- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
l.skywalker #58334 üzenetére
#58336 Guitar14
az a vicc, hogy már 3-4 éve is mindenki mondta, hogy mostazonnal óra-cap kitépés, de a mai napig sokaknál bontatlan a gép és ez ár-értékképzőként is van használvanekem 3 gépem van, az egyik már jópár évvel ezelőtt is meg volt folyva enyhén... valójában 4 gépem volt és vicces, hogy MIND úgy került hozzám (első 2017-től kezdődően), hogy az óra-cap még bennevolt
és egyik sem 1.6 ....
de az igazi dráma a cpu-gpu paszta HELYÉN fogadott.... egy totttálisan kiszáradt, fekete ragasztóizé. köze nem volt pasztához már
MS igazi "mesterműve" a konzol.... gondoltuk akkor, de aztán jöttek az első FAT X360-ak és tromfoltak mindent
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #58334 üzenetére
De jóóóóóóó, nagyon király!
-
bmwm3csl
friss újonc
válasz
l.skywalker #58294 üzenetére
Oh... szomorú
... Akkor ez most nem jön össze.
Köszönöm a gyors segítséget.
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #58198 üzenetére
Jogos a kérdés, erre nem gondoltam.
Howtogeek szerint működik természetesen. Ha megveszünk egy 360 játékot One/Series konzolon vagy az xbox weboldalán akkor megjelenik a 360-on a download historyban a store bezárása után is. (Persze ha ugyanazt a profilt használjuk a 360-on amelyikre megvásároltuk)Szerk.: 58169. Hsz-ben vm93hun le is írta ezt.
KaitouP: Ebben az esetben így kb ezresért is tudsz venni jópár játékot ha le van akciózva.
-
zolee1988
tag
válasz
l.skywalker #58198 üzenetére
Amíg élt a Xbox 360 Store addig biztosan ment, a Series X-en vásárolt Xbox360 játékok megjelentek az előzményekben és telepíthetőek voltak. Igaz nagggggyon lassú volt a letöltési sebesség.
A bezárás óta sajnos nem vettem újabb játékot, de vasárnap otthon leszek, veszek valamit és megnézem. -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58183 üzenetére
Óbasszus... Akkor vissza az egész, bocs a fals infóért. Most értem haza és az igaz, hogy letudom tölteni, de a one verziót, mert nincs rajta a 360 vizjel a borítón. Szóval igazad van.
Viszont pont ma olvastam ehhez hasonló esetekről egy cikket. Aláírást gyűjtenek az EU-ban, hogy ne lehessen csak úgy pikkpakk eltűntetni egy játékot a digitális felületeken. Én már aláírtam, talán lesz belőle valami. Ha gondoljátok osszátok meg játékos topikokban. Vannak benne érdekes infók, pl ezt sem tudtam: "A globális piac értéke összesen 184 milliárd dollár, azaz több, mint 66,5 billió forint volt, ennek pedig mindössze 5 százaléka, 9,5 milliárd dollár a fizikai játékokból származó bevétel." Azért ez kemény.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58180 üzenetére
Telepíteni tudnám melóból is.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58180 üzenetére
Abból volt külön 360 verzió is? Nekem az első kettő megvan digitálisan , és series gépen mennek, úgy emlékszem. De ha hazaértem, akkor megnézem.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
l.skywalker #58151 üzenetére
Én még vettem hozzá pár filléres címet:
Homefront - keményen 50 Ft volt
Charlie Murder
Bionic Commando -
válasz
l.skywalker #58140 üzenetére
is-is
mindenhol.... konzolon jobb a helyzet, a weboldal.... 5x kell frissitenem, hogy egy oldal betöltsön
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #58136 üzenetére
Biztos voltam benne, hogy tudja itt pár ember, én is most csak dúlom a netet és töltögetek le aztán találok dolgokat.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58122 üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58117 üzenetére
Ja, oké. Azt gondoltam, hogy ez baj neked.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58115 üzenetére
Szerintem azok nem is kapnak már.
