Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm, tehát akkor nem para, hogy ilyen? Az eladó azt mondta, hogy az utángyártott átalakítókkal sok a baj, ezért árulják így.
-
chipesz
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Én tegnap este kipróbáltam, Wifiről és mobilnetről is, szerintem jó volt, nem tudom hogy ez átmegy-e még valamin, de hatalmas késéseket nem vettem észre.
Be is tudom vele kapcsolni az Xboxot távolról, azaz tudok rá csatlakozni (persze ehhez instant on módban kell lennie).
-
chipesz
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az a saját gépedről megy, nem xCloud-on keresztül.
-
pzstm
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
mármint arra gondolsz ha otthon vagy akkor hogy oldja meg?
passz amúgy, nem ismerem ennyire részletesen az architektúrát
-
BigBear
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerinted lesz még gold? Mondanak mindent...
Illetve a konvertálás maradhat 1-1 vagy akkor már változik? Erre is olvastam mindenfélét, de konkrét infóra nem találtam.
Az nem izgat, hogy 300 helyett teljes áron kell egy hónapot rávenni. -
S@c@
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem para, most hogy érdemes a legtobb GPU-t bezsákolni még? Van jelenleg is GPU-m 2021 aprilisig. Live es ra 300 huf ezert nem jatszik.
-
S@c@
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
??

*szerintem olvasd át újra.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Magyar vagyok én is rögtön erre gondoltam

Évi 2400 forintért fizetek elő EA Play-re. Minimum, hogy visszakérem

-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Illene megtoldani a gpu-t a meglévő ea access időtartamával.
Egy év alatt talán a bf1-et toltam ki, amit vagy megvettem vagy ingyenes is volt, a bf5-öt csak elkezdtem. Úgyhogy nálam annyira nem jött be, illetve meg is vettem a titanfall 2-t és a pvz gw2-t talán még előtte. -
negyven2
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor nem csak én érzem ezt... mondjuk nekem hirtelen valami prehisztorikus Android (2010-12) dizájn ugrott be elsőnek, de így hogy írtad, tényleg GfWL...

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Ajánlás?
Ajánlgatják mindenkinek
Amúgy megoldható lenne, hogy 18 év alattiak ne tudjanak 18+-os játékokat letölteni és játszani. Ugyan így a megosztott videók megtekinthetőségét is lehetne korlátozni/kontrollálni... -
mike1334
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Neeem
de sajnálom, hogy nincs ilyen xboxra...baromi szórakoztatóak, és kedvet csinálnak a játékokhoz
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Hivatalos(?) Youtube csatorna. A videó azóta már privát.
-
mike1334
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Youtube csatorna..miattuk vettem ps4-et...jó videókat készítenek és azt hiszem hivatalosan kapcsolatban vannak a Sonyval..Angliában legalábbis.
Szerk.: Welcome to PlayStation Access, the official YouTube channel of PlayStation UK!
-
mike1334
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Plusz game pass for pc.
Szerk.: Meg xCloud. -
HunChris
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Tehát számít...
-
akooos
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Tehát közel ugyanannyi adatot fogyaszt bármelyik játék, grafikától függetlenül? Az menő, azt hittem, hogy azért számít a megjelenítendő terület meg egyebek.
-
modflow
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
És mi történik, ha update alatt megy el az áram?
Akkor meghal? -
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor kezdjek aggódni? Egyiknél a lámpán is észlelhető volt a másodiknál nem.
Közvetlen van kötve nem hosszabbítón keresztül. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Bluestack?

-
chipesz
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nincs még Windows kliens, de lesz, valószínűleg later this year. Szóval egyelőre csak Androidon.
-
axlfsi
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Te kis titán, te!

Egyébként lesz, úgy tudom, ... de nem most (még?).
https://ontechedge.com/2020/03/23/microsoft-advances-project-xcloud-testing-for-win-10/ -
etke1988
újonc
válasz
MasterMark
üzenetére
mindent átállítotttam sztereóra, maradt a probléma. közben éjjel reseteltem a gépet és újra letöltöttem mindent, ez sem segített. vegyek valami jobb fülest?
-
i@lex
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
LG65C9
-
useless
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az újabb ajándék 4 moslék közé 2 db lassan 20 éves játékot berakni szívet melengető érzés...
-
Bogyi007
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Kösz világító szemű Phil Spencer hogy jöttél, de ettől még jogos a kritika.

