Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Android szakmai topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.gab
aktív tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Nem találtam ilyen lehetőséget.
Nekem is nagy szívfájdalmam ez a magyar nyelv hiánya.
Tényleg nem éri meg megcsinálni a magyarítást minden játékra?
Vagy ennyire kevés a magyar gamer tábor? -
szupermacs
veterán
-
pauliboy23
senior tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Látszódik.
-
Zoleee83
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
, átérzem a helyzeted!
Csak ezekkel elleszel egész évben pedig jönnek az új játékok is idén.
Felváltva játszom az RDR -Mafia III párossal a többi meg parkolópálya egyelőre, lehet el is passzolom a lemezes AC: Syndicate - Sniper Elite 4-et kihasználatlanság miatt.
Nekem a következőkre fáj a fogam az év vége felé: Wolfenstein II, RDR2, Call of Chulhu, Ori & the Whisps. , Wampyre. -
Bogyi007
veterán
válasz
kenny123
üzenetére
Nyugodtan veheted, a One S önmagában fél tudja skálázni a játékok felbontását 4K-ra, a konzolok közül az X mellett ő képes lejátszani 4K UHD BR filmeket is. A Kodi-val elvileg önmagában le fog tudni játszani 4K filmeket mindenféle formátumban. A Youtube kliens is megy már rajta 4K-ban.
Más régiókban való vásárlás, még egyszerűbb mint a Sony esetében. Nem kell több profil hozzá, ugyanazzal a profillal is lehetséges a vásárlás más régiókban csak szerezz hozzá az adott régióban érvényes GiftCardot vagy adott országba érvényes/kiadott bankkártyát ha esetleg 360-as címet is akarsz venni.
S igen vannak jelentős árkülönbségek is. -
Zoleee83
addikt
válasz
kenny123
üzenetére
"Érdemes Xbox one s-re áldozni még?"
-Érdemes, a következő 1-2-3 évben nagy valószínűség szerint támogatva lesz a One S.
Viszont ha eleve 4k tvben gondolkodsz érdemesebb lehet One X-et venni, neked kell eldönteni hogy megér-e +90k-t a különbség.
(Személyes vélemény, de én PUBG miatt nem vennék X -et, nem szép az a játék jelenleg FullHd-n sem.)-Box-nál szabadon jöhetsz-mehetsz a régiók között, nincs korlát, de érdemesebb nagy Sale-ek idején vásárolni.
Giftcarddal is lehet jó árakat megcsípni, + a félszürke oldalakat is lehet nézegetni-Exclusive-okat tekintve a következő néhány év lehet erősebb, a jelenlegiek a teljesség igénye nélkül:
Quantum Break, Cuphead, PUBG, Forza széria, Ori and the Blind Forest, HALO széria, Gears széria, State of Decay, stb. -
mike1334
veterán
válasz
Zoleee83
üzenetére
Tudom, meg is venném, de per pill ott van 2 Fable rész, a Tomb Raider Def Edition, a Forza 2 teljesen meg a Forza 3 2/3-a, az AC: Black Flag, a Shadow of Mordor, a Witcher 3, meg még egy csomó game passos játék, amibe bele se szagoltam...így kicsit overkill lenne venni még játékot, de minden nap meg kell győznöm magam erről vagy 3x...ezért is örülök, hogy véget ér a vásár ma
Majd tavasszal szerintem beszerzem 
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni, hogyha mostanában nem várható megjelenítő frissítés, érdemes Xbox one s-re áldozni még? Jelenleg egy 24" IPS fullhd monitoron játszok, későbbiekben szeretnénk majd valami 4k Hdr képes tv-t.
Pubg miatt felmerült hogy esetleg vennék egyet, igazából már aprópénzért lehet venni őket, 170-200€ért már vannak akár újonnan is, játékokkal.
Van mellette PS4, illetve PS3.
PS-en megoldható hogy USA régióból vasaroljam digitálisan a játékokat valamivel olcsóbban, ez itt is megoldható? Vagy nem érdemes foglalkozni vele, mert nincs nagy különbség régiónként árakban?
Illetve, Forza szérián kívül milyen exkluzív játékok vannak, amiket érdemes esetleg nézegetni?Szerk: talán érdekes még, hogy lemezes játékokba nem szeretnék fektetni, mindent digitálisan akarok vásárolni. Egyelőre 500gb elég lenne, utólag könnyen tudom bővíteni.
Köszi
-
Zoleee83
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
Tegnap megvettem a Mafia III-mat, úgy tettem bele 4 órát, hogy azt vettem észre hajnal 2 van.
Nagyon-nagyon hangulatos játék (GTA-t nem szerettem de ez bejött), patchek óta teljesen rendben van, a zene meg a story meg óriási.
Jó döntés volt, 12k-t nem adtam volna érte de 4800Ft-ért simán jó.
-
n.gab
aktív tag
(#128185) Mankó
Köszi!Assassin's Creed 4 season pass-t érdemes meg venni? Megéri a 4000Ft-ot?
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát nem volt hosszú életű ez a játék...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egyre szimpatikusabb kis ketyere. Remélem a jövőben jön egy kizárólag kézikonzol verzió is kicsivel alacsonyabb áron. Arra vevő lennék
És amúgy ebből is látszik, hogy a jól megírt sztori és megvalósítás nem kicsit fontosabb, mint a grafika. -
oriic
HÁZIGAZDA
Battle Royale módot kap a Paladins is.[link]
-
turikoczka
aktív tag
Hogyan nyerjünk Pubg meccset:[link]

-
törölt tag
(#128169) MunezXBK
(#128171) rsanyi20
vegyetek fel. LaciCRM
-
Carlos Padre
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Hozzátett az is, hogy trend lett számolgatni a pixeleket, mint egyetlen minőségmérő számot, miszerint a több=jobb. Ami egy tökéletesen hibás PC-s gondolkodás. Mint ahogy az is, hogy az új konzolok egy alsó-közép kategóriás PC. + hogy az exkluzív játékok feleslegesek.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha már PS vs. XBOX előjött megint:
-
atee
őstag
válasz
r.levente75
üzenetére
Star warsot is imádja a gyerek. Köszi ezt megrendeltem. Már csak alkalmat kell találni amikor oda adom neki

Legközelebb novemberben van születésnapja
-
spiky03
veterán
válasz
Keksz
üzenetére
Igen pont ezt szeretnem, kikapcsolni az automatikus megujitast

Koszi a linket.
Itt a szolgaltatasok es elofizetseknel csak a Game Pass van feltuntetve es ott ki is van irva, hogy 2018.01.24-en lejar es fizetve feltoltokartyaval.
Ha meg az aljan arra megyek, hogy az automatikus szamlazas kikapcsolasa es elofizetes lemondasa arra, meg 404-es hibat dob.
Akkor a Live igy nem fog megujulni, ha lejar? Ha nincs itt?
-
Bogyi007
veterán
Most már nálam is okés. Újraindítottam a Telekomos "kispárnát"

-
Keksz
senior tag
válasz
spiky03
üzenetére
Bármikor vehetsz 1 évest, csak legyen kikapcsolva az automatikus megújítás a korábbira/előtte hogy feldobja a +1 vagy 2 hónapot azért hogy "bekapcsold" a megújítást :-D
Itt lehet egyébként:
https://account.microsoft.com/services/ -
Bogyi007
veterán
Más sem tud a Boxon és a mobilos Xbox applikációban a Livera lépni?
Elvileg rendben van minden vele... - Lehet hogy már megint a Telekomnál van a hiba?
-
spiky03
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
Beleptem es megnyomtam majd az appban elinditottam es kiirta, hogy nezzem meg a boxon, es voala tolti is szepen.

Remelem akkor mukodni fog mobilnetrol is es nem csak belso halon.
Meg egy gyors kerdes!
Azt hol tudod beallitani, hogy ne ujuljon meg automatikusan a Live elofizum?
Mert elakarom meg hasznalni a meglevo 14 napost, amit a Halohoz kaptam es majd utana venni egy evest. Es persze ott sem szeretnem ha megujulna, hanem szepen jarjon le es jelezze, hogy elfogyott es vegyek ujat.
Koszonom!

