- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Üdv újra!
Nemrég vettem egy Kinectet a 360-asomhoz és a Kinect Star Warst. Amint belépek a játékba, az onnantól kezdve nem ismer fel engem. Sem ülve, sem állva, sem kalimpálva nem tudom elindítani a játékot. A hangfelismerés funkciót bekapcsoltam, de a voice recognition nem megy egyáltalán. Először azt írta a konzol, hogy az én nyelvemen és régiómban ez nem működik, így átállítottam USA-ra a locationt. Ezután sem ismer fel.
A Kinect a voice test alatt a hangomat felismeri ha beszélek, de a játékok nem. Természetesen a dashboardon sem tudok hangparancsokat adni.
Van valakinek ötlete és megoldása, hogy hogyan tudnám működésre bírni a játékot? -
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #56749 üzenetére
Igen!
-
szupermacs
veterán
Most durva leszek: Aliens Colonial Marineshoz keresek coop társat. Vállalkozna rá valaki?
-
szupermacs
veterán
Sajnos korábban már (talán 1-2 éve) megtörtént a játékkal amire én még nem láttam korábban példát. A teljes játék a kiegészítőkkel lekerült Marketplaceről és már telepítésre sincs lehetőség digitális forrásból. Ha nem adták ki a teljes játékot lemezes formában, akkor valószínűleg már nem fogjátok tudni végigtolni. Sajnálom.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #56450 üzenetére
Egy ideje lekerült a magyar régiós marketplaceből, talán még tavaly (vagy tavaly előtt) fent volt. Nem lehet, hogy a 360 felhasználók mást kaptak helyette amiről nem volt szó? Korábban is volt ilyen japán régiós játékkal.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #56448 üzenetére
One-on behúzható.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #56247 üzenetére
Preyt próbáltam megvenni magyar régióban a Storeból, nem működik. Felkerültek a 360 játékok (egy részük) de régió lockosak továbbra is.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #56220 üzenetére
MX-et már akartam venni akcióban, végre most meglesz ingyé.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #56176 üzenetére
Nem tartott sokáig, emlékszem még játszottam a bétában. Már évek óta nem toltam de sajnálom ha egy ingyenes játék bezárja a kapuit.
-
szupermacs
veterán
válasz
hhenry #56166 üzenetére
Hirtelen csak ezek jutnak eszembe: C&C Red Alert 3, C&C3, Halo Wars, Supreme Commander 2
-
szupermacs
veterán
válasz
x360elite #56069 üzenetére
Vannak gondok rendesen, nekem a kártyámat tiltotta a bankom a storeból mert sem 360-as játékot (hibaüzenettel átdobott minden játéknál egy “jaj mi történt” oldalra), sem a One játékokat nem engedte mert ismeretlen hiba miatt más fizetési módot kért állandóan vagy örökké töltő oldalra dobott. Persze a bankom ezeket a tranzakciókat sikertelennek vette minden alkalommal és nem tetszett nekik. Support meg széttette a kezét, a bankomhoz irányítottak ahol szintén nem értették a problémát. Tehát most telefonszámról vásárolok a One storeban, 360-as játékot meg egy fórumtárs/jóbarát húz be nekem külföldről Revoluttal.
-
-
szupermacs
veterán
-
szupermacs
veterán
Steamre visszakerült a Lego Lord of the Rings. Szerintetek várható marketplacen is?
-
szupermacs
veterán
válasz
qqcqqc #55882 üzenetére
Én fölöslegesnek tartom a Kinectet, nagy tér kell hozzá ahogy olvastam sok helyen. Inkább az E kiadást ajánlom a 360-asból, hozzá 2 controllert és mivel 500GB-os kiadás van (nekem legalábbis) ezért a lemezeket fel tudod telepíteni rá. Lego játékokat nagyon ajánlom a gyerekeknek, van benne local co-op mód amivel mindketten egyszerre tudnak játszani. Ezeket szokták elég gyakran akciózni Gold előfizetéssel, de használt lemezen is megérnek 3-4000 Ft-ot.
-
szupermacs
veterán
Boldog karácsonyt!
-
szupermacs
veterán
Végre zajlik az élet, erre lemaradok mindenről.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #55157 üzenetére
Ez a Sherlock Holmes milyen? Most nem tölteném le, csak arra vagyok kíváncsi mennyire kaland és mennyire open-world.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #55110 üzenetére
Az igen!
-
szupermacs
veterán
válasz
MasterMark #55103 üzenetére
Figyelmetlen voltam, köszi!
-
szupermacs
veterán
(#55100) gaben0211: Multihoz kell Gold előfizetés, ami viszont havi 2 ingyenes 360 játékot is tartalmaz amit ha ingyen megvásárolsz az előfizud alatt, akkor örökké a tiéd marad. Emellé kapsz még 2 One játékot is, amiket viszont csak az előfizetés ideje alatt tudsz csak játszani természetesen Xbox One konzolon.
A Gold tagoknak minden héten kedden vannak akciók, így sokkal olcsóbban lehet beszerezni digitális játékokat és DLC-ket.
Lemezes játékkal is jól jársz, mert használtan olcsón megkapod és ha azokat feltelepíted a konzolra, akkor csak a játék indításánál fogja ellenőrizni az olvasó, tehát nem megy tönkre sem a ROM, sem a lemez. -
szupermacs
veterán
360-as DWG nem lesz most? Vagy hol találok listát?
-
szupermacs
veterán
válasz
hermandani #55030 üzenetére
Szia!
Egy ilyen kell hozzá.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #55007 üzenetére
Még frissítettek a 360-on?
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #55005 üzenetére
Emiatt nem akartam iOS10-ről frissíteni, de tavaly a Smartglass megszűnése után rávettem magam.
Mi az ami még működik vele?
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #54973 üzenetére
Igen, az elsőn meglepődtem mennyire open-world volt. De ott is csak a felfedezés volt ami lekötött és az, hogy bárhova mehettem már az elejétől. A 2. rész mintha szaggatna 360-on és ott nem jelent meg a kieg. A harmadik rész egy kicsit magával ragadott, de pár pálya után unalmassá és frusztrálóvá vált. Pedig az ork karakter érdekesnek tűnt.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #54971 üzenetére
Nekem az túl unalmas volt, pedig megvan az első 3 rész. PC-n és boxon is minden kieggel meg vacakkal.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #54966 üzenetére
Ha tetszett a Diablo 2, ez is tetszeni fog.
-
szupermacs
veterán
válasz
diablo1984 #54939 üzenetére
Fólia nélkül működik? Mert akkor én is lenyúzom róla. Nem lesz semmi baja?
-
szupermacs
veterán
válasz
diablo1984 #54936 üzenetére
Nekem is szorul, Auchanos akksi és máshol nem volt gond. Game Boyban használom, a controllernél meglepődtem. Konkrétan ki kellett belőle operálnom.
-
szupermacs
veterán
válasz
MasterMark #54917 üzenetére
Sokaknak nem tetszett a harc. Így visszagondolva én is ezért hagytam abba, nem sikerült végigtolni. Pedig a történet érdekelt volna.
-
szupermacs
veterán
válasz
sugarforce #54866 üzenetére
Csak így a generáció (majdnem) végén kicsit pénzkidobásnak érzem az X-et. Az új játékok a Scarlett megjelenése után valószínűleg butított grafikával jönnek majd ahogy egy 360-One esetében is volt. Nem hiszem, hogy az új generáció a plusz 60-90fpst-t jelenti ahogy erről szó volt.
-
szupermacs
veterán
Másnak nincs szüksége a fentebb említett játékra?
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #54796 üzenetére
Nincs szükséged egy Fifa 08-ra? Francia nyelvű. Sajnos nem tudok franciául és nem szándékozom megtanulni. Lutriból vettem meg, de nem érdekel az ára. Ingyé viheted ha bejönnek a sportjátékok.
(Rásózos hozzászólás vége.)