-
bandi0000
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Ki lehetne használni ha akarnák, de vagy nem akarják mert lusták, vagy ennyit tud
Sexre kellene optimalizálni, prevgenen meg olyan lenne amilyen azt csók
-
hadam98
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
De ne legyenek az új játékok One-ra is. Nekem is van One konzolom de ez így nem generáció váltás.
a Halo az Xbox One szint volt, nincs rá más szó mint, hogy csúnya. Akár melyik Sony játék jobban néz ki ennél, egy PS4-en. Ezek vagy nem tudnak játékot csinálni, vagy ez a generáció váltás arra lesz jó, hogy meg roszabb optimalizacioval a fejlesztők egyre gyengébb játékokat tudjanak csinálni minél gyorsabban kiadva. Lehet ez kicsit erős volt, de az a Halo egy vicc, most utólag megnézve.... -
icemad
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére

köszi Már nézem YouTubeon.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Anno én AC Origins-eset vettem párat, de volt már mindenféle, szóval gyanítom ez is lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
COD-os volt itthon mindig, szóval ez is jön később.
-
akooos
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem majd igen.
Sokszor láttam, hogy a zöld Monsteren COD-os kód volt. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Mindegyik módban ezt csinálja sajnos, nem is értem.

Akkor ezek szerint ez nem olyan "gyakori" hiba.A konzol megvan már tavaly december óta, semmi gond vele, de lemezt még nem tettem bele, csak most.
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Amikor írtam, akkor még nem updatelt, csak tegnap este, nekem szerencsére nem állította át a nyelvet automatikusan, pedig Magyarország van beállítva. Ellenben ami nagyon hiányzik, az a magyar billentyűzet kiosztás. Mondjuk németnél csak az ő, és az ű hiányzik, úgyhogy igazából az is mindegy.
-
parandroid
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Mibe, hogy ezek a kérdések az után is dőlni fognak, hogy kint lesz az ofisöl magyar menü? Pedig a hírekben magyarul van leírva, hogy mikor várható...
p -
negyven2
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Ennyi erővel maradjon a mostani állapot, mert ezt is Bing fordítóval csináltak az biztos! Valószínűleg Angol-->Tadzsik-->Sziú-->Lovári-->Orosz-->Magyar irányba!
De ugye a poén az (ebből indult oriic b#sztatása is), már 2018-ban raktak ki felhívást, hogy csinálják a fordítást... 2 év alatt nem találtak legalább egy random magyart aki átnézte volna ezt?
-
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ok, már megijedtem :)
Nayrobi: arra van valami magyarázat, hogy miért nincs HBO Go (igaz a PS4-re kiadott HBO app is messze elmarad a Netflixtől)?
-
RudY
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Kötet & hangkimenete
Itt hirtelen nem tudnám hova nyúljak..magamon kívül.
-
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Azért lehet majd angolul is használni, vagy ahhoz majd trükközni kellene valamit (nekem jobban tetszik minden software angol nyelven)?
-
banderasz77
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt nem tudtam... 🙂
-
S e t h
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Hogyan oldom meg ezt xbox esetében? Laikus vagyok a témában, ps-nél odáig jutottam, hogy a Sony csak saját gyártású termékek esetében támogatja, viszont mintha nekem egyszer vki azt mondta volna, hogy xbox esetében ez sajnos nem működik.
szerk:Ez a lecsatolható vezetékes jól hangzik, miképpen keressek rá?
-
EmThor
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem intaktnak tűnik a kamra. Egyébként csendes a gép, dragon Age 3 alatt végig csendes pl. mert az nem hajtja a gépet. Viszont a Doom eternal a menüben csendes, akkor elhallgat, de ahogy számolni kell, már süvít a venti. Nem azt akarom hogy teljesen csendes legyen, az nyilván nem elvárható, de a shadow of the tomb raider biztos vagyok hogy csendesebb volt.
-
EmThor
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Terhelés alatt felpörög a venti. Ez ugye normális, mert számol a processzor, de olyan játéknál is hangosabb már, aminél korábban nem volt az.
Belül portalan a gép, olyan is volt. Venti nem zorog csak a szélzaj nagy, szerintem indokolatlanul. De majd megoldódik. A hőpadokat leszedem a bordáról és újra felrakom a memoriákra hogy jó helyen legyenek. Megnézem a tegnapi paszta hogy terült el, lehet megint kevés volt. Vagy alul a fém X ami lefesziti a bordák, lehet az gyenge a sok le- és fél rakás tól, azt is behajtom. Vettem új hőpadot 10x10cm 2mm thermal grizzly de azt végszükség esetén cserélném mert 10en ezer forint volt. Érdekesség, néztem videót, hogy a tápegységben is van ami még van pasztázva és hőpadozva de azt nem akarom szétszedni. Szóval ezek vannak, pasztát a hőpad helyett a memóriára nem ajánlják mert elfolyik és nem lesz kontakt. A procira pedig hőpadot szintén nem mert az meg nem ad le úgy hőt. -
EmThor
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
One x, 2017es augusztusi gyártás, premierkor vettem.
Egyre hangosabb lett, új korához képest. De nem akar összejönni a pasztázás. -
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ojjé. Hàt akkor ezt sem hasznàlom többet.
-
Tomi0703
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
hubertus33
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
A hátuljára. https://konzoltuning.hu/emag/459-xbox-one-x-konzolhoz-kulso-huto.html
-
Mardel
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Értem, köszi!
Még annyi hogy ez az aprón árult GPU-ra is vonatkozik vagy a storeból kell venni, hogy az 1 év goldból legyen 1 év gpu?
Bár ahogy látom a linked, ezt storeból kell venni. -
Mardel
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt jó tudni, most én is erre voltam kíváncsi.
Már 1 hónapja lemondtam a megújítást, ma reggel járt le.
Van még a one x-hez kapott game passom 1 hónapos kóddal, 1 hónap live gold amit ma aktiváltam.
Hogy jobb? Beaktiválom a goldot (már megtörtént) utána veszek egy jó áras 12 hónapos gold előfizetést és, ráveszem az 1 hónap gamepass ultimatet, plusz rá az 1 hónap game pass kódot?
Közben meg az x360 játék vásárlás megoldódott, one x alól ment ugyanazzal a bankkártyával amivel eddig, weboldalról nem engedte. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Én nem is értem, miért pont ME? Lehetne ezer bármi más...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Lopok, ölök, utazóeszközt kötök el