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Nálam is ilyen.. A kedvencem, amikor kiírja, hogy ready to start, és behozza a töltőképernyőt 99%-ig.. Esetleg a menüt úgy 90%-nál, majd ténylegesen 100%-nál kezdi el indítani a játékot.

-
mike1334
veterán
Forza Horizon 3ban a kluboknak van valami értelme? Mist jutottam odáig, hogy csatlakozhatnék egyhez.
Más: holnap 11kor véget ér az akció? Végre
...egyre nehezebb volt megállni, hogy vegyek valamit (GTA V, Rise of TR, Dishonored, Bulletstorm, Final Fantasy XV, Far Cry 4, Mafia 3...), de még azokkal se játszottam igazán, amiket black fridaykor vettem.... -
törölt tag
Lenne itt kettő darab gyakorlott GTA online játékos aki akar heistezni? vagy bármit..
-
szupermacs
veterán
A letöltés másoknál is pöcsöl? GTAV-öt elkezdte szépen leszedni 60+ Mb/s sebességgel, de 30%-nál szépen lelassult 0 és 18 közé. Kicsit idegesít, hogy nap közben a böngészőből rányomtam, hogy töltse le a konzolra, azt hittem kikapcsolt állapotban is elkezdi majd szépen letölteni a megvásárolt játékokat és tudok játszani, amikor hazaértem. Egyik ledöbbenés az volt, hogy egyiket sem kezdte el, másik meg a szerverek gyalázatos lassúsága.
Jó lett volna még ma baromkodni GTA-ban, de így talán pihentetem holnapig.Másik: neten azt olvastam, hogy a játékok letöltenek akkor is, ha közben játszom. Amikor megnyitok egy játékot (pl. Diablo 3) és később kilépek, mintha ugyan onnan folytatná a letöltést, mint amikor elindítottam a gammát. Ez normális működés?
-
atee
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Valahol extrémen olcsó?
-
szőröscica
addikt
Lehet meg kene venni a Forza 7-et.

-
spiky03
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Köszi neked is, akkor majd ha haza megyek a melóból este megnézem.
Én is így szeretném, hogy telón kiválasztom mit akarok letölteni és rámegyek, hogy akkor töltse le a Boxra, és akkor szépen tölti otthon csendben, amíg nem vagyok otthon.
Ha meg hazaérek, akkor meg mehet már a play.
Remélem jól értem, hogy lehet ilyet csinálni?
Mint pl a filmeknél, amikor telóról indítom a letöltést a NAS-ra.
@(#128149) MunezXBK
Köszi neked is ismét.

Akkor jól gondoltam, hogy előbb össze kell őket "párosítani" vagy mi.
@(#128151) MunezXBK
Köszi!
Akkor este megy a párosítás.
-
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75
üzenetére
köszönöm, meg is rendeltem
-
morzsaja
csendes tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Gyüjtögetős (collect-a-ton) platformer a Banjoo Kazooi és a Conker's Bad Fur Day készítőitől, a Rare-től
-
v-man
őstag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Köszi, nálam is plusz 2 hónap lett és perceken belül jött a kód

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Biztosan volt stratégia, csak ott bukott meg a dolog, amikor a Kinect számára dedikált processzormagot más célokra is elérhetővé tették, mert cudarul álltak az e-penis versenyben. Ez, párosítva azzal, hogy végül mégsem lett kötelező tartozék a Kinect (egyébként szerintem ennek is az előbbi az oka) eredményezte azt, hogy elmaradoztak a fejlesztések. Úgy gondolom, hogy egyszerűen nem volt elég erős a gép ahhoz, hogy olyan Kinectes játékokat csináljanak, ami túllép az X360 Kinect-es játékain (akár grafikában, akár valami új játékélményben). Ráadásul ez egyfajta 22-es csapdája volt, akinek fontos volt a Kinect az nem váltott X360-ról, ahol viszonylag sok játék volt rá, emiatt nem készültek Kinect-es játékok XONE-ra, emiatt X360-ról nem váltottak azok, akik Kinectezni akartak, és így tovább.
-
spiky03
veterán
Feltettem az Xbox appot.
Akkor ezzel lehet olyat csinálni, hogy elindítok egy játékletöltést és az szépen letöltődik az otthon lévő Boxomra?
Mert ha igen, akkor elindítom a Dirt Rally-t, ha már annyit emlegettétek, nah meg ingyen is van.
Kéne valami jó rally-s játék a FH3 mellé. Igaz van, hogy abban is rally-zok az erdőben meg a réten. 
Köszönöm!
-
Laszi1983
csendes újonc
Sziasztok !!
Olyan problémám van hogy meg akartam újitani a Gold elöfizetésemet, rámegyek hogy fizetés és kéri hogy irjam be a bankártya adatait, amit már anno régen megadtam. Eddig mindig bankártyán keresztül történt a tranzakció. Hiába irom be a bankártya adatokat nem fogadja el.
Hol tudnám ujra megadni a bankártya adatait, ??? -
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
Xbox Live Gold-dal kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy:
nincs xboxom, csak pc-m, arra most megvettem a Forza Horizon 3-at, ehhez van egy DLC, a Blizzard Mountain, ami ha van Gold előfizetésem, akkor 2760,-ba kerül.
Ha most előfizetek 200Huf-ért (mert ez is akciós) a Goldra, majd megveszem ezt a DLC-t és pár nap múlva meg visszamondom a Goldot, abból származik-e bármi hátrányom?
Tehát nem szeretném, hogy az egy hónap lejárta után nekem bármi összeget is még vonogasson le a goldra, csupán csak annyit szeretnék, hogy ezt a DLC-t akciósan vehessem meg. Vagy ilyenkor mi a helyzet?Köszi!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Akkor gyerünk multizni.
-
szupermacs
veterán
Döntöttem... GTAV lett megvásárolva.

360-on imádtam, remélem itt is imádni fogom. Néha még előveszem a krumplit, hogy nyomjam ott is a játékot. Így már egyre kevesebb az ok, hogy az öreget nyomkodjam. -
Czimby
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
A 360-as Horizon kettő azért erősen butíott a ONE-hoz képest.
De ha a Horizon nem tetszett szerintem ez mégannyira sem fog.
Az autózás része gagyibb, de erőltetik a multiplayer játékot, szóval aki szeret multizni és nem is a vezetés hanem inkább az számít annak lehet bejön. -
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Szerintem megfér az X1-es Horizonok mellett is. A térkép tényleg döbbenetesen nagy és sokszor azért van is mit csinálni.
-
MasterMark
titán
válasz
szupermacs
üzenetére
A 3 zseniális, nézd meg a demót.

-
Ricsxx
tag
A Rainbow Six:Siege-ről mi a vélemény?
-
Bogyi007
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Én most azon dilemmázom hogy mire vegyem meg?! Boxra vagy Ps4-re?
Boxon egyedül venném meg Ps-re viszont lehet hogy cimbi is beszáll.
Igaz Boxon fel tudom skálázni még az S-en a grafikát míg Ps4 Slimen nem.Nem tudom...

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Persze, hogy él, csak közben már két kiegészítő is jött.
-
Bogyi007
veterán
-
lsg
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Hogy ezzel én mennyire egyetértek...
Ezen jót nevettem: "Mondjuk a Witcher3 érdekes lehet PS4-en 1920x2160-ban."
-
cotag
senior tag
Beléptem a klubba egy Xbox One X géppel

-
parandroid
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Annyira nem vészes, én elkezdtem a sztorit, és csak időhiányban maradt abba (értsd: annyira azért nem volt érdekes, amennyire kevés időm van játszani). Bármelyik tetszőleges NFS szintjét simán hozza, még ha ez nem is magas mérce. Sőt, igazából ez az a játék az utóbbi időben, amilyennek egy NFS-nek lennie kéne, csak nem megy már nekik vagy 10 éve. Szóval pótléknak nem rossz. Ráadásul volt már gold játék, ha jól rémlik, szóval ingyen már nem valószínű, hogy lesz. Viszont én megnézném, hogy a kieggel együtt mennyi (Wild Run Edition), az állítólag egész sokat hozzátesz még a sztorihoz is.
MS-nél már csak nagy csomagban van (alap + 2 kieg + game pass) ~6,4k HUF-ért. Az sem rossz, ha bejön a műfaj, bár nem is kimondottan olcsó.
p
-
Zoleee83
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Alapjában véve egyetértünk, nem savazni akarom a PS-t, mert mindkét oldalon vannak hülyeségek.
Cashback-nél igen a pénz visszafizetésre gondolok, mert M$-nél van, eddig mindig visszakaptam az árát a játéknak.
(Nyilván nem szó szerint ezt mondtam a supportnak de megodható , "you know what I mean
" )Xbox kontrollernél én is azon gondolkodom leragasztom egy kör alakú fekete szigszalaggal' a bekapcs gombot, baromira zavar este, hogy a retinám kiégeti...
Nálam a visszafelé kompatibilitás is fontos volt, PC-ről jöttem jó pár cím volt ami kimaradt és baromira megérte végigjátszani (La Noir, RDR, GoW széria, Alan Wake's, AC-k, stb, stb)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Nem hát. Mert még egy azonos teljesítményűre sem megy nekik sokszor.

Bár szerintem nem lesz most PS5, sem Pro2...
Én meg megtartom a Ps4Pro-t.. Ha nálam FHD projektoron így néznek ki a játékok, mint a HZD és Uncharted 4.. és a jövőben megjelenők ugyanígy fognak, nekem tökéletes.

MS Kinect-en meg meg sem lepődök..
A mobil platform, most a kinect, meg még más is biztos tudna sorolni dolgokat.

(#128101) Zoleee83
Elvileg az MS-nél sincs cashback. Már, ha arra gondolsz, hogy ha nem tetszik a játék, akkor visszaadják a pénzt.
Sony-nál is ugyanúgy jelezheted, most volt téma egyik nap, hogy visszakérték a játék árát.
Kontroller nekem csak a 10 év Xbox utána fura. A D-Padot sehogy sem bírom megszokni. Ja meg az options meg a share gomb valami gyalázat, hogy soha nem érzem a nyomsápontját, illetve el sem találom sokszor a játék hevében(bár ez csak ugye képernyőfelvételnél kell), minden másra használható.
Vagy pl. az idegesítően túl erősen világító Xbox Guide gomb, PS-nél meg a tetves LED, amit sokszor zseblámpaként használok. Projektornál különösen zavaró, még DIM módban is.
Az EA Access meg meg a GamePass meg szerintem maximum tényleg az új vevők csalogatására jó.
Nekem is van EA Acces, meg GP is .. de miért? 200ft-ért a GOw 4 miatt.
Az Ea Accesseket meg már kivittem használtan 1-2k bukóval.
Részemről meg a BC sem nagy húzóerő.
Szóval megint ott vagyunk, hogy valami itt jobb, de annyiban a másik ugyanúgy gyengébb és pont fordítva.
Nem kell 2 utcával arrébb menni, mindkét udvarban van szemét.

-
Zoleee83
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Szerintem sem lesz 2 évente új Xbox, OneX most néhány évre elég teljesítményt tekintve a fejlesztők szerint is.
Nem védeni akarom, de az M$ stratégiája még mindig sokkal szimpatikusabb mint a PS-é.
Gondolok itt a PS oldalon nem létező visszafelé kompatibilitásra, ha akarsz régebbi címet játszani vedd meg ugyanannyiért még1x! a remastered változatot, nincs cash back, nincs EA access/Game Pass, bár előbbi pletykaszinten folyamatban van.
Ennek ellenére 1-2-3 exclusive erejéig érdekelne PS4, de fő platformnak semmiképp sem, nekem eleve bukta a kontrollere miatt is, 204 cm vagyok ehhez párosuló lapátkezekkel, próba alatt csak 8x-10x akartam elejteni a kontrollert, kicsi , nem áll kézre a középső analóg része.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, átérzem a helyzeted!

Pedig nem lenne rossz játék. Az USA map kurvajó. Bétában körbementünk haverokkal Grand Canyont érintve. Aztán amikor megjött a teljes játék meguntuk 5 óra alatt az egészet.

IntelKiller7