-
válasz
l.skywalker #58090 üzenetére
Undercover egyáltalán létezett a magyar storeban?
szerintem sem az, sem a prostreet nem volt elérhető... (bezzeg a carbon igen, holott korábbi és persze a későbbi shift-ek, stb már mind léteztek)
közben ismét előjött a 8015190A hiba az acountomon...
kezdem azt hinni, hogy a csatolt bankkártya okozza... (mert NEM csak az MS accra kellett hozzáadnom, ami így megy one/series gépen, hanem az acc 360as marketplace részén is, külön!)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #58089 üzenetére
Közben már elérhető lett ezek közül is pár cím, lehet, hogy az összes, de én csak a Kinect Harry Pottert csekkoltam
-
válasz
l.skywalker #58060 üzenetére
tudom
ettől még kirpóbáltam kikapcsolva/rendes jelszóval is.... hiába
és kipróbáltam xsx-en, 360as játékon belül az ottani emulátorban: ugyan ez a hibaüzenet....
kipróbáltam a cache törlést, a cloud kikapcsot, már jóformán mindent.... valami rohadtul megdöglött az accomon. és hiába auth errort ír, amikor ténylegesen rossz jelszót írok, tök más a hibaüzenet... a jó jelszóval elindul a profil letöltése, majd aztán dobja ki a 8015190A hibát
és zseniális, hogy nincs rá konkrét fix, csak ilyen taknyold-gányold az accod, valami hátha megoldja
hát nekem semmi nem oldja meg.......
-
válasz
l.skywalker #58039 üzenetére
sajnos a 360 store az régóta ilyen - weben és gépen is néha ki akar fizettetni valamit, majd vásárlás után derül ki, hogy jamégse, már megvolt....
szóval igen, MOST ingyen kaptad, de ANNO már fizettél érte
én mindenesetre most a 2-300 forintos címeknél nem agyalok, 5-600 is gyors döntés, a 800-1500 és feletti amit egyedül megfontolok... (utólag sokmindent bánok, hogy anno nem vettem meg, szóval lehet h most épp nem kell adott cím, de van rá sansz, hogy évek mulva látok egy videot és játszanám.... és akkor majd jól jön, hogy ott az accon
)
ami kis gond, hogy pár hete már elvertem a sztórban vagy 25 ezret.... nem hittem benne, hogy lesz akció
ostoba voltam és féltem, h lesz amit idő ELŐTT vesznek le ....
#58041 Zeki
360-as marketplacen elvileg nem tudsz trükközni a dollár-forint-alott a dolláros vásárlásnál hibára kellene futni.... szóval a hu-s/forintos áron KELL rányomni mindenképpen a vásárlásra (de kb minden olcsóbb is itthon, mint odaát... nem korrigálták a forint elrohadását a sztórban szerencsére...)
#58030 ImpersonatoR
ki kell próbálniaz az NTSC felirat nem sokat jelent, simán lehet régiómentes a játék. de ha a 360-ban nem is menne, xbox one/series x konzolon ettől még használható lesz! (az nem akad fenn a régión)
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #58039 üzenetére
Itt megálltam mert ha tovább megyek akkor már fizetek.
Gondolom neked ez se jött be.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #58031 üzenetére
Nekem van egy NTSC-J verziós Gears of War-om, amit simán megeszik a PAL-os konzolom (ami megy full gyári).
Vannak régiófüggetlen játékok, itt egy lista, hogy melyik játékok melyik konzolokkal kompatibilisak.
-
Dency01
aktív tag
válasz
l.skywalker #58020 üzenetére
Sziasztok. Lenne 2 kérdésem.
