Hirdetés
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
-
persil
nagyúr
válasz
üzenetére
Pont errol beszelgettem egy wisconsin-i csokaval es mikor mondta, hogy kinabol kell rendelni, akkor mondtam, hogy tejet/kenyeret nem biztos, hogy jo otlet lenne

Kicsit meglepodott, hogy pl a tej kb ugyanannyiba kerul itt, mint ott, de a kb 4-5 dollaros netto oraber itt meg csak nem is szamit a legrosszabbnak

-
persil
nagyúr
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Pro Skater 2-t csak érintőlegesen próbàltam. Pro Skater 3-mal kezdtem PS1-en, meg ugye az Underground2 volt Classic-on.
Az említett jàtékot megnézem, és igen az OST sokat dob a jàtékon főleg ha az összes dalt élvezed.Ha jól làtom GamePass-os. Ha lesz netem letöltöm.
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
biztos az, emberekhez odamentem de semmit nem mutatott, lángszórókat is csapkodtam mint az egyik ürge az asztalon, de ott se volt változás, majd rápihenek aztán újra gyi' ( :
az volt érdekes tegnap, h másik acc-kal folytattam a játékot ott, ahol az enyémmel abbahagytam, azon nincs is gamepass -
Siffredi
senior tag
-
i@lex
őstag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Àh dehogy.
Itt a Wifi VPN-nen keresztül megy, csak a 80-as és 443-as portok vannak nyitva. Letölteni jàtékot nem tudok. Nincs NAT. Vettem mobilnetet, de az csak havi 200GB 45€-ért. Van NAT de csak Open NAT-os emberekkel tudok jàtszani mert az enyém így Strict és nem lehet vàltoztatni. Na meg ugye a mobilnet annyira sem stabil mint a Wifi. -
törölt tag
-
Redneck
nagyúr
válasz
üzenetére
Konkrétan a Forza Horizon 4 miatt kérdezem. Barátnőmnek megvan lemezesen One-on, és gondoltam használnám a profilját Win 10-en hogy ne kelljen megvenni. Így is működhet vagy csak digitálisan vásárolt formában?
Ha nem akkor inkább elpasszoljuk a lemezest, megvesszük digitálisan.
-
persil
nagyúr
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Borzalom...

Jut eszembe, topikfelrobbantó téma: elcsábultam, megvettem a prémium Rocket Passt, akarok már végre szerezni/nyitni egy rohadt mozgó festést. Kéne már valamikor együtt játszani. Első nap vicces volt, a chat másból sem állt, csak Defending, I got it, Take the shot.

-
i@lex
őstag
-
gduck
addikt
válasz
üzenetére
"cd-ket rég bezúztam és minden ment vinyóra."

Nekem is megvan HDD-n és CD/DVD-n is ami fontos. Ami egy helyen van, az nincs biztonságban
A HDD mágnesezett lemeze se örökéletű...Szóval nekem kell olyan eszköz a háztartásba, ami tudja olvasni a lemezeket! Nem csak az XO játék lemezekre kell gondolni

-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
Elhiszem, hogy nem megy az eladás, máskülönben nem lenne BR mód - irányváltás + nem adnák Zöld kártyákhoz ajándékba már egy ideje az alapjátékot.
(#175309) oriic
Akkor ez így nem lesz elérhető nálunk vagy ha kiadnák ide is, bukta lenne. Így saccra 60-80ms lenne a ping Németországból, ami nem igazán felel meg erre a célra, multira biztos nem. Ide legalább Victor Hugo u. kell minimum + FTTH.

A Steamnek is Bécsben van legközelebbi szervere 45-55ms között szokott lenni ping RoE-ban, igaz HFC-n. -
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Lesz majd 8k 120+ fps támogatás is!!!

Maximum, a jelenlegi bemutató alapján a sűrűbben lévő data center-ek miatt valamivel többet tud, mintha csak a sima Azure szererek elhelyezkedését nézzük (a videóban lévő térkép alapján mintha itthon is lesz majd szervük), ahol ha ól tudom (de majd kijavítotok), hogy Németországban és Svájcban van a legközelebbi. Persze ez részben Third World Problem (ez gonosz volt tudom
). -
l.skywalker
Topikgazda
-
Bogyi007
veterán
válasz
üzenetére
Rálesek a dologra, annyi biztos hogy a játékhoz van egy 188 megás update és most az indításkor elég sokáig tart a betöltés (konkrétan már 5 perce és még mindig csak 68%-os a Loading Screen).
Megnézem a főprofillal és a másodlagos profillal is hogy mit dob ki a három pályára nálam.... -
Baky1987
tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
Sose játszottam a Crysis sorozattal, megéri beszerezni őket?
Titanfall 2, néhány COD, Half Life 2 + kiegek, GoW széria és ilyenek egész tetszettek és lekötöttek. A nyíltvilágos témákat annyira nem csípem. Mennyire ajánlott így a Crysis széria?
Köszönöm szépen!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
A cikk viszont erről szól

#172756) icemad: a stream-től én még félek. Eddig még nem igazán tudtam kipróbálni ilyen típusú szolgáltatást élőben, de papíron lehet bármilyen széles a sávszélesség, lehet bármilyen gyors a sebesség, ha a szervertől távol vagyunk (márpedig hozzánk a legközelebbi Azur talán München) akkor is kell, hogy legyen ill. lehet késés. Gondolom (remélem) erre van valami megoldása az MS-nek, különben az egész nem sokat ér.
-
-
twi452
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Windows 10
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Autós topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A One S már nagyon elgyengült, az érthető hogy kikerül a képből.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esküszöm, küldök nektek privátban egy telefon számot, hogy legközelebb csörgessetek meg.
Viszont Leventével egész jó kört futottunk, még a végén én is visszakerülök Goldba.

A HDD mágnesezett lemeze se örökéletű...

l.skywalker
IntelKiller7