Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mit,hogy,mi?Preview programos dashel meg beta win10-el már megy a streaming??
-
storm3
senior tag
Valaki figyelemmel kíséri mostanában a külső HDD-k árait? Mit érdemes venni ami 'fsza és jóárasítva van'? EU játszik, USA para szerintem mind adó/vám mind a csomag biztonságát tekintve.
-
ForRedGlory
félisten
F1 2015 XBox One Montreal Rain Direct Capture Gameplay E3 2015: https://youtu.be/6rpz5GLNCIg
-
Con Troll
senior tag
Köszi!

-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam az XBONE-Win10 stream cuccról, viszont egy valamit sehol nem találok: ha boxon majd elindítok egy játékot, és azt "átküldöm" PC-re, akkor PC-n egérrel és billentyűvel is tudok majd játszani, vagy ettől függetlenül a kontroller marad az irányító eszköz? -
Pár napja ráfüggtem a sunset overdrive-ra , szerintem hangulatos kis játék bár néha ez az ugrabugra játék agyamra ment , főleg a végén a főellenségnél...

-
Bathalsar
aktív tag
Találkoztatok már olyannal, hogy egy játék, a betöltés közben frissítést kér, majd ennél a pontnál le is fagy a konzol? Nálam a A Battlefield 4-nél játssza el sorozatosan..
Egyik gombra sem reagál a kontrolleren. Egyedül a konzolt tudom ki-bekapcsolni
-
falijja
őstag
Helló..a legfontosabb az exclusivok és a baráti társaság...nekem volt ps4 em több mint 1 évig...de egyszerűen nem tudtam vele azonosulni lévén 360 ról jöttem..a joy kinek mi nekem 1 milliószor jobb a one féle. grafika meg alig észrevehető sőt, pl nekem az lg IPS monitoromon kifejezetten fakó volt a ps színei, nagyon nem tetszett...mert a PS megválogatja melyik tv/monitoron Milyen kép legyen( igen próbáltam beállítani hogy nekem jó legyen, de nem jött össze, haverommal egyetemben ).az ottani játékok engem abszolute nem kötöttek le..így váltottam és nagyon nem bántam meg..!
-
L_YKing
addikt
Nezem fifa 15 be elorendelheto a fifa 16... 27K

Hat ezek hulyek???
Ugye ez lesz olcsobb is? -
tunkiih
őstag
Srácok.. ha intézek egy Black Ops 3 beta keyt, megtudom osztani a home társammal? Valaki esetleg ütött már be, tud róla valamit?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Birom ezt az előítéletes dumát. Csak
Mert ebben a topikban vagyunk? Ugyan mar kerlek mutasd meg melyik mondatommal sugalltam azt hogy xbox-ot vegyen! Pont azt irtam hogy az exkluzív címek alapjan döntsön. Mert rohadtul nem szamit hogy tobb jatek fut ott nativ 1080p-ben, ha egesz egyszerűen nincs Ps-re az a jatek amivel o akar majd jatszani.Mindkét konzolnak megvannak az előnyei es hátrányai, es mocskosul nem éri meg egy-egy dolgot kiemelni egyik részről sem.
Azonban tény, ennek nem itt a helye, ezzel a témával kértük átmenni az illetékeseknek a megfelelo topikba. Koszonom.
-
N.otorious
senior tag
Azért, ha nem a játékok szemszögéből nézzük, hosszútávon szerintem a box a nyerő, hosszabb a garancia idő, win10 el lesznek érdekes dolgok, diektx12 pedig hoz némi változást grafika terén is, mielőtt én is megvettem, nagyon hezitáltam, hogy melyik legyen, de logikusan átgondolva a box felé vettem az irányt.
A felbontás meg fps izé...., hát emberi szem nem nagyon vesz észre különbséget a való életben.....
-
tunkiih
őstag
válasz
hitchins
üzenetére
Én a gépre vigyázok, viszonylag puha kanapén játszok, abba lehet párat levezetni..
Én szeretem ettől független, csak hát na.. egy ranked cup meccs az vérre megy.barca0519951: számlálótol független max 1-2 helyzete volt, azis vicc kategória..
nekem pedig abszolut szerencsétlen volt a meccs.. de aki fifázik az tudja hogy ez benne van azért. 
-
Louis
tag
Szerintem ne ebben a topikban kérdezd, mert erősen a box felé próbálnak terelni. Ott a milyen konzolt vegyek topik, talán értelmesebb válaszokat kapsz, mint a "hülyeség a felbontás", meg barátai.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A felbontás mizéria túl van bonyolítva. Nesze neked PS4 ha ott hiába van fullHD felbontás több játéknál, de mondjuk rosszabb az FPS érték, meg amúgy is mondjuk nem lesz rá pl, Halo vagy Gears of War, vagy csak egy-másfél év múlva Tomb Raider.
Ha nem nagyon zavarnak a tech részletek (amúgy is sokaknál egy 900p és 1080p nehezen megkülönböztethető), akkor mondom az alapján dönts, hogy milyen játékokkal akarsz a jövőben játszani. Nézd meg mi jön One-ra, mi jön PS4-re és az alapján dönts.
-
Bilux
veterán
Felkerestem és csak még jobban elbizonytalanodtam, exkluzív címek nem érdekeltek bár PS3-on az uncharted sorozat marhán lekötött

Én eddig úgy tudtam HW mindegyikben ugyanaz, most meg azt olvasom a ONE gyengébb mint a PS4

Illetve ez a felbontás mizéria, hogy One inkább csak HD ps4 meg FHD -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo 5: Guardians 4 részes így készült videósorozat
(#42458) Bilux
Bár van "Melyik konzolt válasszam" topik, de akkor leírom ide. Egyszerű a választás, melyik konzol exkluzív játékai érdekelnek. Én mindig ezt mondom hogy ez alapján döntsenek az emberek. Mert gondolj bele, hiába kap mondjuk nagyobb felbontást egy multiplatform játék mondjuk PS4-en, ha a teáltalad kiválasztott játék csak One-ra jelenik meg.

-
Bilux
veterán
Lehet lerágott csont, de Xbox One vagy PS4? PS3 illetve X360 után nem tudom melyiket érdemes venni.
Pro kontra, esetleg valakinek mind a kettő volt van mit mond.
Köszi. -
Gigicuci
senior tag
A mostani féláras GOLD akcióban mennyibe kerül a forza 5 a magyar régióban?
Köszi -
norbi2010
őstag
A Fallout 4 és az új Tomb Raider is 1080p/30fps lesz One-on. (utóbbi még nem biztos, de legalább ezt célozzák meg)
Lehet lassan meg lesz a parity. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gigicuci
senior tag
Köszönöm, ezek jó hírek, akkor ma megrendelem a masinát. Kinect-el 127e, de a dance central-on kívül ami a páromat érdekli, másra nem nagyon tudnám használni ahogy elnézem. Kevés kinect only játék van, és nem nagyon találtam olyat ami készülőben lenne...
-
fityere
senior tag
válasz
keIdor
üzenetére
(OFF)Azert ezzel lehetne vitatkozni. Nemelyik AAA jatek annyit sem er mint a korai hozzaferesü jatekok es lagalabb bevonjak a jatekosokat nagytöbsegben.
Sajnos a mai jatekok csak garfikai magömlesben valosulnak meg tartalom mar nemely esetben beka segge alatt. Ha bonyolitani kellene egy jatekot akkor a kiado nyafog, mert szerinte pistike nem ´fogja megvenni es inkabb butitjuk mint a pl Wow-ot.
Van az a keves reteg akiknek igen is kellenek a nagyon összetett bonyolult jatekok amikben szamukra a kihivas nem abban valosul meg hogy leölünk 100000 ellenfelet egy adott palyan, vagy hogy 200 jatekot vegezzünk ki 10 nap alatt., persze kellenek a par oras kikapcsolodast jelentö alkotasok is, de ennek ellenere inkabb 10 eur egy korai jatekert mint 60 eur egy olyan AAA jatekert ami a vegleges kiadas utan is hemzseg a hibaktol stb stb stb.
Mindenesetre kinek mi az igeny arra költ
Sajat beteges velemenyem es elnezest az off-ert :
(/OFF) -
Jovanny2
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ja, az 5400-asnál már nincs lassabb.
Annyiból jó, hogy halk, de én a 7200-as hangjával is ki vagyok békülve. -
tunkiih
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
5400 alatti hdd szinte már kivitelezhetetlen..

-
ImpersonatoR
addikt
válasz
godzsy2
üzenetére
Ezt en is neztem h amiota kulso vinyon van minden (vagyis a jatekok vannak azon az appok meg a belson) azota mintha porgosebb lenne a tortenet kicsit. Azt hittem csak placebo. Bar furcsallom, mert a belso vinyoja sem valami hulladek ha jol tudom. 5400 es van benne ha jol tudom. Kerdes az 1 tb os ba milyen lesz. A cod aw boundle be milyen volt gyarilag ?
-
godzsy2
senior tag
-
Dinasti
senior tag
Hmm 145.000 ft lesz az 1 terás box a Kv-nál. Megéri majd ez nekünk?
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni itthonról egy XO-t, ehhez kapcsolódóan lenne két kérdésem, ha tudtok kérlek válaszoljatok rá.
(i) van már alapgép online üzletekben 105.000-ért. Ezt ugyanúgy be lehet regizni a Microsoftnál a plusz gariért (ha jól értelmeztem), vagy vegyem inkább "hivatalos MS partnernél" 10.000-el drágábban?
(ii) árulnak itt az aprón letöltőkódokat. Ezek bundle-hez adott kódok, vagy ilyen profil megosztásos mókák. Más szóval: ha ilyet veszek akkor később bukhatom, vagy sem. Elég csábító Unity meg forza 5 kód 4.000-ért.
Köszi
-
keIdor
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Remekül megférnek egymás mellett a konzollal nálam, amúgy ne bánd, a Steam meg pont ezek a korai hozzáférésű játékok szerintem katasztrofálisak. Beta szintért kell fizetni 10-50€ között, szerintem lehúzás, és arra is van esély, hogy egyszer csak leáll a fejlesztés. A színvonal is 10 évvel ezelőtti.
PC-t is csak AAA-ra érdemes tartani, legalábbis én így látom. Ami mögött nincs nagy studió az felejtős. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár a legtöbb embert itt nem érinti, de jön egy félig meddig új festésű One. (Halo Championship Series stílusú)
[link] -
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Rég dumáltam/játszottam velük , na majd nemsokára!

-
gulb
őstag
Sracok SW jatekba kire szamithatok majd?
ez az elozetes instant get!
) behalok mennyire jo volt! Remelem valami jo multi resze is lesz.
Jah es termeszetesen AC London huu mah oda is varok majd par jatekoskedvu one tulajt!
-
Lefty
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Hát én konkrétan a kényelem miatt adtam fel a PC életet, öreg vagyok már hozzá. Hogy tudod állandóan azt kelljen kurkászni, hogy milyen hardware jelenik meg, mi mivel fut jobban, ilyen driver meg olyan driver, ilyen beállítás meg olyan, így fut jobban a játék meg úgy... na meg görnyedjek a monitor előtt, vagy esetleg utánozzam a konzolosokat PC-ről TV-re osztott képpel.
Eladtam a PC-t és vettem egy konzolt, ami eleve jó évekig, fogom a játékot azt elindítom, nem lesz driver meg tököm tudja milyen indítási hiba, nem kell beállításokkal kínlódnom. Ledöglöm a kanapéra azt tolom, meg amúgy is hamarabb jelennek meg a játékok.
-
Bogyi007
veterán
Szevasztok Urak!
Holnaptól One Direction....
-
gianni85
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
Na ezaz, itt többnyire ugyanazzal a perifériával tolja mindenki (ugyan jön az elite pad, meg van scruff meg mod, de annyira nem jellemző), nem lehet makrózni, vagy bármilyen külső programmal előnyt szerezni, vagy a játékot módosítani. Multiban a nagy hévben meg nem érdekel, hogy pc medium-high a grafika. A jobb játékoknál a sebességgel sincs gond (forza, titanfall, cod stb)
-
GuruZone
őstag
szervusztok, az alábbi gépcsomag bruttó 105.000 Ft a Metro-ban.
Győriben még van egy bontatlan és egy 0 perces minta.
Xbox One Fekete +Assassin's Creed: Unity+Black Flag gépcsomag
-
gyuromoj
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet lassan meg lesz a parity.
De ha majd október végén hazasétálok 1 Halo 5 spec One-al lehet beszerzem rá ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7