- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Siffredi #54274 üzenetére
Nálam már ott vége lett az "acsi" gyűjtésnek, mikor az összes nehézségi szinten végig kellett (volna) vinni egy játékot. Szóval nagyon hamar.
Aztán jöttek az online teljesítendő acsik, mikor én offline játékos vagyok...Szóval nem semmi mikor látom, hogy mások kimaxolták az adott játékot.
-
haris
őstag
válasz
Siffredi #54078 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek.
Csak azzal védekezhetek, hogy én csak hirdettem. Nem vagyunk egyformák. Mivel a húgom, és nem együtt lakunk, így azzal dolgoztam amit fotót küldött.
Inkább csak arra akartam reflektálni, hogy 1hónapja nem kellett senkinek szinte íngyen sem Neki meg kellett a pénz, mert a srácai nyafogtak hogy már minden haver One-on van, nem tudnak játszani stb
És ahhoz hogy a fa alatt ott legyen egy One, kellett a 360 -ban lévő pénzmag is. Ennyi..
De tény, hogy vettem már én is itt a harveraprón pl PC házat többet is, és volt ahol vastagon állt a por, mert a gazdáját nem izgatta, és volt, ahol a srác előttem mosta ki még egyszer az üres és egyébként makulátlan házat, mert csak tökéleteset ad ki a kezéből.
És igen, a második üzlet sokkal jobban esett. Bár az elsőt sem pontoztam le emiatt. -
x360elite
őstag
válasz
Siffredi #53974 üzenetére
Nem kötelező, de ha nem csinálod meg, akkor a régi gépen maradnak az "alapjogok" ideértve azt is, hogy pl. tesód, bárkid akivel esetleg együtt használjátok az új gépet (és mondjuk csak neked van gold-od és minden játék a te profilodra van letöltve) nem fog tudni játszani a letöltött játékokkal. Míg egy vadidegen a régi gépeden vígan tolja őket.
-
Throme
veterán
válasz
Siffredi #53886 üzenetére
... és #53889) Solten
Köszönöm, hogy megnéztétek!
Akkor ez ilyen, de legalább nem valami hiba.(#53891) l.skywalker
Lemezes verzióban megvan, szerettem az első részt. Nekem nem is volt olyan könnyű végigvinni.
A második rész demóját próbáltam csak, de ez a zombi hentelés vagy mi nem jött be. -
x360elite
őstag
válasz
Siffredi #53831 üzenetére
Azért tudta ezt megtenni ismerősöd, mert az előző tulaj (még) nem állított be másik box-ot sajátjaként és mindaddig, amíg ezt nem teszi meg, addig fog is tudni játszani az adott játékokkal.
#stillmatic
Gondolom a saját profilod live-os, hiszen első körben is le kellett szedned valahogy a játékokat. Ha az adott játék kompatibilis a one-al, akkor a válasz igen.
-
MasterMark
titán
válasz
Siffredi #53241 üzenetére
Szerintem mukodne igy is, meg migralva is. A migralas az rizikosabb.
Nekem kulon profilall van megveve UK-bol a Mass Effect 2 DLC-k, es a sajat profilommal hasznalom, ugy hogy itthon ugye nem elerheto, azaz meg sem lehet venni a sajat profilomra.
Ugye ha a gepen vannak a gephez tartozo licencek akkor mindegyik profil hasznalhatja a gepen levo dolgokat fuggetlenul attol, hogy megvan-e neki.
Egyebkent elso korben lehet fel kellene hivni az ugyfelszolgalatot, hogy nekik mi a javaslatuk erre. Bar gondolom csak kitarjak a kezuket, hogy ez van. Amikor hazamigraltal akkor ki volt irva es te el is fogadtad, hogy nem minden lesz elerheto.
-
MasterMark
titán
válasz
Siffredi #51580 üzenetére
Egy minimum sebesség van csak, de maga a gép csak 2.0-át tud, szóval semmi komoly. Ha nem elég jó, úgy sem hozza létre az Xbox-os partíciót.
Ettől függetlenül USB 3.0-ásat érdemes venni, de arra figyelj, hogy ha nem külső tápos, akkor az USB 2.0 messze nem tud annyi áramot leadni szabvány szerint, mint a 3.0.
Ezért ha nem látná, vagy gond lenne, akkor erre gondolj. (Y kábel fog kelleni, vagy külső táp.) -
x360elite
őstag
válasz
Siffredi #51493 üzenetére
Ebben nincs semmi rendkívüli. Amíg nem törli a hdd-ről a játékokat, vagy az aki eladta neki nem vesz egy másik boxot magának és állítja be rajta, hogy az a konzol az ő gamertag-jának új SAJÁT konzolja, addig simán tud játszani a vinyón lévő játékokkal. Ez teljesen legális, bár nem erre lett kitalálva a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest