Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy Xbox ONE hardvere megjelenés óta változatlan? Vagy létezik már módosított, finomított változatok is. Illetve olvastam, hogy állítólag tervben van 4K-s változat kiadása is, erről tud-e valaki valamit? 4K megjelenítést csak 4K-s videók lejátszására akarják használni vagy maguk a gépen futtatott játékokat is 4K-ban jeleníti-e meg? Ehhez gondolom "videokártya" részen jelentős változtatásokra van szükség....
Köszönöm!
-
norbi2010
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Most sem kell költenem. Amúgy nem akarnak egy Xbox Live Ultimate Game Sale-t tartani mostanában?

2013-ban jó akciók voltak. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Csak elkezdtem, de megyek vissza melózni. Harley Quinn küldtést próbáltam ki csak.
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hát ez elég gyenge. A Wolfi bundle-t majd mindenképp beszerzem, de ráérek, megvárom míg 8ezer körül osztogatják

-
bulikavagyok
nagyúr
A heti akciók. Bocs, ha volt már.

-
törölt tag
válasz
eagleberg
üzenetére
Én nyomtam pécén, 150-200 órát beletoltam, aztán mgeuntam kegyetlenül. Igazából hiányoznak a játéból az események. A felfedeznivaló az rengeteg, de maga a felfedezés is kegyetlenül repetitívvé válik egy idő után.
Én a no man's sky-ban látom most azt, aminek az E : D-nak kellett volna lennie. A star citizen meg egy következő szintje lesz ennek a témakörnek, ha egyszer elkészül. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eagleberg
üzenetére
Megvan igen. HOgy érdemes-e? Egyénfüggő. Alapból ez csak egy korai kiadás, sok minden hiányzik még belőle. Plusz hozzá kell tenni, hogy kőkemény szimulátor is tud lenni, itt nem lesznek brutális nagy űrcsaták, meg gigantikus eposzi méretű sztorik.
Itt igazából bármit csinálhatsz. Kereskedés, kalózkodás, utazás, felfedezés, stb...Ha szereted az űrt, érdemes lehet megvenni.

Én most egy hete például csak kamionozok, mert olyan hajóm van amivel nem lehet harcolni.
-
bulikavagyok
nagyúr
-
norbi2010
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jól néz ez ki szerintem, vagy a videók nem adják vissza?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Krisz0630
üzenetére
Nekem kicsit csalódás egyelőre. Kb egy-másfél órát játszottam vele, de elég is volt..
Kíváncsi vagyok más véleményére is, de a grafikája nekem nem jön be. A "legcsúnyább" esőben Batmobillal, de zárt terekben sem túl szép. Viszont tetszik az irányítás, a harcrendszer, és a repülés is. Úgy tűnik túl magasak voltak az elvárásaim..
Nem akarom lehúzni a játékot ilyen rövid teszt után, ez csak az első benyomásom.
Egyébként itt találtok jó minőségű gameplay videókat. -
beaglepuppy
tag
Rage47 Nálam 10-es skálán végtelen+1 idáig.
A Helló Kitty edzésben van, egy 9 hetes kutyus nyúzza.Ha valaki még elkezdett vele játszani, mesélje el a tapasztalatait.
-
gianni85
veterán
Hát én úgy számolok vele, hogy Elite kontrollerrel és 1TB HDD-vel (Kinect nélkül) még a mostani Kinect csomagoknál is picit drágább lesz. Nekem most jár le az "ingyenhitel" a boxra, lehet karácsony előtt én is eladom a fehér gépem, és beújítok megint ingyenhitellel egy elite kontrollereset

-
ez a Witcher 3 teljesen bevonzott, a Dragon Age elbújhat, elég magasra rakta most a lécet a CD Project
-
Mankó
veterán
Karácsonyra szerintetek kint lesznek az új boxok? Most kiléptem a táborból (minimális buktával), de Karácsonyra tervezek egy másikat, főleg ha Elite karral is lehet majd kapni összedobozolt verziót és árban is elérhető lesz.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
beaglepuppy
üzenetére
És milyen a játék? Ma mennék érte.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
19Vico81
üzenetére
Én ezeket ismerem, de biztos van még pár:
Tritton Kama
Tritton Kunai
Microsoft Xbox One Stereo Headset(#42574) Bogyi007
Igyekezz a bétával, ma van az utolsó napja.
-
Bogyi007
veterán
Párom már jelezte hogy vegyek Disney Infinity játékot Aladdin pakkal mert azzal játszani szeretne mindenképp. ;-)
Más: reggel Smartglass App jelzett a mobilon:
Welcome to the Xbox Preview program! To register your console(s), open this message on your Xbox One, install the Xbox Preview Dashboard by selecting 'Launch app', and then 'Get it FREE' from the app details page.
Ma este Gears of War estét küldök. ;-)
-
Helmoras
őstag
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Hello Kitty vegyes érzelmekkel foldoklik a padlón

-
válasz
beaglepuppy
üzenetére
na, és milyen a Batman?
én meg nem vettem meg a witcher miatt 
-
adrian94
őstag
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Utána már láttam, csak kicsit vissza kellett volna olvasnom..

-
adrian94
őstag
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Mi indult el ?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Ezt elmentettem.
Mármint nem a képet hanem a tényt, hogy van itt lány, aki Xbox One-on játszik.
Ritka dolog, én nem is ismerek ilyet.Jó játékot, én majd reggel 6-tól.

-
beaglepuppy
tag
Elindult! Szép estét mindenkinek!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Ez aranyos.
Ő tényleg te vagy? 
Még 8 perc a jobbaknak. Én addig Elite-ben megteszek még két fuvart és fekszek le aludni.

-
beaglepuppy
tag
Várjuk a Batmant
-
boost
veterán
Batmanről miért nincs magyar review ha reggel jelenik meg?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hja, nagyon úgy tűnik.
Nem baj, alszok éjjel legalább.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem is rengeteg játékom van félbehagyva.
Egyébként ezt most nem én vettem meg, hanem a home partnerem, mivel mostanában szinte egyáltalán nem játszok (heti átlag max 1 órát).
Viszont az értékelések alapján nagyon kíváncsi vagyok rá.. -
Lefty
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
En meg nem akarom megvenni, annyi minden van felbehagyva. Mindig az van, hogy belekezdek valamibe, aztan idokozben jon valami es elkezdem azt. Witcherrel sehol se jarok, aztan mar nyomnam a batmant. Es meg vagy 4 jatek van otthagyva

-
JamesHun
addikt
egy érdekes dolog történt pénteken
jött egy SMS az OTP től, hogy az MS a havi Gold előfizetésemet leemelte és szombaton az email is megjött, hogy a számlát letölthetem
ami azért fura, mert kb 1-.2 hete lemondtam a megújítását a GOLD nak és weben is azt látom 06.28-án lejár a goldom ami kb igaz is lehet
De ha pénteken levonták a pénzt mégis , bár nem akartam, akkor weben 07.28-at kéne látnom nem?Szerintem reggel lesz egy chatem az MS - el :S
-
dcness
csendes tag
Sziasztok!
Bármely usb3-as külső hdd jó az xbox one-hoz?
-
gduck
addikt
Nektek az "átvitel tesztelése" működik? Nekem csak kilép asztalra. Az "átvitel" (streming) résznél meg csak bejön a zöld csatlakozás képernyő, utána meg elhalványítva látom a windows képernyőt, bals felső sarokban az "Átjátszás innen: XboxOne" felirat, jobb felső sarokban az "átjátszás leállítása" gomb. A streamből meg semmi nem látszik
Lehet kevés neki az alaplapi VGA? Mondjuk nem láttam minimum rendszerkövetelményt sehol ezzel kapcsolatban. -
Buster17
addikt
MM ben kb 3 féle kiadással próbálják kiszorni az xboxokat
Volt forza 5 + horizon 2 400ért
Win8as tablettel 400ért
Fejhallgatóval 400ért
Más
Elit kontrollerről tudni valami? Külön lehet majd beszerezni vagy majd a géphez adják, mikor jelenik meg?Vissza kompatipilitás szoftveres lesz vagy hardveren módosítanak? Frissitéssel jön vagy csak a most gyártott gépekbe kerül bele, és mikor jelenik ez is meg?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
beaglepuppy
üzenetére
En igen. Biztos hogy mar akkortól
Lehet tolni?Us store-bol vettem.
-
Roland1789
tag
Ha valakit érdekel Game of Thrones Episode 1 ingyenes máig ! 😊
-
nubyy
aktív tag
V.ki tudna kuldeni egy meghivot a preview progiba? eNbyy neven vagyok boxon.
Elore is koszi! -
beaglepuppy
tag
Van aki esetleg megvette a storból a Batmant és játszik is vele 00:01 - kor?
-
törölt tag
Van aki már megkapta azt a bizonyos eneloop akkut az edigitaltól?
-
EmThor
addikt
Destiny guardian edition 10 ropit megér? Holnapig még akcióban van. Fps szeretem, partyt meg tuti találok.
-
hitchins
őstag
Xbox es ms most kapott egy nagy fekete pontot.
Multkor kaptam forza hubban kreditet. Ahogy eliditottam a jatekot elkezdett szinkronzalni majd kifagyott....
3. Probalkozas vegigment de eltunt az osszes mentesem.
Support kb annyit mondott hogy igy jartam... kosz
Legalabb egy sz...s elnezest kerhetek volna.
Kicsit kezdem unni a megmagyarazhatatlan jelensegeket....
-
aya
addikt
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Az jó, kellene már venni valamit, pangás van otthon, unity-t nyomtuk coop-ban haverommal, de olyan bugos mint a bogár élete

-
Bogyi007
veterán
Jól sejtem hogy ezt a kontrollert nem kell a Supporthoz eljuttatnom már?
Jobb oldali analóg fölfele húz. Mit tudok tenni vele? Csak ez az egy kontim van a géphez....
-
aya
addikt
Ma lesznek elvileg új akciók ugye?
-
19Vico81
tag
szevasztok,
megoldhato-e, hogy a kontrollerbe csatlakoztatott fulesen legyen a jatek hangja is ?
Ha igen akkor milyen fulest ajanlotok ? -
ferensz
senior tag
válasz
üzenetére
Lejjebb lehet venni a minőséget, akkor valszeg kisebb a sávszél igény, ezek az adatok high setting mellett volt.
oric: Attól függ. Nekem például van olyan pont a lakásban, ahol a kontrollert már nem érzékeli az xbox, viszont wifi még van bőségesen. Lehet csapatni a witchert pezsgőfürdőzés közben

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ferensz
üzenetére
De itt most konkrétan a kontroller használatához írtam. Mert ugye PC-nél csak kábellal használhatjuk egyelőre.
Erre írtam azt, hogy azonos hálózatnál egyszerűbb ha a One-hoz van kapcsolódva a joy, mert ott nem kell kábel.
Moby:
Furcsálltam is hogy annyi időt beleöltél.

(#42508) gianni85
Simán lehetséges, hogy azt gyártási hibának vették, és ezért volt olcsóbb.
-
gianni85
veterán
Na ma hazajött munkatársam németből, és hozta a tx kormányt. Csak egy gyors próbára volt időm, meg állvány nélkül amúgy se nagy élmény még... minden ok, egyedül a start/stop gomb volt valahogy elforgatva a kormányon, de szétcsavaroztam, és helyretettem. Esetleg ez lett volna a kedvező ár oka? Mindenesetre nem igazán tűnik használtnak, és össz 58-59ezer forintot simán megért. Mondjuk addig nem nyugszom, amíg a kormánykereket és a pedálokat nem cserélem le. Ott is jó lenne egy ilyen deal-t elcsípni

-
nauro
aktív tag
Edigitálnál akció, ha valakit pont érint
[link]
belekattintás után már más árat írnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet kevés neki az alaplapi VGA? Mondjuk nem láttam minimum rendszerkövetelményt sehol ezzel kapcsolatban.

l.skywalker
IntelKiller7