Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
Xbox One featured részben az van, hogy Alan Wake returns

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Egyik résszel sem játszottam, csak a Judgementet próbáltam ki.

Nekem annyira nem jött be.
-
ImpersonatoR
addikt
Mondjuk van itt olyan aki nem tolta őket végig x360 -on ?

Nem hiszem, hogy nagyon adnék érte pénzt inkább az új rész jönne

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pelenka35
őstag
Hali
The Elder Scrolls Online digitálisan hol a legolcsóbb ?
köszönöm
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gianni85
veterán
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Lehet nem látszik jól, de nekem jobban be van zsúfolva
Eddig semmi gond vele, bár a táp a tv állvány alatt van. Na meg az elmúlt 2-3 hétben be se kapcsoltam -
norbi2010
őstag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Nekem sincs sokkal több helye, és már lassan egy éve, hogy ott van. Eddig még nem volt vele gondom, azt nem tudom mennyire melegszik, nem szoktam fogdosni.

-
tunkiih
őstag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Én átraknám..

-
oriic
HÁZIGAZDA
Rise of Tomb Raider ingame képek:

-
adrian94
őstag
Forza Horizon 2-höz a duracell car pack kinek ingyenes ? letudtuk tölteni ingyen DE 1-2 ismerősöm csak 1-2 napig tudta használni a car pack-ben lévő autókat.. egy idő után mikor valamelyik autóval akart menni akkor kérte, hogy vegye meg a car pack-et... hogy van ez ?
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
Korábban kérdeztem tőletek, hogy hova helyezzem el a boxot. Nos cégül ide került. Pár óra játék után megnéztem, hogy mennyire melegedett fel a gép és hát azt kell mondjam, hogy nagyon, hangja is lett rendesen a ventilátornak. Mennyire gond ez? Tegyem át olyan helyre ahol jobban átjárja a levegő vagy ne foglalkozzak vele nem lesz gond?
Köszönöm előre is a válaszokat!

-
törölt tag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
"Mit biztosít az Árgarancia?
Jó áraink mellé garantáljuk, ha a termék megrendelése és számla kiállítása között fogyasztói áremelkedés történik, az Extreme Digital az ebből származó többletköltséget nem hárítja Rád!"
Az nem, de ez szimplán a fogyasztó megtévesztése ezesetben (ez a szöveg megjön a megrendeléssel együtt is).
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Jovanny2
üzenetére
Miért kellene átvenni? Nálunk sokszor előfordult már, hogy a "kedves" megrendelő nem vette át (ráadásul a saját hibájából, elnézte az árakat), és visszajött a cucc.
Mit lehetne tenni vele? Beperelem, hogy nem vette át, amit megrendelt? Vagy kiszámlázom neki a szállítási költséget? Úgysem fizeti ki.Egyébként webáruházakra nem vonatkozik az "annyiért kell adni, amennyi ki van írva", mint a normál boltokban. Szóval simán mondhatják, hogy technikai hiba történt, nem adhatják oda annyiért, és ez teljesen jogszerű. Érdemes a témában olvasgatni a Tékozló Homárt.
-
Dazsar
aktív tag
Üdv. Van olyan program amivel feltudom venni a játékokat, persze nem 5p van szó. És később ezt szerkeszteni számítógépen? Nem élőadàsra gondoltam
-
ImpersonatoR
addikt
Van valami oka egyébként, hogy PS4 csak a ps4 rol stream el twich csatornákat látni?
Xo -n szerintem marha jo a twich app nézőként source rol teljesen ok a minősége.
Kaja közben mindig azt nézem.
Játékot sem kell bezárni ami külön plusz pont.
Mondjuk azt nem tudtam, hogy ha stream -elsz akkor korlátozva van a feltöltési minősége.
Régen is ennyi volt a limit vagy ez csak vmi update el jött?Es ha mar stream akkor ha felteszem a tabletra a win 10 preview ot akkor mar akar most is lehet rá streamelni/játszani XO -rol?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megjött a preview-es júliusi frissítés, amelyben felkészülnek a Windows 10-re.
Remélem az augusztusi, vagy szeptemberi preview update már a win10 lesz. -
oriic
HÁZIGAZDA
Gears of War, már csak 3 nap Vagyis 2.

-
Jovanny2
őstag
válasz
tunkiih
üzenetére
Azt azért jó, ha tudod, hogy az utánvétes csomagot át KELL venned, és kifizetned. Annyi, hogy a futár tanúként szolgálhat, ha nem az van benne, amit vártál (tégla, macskacsontváz, döglött sün). Van nála jegyzőkönyv. Ha nem kell annyiért, akkor visszaküldöd 14 napon belül saját költségen. Ez a távol lévő felek szerződése.
Egyébként szerintem ezt nem tehetik meg. Webshop admin vagyok. Két hete szabin voltam, és egy kolléganő rossz árat mondott az ügyfélnek (649€ helyett kb. 250-et). Hát megkapta annyiért. Fel sem merült, hogy megemeljük az ára, főleg az ügyfél beleegyezése nélkül. Nonszensz. Ennél többet ér a hírnevünk. Ezek szerint az Edigitalé nem ér ennyit... Egyébként megjegyem, hogy a kecskeméti üzletük személyzete válogatott, hozzá nem értő barmokból áll, akik még egy szelfibot beüzemelését sem tudják bemutatni. Na ilyentól vegyél negyedmilliós tévét.
-
tunkiih
őstag
Örülök, hogy nem ugrottam be, láttam hogy nincs raktáron így léptem is tovább...
Aki utánvétellel vette, maximum nem veszi át.(#41846) orichalcos: Nagy fegyvernek tünik hogy a youtube-al összekapcsolják.. twichről csak feltölteni lehet ugyebár a kész videokat oda.
A twich a twitteren így reagált: @Twitch 14 órával ezelőtt @YouTubeGaming Welcome Player 2. Add me on Google+.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem akarom a lelkesedéseteket letörni srácok, de ez veszett fejsze nyele. Simán elmondják csak hogy technikai hiba történt, és nem tudják azon az áron odaadni a cuccost. Ez sajnos már bevett szokás, és nem csak náluk...
Más:
YouTube Gaming vajon konzolokkal használható lesz?
Ha jobb lesz mint a Twithc én simán átállnék rá.
-
törölt tag
válasz
L_YKing
üzenetére
Igen, olyan visszaigazolásom nekem is van. De ha belépek a személyes oldalamra a rendeléseimhez, ott már 6490Ft-ért szerpel a rendelésem, illetve van mellette 0Ft-ért egy akkubox, amit nem is rendeltem. Gondolom ezt gondolta valamelyik majom fájdalomdíjként. Természetesen ennyiben azért nem hagyjuk a dolgot, írtam nekik facebookon. Ha kell fogyvédelemig viszem a sztorit, nem a szaros akku miatt, csak amúgy is a bögyömben vannak jóideje. A visszaigazoló emailben árgaranciáról írnak. Na most majd kiderül hogy is van ez...
-
Zjunior
veterán
[Ma jótékony kedvembe vagyok, vegyétek Ennyiért!]

3 jótett egy nap, vmit csak kapok! (BANN)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hitchins
őstag
válasz
Roland1789
üzenetére
Probald meg azt kivalasztani es tovabblepni...ha esetelg megsem ok tudod torolni az igenyt
-
hitchins
őstag
válasz
Roland1789
üzenetére
En 3 napja rendeltem kiszallast. Nem emlekszem hogy volt de szerintem menj tovabb kesobb lehet kiszallast kerni.
Leadasi helynek csak 1 van Ferihegyen... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland1789
üzenetére
Na ez érdekes, azt sem tudtam hogy már a kontroller serialját is meg kell adni csere igénylésnél... Most próbáltam, de azt most nem tudom megadni, így nem tudom megnézni, hogy mi lehet a gond bocsi...
(#41817) tunkiih
A téma nem az én stílusom, de tetszenek ezek.

-
oriic
HÁZIGAZDA

Egyelőre nem lesznek megvásárolhatóak, csak E3-ra viszik ki őket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland1789
üzenetére
Ilyen is van már?
Nem Németországba kell küldeni cuccot? Anno nekem oda kellett. 
-
Roland1789
tag
Sziasztok!
Úgyéreztem hogy ideje lenne a recsegő kontrollerem kicserélni ,neten ki is választom de mikor az van hogy szállitási mód kiválasztása ott az van hogy önálló szállítás hogy én viszembe valami központba akkor nem futár jön érte ?! És ugye ez díjtalan ? Valaki leírná ennek a menetét nagyon megköszönném !😊 -
Zjunior
veterán
Smite béta kulcs:
MJMYF-TQWJM-FWPH9-VKM24-24MKZ -
gianni85
veterán
remélem a TF lesz, mert azért csak 2ezerX-et fizettem, a DA:I-éert meg majd 7ezret

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem elég volt coopba haverral kipörgetni mind3 részt, de itt tényleg az lett volna a logikus ha egyben dobják ki a pakkot..

Kérdés hogy a pletykált remaster jön, vagy új rész?

Aki utánvétellel vette, maximum nem veszi át.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7