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #54780 üzenetére
-
szupermacs
veterán
válasz
diablo1984 #54761 üzenetére
Ha nem lenne fizetős a multi és nem lennének Gold akciók minden héten, akkor tuti nem fizetnék havidíjat. A legtöbb cím ami érdekelt már rég megvettem, de ezek csak megerősítik bennem, hogy már csak a multi megéri a Goldot. Az ingyen játékok nem, ezek meg pláne. Most mindről néznem kellett reviewt, mert nem hallottam róluk... nem hiába.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #54759 üzenetére
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #54748 üzenetére
A BF1943 nem Demand játék hanem Arcade. Ott lesz, de fura, hogy a magyar régióst újra meg akarja vetetni.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #54741 üzenetére
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #54618 üzenetére
Mai napig használom a 360-at, de problémám nincs vele. Leírhatom minden nap, hogy tökéletesen működik és szeretem?
-
szupermacs
veterán
válasz
MasterMark #54613 üzenetére
Igen. Más játékoknál nincs ilyen probléma.
-
szupermacs
veterán
Az Alone in the Dark másoknál is ennyire halk? A párbeszédek hangereje nem túl erős, a felirat hiánya meg erre rá is tesz. Vagy valami elállítás van a Boxon?
-
szupermacs
veterán
válasz
MasterMark #54581 üzenetére
Ami fixen hozza 360-on a 30 fps-t azt ott játszom, ami viszont kapott X patchet azt One-on tolom. A 360-at még mindig jobban szeretem, nem hal le a rendszer. X-en viszont egyre gyakrabban találkozom fagyással amiket csak a restart old meg.
(#54583) x360elite: Hogy nézzen ki egy X doboz?
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #54578 üzenetére
Köszi!
-
szupermacs
veterán
válasz
icemad #54547 üzenetére
360-ra apró pénzért lehet kapni szinte mindent használtan és DwG-ben. Én is sajnáltam egy kicsit, hogy nincs EA Access és GP, de amikor X-re váltottam akkor szinte mindent megvettem ami érdekelt és ami benne volt Accessben és GP-ben, így már a GP előfizum is lemondtam.
Annyit hozzátennék, hogy mindenből csak a standard kiadások vannak benne, semmi kieg vagy DLC. -
szupermacs
veterán
Army of Two Devil's Cartelt megéri behúzni most akcióban? Tesztek alapján nagyon gyenge játék, de videók alapján tetszik. Van olyan, aki játszott vele?
-
szupermacs
veterán
válasz
MasterMark #54443 üzenetére
Óh, nem tudtam, hogy az is ennyire olcsó.
-
szupermacs
veterán
Nem tudjátok, hogy a Fifa 07-et ha németül vettem meg akkor át lehet állítani a nyelvet, vagy érdemes kicseréltetni angol verzióra? Nem mai játék, de direkt ezért tartottam meg az öreg harcost (X360).
-
szupermacs
veterán
Van! És 1000 Ft-ot megér.
-
szupermacs
veterán
Én itt vettem. A magyar régiós kiadáson Rooney és Dzsudzsák van.
-
szupermacs
veterán
válasz
sugarforce #54339 üzenetére
A folyamatosan kifagyó Store nem rosszabb? Lehetetlen normálisan visszalépni a már korábban megtekintett termékek oldalaira, a navigálás is egy siralom.
-
szupermacs
veterán
válasz
diablo1984 #54331 üzenetére
Pedig teljesen korrekt kis játék ez. Ráadásul egy fillért sem kellett fizetni érte.
-
szupermacs
veterán
Dragon Age Origins nem magyar, pedig store oldalán azt írja. Ha valaki emiatt venné meg (mint én) akkor csalódni fog benne.
Fifa 07-15 között mindegyik játék magyar nyelvű. -
szupermacs
veterán
válasz
MasterMark #54242 üzenetére
Ha már nosztalgiázunk: vissza lehet tenni régebbi dashboardot a 360-ra? Vagy nincs lehetőség visszaállításra?
-
szupermacs
veterán
Én azt mondom, hogy One mellett a 360-at nem szabad eladni. Biztos nem én vagyok az egyetlen aki tele van olyan 360-as címekkel amik nem futnak az One-on.
És vannak olyan játékok, amik futnak és így már a két gépen egyszerre lehet játszani (exemmel GoW multiztunk nem osztott képernyőn).(#54055) babicsbalu: Ha belefér, akkor használt 360 és használt PS4 kombó tökéletes lehet. Ha csak a gitáros és táncikálós játékok érdekelnek. Gears of War az új generációs konzolon halott, én emiatt nem vennék újra One-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest