Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit gondolkozz. Ha iceakos még foglalkozna kódokkal, akkor nála is több lenne, mint amennyiért fél éve adta. Ő is úgy dolgozott, mint a legtöbb ebayről rendelő fusizó. Ő is megvette az olcsóbb helyekről, majd rárakta a hasznát. Csak manapság már bárki tud külföldről bármit rendelni. Régebben kellett speciális bankkártya is hozzá. Manapság meg már mindenkinek alkalmas bankkártyája van. Úgyhogy redőny le nála.
-
Trak
addikt
A Diablo 3 Reaper of Souls tartalmazza az eredeti Diablo 3-at és a Reaper of Souls kiegészítőt is, tehát elég csak a Reaper of Souls-t megvenned, azzal meglesz az alapjáték és a kiegészítő is.
Ha szereted a Diablo-t, akkor nagyon jó kis játék, mindenképpen érdemes megvenni. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Soha nem értettem a modern konzolokon sem a checkpointos mentési rendszert, sem a kötött számú mentési helyet, ha pedig a checkpointok idiótán vannak elhelyezve (pl. minden elhalálozás után végignézhetsz egy perces átvezető animációt újra és újra) az kimondottan felidegesít.
Az ideális megoldást eddig én a Skyrim rendszerében találtam meg: autosave meghatározott időnként, ezen kívül pedig ott, akkor és annyit mentesz, amennyit szeretnél.
Ez, hogy egy mentési slot legyen mindösszesen, egy óriási marhaság IMHO.(#32343) dilipok: Felajánlom a zokogó sarkomat, én már kihüppögtem magam mára.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Értem a te álláspontodat is (
), azonban én pont fordítva látom: ha már felajánlok valamit ingyen, akkor ezt úgy teszem meg, ahogy én akarom. Nyilván nem hazing-közeli feladatok elvégzéséhez kötöm a dolgot, de valamilyen kontrollt csak gyakorolnék.
A nindzsázásban pedig nem az "fáj" nekem, hogy nem írja be az illető, hogy "ipiapacs" miután levadászta a kódot, hanem az, hogy arra sem veszi a fáradtságot, hogy megköszönje; ezzel esetleg másnak elveszi a kedvét a felajánlástól. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Az én tapasztalatom az, hogy ha már "dolgozni" kell érte egy kicsit, nagyságrendileg csökken a nindzsák száma.
Persze mindenkinek szíve joga, hogy hogyan ajánlja fel a köz részére a dolgait, az 50 felülés meg 100 fekvőtámasz meg nem is rossz ötlet.
(#32322) orichalcos: Nyilván
-
zsola32
őstag
ha az xbox 360-on keresztül érvényesítettem a LIVE kódot, akkor az lehet hogy csak erre a gépfajtára működik?
lehet hogy ezért nem lehet letölteni a ONE játékokat...de pl. lehetne az is egy megoldás, hogy a ONE-hoz is kellene egy LIVE - gép nélkül - és meglehetne az évi X játék...
-
donceleger8
őstag
Én nem értem mi a baj a live-al! Magyar profilom van, meg unokatesómnak is, minden nap játszottunk egymással online az utóbbi két hétben. Több játékkal is. Ő tegnap le is töltötte a Motocrosst és játszott is vele. Én sem vettem észre live fennakadásokat. Ezek szerint lokális lenne a dolog? Bár itt többen is panaszkodnak, nálunk meg minden oké. Nem értem.
-
Goldwin
aktív tag
-
Ti Bo
aktív tag
Szerintem is nagyon gáz.... Ez a nem tudunk semmit, nem tudjuk mikor, nem tudjuk meddig stb stb....
Úgy érzem nincs a helyzet magaslatán a hazai live "csapat". Most olvastam, hogy voltak elbocsájtások a Microsoftnál (bár a nagyja nem az xbox részlegről, de onnan is), lehet valaki bosszúból tevékenykedett....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hogy mi lett Halsey dokival arra a Spartan Ops vége ad infót. ( nézd meg akár tecsőn) Agent Lock történetét majd a Nightfall vezeti fel. John renegát lett. Nem olvastam a cikket, de korábbi infók szerint kért tőle valamit az UNSC és ő nem hajtotta végre. Így az ONI Spartan (Locke) most őt keresi, és ehhez infót kér majd Arbitertől. Érdekesség hogy a Halo 5ben Locke Spartan-t is irányíthatjuk majd.
-
törölt tag
Mint ahogy Mastermark is írta, nekem sem egy garnitúra ENELOOP-om van, hanem több. Ha lemerül a Controllerben, egyszerűen csak kicserélem feltöltöttekre, és kész. Nem kell kábelezni, meg kerülgetni. Mindíg van feltöltött ENELOOP-om, mert másban is használom őket. Nem hiszem hogy van ennél egyszerűbb megoldás. Egyébként kb. 2 havonta merülnek le nálam az ENELOOP-ok a controllerben, ebből kiderül, hogy nem vagyok egy hardcore játékos.
Ráadásul nálam az Xbox el van zárva, hogy a másfél éves fiam ne tépje szét. (Legutóbb, amikor hozzáfért, kitépte belőle a HDMI kábelt) Tehát az XBOX usb portján tölteni ebből kifolyólag macerás, telefon töltő USB portja nem tölti a Play&Charge KIT-et, (ki érti miért) számítógépet ha kikapcsolom, szintén nem tölti. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Igen, a kulcslyukon Master Chief sisakjának egy része látszik, a Halo4 borítójáról.
Fallout 3 és NV-on én is gondolkodom, ugyan mindkettőből megvan a gyűjtői kiadás meg a DLC-k, de 600 forintot valószínűleg megér, hogy ne kelljen lemezezni.
Ezen kívül még a Silent Hill HD collection tuti vásárlós, a Dishonored-en pedig nagyon gondolkodom, de sajnos a DLC-k marha drágák hozzá még mindig, anélkül meg már 3x végigjátszottam még megjelenéskor.
-
-
Mister_X
nagyúr
+1, nekem is az tetszett a legjobban. Végre nem egy génkezelt szuperkatona vagyunk, hanem csak egy "gyenge ember", így jobban tudtam azonosulni a frontvonalban harcolókkal. Mesterséfes Halo-kban meg Gravity Hammerrel megyek a Wraitheknek, annak is megvan a feelingje. Remélem a Halo 5-be visszakerül a Firefight és esetleg e mellett megmaradhatna a Spartan Ops. Sőt, Halo Anniversary, Halo 3, ODST, Reach, 4 átiratoknak is örülnék.
-
negyven2
veterán
Valamelyike free gold játékhoz kell, valamelyikhez meg nem. Anno a Fable 3-nal volt még az, hogy hiaba vpn-ztel egy külföldi ip-t, nem működött letöltés után se. Csak azutan működött miutan lejárt az akciós két hét. Persze csak úgy, hogy újra letöltötted. De pl az AC2-nel ilyen nem volt.
-
orion1025
őstag
Az első rész nekem is átjött valamennyire, de utána már csak egy lerágott csont lett.Utoljára a Wars-l játszottam, de valahogy nem hat meg.Ahogy láttam a Reach sem lett különb.Persze nekem is vannak kedvenc játékaim amit más utál, de nem értem ezen játékot körülvevő hájpot
-
blambun
tag
Na, ezt nem tudtam, hogy az extra tartós elem. Köszi a választ, ez megmagyarázza a dolgot.
Viszont ahogy nézem ez az akksi + töltő elég szép kis összeg, 12-13k.
Ráadásul most azt sem tudom hol vegyem. Nyílt nem olyan rég a gameshop budapesti üzletén kívül egy vidéken is, viszont ezt a boltot már nem látom feltüntetve a honlapjukon. (azóta meg nem jártam arrafelé...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest