- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
envagyok
veterán
válasz
Casoli #58386 üzenetére
Azzal is próbáltam.
De közben eszembe jutott hogy az lehet a gond, hogy nincs elindítva nem gyári dashboard.
De közben vendégek jöttek, bekapcsolva maradt a box, betettem a dashboardos, és a god játékos pendrive-ot, azóta nem ad képet se pendrive-al, se anélkül...
Sok régi hardvert gyűjtök, de életemben nem szívtam annyit, mit x360-okkal.
Az xecuter mod chipes xboxomat 25 évvel ezelőtt gyerekjáték volt megcsinálni. -
envagyok
veterán
válasz
Casoli #58373 üzenetére
"Egyébként meg google-> "rgh útmutató", lesz pár találat."
Találtam is egy útmutatót.
Aztán az utolsó lépés óta a HDD-vel nem indul az XBOX, megáll az xbox360 feliratnál.
Ha kiveszem a HDD-t, elindul az xbox.
Próbáltam HDD sentinellel teljesen törölni a HDD-t, de semmi.
Próbáltam initial setupot csinálni, arra is semmi.
Van ötletetek, hogy mit lenne érdemes csinálni? -
envagyok
veterán
válasz
Casoli #58371 üzenetére
Akkor nem lesz dvd meghajtófüggetlen rgh3 telepítés után?
Örülök, hogy tele a net, légyszíves írd meg nekem a legjobb uptodate leírást lehetőleg magyar nyelven.
Youtube videót nem, de leírást szívesen olvasok.
Én rákerestem neten, nekem csomó vírusos, sok éves oldalt dobott. -
envagyok
veterán
válasz
Casoli #58354 üzenetére
Csak 1 szívás van a DVD miatt
Olcsón akarom megúszni??
Már többe van a történet mint amennyi egy xbox one lenne.
Az nem az én hibám, hogy sok átverés van itthon.
De az is igaz, hogy nem véletlenül van ennyi szar 360-os konzol, tervezési csőd.
Xbox originalból furcsa mód egy hibásba se futottam bele. -
ben11
őstag
válasz
Casoli #58279 üzenetére
Igen. Csináltam profilt, azt írja, hogy be is van jelentkezve.
Egyébként hogy lehet profilt törölni? Unokaöcsém létrehozott egyett, ami felesleges..
Ami fura, hogy az eredeti xbox felületen ezt nem látom.A másik. A Content mappába másoltam a két Indi játékot, de most ahogy nézem sehol nem találom őket. Ilyenkor magátol elpakolja magának a rendszer?
-
intuicio
aktív tag
válasz
Casoli #58230 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors válaszodat!
A dvd csere projektet pont ezért is kukáznám, mert én is olvastam hogy nem mindig küldenek jó olvasó fejet, és nem akarnám ezzel húzni az időt, nomeg abból az eredeti játékokból a fele kb használtként vettük, és igencsak kopottas már, pont ezért is offolnám ezt a dvd olvasó kicserélős projectet.RGH3.0
Az RGH3.0-t próbáld, ahhoz nem kell glitch chip, viszont nand olvasó mindenféleképpen.
ehhez egy RASPBERRY PI PICO 2 jó lehet?
vagy inkább egy 4GB QSB V4 SD ?És az se mindegy, hogy 4GB-s volt a gép, vagy merevlemezes. Más más olvasó kell mindkettőhöz.
És ezt honnan lehet megtudni? Gondolom szét kell szedni alaplapig?
-
Guitar14
senior tag
válasz
Casoli #58191 üzenetére
Hát bukta, nekem Hitachi GDR-3120L. Olvasófej: SF-HD63
Viszont gugliztam neked és találtam ovlasót egy hazai üzletben:
XBOX 360 Lite-ON DG16D2S DVD meghajtó [Lite-ON] - Konzolüzlet (konzoluzlet.hu)
Kompletten alaplap nélkül, nem olcsó de nem tudom megéri-e neked ha már Resident evil-es kiadás.
Van olvasófej is a weblapon de komplet meghajtónak csak jónak kell lennie. Plusz ha nem jó simán tudod gariztatni. -
Guitar14
senior tag
válasz
Casoli #58189 üzenetére
Több lézerfejet állítottam már, de szerencsére még nem kellett újat rendelnem. PS-es topikokba többen is találkoztak már ezzel ajelenséggel mint te. Sajnos sok a hibás/nem működő lézer a piacon amit kapni kínából. Ha amit leírtál mind megcsináltad (és valóban a DVD potit állítottad azokon az értékeken amit írtál) akkor kb. mindent megtettél szakszerűen. Vagy veszel még új fejet és lehet kifogsz egy jót vagy keresel valami hibás 360-at azonostípusú olvasóval (van neten guide hogyan lehet előlap levétellel megállapítani melyik van benne) és teljes olvasócserét csinálsz (alaplapot természetesen meghagyod mert társítva van)
Itthon van egy RRoD-s Xbox 360 alaplapom amit a Halo 3-as gépből szedtem ki olvasóstól mindenestül. Ha megmondod milyen olvasód van megnézem hátha nekem is az van-e. Viszont nekem teszteletlen.
