Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia, ha jellemzően egyfejű magánjátékot tolsz, akkor nincs nagyon értelme a Kinectnek, nem nagyon használja ki semmi. Egy pár party játék van, amivel el lehet bohóckodni (táncolós, zenélős cuccok), ha ilyet tervezel akkor érdemes lehet megfontolni, ill. ha szeretnéd használni a hangutasításokat (nálam ez a leggyakoribb felhasználási mód).
-
Jovanny2
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Persze, az már a 360-on is volt. Viszont a HDMI viszi a hangot is, úgyhogy ha a projektoron van hangszóró, akkor ott szerintem némítani kell.
Az E-ben tényleg nem volt?
Akkor ha az lett volna, vakargathattam volna a fejem, hogy dugjam rá a Turtle Beach adóját... -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Igen, de csak USB 3.0-s, minimum 256 gigás HDD-t lehet rácsatlakoztatni.
Szerk.: Megint megelőztek..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tomee007007
üzenetére
Igen, de kitétel hogy USB 3.0-s HDD-t köthetsz csak hozzá, és minimum 250 gigásnak kell lennie.
-
tomee007007
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszönöm!
A HDD-s bővítés annyi, hogy usb-n rákötök egy külső vinyót és kész?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hja tényleg. Ok bocsi, félreolvastam akkor a hsz-eket.

Aki bejelölt délután annak délután intézkedek, mert még melózok. (ha live-on láttok, és nem válaszolok, akkor haver játszik accountommal)
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Nekem a fiókban pihen a Kinectem kb fél éve. Nagyon kevés játék használja, és nem látom, hogy a jövőben ez jelentősen változna. Talán a Win10-el kap majd pár új funkciót.,. Szerintem érdemesebb megvenni az alapgépet. Az 500 giga viszont elég kevés, mivel vannak már 60 giga feletti játékok is szép számmal. Viszont nagyon egyszerűen bővíthető külső HDD-vel, így ebből a szempontból sem biztos, hogy rossz választás egy 500-as alapgép.
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
360 mellé most tervezem a ONE beszerzését...
Mennyire érdemes a Kinectes változat beszerzése? Nézegettem, hogy kb egy féle gépcsomag (CoD) van amiben 1 TB-os a merevlemez....vagy elegendő az 500 GB-os?...egy játék átlag mennyi helyet foglal?
Előre is köszönom a válaszokat!
-
Jovanny2
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mert ilyen brutál segítőkész banda vagyunk akkor is, ha ezredszerre kell ugyanazt leírni. Egyébként a kereső csodája gyorsabb lenne.
Meg szerintem az első hsz-ben is benne vannak ezek. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
ger15xxhcker
üzenetére
A garanciális ügyintézéshez nincs szükség számlára, csak regisztrálnod kell a MS honlapján, illetve az előző tulajdonosnak törölnie kell a profiljáról. 2 év plusz pár hónap a gari.
gianni85, Jovanny2: Megelőztetek.
Bő fél percen belül 3 válasz! 
-
gianni85
veterán
válasz
ger15xxhcker
üzenetére
na megelőztek

-
Jovanny2
őstag
válasz
ger15xxhcker
üzenetére
2 év + 2-3 hónap a gyári gari, nem kell számla, doboz. Regisztrálni kell Ms-nél. Annyi, hogy az előző tulaj törölje, ha már regisztrálta. Nem kell plusz hűtés egyáltalán.
-
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
A napokban szeretnék beszerezni innen PH ról egy xbox one-t. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1.) A garanciát számla ,eredeti doboza nélkül nem tudom érvényesíteni ha esetleg valami probléma lenne a géppel? Alapból 1 év gari van a gépeken?2.) Illetve még az érdekelne, hogy van e valakinek extra hutés a gépnél? Igényli egyáltalán az xbox?
Köszi,
Gergő -
Bogyi007
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Így van. :-P
Preview tagságom màr van. De azért köszi!
vg: köszi de nem venni akarok. :-P
-
EmThor
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ilyenem van, nagyon szeretem.
-
Deathjay^
tag
Valaki meg tudna hívni engem is a preview programba? A gamertegem az alaárísban van. Köszönöm előre is

-
Kaptam preview hozzáférést, kipróbáltam egy 360-as játékom, tökéletesen fut, magic

-
gduck
addikt
Na megoldódott a dolog, "természetesen" újratelepítés után se frissült az Xbox app. A megoldás az volt hogy a területi beállításom magyarra volt állítva, így a store is magyar volt és az box appot vlamiért nem tudta frissíteni. Miután átállítottam angolra a területi beállításokat, egyből lefrissült
Persze ezzel is elment egy kis idő még rájöttem XDA streaming jól működött az öreg laptopommal (P965 chipset, C2D T7500-as proci). A WiFi nem bírta, de vezetékes kapcsolattal szinkronban volt a laptop az XO-val

-
gduck
addikt
Nem az lenne a lényeg hogy 1000000000000x le tudjam nyomni, hanem az hogy ha a kis vézna izom nélküli karom végén lévő kezemmel normálisan megfogom a kontrollert és rárakom az analóg karokra az újjaim végét, ne tudjak olyan erőhatást gyakorolni (mindenfajta súlyemelős erőlködés nélkül!!!), hogy BESZAKAD a gomb

Szóval jó lenne végre már, ha nem csak mennyiséget bírná, hanem a picit erősebb nyomásnak is ellenállna

(#42664) orichalcos: 100%-ig egyetértek! A Kinect iszonyú jó dolog, viszont sajnos a játékfejlesztők mostohagyereke

-
oriic
HÁZIGAZDA
A külsős cégek által gyártott vezetékes Xbox One kontrollerek még mindig nagyon csúnyák.
Vagy csak én vagyok ezekkel így? 
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a mai napon viszi el a futár az Xbox One kontrollerem az Európai Ms központba és amíg nem érkezik meg a cserekontroller addig nem lesz a géphez itthon másik.
Esetleg nincs valakinek erre a kb két hetes időtartamra kölcsönbe egy darab? Ha valakinek volna írjon s a részleteket megbeszéljük.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Pedig nem új hír, mi is írtunk róla még márciusban.
A Kinect témához. Sajnos ez így van, One esetében ismét nem használták ki a benne rejlő lehetőségeket. Pedig épp erről beszélgettünk ismerőssel valamelyik nap, hogy például pont az Elite: Dangerous-nál ki lehetne használni például a fejkövetéshez...

-
ImpersonatoR
addikt
Ha nem írod be soha nem gondoltam volna, hogy w2 jön konzolra.
Kicsit tartok tőle, hogy fogjak megoldani az irányítást, úgy h az élhető legyen.Illetve reggel olvasgattam és ezt találtam ami valahol szomorú de van valóságalapja.
[link]"There were no games announced as supporting the technology. No mention of its name. No sense that Microsoft still considered it a going concern. If you have and like the Kinect you'll still be able to enjoy the voice-command functionality and the games that already exist; but it's unlikely that any new, big-name games will be released in the near future, if at all."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Bár nem tetszik egyik sem, a One azért jobban néz ki mint ez.
Nem is tudom hogy képzelték, hogy ez a szín bejön valakinek. 
Más:
Wasteland 2 Director's Cut trailer
PC-sek ingyen kapják update-ként, konzolos kiadások valamikor nyáron jönnek. Valaki megveszi majd? -
oriic
HÁZIGAZDA
Az a pálcikás tesztelés komolyabb mint hinnéd.Még a One bejelentésekor volt róla infó, hogy ezekkel a gépekkel az összes gombot tesztelik, van hogy több száz ezer lenyomással. (a beszakadt gomb témája wtf, próbáltam utánajárni hogy másnál is fordult-e elő, de nem nagyon találtam hétköznapi esetet, szóval ez egyedi dolog lesz)
-
gduck
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hát az elite kontroller tesztelése egy vicc
Adjak ki egy rakást pénzt, oszt ha picit jobban megnyomom, beszakad a közepébe a gomb (mint a jelenlegi kontrollernél is). Miért "pálcikákkal" kell ezt tesztelni? Azt gondoltam ez már 6 éves gyereknél idősebbet is kibír, de úgy látom tévedtem 
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
Fehér xbox one kontrollert lehet kapni? -
tunkiih
őstag
Nekem sem a világom.
OFF: Senki sem tudja hol találom az addonokat ha nincs meg a játék már??? Fontos lenne, kivan centizve a HDD tárhely...

-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
hááát, én inkább egy matt feketét kérnék elite controller-rel

-
tunkiih
őstag

-
tunkiih
őstag
Valaki megtudná mondani hogy töröljek le a gépről vagy 7 Sunset Overdrive Addont, ugy hogy a játék nincs a My Games fül alatt? Régebben kiprobáltam a trialt, most küldtek egy kódot hozzá köszönetképp.. a 7 letöltött addonnak meg nyoma sincs..
Annyi hogy store-ban az Installed-et ir ezeknél az addonoknál.Köszönöm..

-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Még tegnap beszéltem a Supporttal, egyrészt a One-t átírták a nevemre és így 2017 január 21.-ig él a garancia gépen.
Másrészt elmondtam azt is hogy mi a helyzet a kontrollerrel, az ügyfélszolgálatos srác (aki akár itteni fórumtárs is lehet
mivel van neki egy Xbox One szintén) erre azt mondta hogy ettől függetlenül kiállít egy cserepapírt a kontira és elküldte az UPS futáros anyagot a részemre - ezt most le is rendeltem, így elvileg az holnap jönni is fog érte.Itt mi a szitu ha mégsem lesz csere és/vagy javítás sem? Konti visszajön és a Frankfurt oda/vissza út is kiszámlázásra kerül? vagy mi fog történni?
-
storm3
senior tag
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Hmm, az kar,pedig jo ziccer lett volna berakni batman hosokkel deathmatchet vagy hasonlo fun jatekmodot.
-
gduck
addikt
válasz
ferensz
üzenetére
Valószínűleg az a gond, hogy az XBOX app képtelen frissülni. Annyit sikerült elérnem, hogy uninstalláltam az appot (az is csak powershellből ment), de újratelepíteni sehogy se lehetett. Áruházban nem látszódott, direkt hivatkozva rá meg szintén hibát dobott. És mivel újratelepítésnél jobb megoldást senki se tudott neten javasolni (pedig ez nagyon nem az esetem, minden megoldható újratelepítés nélkül is) és időm se nagyon van, inkább elindítottam az újratelepítést. De azért béta verzió ide vagy oda, vicc hogy egy alkalmazást nem lehet frissíteni XD
-
törölt tag
A WIN10 streaminghez mindeképp beta dash kell?
-
-
norbi2010
őstag
Szerintem esélytelen, hogy a support segítsen ebben, mivel eleve nem lehet account-ot eladni. Én azt csinálnám a helyében, hogy letölteném a live-os játékokat a 360-ra, majd letörölném az acc-ot onnan, így akinek eladom, az tudna játszani a saját profiljával ezekkel a játékokkal.
-
Mankó
veterán
Ismerős kérdezi rajtam keresztül:
Van neki 360 és One is, egy live fiókkal. Szeretné eladni a 360--at, de a live-os játékokkal, azaz az accounttal együtt vinnék. A probléma ott van, hogy a One is azzal a fiókkal megy és arra több és drágább játékok vannak töltve.
A kérdés az, hogy szerintetek az MS Support széttudja e a 2 fiókot választani, hogy a One-on is és a 360-on is megmaradjanak a játékok, de külön-külön fiókkal menjenek a boxok? Azaz ne lehessen visszaélni az adatokkal, stb. Vagy esetleg van valami áthidaló ötletek ezzel kapcsolatban?
Valakinek volt már ilyen jellegű problémája, ami pozitív kicsengéssel társult?Válaszokat, ötleteket előre is köszi.

-
B3ny00
aktív tag
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Felugranek megnezni Batmant

-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az új Xbox One grafikus felület rohadtul tetszik.
-
Lefty
addikt
Csak kivancsisagbol kerdezem, az aktualis konzol eladasok hogy allnak?
-
RichieTri
senior tag
válasz
gianni85
üzenetére
+1
kész vagyok...
eddig azt gondoltam, hogy kapok 150dolcsiért egy kontrollert és a többi sallangot megvehetem még hozzá.
VISZONT HA úgy adják majd abban a kis batyuban (nem a kofferra gondolok
), amiben ott vannak a csere-bere opciók akkor lesz@rom az árát és megveszem

-
gianni85
veterán
válasz
Absinthe16
üzenetére
xbox.com -> fiókom -> előfizetések / minden előfizetés ->ea access -> automatikus fizetés visszavonása
-
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok!
Valaki írja le legyetek szívesek, hogy az ea acces-t hogyan lehet lemondani, mivel sehol sem találom ezt az opciót, csak, hogy a Xbox support-al vegyem fel a kapcsolatot.
Üdv -
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
én csak a 150$-ról hallottam, ami én értelmezésemben 150$ + 27% ÁFA. Egyszerűen borzasztóan sok. Mondjuk elgondolkodtató lenne így is, ha mondjuk bevállalnának rá egy 5év garanciát

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére

-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
rohadjanak meg, végignéztem, és KELLLL, de nem ennyiért. Mocskosul drága, és szerintem gépcsomagban is megkérik majd az árát

-
boost
veterán
Tudtommal van új verzió, legalábbis amcsi storeban úgy hírdették, hogy ez már az új kontrolleres, amiben 3,5mm-es csati van. Meg tudja ero"síteni valaki, hogy tényleg volt kontrollerváltozás?
Köszi
-
bulikavagyok
nagyúr
-
Gtaati
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Helló!
Google-ba beírva (Xbox ONE 4K) egy csomó itthoni és külföldi cikk írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Horgász topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Le Mans Ultimate
- EAFC 26
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- PS4 FAT (1216A 12.02 HEN)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor ha az lett volna, vakargathattam volna a fejem, hogy dugjam rá a Turtle Beach adóját...

l.skywalker
IntelKiller7