a Win 10 (ezt az egy hónapot már kibírom, nem teszek fel korai verziót notira), és elindítom a streamet, akkor elég lesz mondjuk egy programmal a notin lévő stream-et felvennem, és azt feltölteni YT-ra? Vagy továbbra is inkább érdemesebb lesz külső hardvert használni ehhez?
-
törölt tag
Mostanában elég sok viihar volt, és ha ilyen unexpected poweroff van, akkor ezek nem kapcsolnak be, hiába a rest mód. Ha remoteplayelni akarsz, és el vagy utazva, és az első nap megpandel a vellanyhálózat, akkor cumi van akár hetekre. Ez velem konkrétan megtörtént. Azután tettem mögé a UPS-t.
-
törölt tag
válasz
Jovanny2
üzenetére
Nekem mindkét gép folyamatos instanton/rest módban van. Tettem mögéjük egy UPS-t is (részben villámvédelem miatt is). Nagyon kevés időm van játszani sajnos, olyankor már nem akarok updateekkel foglalkozni. Ráadásul használom a ps-t remote játékra is, ill. hamarosan a one-t is, ha lesz időm belőni a vpn-t.
Ill. ha veszek valami játékot a sztórban, mire hazaérek le is van töltve. Ennyit nekem bőőőven megér az a kicsi vellanyszámla. -
valaki kiszámolta mar, hogy mennyivel fogyaszt többet instant módban a konzol?
-
Bogyi007
veterán
Magasról teszek arra hogy mi jön pécére és mi nem. Van egy pc-m is de azt nem akarom fejlesztgetni, arra a célra amire nekem kell egy PC arra tökéletesen megfelel. Minden másra meg a konzol ami most éppen megint egy Xbox.
Előtte is konzoloztam ismerem is mindkét oldalt (2009 májusától folyamatosan X360 Falcon talán 60 Gb -Ps3 Fat 40Gb - X360 Arcade (Jasper) 120 Gb vinyóval - Ps3 320 Slim (majd egy villámcsapás után SS ennek a vinyójával) és ha nincs az E3 a maga kis fincsi Boxos bejelentéseivel (BC, Gears Ultimate, Gears 4 és Forza 6 és a Rise of the Tomb Raider időszakossága ezek mellé) talán már ps4-em is lenne mostanra vagy kicsit később, de ez így alakult.
Mondjuk azt nem zárnám ki hogy lesz még egyszer Ps4 konzolom is....
-
Krapter
tag
Honnan tudom, hogy Gold-om van? Teljesen új vagyok Live-hoz és ezt nem érzékelem, hogy most gold vagyok vagy nem. A 14 napos trial kódot beadtam már
-
válasz
RiseOfEvil
üzenetére
több a garancia, jobb a Support, stabilabb a network
-
cyberkind
félisten
Jut eszembe, mielőtt lenulláztam a gépet, várt egy üzenet, amiben egy HAlo 3 ODST kód volt, ezt más is feltudja használni, mert akkor megosztanám veletek.
-
RiseOfEvil
tag
Köszönöm
-
törölt tag
válasz
cyberkind
üzenetére
A legjobb, legtartalmasabb címek ált jönnek minden platformra. Amik exkluzívak azok mindkét konzolon iylen techie-cuccok, mérsékelt valódi játéktartalommal. PS-en ezalól az egyedüli kivétel eddig a bloodborne, ami visznt kegyetlenül rétegjáték. Az összes többi ott ilyen "meh" kategória, kivétel TLoU, de az sem ex, az is egy remaster. Boxon jön a forza6, ami akkorát üt mint az ipariáram, jön a Tombraider, Jön a Halo. Van aki nem akar pécézni, azt nem érdekli, hogy ezekből mi jön pécére, vagy mikor.
-
papi20
tag
válasz
RiseOfEvil
üzenetére
Hát a csajodat ne mi döntsük el?

Nézd meg hogy mire jön ki olyan játék ami neked tetszik és dönts. Ne légy béna.
-
Def26
félisten
Hogy áll most az a dolog, hogy egyre több xbox one exkluzív cím jön pc -re is? Pár hete több ilyen cikkezés is volt. Ez csak kacsa vagy tényleg jönnek pc -re is xbox one címek?
Ha igaz, akkor nem igazán értem mivel akar több vevőt az MS.
-
cyberkind
félisten
válasz
RiseOfEvil
üzenetére
Én ugyan most váltottam Ps4-re, de abszolút nem bántam meg hogy először ezt vettem, most is azért adtam el mert nem jöttek be az E3-as címek nagy része, ami exkluzív, és nem beszélve arról hogy valami ezekből jön pc-re, márpedig kb egy Horizon 2 miatt tartani a gépet eléggé luxus, lehet itt akármilyen visszafelé kompatibilitás.
És így Xbox után a Ps4 egyetlen hátránya a hang, nálam van helye, de mégis hallom ahogy megy a venti, de közel sem olyan vészes mint sokan leírták.
Te döntsd el hogy mik érdekelnek. -
norbi2010
őstag
válasz
RiseOfEvil
üzenetére
Én nem. Néha fáj egy kicsit a szívem, hogy a One gyengébb, de játék közben nem veszem észre ezt.
-
RiseOfEvil
tag
Sziasztok!!!
Van aki megbánta, hogy xo t vett?
Mert egyszerűen nem tudok dönteni a kettő konzol között!
Megköszönném ha valaki kicsit segítene!
Előre is köszönöm!!
-
adrian94
őstag
Ha kilépek a preview-ból akkor ugyan olyan lesz mint régen (a live) vagy valami változik?
-
4m@15
tag
Kaptam pár levelet az Xboxtól, hogy: "ugyan lépjek már ugyan be ebbe a Reward rendszerbe, mert ha nem akkor mosmilesz". Sajnos nem akarja beismerni ez a répapüré rendszer, hogy nekem van élő Xbox Live előfizetésem, bár gondolom azért nem akarja ezt belátni a szürke-marhája, mert itthoni Live-ban vagyok és azt még nem támogatja a Reward program.
Előfordulhat, hogy majd minG is megkapjuk ezt a csodás akármit?
-
Dazsar
aktív tag
Van olyan lehetőség amivel több mint 5p tudnék fel venni?
(videó) -
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nekem bejött, iszony szép játék csak 1 idő után monotonná válik. Nem spoilerezek de a végén a " pont akkor nyomd a gombot " hülyeség nagyon felmérgelt.

-
Helmoras
őstag
Szuper, köszönöm a válaszokat! Szerintem hétfőn be is lépek majd a klubba.
A Destinyt szeretném majd még beszerezni, de még utána kell járnom mi a legköltséghatékonyabb megoldás ez ügyben

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Helmoras
üzenetére
Mint egy jóféle '80-as évekbeli Schwarzenegger akciófilm: látványos és szórakoztató, világmegváltást ne várj tőle.

Szerk.: sikerült pont ugyanazokkal a szavakkal jellemeznem, mint gianni85 kollégának, szóval biztosan van benne valami igazság. Ha más nem, akkor az hogy legközelebb olvassak, mielőtt posztolok.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7