- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
forguet #58068 üzenetére
990 forintért fent van a store -ban a Jedi Starfighter.
Ez a folytatása. -
ρσгτσ
addikt
Múltkor már talán ide is betettem, de itt vannak az FM/FH kompatibilis részek:
XC (BC X360)
- Forza Motorsport
X360
- Forza Motorsport 2
- Forza Motorsport 3
- Forza Motorsport 4
XO (BC XS)
- Forza Motorsport 5
- Forza Motorsport 6
- Forza Motorsport 7
XS
- Forza MotorsportX360
- Forza Horizon (BC XO/XS)
- Forza Horizon 2
XO (BC XS)
- Forza Horizon 2
- Forza Horizon 3
- Forza Horizon 4
XO/XS
- Forza Horizon 5FH2 azért van kétszer, mert abból két kiadás volt. Külön a két generációra.
Viszont érdemes még ránézni az Project Gotham Racing 360 -as címeire is, ha szeretsz autózni. Egyik legjobb exkluzív cím volt a zöld oldalon.
Szerk.:
Plusz van pár régi remek NFS játék, ami már az ezt követő generációkon nem elérhető. -
ρσгτσ
addikt
válasz
ImpersonatoR #58001 üzenetére
Gondoltam, nincs köze hozzá az infrának.
TV -n az univerzális távirányító részből törölni kell az Xbox -ot. Utána majd újra aktiválni kell a Game Mode -ot, mert a fenti törléssel azt is kilövi.
Az univerzális távirányító a HDMI -n csatlakoztatott eszközöket vezérli. Már amelyiket lehet. Ez teljesen függetlenül működik a CEC -től.
Ez azért van, hogy ne kelljen 20 féle távirányítót használni, ha más eszközt is csatlakoztatsz. Ilyenkor okoz problémát, ha például konzolt kötsz a TV -re, mert kapcsolgatni fogja.
Működik az FM1 Xbox 360 -on, mivel BC cím.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ImpersonatoR #57993 üzenetére
Samsung TV saját univerzális távirányítóval?
Bár 360 -nál még nem néztem, de gondolom azt is tudja HDMI -n keresztül vezérelni. CEC -től függetlenül.
Milyen TV -ről van szó?
#57991:
FM1 is menni fog 360 -on, mert BC. Nem tudom azért maradt -e ki a felsorolásból, mert ezt nem tudtad. Lehet csak szimplán nem érdekel az első rész, de gondoltam inkább szólok. -
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57960 üzenetére
Szuper. Köszi hozzá a linket.
-
ρσгτσ
addikt
PS4 topikból.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
balintka #57940 üzenetére
Ez nagyon egyén függő. Nálam például azért van létjogosultsága az Xbox 360 -nak, mert van nem egy játék, ami már nem BC az újabb gépeken.
Így ha minden számomra érdekes dolgot le akarok fedni, akkor elég egy Series X, Xbox 360 és egy Xbox Classic. Utóbbi csak egy-két címre.
One szériából például pont nem vennék (újra). Aki szereti a retrot, és ragaszkodik pár régebbi címhez, annak az új generáció mellett szerintem célszerűbb egy Xbox 360 beszerzése.
-
ρσгτσ
addikt
Érkezett egy Sega GT 2002. Igaz, hogy Classic, de BC. Szép állapotban.
-
ρσгτσ
addikt
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57857 üzenetére
Na, az meg a másik, hogy van amit csak onnan lehet beszerezni, mert nem volt belőle európai kiadás. Szóval e tekintben igen szerencsés.
-
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #57642 üzenetére
Kicsit visszanyúlok egy korábbi hozzászóláshoz. Hogy szuperál a kormány ennyi idő távlatából? Néztem én is egyet. Számomra minden megoldás érdekes, ami nem jár a fél lakáson áthúzott vezetékkel. Mert vagy a kutya, vagy a gyerek rántja le a konzollal együtt.
Illetve azt láttam, hogy bár 2 db AA elemmel megy, két funkció csak a csatlakoztatott táppal fog működni. A force feedback és az active resistance.
-
ρσгτσ
addikt
FORZA HORIZON 1 & 2 ONLINE SERVICES CLOSURE
"As these games now have a very small player population, we’ll be closing online services for Forza Horizon 1 and Forza Horizon 2 on August 22, 2023 so that we can focus on our most current games."
-
ρσгτσ
addikt
válasz
zolee1988 #57835 üzenetére
Jól tetted.
Korábban én is pont azért vettem Xbox 360 -at, mert néhány cím nem BC az azt követő generációkra. Nálam főleg az autós címek miatt, mint néhány NFS, PGR -ek, korábbi FM részek, Race Pro....stb.
Egyébként a Kinect is jópofa dolog. A Kinect Adventures játékot mindenképp szerezd be, ha még nincs meg.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Flowtation #57805 üzenetére
Pontos típust is írj majd, mert van pár fajta Xbox 360.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #57798 üzenetére
Nem kifejezetten szeretnék az Xbox 360 ellen kampányolni, de mégis megteszem...mert bár a kedvenc generációm a zöld oldalon (kékeknél az említett PS2), mégis jobb választásnak tartom, ha valaki Xbox One vagy vagy One S -t vesz, ha nem fontosak az olyan címek, ami nem BC.
One X már drágább lenne.
Én is azt gondolom, hogy jobban járna az ezt követő generációval, mert nincs túl sok különbség árban sem. Feltéve, ha nem extra olcsón szerzi be az Xbox 360 -at.
Ráadásul One -ról több frissebb exkluzív címet ér el. Tehát választékban is jobban járna.
-
ρσгτσ
addikt
"Ja, és ugyanaz a játék Xboxon jobban irányítható a fiam szerint, mint PS5-ön."
Ez valószínű csak megszokás kérdése, de én is azt gondolom, hogy az aszimmetrikus analóg ergonómia szempontjából jobb. Mert annál azonos helyen fogod a markolatot, és az ujjaid is azonos irányba néznek.
Pl. autós játékoknál egy Xbox vagy Nintendo kontrollerrel sokkal pontosabb, finomabb mozgásokat tudok csinálni, mint PS5 -nél.
Egyébként PSPlay -en (fizetős mobil alkalmazás) keresztül bármilyen (mobillal kompatibilis) kontroller használható PS5 játékoknál is. Akár Series kontroller is. Illetve ha nálam működött rendesen, jó pályaidőkkel GT7 -nél, akkor nincs jelentős vagy zavaró késés sem.
PS4 játékoknál meg ugye van "natív" lehetőség aszimmetrikus kontrollerre PS5 -ön is.
Vagyis gondolom ezért érzi kellemesebbnek az Xbox kontrollert. Az analóg elrendezés miatt.
Szerk.:
Bár hozzáteszem, számomra az Xbox 360 a legjobb és legkényelmesebb kontroller. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #57785 üzenetére
Én ilyet vettem a kormányhoz. Ez sem férne el? Kanapé szélén ülve. 50cm mély és
73cmmagasaz egész asztal. A fiók természetesen kiszedhető.Szerk.:
75.5cm magas. 73cm a szélesség.Vannak ennél kisebbek is, de egyébként OSB lapból, ha méretre vágatod, kb. 20-30 perc alatt te is tudsz csinálni egy megfelelő állványt hozzá.
Az talán a legegyszerűbb, ha kevés a hely és speciális méret kell.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #57780 üzenetére
A levegőben tartás. Nincs rögzítve. Én ezért nem szeretem....és pont ezért Switch -en sem csípem a hasonló megoldásokat.
Árkádnál még talán elmegy, de egy picit komolyabb vezetési élménnyel járó játéknál szerintem fontos lenne a kormánykerék tartás. Xbox -on azért több ilyen van, mint Nintendo -nál.
Nekem semennyire sem jött be. Csak azért írtam.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #57776 üzenetére
Indianapolis 500 Evolution sem rossz cucc.
Szerintem. Csak ahogy látom a YouTube videok alapján érdemes külső nézetet, vagy motorháztetős kamerát használni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #57771 üzenetére
Múltkor írtam az Indianapolis 500 Evolution -t, viszont úgy néz ki abból csak digitális kiadás jött az EU -ba... Legalábbis is nem találom nyomát annak, hogy fizikailag lenne. Ebay is csak USA/Canada. Illetve PriceCharting -on nincs adat a PAL verzióhoz.
Szerk.:
Viszont még így is olcsóbb, mint például az Import Tuner Challenge az EU -ból. -
ρσгτσ
addikt
válasz
vm93hun #57766 üzenetére
Szerintem ilyen nagyobb átvándorlás már nem lesz 360-->One/Series store között. Csak egyéni megállapodások alapján, de a legtöbb régi játékot így is elengedték.
BC bővítést és az ingyen játékok között is elengedték a 360 vagy Classic címeket. Vagyis már elég ritka, ha valami régi cím felkerül.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #57720 üzenetére
Tavaly ősszel. Töketlenkedés az szokott lenni náluk. Arra gondoltam, hogy ott tudnak BT -t használni. Most meg már ugye rugalmasan lehet fej- vagy fülhallgatót választani hozzá.
Csak ahhoz szoktam használni, mert néha viszem az ágyba is. Valamikor frissítés után vettem én is a fejhallgatót.
Xbox -on meg ugye nem oldja meg a problémát egy szoftverfrissítés. Mert nem tudja.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57717 üzenetére
Szerintem TV -n keresztül el fog csúszni a hang. Amit rá lehet igazítani, csak akkor az egészben késés lesz.
Szerk.:
BT 5.0 a hálószobai TV, úgyhogy van rajta. Még sosem használtam ezt a részét, nekem is meg kellett nézni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
MasterMark #57715 üzenetére
Szerkesztésed utáni részre:
Igen, ezért írtam azt feljebb. -
ρσгτσ
addikt
válasz
MasterMark #57713 üzenetére
Jah azon csak a chat ment? Az f@sza.
Akkor marad az, hogy napközben játszom.
Szerk.:
Ilyenkor tudom csípni az olyan márkákat, mint a Nintendo. Aki nem korlátoz semmit, csak bedobja a jó öreg BT -t. -
ρσгτσ
addikt
válasz
MasterMark #57711 üzenetére
Igen, de annyit nem szeretnék rá költeni.
Lenne még pár megoldás, csak gondoltam megúszom egy korábbi kedvezőbb áru eszközzel. Viszont úgy látom itt is fukar volt a Microsoft a licensz tekintetében.
-
ρσгτσ
addikt
Vezeték nélküli fej- vagy fülhallgató nincs? Senkinek nem adta ki az MS? Csak a gyári headset?
Átköltöztettem a hálóba a 360 -at, és jó lenne valami megoldás arra, hogy csak én halljam. Lehetőleg vezeték nélkül.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bazsimano #57668 üzenetére
Lehet, attól függ milyen karcok vannak. Nem mindegyik lemezt lehet jóra polírozni.
Csak gépet is simán el lehet adni, de Xbox 360 -ból volt egy pár verzió és nem mindegy az állapot sem. Van amúgy
konzol beárazós topik, de ennél több infó kell majd róla. -
ρσгτσ
addikt
Kis érdekesség, ha már múltkor szóba került.
Forza Horizon 2: Xbox 360 vs Xbox One Comparison
Digital FoundryIlletve másik érdekesség, hogy FH2 az egyetlen Horizon rész One gépen, aminél nincs lehetőség az előtöltésre, ha esetleg a karcok miatt nem tudná valaki telepíteni a lemezről. Rajta kívül mindegyik résznél működik, még FH1 -nél is.
Szóval aki One -ra veszi nagyon figyeljen a lemez állapotára.
FH2 elég speciális még a sorozaton belül is...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Geresics #57637 üzenetére
Annyival egészíteném ki a fentieket, hogy a 360 -as verzió ritkább. Ez a Sumo Digital -os általában 8-12 között beszerezhető. Természetesen inkább a drágább a jellemző.
A Playground Games -es One verzió sűrűbben előfordul. Az már szokott lenni 4-6 ezerért is.
Szóval igen. Simán lehet, hogy valaki 12-15 ezer forintért árulja.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #57605 üzenetére
Múltkor a kontroller témánál elfelejtettem említeni a Facebook -os Retro Konzol Közösség csoportot. Ott szerintem lesz pár ajánlat, ha bekérdez. Ráadásul esélyesebb, hogy az állapot leírása tükrözi a valóságot.
Ugyanez a helyzet ellenőrzött helyen megbízható eladónál is.
Persze ha valaki szeretne ezzel otthon mókolni, akkor majdnem! mindegy honnan veszi.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Remekelek28 #57603 üzenetére
Több mint sanszos igen, local, de én is csak azt látom amit így hirtelen kidobott a netes keresés. A szerverek már nem aktívak szerintem.
Délután meg tudom nézni, ha nem felejtem el.
"Split Screen
Two players can participate in a local multiplayer game in Split Screen mode." -
ρσгτσ
addikt
válasz
Remekelek28 #57599 üzenetére
Én split screen -t nem nyomtam, mert csak egyedül játszom vele
#57600:
Legolcsóbban úgy találhatsz kontrollert, ha feltúrod a netet. Erre szerintem nincs jó recept, de kicsit feljebb beszéltünk erről is.Inkább jobb állapotút érdemes nézni. Már ha nem akarsz vele otthon kicsit mókolni.
Szerk.:
Kicsit késő van már...most nézem, hogy a FM4 -et kérdezed. (2011) Töröltem az első linket. -
ρσгτσ
addikt
válasz
x360elite #57581 üzenetére
Én alapvetően úgy vagyok vele, hogy máshol érdemes venni, de itt érdemes eladni. Mert ez már korábban is igaz volt, hogy máshol jobb áron lehet szerezni cuccokat.
Viszont olyan emberekben jobban bízom, mint például te. Így én is tőled vásároltam korábban az Xbox 360 csomagot, és vele együtt a kontrollert is.
Szerk.:
A hardverapró szerintem egy jól ellenőrzött hely, és itt sokkal kevesebb problémába ütközök, mint bárhol máshol.Itt is azért előfordulnak problémák, de tényleg sokkal jobbak a tapasztalataim, mint máshol.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bazsimano #57577 üzenetére
Forza Horizon/Motorsport részek szerintem jól irányíthatók. Viszont ezek picivel drágábbak szoktak lenni az átlaghoz képest.
Régebbi, baromi jó NFS részek is vannak Xbox 360 -ra, amit a későbbi generáció már nem kapott meg. Vagy ott vannak még a GRID, Test Drive részek. Szerintem a Midnight Club -nak sem rossz az irányítása.
Én a PGR részeket is szeretem, de az nem mindenkinek fekszik.
Többi játékra már sajnos nem nagyon emlékszem, hogy mennyire könnyen irányíthatók.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bazsimano #57575 üzenetére
Kontrollernél én inkább megbízható boltot javaslok, vagy itt hardveraprón nézz körül olyan eladótól, akinek magas az értékelése.
Úgy látom pesti vagy, azt mindenképp érdemes kipróbálni vásárlás előtt. Analógokat, gombokat, mennyire van egyben...stb. Van jópár olyan is, aminek a burkolat pereméből hiányoznak darabok a szétszedés miatt. Pedig annál nem lenne annyira szükséges...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bazsimano #57572 üzenetére
Használtan a Fifa részek kb. 500 és 2000 HUF között szoktak menni. Ettől ugye drágább általában a 18, és még drágább a 19.
Viszont az utóbbi két részt inkább magánszemélyek hirdetési között érdemes nézni, mert olcsóbban adják mint a boltok. Már ha van éppen eladó.
Addig maradnak a korábbi részek.
-
ρσгτσ
addikt
Wikipedia Xbox Original - Xbox 360 BC listája pontos, illetve jól ír mindent? Nézte már valaki? Mert néha wikin is vannak érdekességek. Vagy inkább másik oldalt/listát nézzek?
Forza Motorsport 1. része, és a PGR 1-2. érdekes nekem. Bár még nem próbáltam, de az FM1 úgy látom valós.
-
ρσгτσ
addikt
Multiplayer and Online Services availability in Ubisoft games
"The online multiplayer services for the titles listed below have now been shut down. The offline features for each game remain available."
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gumisxxx #57248 üzenetére
Előfizetéshez viszont musztiii -t ajánlom innen hardverapróról. Feltéve, ha több hónapot szeretnél.
Szerk.:
Bár ha 1 hónapra tervezel, akkor talán jobb a 300 HUF GPU...feltéve, ha engedi annyiért (gondolom igen). Csak vásárlás után kapcsold ki az ismétlődő számlázást.GPU -val tudtok telefonról is játszani. Felhőből. Csak stabil, jó net kell hozzá. Elsősorban WiFi.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MasterMark #57197 üzenetére
Akkor nem nálam van gond. Köszi.
Zeki:
Tudom, de nem baj. -
ρσгτσ
addikt
Ti meg tudjátok venni a Cars -t? Illetve addig el sem jutok. A vásárlás gomb után "Az oldal nem működik" jön.
Nem tudom nálam van -e gond telefonról, vagy megint nem oké valami a Marketplace -n.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tvamos #57177 üzenetére
Nem tudom én sem. Szerintem tök jó dolog és csak annyi hiányzott, hogy továbbfejlesszék, illetve plusz eszközöket is kaphatott volna a konzol.
Pl. Nintendo -nál (Switch) egy csomó olyan játék van, ami tartalmilag nem igazán nyújt többet, mint itt néhány kinect játék. Mégis milliónyi szirsz@rt lehet venni hozzá. Fel lehetett volna építeni erre is egy hasonló irányt. Tehát nem csak kinect -tel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
x360elite #57178 üzenetére
Azért írtam a retro -t, mert több olyan hely van, ahol elég jól fel lehet verni a licitet. Csak oda még nem fér be az Xbox 360 és a hozzá kapcsolódó cuccok. Sajnos.
Pl. retro konzolos FB csoportban is jó a közösség, eladni is normálisabban lehet. Az esetek többségében. De amúgy meg lehet próbálni fix. áron, mert ritkább/érdekesebb cuccoknál néha kivételt tesznek.
Szerk.:
Általános helyzetről volt szó feljebb, arra írtam. Eladás/vásárlás tekintetében. Az emberek többsége sajnos egyáltalán nem értékeli az ilyeneket. Pedig szerintem maga a játék is baromi jó. Az még plusz, hogy bontatlan és ritka. -
ρσгτσ
addikt
válasz
x360elite #57171 üzenetére
Félúton, az mindegy melyik részén.
Persze nézőpont kérdése, de Xbox 360 -at nem nagyon szokták még retro -nak sorolni. Igaz, játék nem igazán jön rá, de online a gép. Hozzáfér a store -hoz, szerverhez, számolja az achikat...stb.
Én mondjuk jobban szeretem, mint az utána következő generációt. Csomó olyan játék van rá, ami sajnos már nem ment tovább.
Amúgy igen...kereskedni egyre rosszabb...és sajnos nem csak ezen a vonalon, hanem mindenben.
Most éppen Classic -hoz és PS2 -höz nézegetek lemezeket, de néha elmegy a kedvem a kommunikációtól. Eladni még rosszabb.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
x360elite #57168 üzenetére
Az a baj X360 -nal, hogy még félúton jár a retro irányába. Így sokan nem megfelelően értékelik a hozzá tartozó cuccokat. Főleg olyan helyen, mint Magyarország, ahol van még jópár darab a háztartásokban.
Néhány év múlva szerintem sokkal letisztultabb lesz a vásárlói közösség. Jó, a fenti boltos más eset. Ő szimplán hülyének nézett és le akart húzni.
Bár nem igazán értem mekkora sikerre számít olyan esetben, ahol valaki szándékosan bontatlan terméket árul...Tehát nagy eséllyel tisztában van a termék értékével.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ImpersonatoR #57070 üzenetére
Oksa.
Nem olyan nagy cucc amúgy, pár óra alatt meg van a két konzol. + száradás. Csak otthon nem tudom csinálni, majd bent a cégnél.
Majd meglátom mikor tudok beleállni. Valamikor októberben.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ImpersonatoR #57068 üzenetére
Szépen meg lehet azt is csiszolni, aztán fújni. Új burkolatot nem terveztem.
-
ρσгτσ
addikt
Valaki rendelt már matricát a gépre? Mennyire nagy a minőségi szórás? Pl. mennyire passzol, mennyire tartós.
Azon gondolkozom, hogy vagy lematricázom, vagy felújítom a burkolatot. Igazából az utóbbi felé hajlok inkább. Főleg, hogy mostanában tervezem egy másik gépnél is (ami nem Xbox).
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57064 üzenetére
Köszi, akkor nem erőltetem a dolgot.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #57062 üzenetére
Egyáltalán nem rossz egy új, bontatlan lemezért. Persze attól is függ, hogy mi az. Van ami drágábban megy használtan is, de szerintem a jobbakat már lerabolták.
Szerk.:
Tavasszal megyek arra feléd.Ha látsz valami érdekeset, akkor szólj és megveszem. Aztán jövőre viszem, vagy leküldöm postán.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57060 üzenetére
Volt valamilyen autós játék közöttük? Vagy valamilyen érdekesebb darab? Mert akkor lehet benézek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57058 üzenetére
Settings --> Account --> Download History
vagy
Xbox logó --> Account Managemant --> Download HistoryÉn csak ezeken a helyeken találtam meg. Most hogy írtad a Download History -t.
Köszi. -
ρσгτσ
addikt
Xbox 360 -on nincs olyan menüpont, ahol látom a tulajdonomban lévő játékokat? Mint az újabb generációkon lévő rendszerszoftveren. Függetlenül attól, hogy fel van -e telepítve vagy nem.
-
ρσгτσ
addikt
Úgy tudom FIFA 14-15 -ben volt Xbox -on magyar kommentár. Aztán ennyi, ugye? Vagy a '07 -ből volt Xbox Classic -ra is magyar? Esetleg más szezonban?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MasterMark #57039 üzenetére
Igen.
-
ρσгτσ
addikt
Nah beléptem a klubba.
Végre tudom tolni olyan remek játékokkal is, amivel elfelejtették a következő generációkat...pl. NFS Carbon.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57027 üzenetére
Be lehet mind a két részt. 1-2 ezer forinttól 7-8 ezerig is el szokott menni az ára.
Valahol a két véglet között megy a legtöbbször.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Levente1991 #57024 üzenetére
Ezt írta ő is, hogy az újabbak már nem mennek...de ugye meddig terjed nálad az "újabb"?
FIFA 19 -ig, PES 18 -ig, Forza Horizon sorozat pedig azt hiszem a 2. részig fut Xbox 360 -on. Többiek megcáfolnak, ha az utóbbi nem így lenne.
Tehát FIFA 20-21-22, PES 19-20-21-22, Forza Horizon 3-4-5 már csak a következő generációkon megy. Illetve az utolsó részek a 3 említett sorozatból ősszel érkeznek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Levente1991 #57021 üzenetére
Újakat már nem adnak ki. Sőt, némelyik újabb játék már One generáción sem megy túl simán...
Csak azért nem engedi el sok fejlesztő az One gépeket, mert a jelenlegi generáció eladásait elsősorban a kínálat határozza meg, és nem a kereslet. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest