Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Blu-ray.

-
mike1334
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hát majd ha elfogyott minden, akkor jön, ami kimaradt...de mivel sose volt konzolom, pc is régen, ezért olyan 10 évnyi játékot kell bepótolnom

-
parandroid
félisten
válasz
mike1334
üzenetére
Hagyd a 6-ot, ha számít a pénz, inkább vedd a 7-et ennyiért (25GBP/35EUR). Nincs benne olyan ‘sztori mód’, ami miatt megérné végigjátszani, ha meg ragaszkodsz hozzá mégis, akkor jövő ilyenkor behúzod 3000-ért. Így, az új rész megjelenésével kb ennyi a reális ára. A Horizon más, ott még az első részt is érdemes beszerezni, mind a háromnak teljesen más a hangulata. Amúgy lehet, hogy érzelmi tényező is, mert én még kvázi újdonságként játszottam 360-on, de bennem az hagyta a legmélyebb nyomot. Motorsportból a 4 jó volt, a 3 teljesen semmilyen, az összes közül viszont a 2-t látnám a legszívesebben bc-ben. Az első részhez sajnos nem volt szerencsém. Mindezt úgy, hogy ott a 4-gyel játszottam először.
Kazuma: Én dvd-t már nem vennék, főleg gyűjteményként, akkor már inkább blue ray.
p
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Minden egyes választ köszönök amit eddig kaptam, volt amire nem tudtam reagálni, most is két bejgli között vagyok -remélem nem haragszotok meg.-
Érdemes e One S-re sima DVD filmeket venni? Vagy az már hülyén néz ki "nagy" TV-n? 72 centis 720P, nem nagy cucc. Azért hivatkozok a One S-re, mert nem tudom hogy skáláz e, vagy csinál e vele valamit.
Az összes Star Wars epizódot akarom eredetiben. -
törölt tag
-
-Rolika-
senior tag
Én asszonykámtól kaptam egy 13 ezres feltöltő kártyát karira, amiből gyorsan meg is vettem a Forza 7-et. Viszont eddig ha 1 órát játszottam vele. Egyenlőre annyira beszippantott a Division. Jelenleg 27-es szinten vagyok és kicsit sem unom.

-
mike1334
veterán
válasz
Chalez
üzenetére
Köszi! Hát az is majdnem egy 10es. Pár napja napi akcióban a storeban 10$ volt, a hazaiban meg 6000e. 10$-t simán adok érte, de még 4500at is...többet nem, mert van játékom bőven, ráérek megvárni, hogy olcsóbb legyen. Karácsonyra így is túl sok játékkal leptem meg magam

-
Bogyi007
veterán
válasz
DIGITAL2014
üzenetére
Vagy a konzolon próbálkozz a VLC Playerrel vagy Pc közbeiktatásával esetleg a Plex (Media Servert) jöhetne szóba.
-
mike1334
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Tudom, csak a saját bénázásomtól féltem

-
DIGITAL2014
csendes tag
Sziasztok! XBOX ONE X konzollal kapcsolatban szeretnék érdeklődni. A konzol az 1080p mkv videókat tökéletesen lejátssza külső winchesterről, viszont a 2160p mkv videót nem játssza le a media player. Találtatok esetleg erre valami megoldást? Válaszotokat előre is köszönöm!

-
Fernet
senior tag
válasz
Tuvix
üzenetére
Én már a gép megvásárlása előtt egy hónappal vettem pár játékot, úgyhogy még gép sem kell hozzá.

PC után halál az fps... Még mindig nem szoktam meg. De azért egy kicsit már javul a helyzet. Kitartás.

"Must have" Ez attól függ milyen játékokat szeretsz.
Nálam pl. SW Battlefront, Rise of Tomb Raider, LEGO játékok (gyerekkel kettesben), Witcher 3...
-
Tuvix
tag
Sziasztok!
Pár napja lettem boldog tulajdonosa egy új Xbox One X-nek. Egyenlőre a Free és Game Passos játékokat próbálgatom, de látom hogy komoly leárazások vannak. Mivel az 1 TB az adott, van olyan opció hogy megveszem, de le nem töltöm a játékot?
Valami tipp új konzolos kollégának? (Azt már látom hogy az fps-nél az irányítást komolyan szokni kell PC után.)
"Must have" címek amiket most be kellene szerezni? -
Poplacsek
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Értem
és köszönöm a válaszokat!
Meg is hírdettem a lemezes játékaim, ami elmegy azt beszerzem digitálisan. -
Gombinyó
őstag
válasz
szupermacs
üzenetére
Áhh, már régóta megy a dlc-s lehúzás...
Forza 6-ból van talán olyan kiadás ami már tartalmazza az összes dlc-t, de abból meg már a 7. rész az aktuális. -
szupermacs
veterán
Létezik olyan autós játék One-ra, amihez nincsenek DLC-k, csak elég játszanom és mindent feloldhatok azzal? Nem szívesen adok ki plusz pályákért és autókért pénzt. Inkább választom a grindolást.
-
zunicum
tag
válasz
Roland06
üzenetére
Szia!
Van megoldás, ha a fifában fut-nál játszol. Csak akkor indítsd el meccset, ha a latency csík zöld. Narancs illetve pros színnél már laggol, mert a játék nem magyar szervereken fut, hanem a világ túlodalán köti össze a játékosokat. Sima online játékban próba cseresznye.
-
spiky03
veterán
kérdés ha lehet.

Az Xboxhoz kaptam 14 napos GOLD kódot, amit fel is hazsnáltam, vagyis még használom, mert van még a 14 napból.
Tegnap megvettem a Halo Master Chief collection és ahhoz is adtak ilyen kódot.
A kérdésem az, hogy azt a jelenlegi lejárta után betudom ismét aktiválni? Vagy már csak, ha rendesen veszek azt lehet?Köszönöm!

Remélem valaki válaszol azért, mert a korábbi kérdéseimre sem jött még válasz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@(#126862) MunezXBK
Húú köszönöm ez jó hír.
Még egy, amit az előbb elfelejtettem.
A Game Pass alatt letöltött ingyesen játék az meg maradt a lejárat után?Köszi neked is (#126864) ollie

-
sch_a
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
Ha ez így működne én totálisan csődbe is kerülnék...

Mivel én hozom mindig az akciós listákat és azt ugye mindenki olvassa...
-
törölt tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Ugyan így vagyok en is. Sok pénzzel tartozik nekem ez a topic 😈
Ja és tudtad hogy 215 ft az ac unity cdkeysen?

-
Roland06
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni (még új vagyok). Létezik megoldás a online játéknál az akadásra, lag-ra..? Egyenlőre még csak fifa megy de elég sűrűn előfordul, hogy szinte játszhatatlan....internet: 240es upc + asus router(nem tudom hogy itt talán vmi beállítás probléma lehet)
Előre is köszönöm a segítséget! -
MunezXBK
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
Há figyu, itt 29.99€ a Forza 7, boltban! Letöltősben 34.99, Hoonigan car pack-kal.
Használtan 45-50€-ért mennek.
-
sugarforce
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
ha időm engedi, biztos, hogy tolni is fogom.
(#126851) MunezXBK : Én igazából már írom össze, hogy ki és miket linkelt ide be, hogy ilyen olcsó, olyan olcsó, szóval mindenki lóg nekem egy kis pénzzel, mert hát muszáj volt megvenni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#126852) r.levente75: na az a másik játék, amit még be kéne szerezni, de már a világ összes ideje nem lenne elég.
-
r.levente75
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Szerintem ma este én is így leszek az AC Origins-el.

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
Én most a Forza 7-re repültem rá, épp töltődik.
Kell ezeknek jó áron adniuk mindent.

-
pzstm
titán
válasz
sugarforce
üzenetére
1.8-al nem is csodálom...és ha majd 256+-os gear score-on leszel és aktívan tolod következő global eventig, akkor lesz csak igazán durva

-
sugarforce
addikt
Na beszippantott a The Division is...

-
pzstm
titán
válasz
szupermacs
üzenetére
készlet erejéig leginkább, pontos infóm nincs róla
-
Mankó
veterán
Haverok hívtak Dying Lihgt-ba játszani, nekem meg van az eredeti, nekik a folowing. Meg kell nekem is venni azt vagy ez csak egy dlc és elég lenne csak a dlc-t?
-
WinZol
aktív tag
Üdv!
A 3 napos géppel együtt érkezett új kontroller tegnap megmakacsolta magát.
Hiába nyomtam az X gombot nem történt semmi.
Ezt követően kb. félő órára magára hagytam elem nélkül.
Ezt követően bekapcsolt és működött rendesen.Ma viszont sehogy nem tudom rávenni, hogy bekapcsoljon.
Nem viágít az X gomb sem.Olyan mint aki totál halott.
Köszi
WinZol
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Ez csak egy DLC csomag, ezt tartalmazza (Alapjátékot nem)
Hellfighter Pack
• Weapon: Hellfighter Trench Shotgun
• Sidearm: Hellfighter M1911
• Melee: Hellfighter Bolo Knife
• Emblem: Hellfighter InsigniaRed Baron Pack
• Fighter Plane Package: Red Baron’s Triplane
• Sidearm: Red Baron’s P08
• Emblem: Red Baron’s Flyer PinLawrence of Arabia Pack
• Cavalry Visuals: Smokey Black
• Weapon: Lawrence of Arabia’s SMLE
• Melee: Jambiya Knife
• Emblem: Lawrence of Arabia’s EmblemNew visual appearance of the Behemoths in base game
• Frontline Camouflage Train
• Night Raid Airship
• Dazzle Camouflage DreadnoughtSzerintem felesleges ilyenért fizetni, de ezt neked kell eldöntened.
-
spiky03
veterán
válasz
havri1
üzenetére
Hát ez igazán jó kérdés.
Ha tényleg olyan lesz, mint a képen akkor sajnos nem az.
Én is majdnem rendeltem az Aliról egyet, de tegnap voltam átvenni a Halo-t a konzol szerviznél és ott is rákérdeztem, hogy van-e nekik adapterük, mondta, hogy nincs de januárban lesz.
Nézzem majd a honkapukat.Azt még megvárom, kíváncsi vagyok milyen áron adják majd. Ha 30 alatt lesz, akkor megveszem majd.

-
mike1334
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Jaja..de ezt tuti nem fogom eladni, így a digitális verzió jobb lenne

-
válasz
Siffredi
üzenetére
SZia, UPS címkét kaptál az UPs magyarország ügyfélszolgálattal kell beszélj telefonon. Van amikor 30 percet is zenélget mert nem kapcsolható az ügyintéző... Elmondod h milyen ügyben kell a futár. Megmondod a csomagszámot egyeztettek időpontot és ( valszeg holnap) kimegy érte a futár berakod egy ( nem SAJÁT dobozában , mert másban kapod vissza) nem kell ráírni címet se semmit csak a kinyomtatott fuvarlevelet a futár kezébe nyomod.. kb 2 hét és kapsz 1 másik joyt

-
Siffredi
senior tag
válasz
Thusor
üzenetére
+ @r.levente75
Köszi a válaszokat, el is küldtem az igényt a javításra.
Kaptam emailben egy címkét, amit ki kell nyomtatnom, és fel kell ragasztanom a doboz (gondolom bármilyen jó) oldalára, eddig oké.
Na de ezek után mi a teendő? Ha jól tudom, futár jön érte, és postán jön majd vissza, de hol/hogyan igényelek futárt?
Köszi!
Szerk.: @pn199: Ha leírnád (akár pm-ben) a gariztatás menetét, azért nagyon hálás lennék!

-
havri1
félisten
Rendeltem egy kinect adaptert végül, mert nagy a nyomás.
Szerintetek ez most EU adapteres? És 230V-os? Mintha a képen nem EU adapter lenne, és nem látok leírásban semmit, bár nem tudok olaszul. -
-
Siffredi
senior tag
Ha már kontroller...
Tegnap kicsit megütöttem a kontrollert (tényleg csak kicsit), utána megszűnt működni a fülhallgató része. Ehhez hozzájön, hogy az "A" gomb már régóta nehezen működik, sokszor nem érzékeli a lenyomást.
Ma már a garis oldalt töltöttem, mikor isteni sugallatra újra kipróbáltam a kontrollert, most jó. Ki érti ezt?
Az "A" gomb hibájára érdemes gariztatni szerintetek? Tavaly decemberi a gép, szóval határeset...
Illetve a pontos garanciaidőt hol lehet megnézni? Regisztráltam a boxot az eszközeimhez, de nem jelenik meg a gariidő...
Köszi!
-
Thusor
őstag
válasz
pzstm
üzenetére
Sajnos csak rábeszélni tudlak
. Elromlott pár hónapja az elit kontrollerem. Annak kiváltására vettem, mert nem akartam megint nagyon drágán alig 1 évet bíró kiegészítőt venni. Azt kell, hogy mondjam nagyon jó elit kontroller helyettesítő. Patrol Tech elég jó fogással rendelkezik, gumi borítás van a kéz alső részénél, valamint egy kisebb gumi elem a felső részén is. Számomra így egyáltalán nem csúszik. Ez ugye már az újabb szériához tartozó kontroller, nekem egy régi első már jack dugós fekete kontrollerem van mellé. Ég és föld a kettő fogásra. Tetszik, hogy az Xbox gombot is kicsit jobb megoldással alakították ki a kontrolleren a régihez képest.Egy szó mint száz, én nagyon megkedveltem a Patrol Tech-et

-
spiky03
veterán
Kinek, hogy van beállítva a konzolon a videó és hang kimentek, akik házimozi erősítőre kötve használják a boxot?
Most néztem Youtube-os videókat és kb mindenkinél a 12 bit van beállítva.
Én az elsőn hagytam, akkor az úgy nem jó?
Meg a HDMI audionál bitstremre állítottam, gondolom az akkor jó, meg szerintem a DTS van kiválaztva az alsó beáííltásnál, mert eddig minden játék DTS-ben szólt.
-
pzstm
titán
Alza-nál jóárasított kontrollerek vannak. Szerintem elég jó árak ezek, de majd megerősít/megcáfol aki jobban követi az akciókat:
Xbox One Tartozékok -
mike1334
veterán
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Koszi!
Akkor marad a ket one!
-
DefJamHUN
aktív tag
Az megoldhato hogy egy 360ast es egy Onet osszekotunk haloba hogy cod wawozzunk?

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Felvettelek, ugyanaz, mint a nickem. Látom van GTA 5-öd is, az is jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- EAFC 26
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak előbb a 6ot tolnám végig, mert félek, hogy akkor már nem lenne olyan jó a 7 után

4500at még adnék is a Forza Motorsport 6ért, de 10 000et azért már nem

és köszönöm a válaszokat!

IntelKiller7