Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Ezt találtam így gyorsba: [link] 48. oldalon írja az Address Reservation résznél. Be tudsz állítani a boxhoz egy fix IP címet és akkor minden indításnál ezt fogja kiosztani neki a Router. Alapból ha jól olvasom 192.168.1.100-199-ig oszt IP címeket, uh ebből a tartományból válassz ki egy olyat amit éppen nem használ semmilyen eszközöd (Client list menü). Boxból ki kell hozzá nézni a fizikai (MAC) címet: Settings -> Network -> Advanced. Valahol itt megtalálod.
Ha jól olvasom a korábbi kommenteket valószínűleg ez sem fogja megoldani a problémát, de azért hátha.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gianni85
üzenetére
●Az Xbox One rendszerfrissítései, és azok tartalma
Bár az ismert hibák, problémák itt sem láthatóak.
-
gianni85
veterán
Pár napja megint visszajött a problémám, hogy instant on-ból felkeltve nincs net a gépen, és csak router restart hozza rendbe. Volt preview update, és szinte biztos vagyok benne, hogy közrejátszik. Korábban is volt már, és egyszer csak eltűnt, most megint visszajött. Pedig routerben be van állítva uPnP, IP-Passthrough MAC alapján, és MAC alapján fix IP is hozzá van rendelve a gépnek. Lehet most lett elegem a preview-ból

Hol lehet megnézni a preview release notes-ot? Hátha ott van az ismert hibák között...
-
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Ezt viszont nem tudom hol kéne.
(TP- LINK TL-WR1043ND v2) -
oriic
HÁZIGAZDA
Júniusi Gold pletyka:
Ryse meg Forza 5 tuti nem jön, mert még mindig jó áron adják őket és veszik is a népek. Titanfall szokott még feljönni, de az ingyen DLC-k után nem hiszem hogy az alapjátékot is megkapnánk.
Mivel a Sony már megszerezte az MGS liszenszét, hogy PS pluszba tegye, valszeg egy-két hónap múlva (leginkább az 5. rész premierje előttre tippelem), mi is megkapjuk majd.
szerk:
-
Pickle Rick
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Itt az Xbox One support oldala.
Valszeg véletlenül került ki, lehet hogy törölni fogják hamar.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesz rajta 3,5-ös jack kimenet. Nesze neked headset adapter, megy is eladósorba úgy érzem.
-
Silencer83
addikt
válasz
N.otorious
üzenetére
elvileg ma/holnap mar lehet tudni konkret cimeket?
-
PodMAN
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Nálam T-home dlink gatewayen keresztül "energy saving" módban iphone 6-ról működik a ki-bekapcsolás. Igaz, hogy 2x kell rányomnom a TurnOn-ra, de működik. Teszem hozzá, hogy az egyel ezelőtti SmartGlass szoftverrel nem működött, csak a legutóbbi frissítés óta megy flottul.
-
storm3
senior tag
válasz
N.otorious
üzenetére
Ryset minden hónapban írják

-
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Tűzfalat megnézem.
A másik kérdés passz, ezen részéhez nem értek.
T-home net, kábellal összekötve a box. -
gianni85
veterán
válasz
N.otorious
üzenetére
kedden vettem meg az MGS-t, szóval inkább mást adjanak

-
N.otorious
senior tag
PS4 juni ingyen játékok:
Metal Gear Solid: Ground Zeroes (PS4)
Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition (PS4)
Futuridium (PS4, PS Vita)
Super Exploding Zoo (PS4, PS Vita)ezért boxra is dobhatnának ilyeneket.......
boxra nézegetem, és olyanokat írnak, hogy Forza Motorsport 5" and "Ryse: Son of Rome jön juniba.....létezhet?
-
adrian94
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Akkor most ezt nem értem.. valakinek működik intant mód nélkül valakinek nem ?

-
Zjunior
veterán
válasz
N.otorious
üzenetére
iPhone 6-rol most kapcsoltam be, siman megy

Turn on kell még1x megnyomni
-
norbi2010
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Nekem nincs instant on és én nem bírom bekapcsolni:

-
tunkiih
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Milyen fénye van a tápnak mikor kikapcsolod?
Láma kérdés, de inkább megkérdezem.. voltak itt már csodák!
sose probáltam de énis így tudom hogy instantba kell lennie a gépnek. Ha esetleg fehér, akkor érthető a dolog. 
-
B3ny00
aktív tag
Nekem nem kapcsolja be, azt írja ellenorizzem hogy ugyanazon a hálózaton vagyunk, meg hogy instant módba van e. 113.3% hogy az enyém nem abba van.
-
válasz
N.otorious
üzenetére
Nálam úgy nem megy.
instantba nem próbáltam... -
adrian94
őstag
Smart glass-el, hogy tudom be kapcsolni a One-t ? Nem találtam sehol ilyen funkciót a smart glass-en belül.. illetve csak ha instant módban van ?
-
Lefty
addikt
Durva bug a Witcher 3-ban csak Xbox One-on

(#41131) DefJamHUN
Semmi értelme, jó ha a FHD-t kihasználja a gép
-
oriic
HÁZIGAZDA
Május 29-én jön a Halo 3: ODST.
Akik decemberig megvették a kollekciót, és elindították, azok ingyen megkapják. Többieknek egyelőre nem tudni, milyen áron lesz kapható.
-
-
törölt tag
Nem akar valaki kipróbálni egy watch dogs untouchables single player pack-et? Nemtudom fel van e használva, de nekem nem kell. Azt sem tudom mit keres az én 360-as dobozomba

Szóval ha kell valakinek, akkor írjon !
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Én viszont a többiekkel ellentétben azt mondom hogy gondold meg a dolgot. Tény, a játékok soha nem fognak natív 4K-ban futni, viszont a One támogatja elvileg a 4K filmlejátszást, és egyre több film jelenik meg ezen a felbontáson. Amennyiben a pénz nem számít, úgy én a helyedben elgondolkoznék a 4K TV-n, de ismétlem, a játékok miatt nem érdemes azt választani.
-
DefJamHUN
aktív tag
tv vasarlas elott allok es erdekelne a velemenyetek, hogy megeri befektetni egy 4Kba a One miatt vagy meg felesleges?
-
ImpersonatoR
addikt
Miért éri meg egy 25 Euros feltöltőkártyát 21.84-ert adni?
Pont fordítva szokott lenni
Gondolom az ilyet nem lehet "forintosítani" Szóval csak Nemet storeban tudnám pl elhasználni? -
-
gianni85
veterán
-
Deathjay^
tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
medvekutya
üzenetére
Azért abban igaza van a kollégának, hogy ha valaki lenindzsázik egy bármilyen kódot, akkor azt illik megköszönni. Akkor is, ha "valaki csak olvas, de nem ír itt". Gyerekszoba, udvariasság, illemtan, etikett, ilyesmik. Nem nagyon menő mostanában sajnos.
Ha valaki bedobja ide a topikba, hogy szüksége lenne egy 2 napos, 1 hetes, stb. gold-ra, akkor ha nekem éppen van felesleges azt elküldöm privát üzenetben. Adtam is így már, kaptam is így már goldot többször. Common nindzsázásra nem dobálok be már ilyet, én vállaltan akkor vagyok"nagyvonalú", ha megköszönik. Ha ezt nagyobb gáznak tartod, mint a pofátlan lenindzsázást, akkor ez van.
-
Jovanny2
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
Gondolom erre a gyöngyszemre utal. Egész gyorsan felvesznek. pn199 fórumtárs is admin itt, ha minden igaz. Ez remélhetőleg a színvonal emelkedéséhez vezet majd. Most még elég sok a PS-ellenes aktivista, és a 8 éves XBOX huszár. Mondjuk az átlagéletkoron pn kolléga sem tud változtatni.

-
Jovanny2
őstag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Mindkettő megvan, nem is nézem meg a kedvezményt.

A Screamride is akciós. 8700 péz. Olcsóbban vettem az Élient múltkor. Az most mennyi egyébként? Nekem már nem mutatja. COD AW meg 20.000 HÁHÁHÁÁÁÁ.
@Gianni: mégis megnéztem volna, de még mindig a múlt hetit hozza az xbox.com, szóval még szemezgethetsz.

-
sch_a
addikt
Hahaha. Bírom ezeket a kérdésnek álcázott nagyzolásokat. Különben meg simán lehet, hogy nem lesz elég. Mivel rohadtul nem a letöltési/feltöltési sebesség számít online játéknál. Már 0,5 Mb/s is elég adott esetben. Egyedül a ping számít, ami a te 500/200-as netednél is lehet magas.
-
L_YKing
addikt
válasz
medvekutya
üzenetére
Akik ideirnak nagy reszenek van goldja.. Meg itt ahogy latom meg se koszonik, csak viszik

-
Dinasti
senior tag
Üdv! Sok eltérés javulás van a x360as Halo sorozat és az Halo The Master Chief Collection között? Pár nap mulva végre hazaérek és tervben van 1 One beszerzése,de még gondolkodom melyik csomagot válasszam mert az autós címek engem hidegen hagynak,de a Halo az mindig megdobogtatja a szivem
Szóval ha azt mondjátok hogy sokkal jobb/szebb mint anno 360on volt akkor lehet őt választom 
-
oriic
HÁZIGAZDA
2016-ban jön a Resident Evil Zero HD Remastered.
Célplatformok: PC, Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4.
-
L_YKing
addikt
válasz
medvekutya
üzenetére
😝
Mondjuk en nem ide szoktam, hanem a facebookos csoportba.. Igaz csak 14 naposakat, de az se rossz 😉 -
hitchins
őstag
F1 gameplay
[link] -
Something_
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi, nem tudtam leszűrni a különbségeket, de holnap haza hozok egy witcher lemezt és inkább bedobom a one-ba :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(TP- LINK TL-WR1043ND v2)

sose probáltam de énis így tudom hogy instantba kell lennie a gépnek. Ha esetleg fehér, akkor érthető a dolog.

Szóval ha azt mondjátok hogy sokkal jobb/szebb mint anno 360on volt akkor lehet őt választom 
l.skywalker
IntelKiller7