Ja és hullák pénzét veszem el.
Már voltam 10 in-game napot a börtönben

-
icemad
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
De neki már volt gpu. Így nem kap 1 évet szerintem. Tök mindegy, hogy lejárt már vagy sem.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen Goldot értettem.
Szóval megveszek 1 év Goldot és hozzá veszek 1 havi GPU-t, akkor a teljes Gold időre felkonvertálja? GPU-t akár megvehetem akár kulcsként is, vagy microsoft store ebben az esetben?Most látom a fentit. Ez még így mindig olcsóbb mint 1 év GPU. A 300 Ft csak a ráadás, de ez teljes árú 1 havi GPU-val sem rossz ajánlat.
-
icemad
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen mi?
1 év vagy 2/3. -
Crytek
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Megmondom az illetékesnek. De szerintem nem segít majd rajta mivel egyik nap jó másnap már nem. Ha tönkrement akkor elég silány egy termék lehetett hogy nem bír ki pár óra játékot se. (Ezért se szeretek eladni semmimet ,most én égek hogy szart adtam el pedig nálam jó volt
) -
bandi0000
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi :D
Persze megoldható, de minek pirítsak kenyeret tüzön, ha ott a kenyérpirító :D A technologia adott itt is, csak gondolom licensz probléma lehet itt
-
bandi0000
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Hàt nemtom, azért egy 2 éves LG-n mennie kellene, biztos ez is szabvànyosított, PS- nél ment is mindkét tv-men
Most olvasom a box nem is tànogatja a cec-et
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Jaja. Itt annyi a különbség hogy nem kell "azonos" hálózaton lenni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Mobilon Console Streaming app-ba belépek és elindítom. A gépnek a közelébe sem megyek.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
-
persil
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
-
vg
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem éri meg, mert az alap játéknak nincs relatíve vége. A trespasser dlc kell hozzá, hogy lásd a játék valódi végét. Amúgy szerintem ez fasza megoldása volt a dlc-s dolgoknak, legalábbis én mindig megvettem amint kijöttek a dlc-k hozzá.
-
csucsu52
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, én már 4,5db-ot töltöttem rá.
Mastermark: Miért nem éri meg? 1.375,-/hó GPU-ért az sok?
Persze, lehet 2 évente új profil, rá 24hó gold, rá GPU 300ért, de úgy is 12k/év a gold kb, akkor az a plusz 375,-/hó megér annyit, h nem kell új profil.
Vagy nem? -
persil
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Eskuszom lassan a vpn helyett a gold/gamepass temakort kene tiltolistara tenni. :D
-
NoOne1976
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
De lesz belőle ultimate. Game pass for pc is aktiválható. A 3 hónaposat 2 hónap ugp-re konvertálja át.
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Miért ne kapnám meg

Ha van Gold Live szolgáltatásom és aktiválok rá/mellé egy gamepass-t akkor UGP lesz. -
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Amiért a x gamepass-hoz megkapom az UGP-t

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Én kérek elnézést!

-
szimszonos
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor nem figyeltél eléggé mert a Dead space 2 2018 áprilisban a Dead Space 3 meg 2018 augusztusban volt gwg.Ott a gwg lista is pár hsz-el ezelőtt volt róla szó,azon is ott van.Vagy lehet már neked sem elérhető már ready installból sem.
icemad Arra majd kíváncsi leszek hogy neked is 50-60 db játékot mutat a gold mellett pedig mint mondtad többet töltöttél le,hogy eléred-e mindet a régebbiek közül.Lehet hogy másnál is van ilyen csak már nem néznek utána a több éves 360-as gwg játékoknak. -
szimszonos
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen gwg játékokról van szó.Dead Space 1-2-3,Crysis 3,Dirt Showdown,Assassin's Creed III,Read Faction Armaggedon a 360-as a Sleeping Dogs,Project Cars.A forzákat se értük el ráadásul azok a store-ból sem elérhetőek má(FM5-6,FH2) de azt a Forza Motorsport.net oldalon megtaláltuk és onnan még elérhető.
#203151 icemad nem mondta hogy kapott v olna még ilyen e-mailt de most nekem is van gpu előfizetésem hónapok óta és még én sem kaptam ilyen igazoló e-mailt,számlát se a gwg 360-as játékokról.Egyszerűen csak behúzom és kész,semmi értesítés az MS részéről utána.Máskor rendes vásárláskor küldenek,de gwg játékoknál nem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Persze hogy bunda. Elsőre mindig téged húzlak és mindig röhögve nyomok a "Delete"-re
-
icemad
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi, megnézem, csak most a kölykök lefoglalták a gépet.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
De csak akkor van a feltöltésnek költsége, ha nem a konzolvilág üzletben töltöd fel. Amúgy 250Ft, ha 1000Ft-ot töltesz rá, ha 10000Ft-ot... Amúgy a konzolvilag honlapján is fel lehet tölteni.
A kártya valóban nincs ingyen,199Ft/hónap... Meg akinek van Konzolvilágos törzsvásárlói kártyája(email címhez társítják és kérhető online rendeléskor ingyen),azok elég jó kedvezményt is kapnak.A feleségem kiszúrt a boltban egy Harry Potter-es Arany Cikesz kulcstartót, 2900Ft volt és TV-re megkaptam 1900-ért...
-
persil
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Nincs mit fizetni, ha van rajta penz, akkor havonta levesznek ketszazat, ha nincs rajta, akkor dijtalan.(nem azert, mert nem tudjak vonni, hanem szimplan dijtalan)
-
persil
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Havidija CSAK akkor van, ha van rajta penz.
Ergo bemesz, rateszel pont annyit, amennyi a kiszemelt szajre, majd azonnal kifizeted es kesz, dijtalan. :)A penzfeltoltes ott helyben dijtalan, ezert kell ugy, hogy bemesz, toltod, fizetesz, kijossz. Nem csak playit-es, ott naluk a keszletbol szoktak ezt-azt mastercard-os akcioba tenni.
Szerintem baromi jo dolog, csak nyerhetsz vele, ha meg epp nem kell, akkor elfer a tarcadban, nem is kell vele foglalkozni, amig nem latsz olyan akciot, ami miatt ujra eloveszed.
-
persil
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Amikor a KARTYAVAL 50% engedmennyel tudsz megvenni bizonyos motyokat, azt azert nem mondanam ertelmetlennek, vagy viccnek.
Ott van a zsebedben, nem kerul semmibe, ha meg epp az van akcioban, amire szukseged van, akkor bemesz, rateszed a bigmanit es kifizeted vele.De, hat mindenki tudja, hogy mit mennyiert szeretne megvenni. :)
A revoluttal nem lehet 18 helyett 9-ert kontrollert venni, meg eves goldot 10-ert stb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Lenyegeben ajandekkartya. Szoval sok ertelme nincs.