Az egyik az Xbox 360-as kontrollerrel kapcsolatos. Észrevettem hogy ha rezeg a kontroller akkor folyamatosan lecsatlakozik, nos utána sikeresen kiderítettem hogy az elem gyengélkedik benne, új elemekkel már nincs lecsatlakozás. Viszont összesen nem használtam a kontrollert kb 10-12 órát se. Ennyi bírna egy elem pakk? Sima mezei elem nem tartós stb.. Nektek mi a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?Másik kérdés játék elmentéssel kapcsolatban, eddig 2 játéknál tapasztaltam hogy több nap után próbáltam folytatni a kampányt, battlefield 3- nál már 2x fogadott az az üzenet hogy "damaged save file" és ugrott az egész eddigi játék elmentésem. Másik a cod:Ghostsnál volt, ennél viszont nem írt ki semmit hogy sérült volna a mentési fájl, viszont szintén a játék elejéről indultam, mikor már eljutottam egy darabig és mentett is a játék. Ezt mi okozhatja? Játékok nincsenek frissítve csak a gyári lemezről felrakva. Ez is okozhatja?
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #57960 üzenetére
Köszönjük!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57960 üzenetére
Szuper. Köszi hozzá a linket.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57947 üzenetére
360 címeket most sem vitték túlzásba. Nem értem mit vacakolnak ennyit vele, így bezárás előtt. Adjanak minden BC címre 90%-ot és kész. Sok címet megvennék még, hogy meglegyen, de 100%-k, hogy soha nem játszanék vele.
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #57923 üzenetére
A Burnout Revenge persze most is kimaradt ebből...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #57922 üzenetére
Csak most nézem, hogy vannak olyan címek amik rég nem voltak akcióban, jó rég:
- Braid
- EDF 2017
- EDF 2025
- From Dust
- Flashback
- Monday Night Combat
- Onechanbara: BSS
- Shadow Complex -
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57891 üzenetére
Legalább nem fél évnyi haladékkal riogatják a népet, így bőven van idő felkészülni.
Ugye, Sony? Khm! -
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #57891 üzenetére
Hát ez az idő is eljött. Várható volt mondjuk. :/
Addigra összeszedem mit kéne beszerezni onnan. -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57861 üzenetére
Az mennyi lehet kint? Nem gondolom, hogy sokkal drágább, mint pl egy német, vagy osztrák használt. Egyedül a szállítás dobja meg nagyon a dolgot.
Meg talán USA-ban 110voltos hálózat van. Nem tudom, hogy ez mennyire probléma. -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57857 üzenetére
Az ntsc-pal különbséget csak a tv-n lehet észrevenni, vagy van más eltérés is? Mert, ha csak ennyi, akkor boltolj vele valami full hd ntsc plazmát.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57857 üzenetére
Na, az meg a másik, hogy van amit csak onnan lehet beszerezni, mert nem volt belőle európai kiadás. Szóval e tekintben igen szerencsés.
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #57819 üzenetére
Hát ja, ugyanaz.
Miért kérnek még mindig ennyit ezért. Mindegy akkor marad a Medal of Honor trilógia PC-re ha már nagyon régit akarok, azt meg még régen behúztam Origin-re. Érdekes amúgy, hogy szerintem a Medal Of Honorok nagyon gyatrára sikeredtek a konzolokon. (Gondolok itt a Frontline-ra és a Rising Sun-ra) Kb. 1 óra alatt letettem mindkettőt, hogy soha nem akarom újra elővenni. Persze a CoD Finest Hour és a 2 BRO is fura, de azok játszhatók.
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #57817 üzenetére
Pacsi, olvastam, hogy anno 1200 M$ pont volt az ára amíg nem szűnt meg. Pedig most van 4 ezer, megvenném rajta.
Az összes régi Cod megvan lemezen Classic-ra vagy 360-ra (sima második részt leszámítva amit hamarosan beszerzek) és ez az első rész cseszik ki velem itt a magas árcédulájával (pedig pár napja kvázi a létezéséről sem tudtam, hogy portolták 360-ra).
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
l.skywalker #57728 üzenetére
Igen, tudom mi az alkalmazásjelszó.
