Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
"Patrick Bach, a DICE executive producere az OXM-nek adott interjúban röviden bejelentette, hogy a Star Wars Battlefront szokványos fegyverei nem tartalmaznak majd irányzékot. Néhány puskán ugyan lesz távcső, de másra ne nagyon számítsunk. Bach egyelőre nem ment bele a pontos részletekbe a funkció elhagyásával kapcsolatban, de ezzel újfent megerősítette azt, amit korábban már kijelentett, miszerint a Star Wars Battlefrontnak alig lesz köze a Battlefield sorozathoz."

-
aram01
nagyúr
hali
meguntam már a gépfejlesztgetést és úgy döntöttem veszek a gyereknek egy one-t, elmondanátok( kezdő vagyok a témában) hogy mi kell hogy multiban tudjon játszani, bf4 gta5. Tudom az összefoglaló de az nem az igazi.
köszönöm -
pzstm
titán
nah akkor legalább nem én mondtam

-
godzsy2
senior tag
válasz
appleGjuice
üzenetére
A CoD-ok ilyenek.
Szerencsére az Activision tudja, hogy egy first person shooter-nek 60fps-be KELL futnia. Engem az sem érdekel ha kisebb felbontás, csak legyen meg a 60fps. Ott a Destiny... azzal a blur-rös forgással nekem zavaró. -
pzstm
titán
elnézést, hogy nem PC-vel kapcsolatos hírt linkelek

-
godzsy2
senior tag
Aki rendszeres GTA-zó, mármint story módban az elmondaná, hogy ha egy mini-küldetést nem sikerült megcsinálni, akkor az már bukó lett vagy még később beadja újból?
Konkrét példa: Kocsikázok az autópályán a térkép egyik szélre eső részén és megláttam egy balesetet, ahol egy fiatal állt a felborult kocsi mellett és ezt a palit kellett elszállítani a haverjaihoz. Annyira nem siettem és a pali az anyósülésen végső álomba szenderült, így nem sikerült a haverjaihoz szállítani. Én kiszálltam a kocsiból, magára hagytam szerencsétlen párát és csórtam egy másik járművet. Mivel a csóka megmurdelt gondolom ezt a küldetést buktam. :/
-
krokk
senior tag
válasz
gianni85
üzenetére
hát komoly bugokról nem tudok beszámolni, pár kisebbről még igen.
engem eddig nem idegesített semmi benne.
van 1-2 apróbb amivel találkoztam, pl. ha magaddal hívsz valakit, akkor az néha lelép, de lehet, hogy ez nem bug, mert van amikor szól a karakter, hogy haza kéne mennie
de volt olyan hogy beültem a kocsiba és ő már nem ült be hanem eltűnt, vagy csak simán nem találja az utat a kocsihoz és nem száll be hanem szalad utánad
de ha megállsz pár méter múlva akkor beszáll.
egy ilyen kicsit idegesítőbb dolog van, hogy a kereshető bútorok ki vannak világítva ha még nem kerested át, de ha átkerested és benne hagysz valamit azt már nem jelzi. később aztán találd meg hogy melyik házban mit hagytál el... ez meg pl nem bug.
amúgy persze az alapjáték (pcs verzió) is ilyen volt, kicsit ilyen low budget játék szerű, de engem a hangulat kárpótol a kisebb hibákért. de olyat ami zavarna azt nem tudok mondani. én ajánlom. pc-s virágbolti verziót próbáld ki esetleg vagy 360as demót. -
JamesHun
addikt
The Crew msot Media ba 12999 ha valakit érdekel
-
hitchins
őstag
-
gianni85
veterán
válasz
nrbi001
üzenetére
Első körben megnézném, hogy modemen keresztül jó-e. Ha igen, akkor a routerrel lesz valami, ha nem akkor meg a szolgáltatóval. Router manuálját átfutottam, de olyan lehetőséget nem találtam mint nálam. Esetleg Forwarding->UPnP be van kapcsolva?
Ha direktbe rákötsz eszközt a modemre, akkor milyen IP-t kapsz? Kábelnet, vagy ADSL?@bulika: thx. Ebay-en licitálok is MCC kódokra, hogy bepótoljam a kihagyott részeket. Ilyen avatarral már kötelező

-
medvekutya
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
mondjuk olyan fülhallgatóval minek nem jó a hangja ? 😃😃
-
godzsy2
senior tag
válasz
nrbi001
üzenetére
Pedig ennek a CoD-nak most jó lett a hangzásvilága.. A KF5-nek pl. baromi jó, mély hangja van. Pont a minap volt multiba egy rész, amikor egy zárt helyiségben az üvegtető rám szakadt, hát a fülesbe k*rvajól szólt. Az egyik dlc pályán, mikor jön a lavina, csak úgy recseg-ropog minden. Mikor szól a riadó, hogy lavina közeleg, mindig odamegyek arra a területre, hogy halljam.

Tipp: szedd le a fegyverről a hangtompítót, annak van olyan hangja, mint a kukoricapattogtatónak.

-
válasz
gianni85
üzenetére
medvekutya : tudunk mással játszani, de partyba se ad be ha én hívom vagy ő engem. Kell egy 3ik ember aki legalább moderate......
Tp link 841nd a router, már mindent csináltam.... modem van amit a szolgáltatól kaptunk.. A portok lettek nyitva DMZ-vel, úgy semmi se változott aztán manuálisan 1 ideig jó volt most meg megint rossz..mi a francnak kellett ezt belerakni..
-
-
Jovanny2
őstag
válasz
nrbi001
üzenetére
Szerintem inkább csak valami hálózati gebasz van, a home miatt ilyennek nem kéne lenni. Mi a NAT type-otok? Még 360-on volt olyan, hogy valakivel egyszerűen nem tudtunk egy partyban lenni, ahogy belépett (ha be tudott), elkezdte kidobálni a többieket. Valakivel nem is tudott partyban lenni, csak ha egy harmadik hívta össze. Mi csak összeférhetetlenségnek hívtuk. Inkább ilyesmi lehet a gond, de a megoldást nem tudom. Box hálózati beállítás, modem, vagy router...
-
válasz
hitchins
üzenetére
Kíváncsi vagyok nagyon rá, még nem kaptam meg a kódot hozzá.
Más : Valamiért a homepartneremmel nem tudunk együtt játszani, hiába hív partyból vagy simán játékon belül azt írja kapcsolódási hiba. A játékokat hol az én, hol az ő accountjára aktiváljuk be. De a közös játék nem megy, fifázni próbáltunk már több alkalommal, de azt írja elveszett a kapcsolat, vagy kilépett a partner miközben nem volt ilyen... Az lehet a gond,hogy 1 live-ot használunk ketten ( az enyém ) ?? Ha tudtok valamit segítsetek, mert az agyamra megy ez a story..
-
hitchins
őstag
válasz
nrbi001
üzenetére
Titanfall erdekes jatek. Valahogy sosincs kedvem vele jatszani, de ha megis elinditom akkor meg nem nem tudom abbahagyni. Nem tokeletes de nagyon jol el lehet vele lenni. A legtobb FPSsel ellentetben itt ritkan anyazok inkabb vigyorgok. Es ez jo.
Mindig jo erzes beugrani egy titan-ba vagy epp meglocagolni egy ellenseges gepet mikozben ronggya lovod a fejet
Erdekes amit a COD rol irsz. Nekem a kampany pont tetszett pedig MW2 ota eddig egyiket sem birtam vegigtolni mert eluntam...
multi annyira nem fogott meg kicsit sok volt a rozsaszin pancelos ugribugri az izlesemnek. Ebbol a szempontbol Titanfall nekem jobban bejott. -
titi1990
tag
válasz
plejik
üzenetére
Szerintem érdemesebb kivárni a vásárlással, mert volt egy video ahol az fps-t tesztelték és nagyon lehangoló volt amikor nem clear weather opcióval versenyeztek. (Azzal védekezett a fejlesztőcsapat, hogy az egy early build volt azóta nem ilyen stb. --de szerintem gondok lesznek ott a véglegesben is a 60fps-el...) Mondjuk nem tudom minek kellett konzolra erőltetni a 60fps-t, inkább lett volna 30 de azt atomstabilan tartva... És a stabil 30 még mindig jobb, mint a folyamatosan ingadozó fps szám.
-
plejik
addikt
Project Cars kap demot? Mert nézegettem a boxos videókat, és nem igazán tudom eldönteni, hogy megéri-e rá beruházni.. :/
-
B3ny00
aktív tag
Dying light új dlc ingyenes lesz? Tud erről valaki valamit?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jövő héten jön az ingyenes Airmech Arena
Nekem tetszik, pár órát elleszek vele szerintem.
-
Cod aw-nak csináltam helyet, felraktam gyorsan ahogy kitoltam a Ryse... Hát mit ne mondjak se vitát, se egyéb dolgot nem szeretnék generálni de szerintem ahogy régebben is irtátok,a grafika gyenge, a hangok borzalmasak , kb egy kukoricapattogtató gépre emlékeztet..pénteken el is viszik......másik, beraktam a tomb raidert, hát ez se az én világom.. Titanfallról vélemény? Igaz már ki van fizetve a letöltőkód, de azért mondjatok előzetesen valami. Story módja van vagy csak multi?
-
L_YKing
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Vagy csak olcson be tudjak szerezni