-
Madoc
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Átalakítási arány változhat ezt mindenre rá lehet húzni. Nem tudom, próbáld ki
De biztos van itt valaki aki már megcsinálta, csak alszanak.
-
Madoc
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt nem tudom mert 4000ért nem volt kedvem ujra átváltatni
Másik fiókomon még él májusig. -
Madoc
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ultimate váltás mindig van 300ért de csak 1x. Ha lejár akkor nem tudsz ujra átváltani csak drágábban.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Volt már olyan, hogy a GP-ből kivett játéknak jelentősen csökkent az ára?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha folytatni akarom a mentéstől.

Végül is az a kérdés, hogy ha valaki kevesebbet játszik érdemes-e GP-t venni, vagy inkább csak játékokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Tapasztalatot,elmenyt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Későn kapcsoltál

Amikor mi felvásároltuk a "kamionról leesett" Game Pass-okat akkor még csak 360-od volt

Amúgy én konkrétan buktam a GPU-val, mert ugye azt maximum 36 hónapra lehetett konvertálni nekem a Gold + a Game Pass külön-külön összeadva tovább volt

-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Gondolom lehet majd fektetve is hasznàlni. A függőleges lemezolvasó kicsit fura.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Sőt, még olcsó is.
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
NAT Type: Unavaible.
Nem gond, mert hàl istennek így egy év kihagyàs utàn megint tudok multizni, csak fura hogy nem Strict/Moderate/Open-t ír.
Teredo IP miatt is sipàkol a Network menüben. -
válasz
MasterMark
üzenetére
Alzán kuponnal 16080+szállítás/átvétel nálam [kép]
Star Wars Jedi: Fallen Order - Xbox One
Ezzel az kábellel és ezzel a kuponnal: 0YR1F5F6Vagy 54 USD EA access-sel Microsoft Store-ban.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
-
tom120514
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem, akad, ahogy pl. körbe járatom. Nem tudok elindulni pl. előre mert megakad, felengedem, utána elindul de mintha lassan is mennék... szétszedtem, kivettem egy műanyag darabot amit javasolt valaki YouTube videóban de nem lett jó, mondjuk legalább rosszabb sem :)
-
Crytek
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Top 10 dobozos eladásba is feltünik.. Szóval vannak gyűjtők akik veszik teljes áron. Gears 5 is 3 hétig ott volt + steamen is azért eladtak ~200k-t belőle.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
- Monnya már meg kedves szomszéd asszony, hogy hívják azt a szimpatikus német orvost aki mindig úgy elcsavarja a fejünket?
- Dr. Alzheimer(#190753) wesder: nem ittam már vagy 5 éve

(#190755) EmThor:
Rise of NightmaresA Witcher 2 enhanced itthon nem kapható. Kell hozzá "kinti" 360 profil és akkor meg lehet venni mondjuk innen: [link]
Ahogy nézem EU-ban nem elérhető, esetleg USA vagy Kanada
-
05Steve
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Jó csak még nem az enyém, elvileg villám káros volt, visszaküldte Microsoft nak elkeverték, ezért helyette küldtek neki egy teljessen újat / bonyolódik az ügy / csak mivel időközben vett másikat azt az újat most eladná, ha tényleg újat küldtek helyette akkor arra a régi garija érvényes vagy?
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Azért kérdezem, hogy nem lehet, hogy belépett mégis ma előtte? Dátum nincs, csak az, hogy today
-
AMD Power
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen. Regen zart volt a masik tv allvany es szukebb is volt.... most nyaron is langyos volt csak a gep. Meg akkor is amikor nem ment a klima.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Ahogy én emlékszem a Twitter értesítések alapján az adott napon 18:00 után szokták kiírni hogy tölthető
-
pzstm
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
első körben az első bétában az nem lesz úgy hallottam
-
szimszonos
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Sajnos ennyire nem értek hozzá,Íírtam privátban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ajánlgatják mindenkinek

l.skywalker
IntelKiller7