Beléptem a saját microsoft fiókomba PC-n, ahol fel van véve az xbox360 a fiókomba. Aztán azért generáltam egy alkalmazásjelszót magamnak, ahogy írtad. És utána gondoltam, majd az xbox360 konzol kéri a jelszót amikor megpróbálok bejelentkezni a profilomba, de nem kért semmit, hanem szó nélkül bejelentkezett. Majd kipróbáltuk a gyerekét is, azzal is sikerült, illetve a hálózati kapcsolat ellenőrzés is végigfutott rendesen.
Szóval nem értem mi volt a gond, de megoldódott. -
JohnnyWeiss
tag
válasz
l.skywalker #57726 üzenetére
Köszi. Siker! És erre hogy jöttél rá? Rányomtam, hogy alkalmazásjelszó, nem is kellett sehova beírni és onnantól kezdve lett live elérés.
Nem látom az összefüggést, hogy ez mitől javította meg, de örülünk, főleg a gyerekek -
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57717 üzenetére
Szerintem TV -n keresztül el fog csúszni a hang. Amit rá lehet igazítani, csak akkor az egészben késés lesz.
Szerk.:
BT 5.0 a hálószobai TV, úgyhogy van rajta. Még sosem használtam ezt a részét, nekem is meg kellett nézni. -
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #57717 üzenetére
Egyébként ez jó ötlet, Blitzwolf-nak pl van BT transzmittere, azzal bármilyen BT fejest használhatsz.
Pl. ez: [link] -
Bobby G.
senior tag
válasz
l.skywalker #57702 üzenetére
Köszi! Na meglátjuk, hátha...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #57699 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #57648 üzenetére
Halványabb kép nem vót???
-
Karibaba
aktív tag
válasz
l.skywalker #57643 üzenetére
Van 1-2 jó dolog jó árban amire lecsapok köszi!
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57623 üzenetére
Dehogynem... Így látszik majd, hogy milyen remek játékokat nem kapnak meg a 360 tulajok. Biztos irigykednek majd.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #57614 üzenetére
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #57498 üzenetére
KÍváncsi leszek én is.
Youtube-is úgy működik csak egy jóideje már, hogy ki kell jelentkezni indítás előtt aztán ahogy indul a Youtube ott bejelentkezni különben hibát ír. -
negyven2
veterán
válasz
l.skywalker #57498 üzenetére
US/UK support oldal szerint viszont csak Xbox One, Series X|S van... nagy valószínűséggel magyar fordítási hiba (bár ha angolra állítom a felület akkor is ott van).
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #57496 üzenetére
Ennek én kimondottan örülök mert van mikor azon játszom és azon is youtube-ozok lefekvés előtt.
Akkor már a classicot is támogathatnák.
Érdekes, hogy a PS3 de méginkább, hogy a Switch nem támogatott. -
tvamos
nagyúr
válasz
l.skywalker #57491 üzenetére
Fiam panaszkodik, hogy nem tud belépni az xbox-ban a fiókjába. Van most valami rendszer szintű probléma?
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57484 üzenetére
Amúgy tulajdonképpen mi értelme van a havi 2 gwg játéknak, ha egyébként random osztogatnak ingyenes letöltésre játékokat (Gold megléte mellett)?
Ha meg osztogatnak, akkor miért nincs bejelentve?
Illetve miért csak az új (One/SX) Store-ból kínálják ingyenesen, az eredeti platform boltján meg miért nem?Nem látom itt az összefüggéseket.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57468 üzenetére
Viva Pinata helyett A World of Keflings húzható be a magyar Store-ból ingyenes Gold játékként.
-
negyven2
veterán
válasz
l.skywalker #57445 üzenetére
Ilyen szempontból az lényegtelenek kéne lennie, hogy BC vagy nem, hiszen minden Forza rész 4 évig érhető el. Bár igaz, hogy ez Sumo Digital fejlesztés volt (FH2 X360), bár nem hinném, hogy ez számítana.
Illetve sok olyan OG Xbox/360 játék van aminek mind a mai napig megvehetjük az eredeti és a One kiadását.
-
negyven2
veterán
válasz
l.skywalker #57442 üzenetére
A 360-as Maketplace-en nem vehető meg a játék, de ennél még elvileg kettős a Licence (vagyis bármelyiket veszed meg megkapod a másikat).