-
atee73
csendes tag
Birom ezeket a hiper ertelmes " 100 ezres laptopn elfut " hozzaszolasokat , aki ilyet ir az meg tisztesseges pc-vel sosem rendelkezett.... Ember a gamer pc/laptop kategoriaban egy tisztesseges vga kartyat se kapsz 100 ezerert.
Az a cpu ami a gamer kategoria alapja I5 4690k (annal csak feljebb van) 75k huf.....
Mirol beszelnek az ilyen emberek???? -
Ultrix
csendes tag
Sziasztok!
USB-kábellel szeretném használni a kontrollert. Elég a 2.0-s,vagy 3.0-t érdemes venni hozzá? -
gianni85
veterán
válasz
nrbi001
üzenetére
Passz, ez a sajátom. Végig mentem rajta, kerestem, hogy tudok fix IP-t adni egy bizonyos MAC címnek, aztán észrevettem ezt a menüpontot. Gondoltam próba szerencse, és meg is oldotta. Nekem állandóan moderate volt, igaz nem volt vele problémám, de így remélhetőleg már nem is lesz. Esetleg google: routered típusa + IP pass-through
-
gianni85
veterán
Egy kis segítség t-home előfizetőknek, akiknek Cisco EPC3925 (talán másiknál is jó) routerük van, és open NAT-ot szeretnének. Nem kellett semmi statikus IP-t, vagy DMZ-t, vagy port-forward-ot beállítani,csak Applications & Gaming - IP Pass Through alatt felvenni a box MAC címét. Xbox restart -> NAT open

-
falijja
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem most egy xp500 van..mivel másabb ez az 500x...? csak mert nem megy a chat és azért cserélnék..meg persze hogy valamivel jobb is legyen..
-
falijja
őstag
Hali mindenki beléptem én is a one klubba...első kérdésem 50-70 ezerbe melyik lenne a legjobb füles hozzá...válaszotok előre is köszi...használt is jöhet..

-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ahhoz képest ahogy kinézett előtte már nem annyira csoda.

-
cyberkind
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Tudnak a Turn 10-es srácok, már csak a GoW Collection legyen ilyen minőségi, vagy jobb.

-
cyberkind
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen, ha a DX12-t nem is használja, a szoftver már végre kész van, ami nem volt az 5-nél, mégis ott figyelt az 1080p/60fps.

-
cyberkind
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én pc-re se veszem meg, semmire se, még szamárnak se jó.

Azt nem tudom, de a szoftver kint lesz, már csak használniuk kell, és ki ne használná, ha nem a MS belsős stúdiója? -
cyberkind
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Megmondtam.

Nem kell remélned, a Forza sorozat, még a gyengébb részek is, minőségiek de nagyon, + azóta már kész a szoftver, DX 12 is lesz, úgyhogy lehet fejlődni.
-
sch_a
addikt
Nézegettem ezt a Project Cars-t, de szerintem a Forza mellett elbújhat. Konzolokra van jobb a kategóriájában, PC-seknek jó lehet. Se grafikában se fizikában sincs semmi kiemelkedő. Nagyobb a füstje, mint a lángja a játéknak szvsz.
-
Ha USA profilom van akkor vehetek font alapú feltöltőt hozza, az átkonvertálodik magátol?
Melyik store a legolcsóbb?
Indonez vagy szingapúri , olvastam az oroszrol is!
Pls help
-
gduck
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
cdkeys oldalon 13 dolcsi, nem érdemes Microsoft papánál venni!
-
medvekutya
aktív tag
ajánlom a téma új elnevezésének a sirám és könnyeket 😃😃😃😃
-
vg
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
májlédi Gyuszi, igazad van!

-
LedyGyuszi
addikt
Ha már annyira intellektuális, intelligens embernek tartod magadat, akkor elég egyszer is beírnod a kritikádat, nem kell 70 hsz-en keresztül ecsetlened, hogy az xbox one egy 100ropis laptopnak felel meg... Saját magadat elég egyetlen egy hsz által is minősítened, nem kell fokoznod!

-
B3ny00
aktív tag
100 ezres laptopon a project cars
. https://youtu.be/fEpp6KH_YiQ -
I3ence
tag
USD feltöltőkódot honnan szoktatok venni?
CDKeysen találtam, de gondoltam azért körbekérdezek.
-
cyberkind
félisten
Ilyen Crysis nem is kell amik jöttek ki konzolokra, persze, értem én hogy muszáj volt eladniuk magukat, és bezárni a játékost a betondzsungelbe, mert ha ez nincs, konzolon sehogy se futna a játék, és akkor már ezer éve becsődöltek volna, bár így is letettek 3 zseniális játékot az asztalra, amikből egyik se mai darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerencsére az Activision tudja, hogy egy first person shooter-nek 60fps-be KELL futnia. Engem az sem érdekel ha kisebb felbontás, csak legyen meg a 60fps. Ott a Destiny... azzal a blur-rös forgással nekem zavaró.

Vedd meg 20.000ert lehetoleg digitalisan aztan ha nem tetszik igy jartal...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7