Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi, de nem egyedül enyém az érdem.
Amit lehet megteszek az oldalért, ezt bárki tanúsíthatja...On:
Továbbra is fennáll a korábbi kijelentésem, ha valakinek valami ötlete van arról, hogy mi kerüljön ki az összefoglalóba, ne tartsa magába.
Bár nagyjából minden megtalálható ott, de ha van valami csak szóljatok. 
-
Bogyi007
veterán
Mennyire kell aggódnom a Box tetejének a forrósága miatt?
A rácsos fele elég jó kis hőt áraszt a fényes fele a tetejének normál hőt ad le. a szoba 27.9 fokos. A gép nincs elzárva van körülötte hely a levegő áramlásának. Esetleg a gép alá ne tegyek pl. DvD lemezek hogy alatta is szabadabb útja legyen a levegőnek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Figyelem, akiket érint a dolog, és esetleg érdekel. Frissül összefoglaló, mostantól én vezetem külön a dashboard frissítések listájának a leírását. Béta (preview tagoknak) és stabil kiadások adatai ezen a linken lesznek elérhetőek.
-
ferensz
senior tag
VPN kiprobalva strandrol is, teljesen jol mukodik

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tejföl
üzenetére
Nincs ilyen. Amire te gondolsz az az Online Pass, de az már nem létezik. A season pass-t ha megveszed, akkor a DLC-ket kapod meg a játékhoz megjelenéskor.
Ergó, ha játszani akarsz neten, elég ha csak megvan a játékod, és van gold live előfizetésed. Természetesen az AW-ben ilyenkor csak az alap pályákon tudsz játszani, a dlc pályákat külön meg kell venned. (külön, vagy season pass formájában)
-
Tejföl
tag
Hy,
Pár npja vagyok X1 tulaj és liveot elötte sosem próbáltam. Ahhoz hogy a COD AW menjen online valóban valami season passt kell venni? Nem elég hogy live-ra fizettem? -
ferensz
senior tag
-
aram01
nagyúr
tennék fel én is egy balek kérdést: hdmivel van rákötve a konzol a tv-re onnan optikain megy a hang az 5.1-ben de csak a sztereó jel megy át, nem engedi 5.1-re állítani.Más eszközön megy az 5.1 ezzel a módszerrel. A másik ha a fülest rádugom a karra, miért nem vált át a hang automatikusan? Vagy valahol át kell tennem? Nem láttam ilyen opciót
-
Helmoras
őstag
Kicsit butakerdes lehet, de azert felteszem

ha a pajtival jatszunk pl destiny multichome rendszerrel kozos golddal kozos jatekkal, es van mind a kettonknak megfelelo headset, tudunk jatek kozben beszelgetni ugy hogy csak mi ketten halljuk egymast? Tudom a home rendszer itt most nem lenyeg, csak leirtam a konkret szituaciot. Koszi a valaszt elore is. -
Bogyi007
veterán
válasz
ger15xxhcker
üzenetére
Ms Support felhív, Nem kertel, elmond mindent a konti állapotáról. Erre az Ügyfélszolgálatos azt javasolja hogy azért küldjük fel a kontit a szervízközpontba. Majd érkezik az adategyeztetést követően 2 darab email, egy az Ms-től meg egy másik az Ups-től, abban van egy link ami által kapsz egy fuvarlevelet megcímezve, ezt li kell nyontatni s majd a kész csomagra ragasztani. Egy másik linken lehet magát a futárt házhoz rendelni.
Az egész ingyenes lesz. Tőlem múlt hét szerda este 5-kor vitte el a Ups futár a kontit s a ma reggeli postával érkezett a cserekonti.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Trials Fusion - Awesome Level MAX gameplay trailer
Július 14-től.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
ger15xxhcker
üzenetére
A karon is van matrica?
-
ger15xxhcker
tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Szia!
Én is hasonló cipőben járok! Kontroller joystickja beragad. Címke sértül. Akkor ha elindítom a gariztatási procedúrát, hogy fog kinézni? El tudod mesélni nekem? Feladom az igényt a problémámról, elpostázom a joyt. Hova kell? Gondolom külföldön van a székhelyük. Saját költségemre kell postáznom?

Köszi előre is

-
Bogyi007
veterán
Na megjött a kontroller. Talán emlékeztek rá bő egy hete írtam, hogy beküldtem azzal a hibával hogy a jobb oldali analóg húz felfele irányba és a garimatrica viszont a csavar mentén sérült volt.
Kicserélték így is. Végre mostantól játszhatok!!!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy újabb pixelgrafikás játék. Előbb PC-re, jövőre konzolokra is.
-
SütiGTi
senior tag
Ismerősöm tegnap rendelt telekomtól boxot de azt a választ kapta, hogy elfogyott próbálkozzon jövőhéten

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
godzsy2
senior tag
válasz
nrbi001
üzenetére
Én is most vettem meg az Ori-t kemény 4ezer forintért (ez kivételesen olcsóbb itthon, mint az usában 25USD-ért)... mondjuk annyira nem zavar, ha csak 300Ft-tal lesz olcsóbb.
Még goldom sincs, mert az a home-társam accján van.Egyébként aki szereti a platformer játékokat és még nincs meg neki az Ori and the blind forest bátran ajánlom. Gyönyörű grafikája van és baromi összetett játék.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
BananaBanana
üzenetére
Egyik baráton ugyanígy járt, ha jól emlékszem azt mondta neki a MS, hogy vagy derítse ki, hogy melyik adta meg magát, vagy küldje vissza mindkettőt. Az én gépemmel teszteltük az ő tápját, és kiderült, h azzal volt a baj. Nincs a közeledben egy másik One, amivel tesztelni tudnád? Neki egyébként világított a tápon a led, de ennek ellenére nem indult el vele egyik gép sem..
-
gianni85
veterán
most tuti megköveztek, de remélem nem lesz nagyon nagy akciózás, mert nem szabadna költekeznem

-
ptom77
csendes tag
Létezik, hogy ennyi lenne az ultimate sale?
Xbox Ultimate Game Sale titles include:
Assassin's Creed III
Borderlands: The Handsome Collection
Diablo III
Dragon Age: Inquisition
Far Cry 4
Goat Simulator
Injustice: Gods Among Us
Mortal Kombat X
The Orange Box
Ori and the Blind Forest
Slender: The Arrival
Middle-earth: Shadow of Mordorhttp://www.gamespot.com/articles/xbox-ultimate-game-sale-begins-next-week-these-gam/1100-6428605/
Szerk.: Ja, most olvasom hogy más is lesz később.
-
BananaBanana
csendes tag
Sziasztok. Tegnap elszállt az xbox one-om. Garival kapcsolatban lenne kérdésem. Nem tudom, hogy a tápnak vagy a gépnek van-e baja (tápon nem világít a led). Ilyenkor mindkettőt vissza kellene küldenem?
Köszi.
-
Helmoras
őstag
remélem lesz destiny leárazás, akkor behuzom mindenképp

-
gulb
őstag
Sracok 5Mb upload nettel elmegy a pcre stream? Probalta mar varki vpn alatt? Thx
-
pelenka35
őstag
Elder scroll t jatsza valaki?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ultimate Game Sale július 7-től. Készíteni a pénztárcákat.
-
aram01
nagyúr
sziasztok beköltözhetek?

-
sch_a
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Értem, kösz! Ez gyors volt!

-
sch_a
addikt
Az F1-et előrendeltem a KV-tól. 10-én, tehát pénteken van a megjelenés. Ilyenkor ki szokták szállítani aznap? Vagy majd csak következő hét elejére várhatom?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Multis téma miatt nekem tetszik.

-
oriic
HÁZIGAZDA
“ELEX” is a handcrafted action role-playing experience from the award-winning creators of the Gothic series, set in a brand new post-apocalyptic Science Fantasy universe that puts players into a huge seamless game world full of original characters, mutated creatures, deep moral choices and powerful action."
Nem Gothic lett.
Se trailer, se semmi, csak ennyi.

-
gabesz839
senior tag
Köszi a válaszokat
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ma délután magyar idő szerint 1-kor hullik le a lepel az új nordic games játékról.
Egyesek új Gothic-ot vízionálnak. -
gabesz839
senior tag
Helló. Ha letöltök egy játékot akkor a másik gépre automatikusan is letöltődik? Mármint amelyikkel homlok. Ez így üzemszerű?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amit lehet megteszek az oldalért, ezt bárki tanúsíthatja...
Nem kis idős mehet erre.
Mit szól hozzá a család?
Jól döntöttek.

l.skywalker
IntelKiller7