Amúgy az X360-s Forza Horizon 2 az lekerült ugyan-úgy 4 év után, vagy az is most érhető el újra (9 900 Ft)? -
Geresics
addikt
válasz
l.skywalker #57433 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #57436 üzenetére
Az eredeti Rogue Squadron Nintendo 64-es, az jött PC-re is, a folytatásai csak GameCube-ra.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57436 üzenetére
Arra igen. Kár, pedig azt nagyon szerettem.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57434 üzenetére
Kerestem a régi Squadront, az nem is jött ki xboxra?
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57395 üzenetére
Már vagy két éve került fel újra a Marketplace-re, mint ingyenesen letölthető játék. [link]
Pénzt nem kérhetnek érte mert nem fizették ki az UE3-at hozzá. Ebből volt egy kis botrány, és ezért volt onnan korábban eltávolítva. -
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #57395 üzenetére
Köszi.
Amúgy milyen alkalomból? Pont most volt szó erről talán a Checkpoint podcastben?
-
balintka
addikt
válasz
l.skywalker #57391 üzenetére
Köszi, behúztam. Érdekes döntés, az biztos.
-
Zeki
nagyúr
válasz
l.skywalker #57375 üzenetére
Köszi!
Mindkettőt behúztam!
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57372 üzenetére
Nem túl meggyőző ez a mostani akció. CoD-ok nagy nehezen leértékelődtek, de még így is drágábbak, mint amennyiért dobozosan vettem őket (újonnan és boltból).
-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #57358 üzenetére
Köszi.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57342 üzenetére
Splosion Man szintén ingyenesen tölthető le Gold előfizetés megléte mellett (állítólag már január 16 óta), viszont ez MS közeli híroldalakon sehol nem volt megemlítve.
-
FMolnar
csendes tag
válasz
l.skywalker #57323 üzenetére
Csak akkor írja hogy blocked ha mobilos megosztással próbálom. De akkor már eleve az internetkapcsolatig sem jut el. Gondolom azért blocked. Ha más úton kapcsolódok a nethez, és van is internet, akkor mindíg failed.
-
Geresics
addikt
válasz
l.skywalker #57273 üzenetére
Nem is tudom mikor volt utoljára ennyi cím 360-ra felsorolva!
...viszont a baj asszem velem van. A Red Dead-eken kívül egynél sem fordult meg a fejemben, hogy egyáltalán érdekelne, de azokra sem csaptam le. Lassan végigviszem a Forza Horizon (1)-et, utána megint nem lesz mivel játszani konzolon...
-
x360elite
őstag
válasz
l.skywalker #57256 üzenetére
A Radiant Silvergun egy nagyon jó játék. Érdemes behúzni.
-
gumisxxx
tag
válasz
l.skywalker #57243 üzenetére
Értem,akkor már ezért érdemes előfizetni nem? Illetve úgy a játékokat is jobb áron lehet megvenni,ha jól olvastam.
-
gumisxxx
tag
válasz
l.skywalker #57241 üzenetére
Köszi. Havi 2 játék is jár hozzá nem?
-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #57216 üzenetére
Ha nincs One-om, akkor hogy lehet claim-elni a baloldalit? Próbáltam úgy ahogy szoktam, hogy rányomok, de mindenáron telepíteni akarja.
-
x360elite
őstag
válasz
l.skywalker #57165 üzenetére
Én két helyen láttam Captain America játékot országon belül. Mindkettő használt, az egyik 13.000.-, a másik 15.000.- forintba kerül. Amit én hirdettem, az új, bontatlan darab, szóval jól mondtad az alsó hangon 15-öt.
Nem vagyok kapzsi, ha normális lett volna az illető és azt mondja, - legyen 12.000.-, akkor még oda is adtam volna, de ilyen röhejes ajánlat után, inkább elengedem az eladását. Pincében, dobozban elvan, nem kér enni sem, szóval megmarad a többivel együtt.
#MasterMark:
Tudtam, hogy rád számíthatok -
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #57161 üzenetére
Hibás árak MŰKÖDIK
-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #57159 üzenetére
Magyarul is van: [link]
-
Suineg
senior tag
válasz
l.skywalker #57146 üzenetére
-
homerhamm
addikt
válasz
l.skywalker #57133 üzenetére
Mondjuk igaz.
Csak az One-os.
-
masterful87
senior tag
válasz
l.skywalker #57129 üzenetére
Hiába vagyok bejelentkezve, hiába van még sokáig GPU-m a Kingdom Two Crowns nem ajánlja fel az ingyen beszerzést, csakis a 19.99-es árat dobja fel.
Másnál működik?EDIT:
Ahogy elküldtem a posztot a sokadik frissítésre végre felajánlotta, hogy ingyen zsákolhatom, szóval problem solved! -
balintka
addikt
válasz
l.skywalker #57124 üzenetére
Jónak ígérkezik ez a könyv, lehet meg is veszem.
Nekem még a mai napig megvan az Xbox Classic, sőt több darabot is vettem az elmúlt hónapokban nosztalgiázni.
Lett egy Crystal is, ami mindig is tetszett, de nem volt olyanom.
-
x360elite
őstag
válasz
l.skywalker #57116 üzenetére
Ennyiért nyugodtan megtarthatják
... Pont erre gondoltam a lehúzásnál. Konkrétan egy xbox one s 500gb konzol árával akarják többért adni, ami valljuk be, egy rossz vicc. Nekem 200k volt a lélektani határ. Nem gond, majd megveszem később használtan.
-
x360elite
őstag
válasz
l.skywalker #57114 üzenetére
Azért ez nem rossz. Lehet, benevezek egy Halo-s series x-re, meg egy elite kontrollerre. Bár minden attól függ, mennyire akarnak majd lehúzni vele.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57087 üzenetére
Köszi!
Dead Space-t gyorsan bezsákolom, mielőtt az is eltűnik a GTA-kkal együtt a süllyesztőbe.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57064 üzenetére
Köszi, akkor nem erőltetem a dolgot.
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #57060 üzenetére
Azért nem semmi még mindig kapni újat, ilyenkor szeretek beszerezni egy-két bontatlan címet ami érdekel.
Egyébként nem olyan vészes a 3 ezres ár így, hogy új. Használtpiacon 1500-ért van néhány de javarészt 2-3-4 ezrekért mennek. És egy-két keresett cím 5 felett is. (anno gamecube-hoz is meg most 3DS-ből vásároltam be így, hogy már csak a maradék készletet árulták ki)
Itt lent Mohácson a Tescoban volt nagyon sokáig Xbox 360 E kiadás kinect-tel, de csak egy darab. 1 éve tűnt el kb. de ott állt sok éven át. (ami nem is csoda, azt hiszem 80 ezer körüli ára volt) Még a guglin egy távoli képet is találtam amin látszódik, hogy ott árválkodott. [kép]
ρσгτσ: Erre még én is kíváncsi lennék. Max leboltoljuk.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57060 üzenetére
Volt valamilyen autós játék közöttük? Vagy valamilyen érdekesebb darab? Mert akkor lehet benézek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57058 üzenetére
Settings --> Account --> Download History
vagy
Xbox logó --> Account Managemant --> Download HistoryÉn csak ezeken a helyeken találtam meg. Most hogy írtad a Download History -t.
Köszi. -
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #57046 üzenetére
Hát ezekből a perzsia hercegéből úgy látom csak egyet kapunk sajnos.
-
Levente1991
tag
válasz
l.skywalker #57027 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57027 üzenetére
Be lehet mind a két részt. 1-2 ezer forinttól 7-8 ezerig is el szokott menni az ára.
Valahol a két véglet között megy a legtöbbször.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57006 üzenetére
Az a fat E?
Volt egyébként olyan verzió 360 -ból, ami betegeskedő volt? Pl. lemezmeghajtó része. Tálca vagy különböző olvasási, elektronikai problémák, foglalatok...egyebek.
Vagy ezek a gondok annyira nem jellemzők a 360 -ra, így mindegyiket nyugodt szívvel lehet választani? Persze körültekintően, mert van sok hulladék is a piacon.
-
sting2
addikt
válasz
l.skywalker #56986 üzenetére
Lassan 2 órája másolódik ez a ku... a lemez a 360 Elitben..
Van valami oka, hogy ilyen lassan szed le összesen 7,51 GB t?.. -
x360elite
őstag
válasz
l.skywalker #56986 üzenetére
Mi? Ja!!! Értem. Valószínű azért olvastam "disney"-nek, mert ma egész nap disney játékokat políroztam
-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #56949 üzenetére
Fejhallgató függő. Ha tudsz a fejesen hangerőt állíani, akkor annyira nem vészes. Annyi lehet még a gond, hogy mivel vonalszintű jel, ezért néhány fejhallgató halk lehet vele.
-
half333
őstag
válasz
l.skywalker #56934 üzenetére
ugy értettem mint a game passt,gondoltam x360-on is elérhető.
-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #56925 üzenetére
-
válasz
l.skywalker #56920 üzenetére
Van valami szűrő x360 -ra?
Ja jó latom ott van alatta kemény 1 oldal
-
masterful87
senior tag
válasz
l.skywalker #56896 üzenetére
Egy kis érdekesség:
A Conker: Live and Reloaded-et akartam behúzni Golddal a marketplaces linken, de mindig bejött a bankkártyás, telefonos megerősítés, úgy hogy levonta volna az 1000Ft-t. Aztán átmentem a microsoft oldalára, és ott a Xbox One-s storeból betudtam húzni a játékot gond nélkül. Utána már a marketes linken is jól mutatta, hogy megvan nekem a játék. -
Kender23
aktív tag
válasz
l.skywalker #56882 üzenetére
Sziasztok, egy Xbox360 slim konzolt akarok vásárolni, azt olvasom több helyen, hogy ezekben van wifi, de akitől szeretném megvásárolni, azt mondja, hogy nem talált benne. Hölgy tulajról van szó
.
Ezekbe mindbe szereltek wifit? :)
-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #56878 üzenetére
Nah, így teljesen jó lesz. A lényeg úgyis ez.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #56873 üzenetére
Pontosítás:
TILOS A WAREZ, TEHÁT TILOS SEGÍTSÉGET KÉRNI VAGY NYÚJTANI GÉPEK TÖRÉSÉHEZ, (RGH/FLASH, stb.) JÁTÉKOK MÁSOLÁSÁHOZ!
-
x360elite
őstag
válasz
Rendben. Na akkor.... Ránézésre csak az E szériás gépeknél lehet megmondani, hogy rgh-s, vagy nem. Meg kell nézni a hátulján a gyártási dátumot. Ha ez a dátum 2014.08.xx, vagy az utáni, akkor biztosan nem rgh-s a gép, mert ezeket már nem lehetett módosítani.
Minden egyéb esetben be kell kapcsolni a gépet. Ha az xbox logó után a menü megjelenése előtt azt látjuk a képernyőn, hogy "freestyle", vagy "aurora", akkor biztosan rgh-s a gép. Azonban az is lehet, hogy bár rgh-s, de nincs benne HDD, ebben az esetben a normál gyári xbox 360 menü fog elindulni, így ránézésre megint csak nem lehet megállapítani, viszont az rgh-s gép nem tud felmenni netre, vagyis egy egyszerű xbox live test-el megtudató, hogy rgh-s, vagy nem....
Persze minden eddig leírttól függetlenül flash-elt még mindig lehet, ennek megállapításához szükség lesz egy másolt játékra. Ha olvassa a gép a másolt lemezt, akkor flash-elt, ha nem, abban az esetben gyári a meghajtó is.
Ennyi lenne.
-
MasterMark
titán
válasz
Köszi papa.
-
Geresics
addikt
válasz
Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest