Hirdetés
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.gab
aktív tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Igen. Arra gondoltam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KardosAttila
üzenetére
-
KardosAttila
aktív tag
Sziasztok! Hol tudom megnézni, hogy az új xboxomnak meddig érvényes a garanciája? Ellenőrizném a 2 évet, de csak annyit látok, hogy a státusza garanciális, de hogy meddig,azt egyszerűen nem találom sehol. Már bregisztráltam a számot.
-
n.gab
aktív tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Az infinite warfare ingyen játszható.
-
zyben
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
A live hoz írtam be. De ha 12 hónap xbox live azt nem tudom máshova beaktiválni csak live ra nem? Beírtam mégegyszer de mostmár azt irja hogy felhasználva.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Igen, köszi, magát a GP-t ismerem, csak még nem nézelődtem, hogy mik elérhetőek. De tényleg kevés a cím, bár még van 5 napom, hogy eldöntsem kipróbáljam-e 200ft-ért. Nem a 200ft sok, hanem lehet időm se lesz leülni a konzol elé.
-
Silεncε
őstag
válasz
mrrr74
üzenetére
Ha van GP-d, akkor tudsz vele játszani. A Game Pass mint a neve is mutatja, arra van, hogy amíg előfizetésed van, tudsz azokkal a játékokkal játszani, amik benne vannak. Mint az EA Access.
Amint lejár a GP-d, többet nem tudsz vele játszani, de a mentéseid természetesen megmaradnak, illetve amíg van GP-d, kapsz ezekre a játékokra -10% kedvezményt
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
Pár játéknál oda van írva, game pass esetén ingyenes. Ez mit takar? Ha van pass-om, akkor ingyen az enyém lesz a játék, mint a Gold-nál? Mert ezt így nem tudom értelmezni.
Köszi
-
zyben
tag
Sziasztok. Kis segítséget szeretnék kérni. Karácsonyra kapott a gyerkőc xbox one - t. Van hozzá 12 hónap live gold. Kipróbáltam a 14 ingyenes goldot. Aztán 200 ft ér vettem 1 hónap goldot. És az még nem járt le, gondoltam beírom a 12 hónap goldnak a kódját. Beírtam, ott olyan volt hogy elfogadta. De. Egyszerűen nem találom sehol a fiókban. Sem az xboxon, sem ha belépek a böngészőn keresztül. Mindenhol azt írja hogy 1 hónap, és ha az lejár automatikusan megújul 2500 ft ér. Na most hol lehet a hiba?
-
Napi deal: Darksiders Fury's Collection - War and Death - 2k
-
n.gab
aktív tag
válasz
red6t6
üzenetére
Két játékom van letöltve. A forza és a CoD. Ezeknél nem válaszol senki. Meg én se látok semmi visszajelzést, hogy beszélnék. Arra gondolok, hogy semmi jel nincs a kis hangszóró mellett. Ha jól emlékszem valahol láttam hogy beszéd közben zöld hangsávok szoktak mozogni.
Igen van hozzá. -
n.gab
aktív tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Itt ennyi van csak.
Minden fel van húzva maxra. -
zzola
titán
válasz
zsolti72837
üzenetére
-
zsolti72837
addikt
AC Origins lemezes változatban honnan tudnék beszerezni olcsón?

-
n.gab
aktív tag
-
MunezXBK
nagyúr
Forza 7 szakértő van itt?
Enyém a Hoonigan car pack, de sehol nem találom az autókat. Hol keressem?
-
MarKoo
addikt
Venni akarok gamepasst, de ahogy belépek a fiókomba felugrik az ára 200-ról 2500 Ft-ra. Van ennek valami köze ahhoz hogy egy most is aktív?
-
MasterMark
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Így megy, a tápban venti van, ha instant-on-ban van a gép, akkor a tápot nem rakja standby-ba és fehéren világít ahogy írta. Ezért van hangja. (Nem coil-whine.)
Teljes kikapcsolásnál sárgán világít a táp, és nem megy benne a venti se.
-
zotyi8
tag
válasz
Grawens
üzenetére
+ én is tökéletesen élvezem a 4K-t. A táblázat azt mutatja hogy milyen közelről láthatsz pixeleket arról a távolságról. pl 55"4K ideális nézési táv 1,5-2m között. Tehát fotel és dohányzó asztal...tökéletes elhiheted.
Ez az ideális nézési táv:
28 hüvelyk = 0,8 méter
32 hüvelyk = 0,97 méter
40 hüvelyk = 1,21 méter
43 hüvelyk = 1,28 méter
48 hüvelyk = 1,46 méter
50 hüvelyk = 1,524 méter
55 hüvelyk = 1,645 méter
58 hüvelyk = 1,706 méter
60 hüvelyk = 1,828 méter
65 hüvelyk = 1,950 méter
75 hüvelyk = 2,255 méter
85 hüvelyk = 2,560 méter -
Grawens
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Igen, pont ez a lényege. Táblázat szerint pont ideális az az 1m.
Vagy közel ül, hogy kiélvezze a 4k előnyét, közben az ember szeme be sem fogja a teljes képernyőt és még "ártalmas" is lehet a közelsége, vagy távolabb ül és így a 4k-nak már nem sok értelme van. Fejforgatás nélkül belátja a képernyőt és a szemnek sem "ártalmas" annyira.Környezetemben 10 emberből 1 az aki tudja is és megfelelő távolságból nézi a 4k tartalmakat. A többi reakciója mikor rákérdezek: "miért ilyen messziről nézed?" az, hogy: "mert közelről ő nem tudja nézni és hülyeség is, de azért 4k, mert ez a jövő"
Pffffff

-
parandroid
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez nem így megy, tápot szoftveresen nem lehet áramtalanítani. Azaz ha ciripel, zúg, akkor az mindig olyan, ha áram alatt van. Fizikai kapcsoló az egyetlen negoldás, ha valakit zavar. Lásd még háziállatok és laptoptöltők kapcsolatát.
Minap meséltem amúgy a nejemnek, hogy ezen mennyien bosszankodnak, mire kedvesen közölte, hogy nyugi, a miénk is ciripel/zúg kikapcsoltan is. Amióta papírom van róla, hogy süket vagyok, már ki sem akad ilyesmin.
p
-
AMD Power
titán
-
NandorHUN
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Amúgy ez teljesen legal?
Mert pl. Steam-en ugye szabályellenes külföldi store-ban vásárolni. -
-
WinZol
aktív tag
USA store-ben 27$
Assassin's Creed Triple Pack: Black Flag, Unity, SyndicateAz akció még 11 óráig tart!!
-
WinZol
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ha a paypal fiókkal enged giftcard-ot venni, akkor
tudok játékot is gift nélkül?
Amerikai a paypal fiók. -
Joke21
aktív tag
válasz
lazioforever
üzenetére
US store-ban 24 usd a fifa18, én a helyedben bem is gondolkodnék, mekyiket vegyem.
-
Silεncε
őstag
válasz
zzola
üzenetére
Visszaigazolták a rendelést, az eladó az Amazon EU, ott a címem, a várható szállítás január 11-15. Inkább azon lepődtem meg, hogy nem azonnal vették le a pénzt.
ozks: volt később belinkelve egy másik capture, amiben az volt, amit mond, ezek keveredtek össze. Elbeszéltek egymás mellett.
-
-
Zoleee83
addikt
Végigtoltam a Never Alone-t.
Vegyesek az érzéseim, egy szép látványvilágú, jó ötletekkel teli játék, rossz irányítással, idegesítő játékmenettel itt-ott.
-
mike1334
veterán
válasz
NandorHUN
üzenetére
Tudom, de nem tudok róla, hogy lenne ilyen, így ezzel kell beérni.
Amúgy adtam még egy esélyt a Bad Company 1nek és már egész tűrhető az irányítás, így már nem frusztrált annyira, tudtam élvezni (a mai szemmel biztosan nagyon ronda, de attól nagyon hangulatos 2008as) játékot

-
balazs025
senior tag
válasz
lazioforever
üzenetére
Szerintem,ha veszel akkor 18-ast, viszont, ha elég a 17-s, akkor ajánlom az EA Access-t.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
??? nálam 1 olyan videót hoz be a link, ahol 1 shedben lövöldöznek shotgunnal egymásra és végig mellé lőnek, aztán pisztoly, shoti újratöltés stb
havernak is ezt a videót hozza be, nincs semmilyen kocsi benne
-
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
FIFA-val kapcsolatos kérdésem lenne. Aki játszott a Fifa 17 és 18-as kiadásával: mekkora különbség van köztük? Sokat fejlődött 1 év alatt?
Készülök megvenni valamelyiket, és a 17es jelenleg 10k-val olcsóbban beszerezhető, új, bontatlan állapotban. Ez szerintem pont a meggondolandó kategória. Alapvetően 3-4 évente szoktam pc-n focis játékot váltani, ez megmaradna konzolon is. És én offline játszom, a multi rész hidegen hagy.
Szóval érdemes lehet még a 17-et megvenni most? -
Csapoati
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hú, a Magic 2015 nagy királyság, köszi a japán tippet!

-
mike1334
veterán
válasz
HagaNRG
üzenetére
Én az élményért játszok, nekem a forza 2 is új, más pályák, más környezet, más autók. Sokan előveszik a 3 után ma is a 2őt, mert az európai tájat jobban szeretik. Amúgy nem kell játszani, senki se írta. De lehet, ha akar az ember. Én pl sokszor visszanyúlok régi játékokhoz, mert a grafika másodlagos, olyat nyújtanak, amit ma kevés játék tud csak sajnos.
Jah és van aki achivement vadász, annak az is számít, nekem nem. Viszont miért ne haladhatnék sorban, miért ne nézhezném hogy fejlődött a játék? Pláne mivel gombokért adják a régi játékokat.
De mégegyszer...senki nem mondta, hogy be kell szerezni mindet...attól függetlenül én be szeretném szerezni őket

-
l.skywalker
Topikgazda
Már tölthetőek a januári GWG játékok (tudom már volt belinkelve, de link nélkül...)
Xbox One (02.01-ig):
The Incredible Adventures of Van Helsing III
Xbox One Japán (01.15-ig):
Magic 2015Xbox360 (BC - 01-15-ig)
Tomb Raider Underworld -
B3ny00
aktív tag
Forza motorsportba több részben egyformák az autók, ugyanazt az autót használták a pl a 3 4 be is mint az 5be. Nem csináltak minden autót újra minden egyes résznél. Ezért se nagyon érdemes vissza felé játszani max a grafika lesz szarabb.
-
HagaNRG
őstag
válasz
kazuma921
üzenetére
Osztom az álláspontod mindenben és köszi az építő jellegű kommentet!
Én fogalmaztam rosszul... Assassin's Creed-ből pl. tavaly ilyenkor elsőként találkoztam a Unity-vel és a Black Flag-gel is, volt, hogy párhuzamosan játszottam mindkettőt és nem éreztem, hogy hú, de bénaság, hogy nem az akkor aktuális Syndicate-tel játszom csak.
Mivel azonban a gondolatébresztőt számomra az adta, hogy valaki pár napja épp azt írta, hogy ő az összes Forza részt be akarja szerezni, akkor ezek szerint nem csak én látom úgy, hogy pont egy ilyen autóversenyt totál értelmetlen visszafelé begyűjtögetni, hisz pont, ahogy te mondtad, az újabb részek csak még nagyobbak, még szebbek, még fejlettebbek, stb.stb. még-még-még.
-
zsolti72837
addikt
Ha valakinek nincsen meg, jók lehetnek.
Killer Instinct Combo Breaker Pack 1490-
Screamride 1490-
Sunset Overdrive 1990-
Dead Rising 3 Apocalypse Edition 2990-
Halo 5 Guardians 3490-Meg még egy pár akció.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
HagaNRG
üzenetére
Én ezzel az állásponttal nem teljesen értek egyet. Nyilván egy focis vagy egy autós játék - elvileg - egyre jobb lesz ahogy az idő előre halad, mivel ezekben a játékokban mást se kell csinálni csak focizni, és vezetni. Egyre szebb lesz a táj, egyre jobb a fizika, egyre több az autó, stb. Soha nem játszottam még Forzával, de a Motorsport szériából példának okáért én is CSAK a legújabbat fogom megvenni, mert elvileg ennek tartalmaznia kellene nagy vonalakban mindazt, amit a korai részek képviseltek
De mi van a sztori orientált játékokkal? Az atmoszférával, a settinggel? Én pl. senkinek nem javasolnám, hogy a Gears of War sorozatot a 4.-el kezdje, Halo-t se az 5-el, mint ahogy Mass Effect 3-al sem érdemes indítani, csak azért mert az később jött ki. Egy játék nem csak azért lesz élvezetes, mert annak mechanikája fejlett. Egy játék pont azért játék, mert van egy rendszere, ami kiszolgál. Nem baj ha elavult, ha SZÓRAKOZTATÓ. Ezzel persze sokan nem értenek egyet, de azokra is figyelni kell, akik az élményért játszanak, nem 'technológiai előnyért". Senkinek nem ajánlanék valamit CSAK azért, mert az újabb. Minden idők legjobb Star Wars játékai 2 generációval ezelőtt készültek, és bűn kihagyni mind (Jedi Academy, Outcast, Republic Commando stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch V2 - Dualboot - 32+128 Gb - OKOSÍTOTT
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

IntelKiller7