-
x360elite
őstag
válasz
Casoli #50742 üzenetére
Na de 2 nap alatt??? "rasky" 22-én cseréltette és 24-én már írta, hogy ez még az előzőnél is rosszabb. Ott már elég erősen beszélhetünk minőség problémáról. A régebbi (4db) kontrollerek közül miért nem nyikorog nálam egyik sem, még így 5 év távlatából is tökéletes.... Az újabbak pedig egy-két hét után már szarakodtak. Szétszedtem és bezsíroztam a ravaszt, azóta nem nyikorog.
-
haris
őstag
válasz
Casoli #49507 üzenetére
Mi ezzel a gond?
Az hogy neked már mind megvan? Arról nem a Microsoft tehet...
Szerintem rengeteg jó cím van közte, akinek még nincs meg, most jol jár ha veszi.
Pl. Nekem Alan Wake-re régóta fáj a fogam. A gyerek meg Goat simulátor-ért nyaggatott.
Ennyiért már viszem is.... -
x360elite
őstag
válasz
Casoli #48892 üzenetére
A pénztárgép azt nyomtatja rá a blokkra, amit bolt kér hogy rányomtasson, mikor a "nem adóügyi bizonylat" kiadásra kerül (jótállási jegy, szállítólevél, akármi.....). Durván fogalmazva még az is lehetne rajta a jótállási jegy helyett, hogy "kurvázás". Bármi megjelenhet rajta kivéve a SZÁMLA megnevezést.
Illetve ismét írtál egy féligazságot. Valóban nem változtatja meg a napi zárás végösszegét, éppen ezért írtam feljebb, hogy lehet elmaradt a napi zárás előző nap és akkor ha megfeszülsz sem adhatsz ki más formátumú blokkot, mint "nem adóügyi bizonylat". Ellenkező esetben keményen büntetnek. De ez csak egy LEGÁLIS ok arra, miért kapott olyan bizonylatot a kolléga.
Tisztán látás kedvéért: "a nem adóügyi bizonylat olyan tranzakciókról készített bizonylat, amely a napi zárás összesítő végösszegét nem változtatja meg, valamint Áfa visszaigénylésére nem használható."
A beütött összegnek nagyon is szerepelnie kell a napi zárás összesítőben, különben később nem tudnád a NAV felé eljuttatni. Éppen ezért szerepel is, csak az összesítő végösszegét nem befolyásolja.
Értsd: Az összeg csillaggal jelölve megjelenik az összesítőn, de a végösszegből levonásra kerül. Ennyi."És még egy fontos dolog, hivatalos nyugtával sem tudsz adót visszaigényelni, akkor azon miért nem szerepeltetik a cégek, hogy nem adóügyi bizonylat?"
Azért nem szerepeltetik rajta, hogy "nem adóügyi bizonylat" mert belekerül a napi zárás végösszegébe...
Ahhoz, hogy az legyen minden feltételnek teljesülnie kell, nem csak 1-nek.Ismételten csak azt tudom javasolni, hogy nézz utána.
Most már nagyon kiveséztük.
-
x360elite
őstag
válasz
Casoli #48890 üzenetére
Ó kérlek mondd el nekem, hogy melyik kérdésedre nem válaszoltam?
"Áruld el már kérlek, hol van azon a blokkon a pénztárgép azonosítója?"
A "nem adóügyi bizonylat"-on nem szerepel az AP azonosító. (Nem is szerepelhet, mert a nem adóügyi bizonylattal nem kezdeményezhetsz adó visszaigénylést)"Személyes kérdésem is lenne. Kereskedelemben dolgozol? Használsz pénztárgépet?"
Személyes kérdésedre válaszolva:
Nem kereskedelemben dolgozom én csak telepítem ezeket az online pénztárgépeket (kb 2 éve másodállásban).Illetve az éves adóügyi tár kiíratásokat szoktam felügyelni egyes partner cégeknél.
Szerintem dobj be egy kávét és olvasd el ismét.
Ha csak egy kicsit utánanéztél volna mit jelent maga a fogalom "nem adóügyi bizonylat", akkor bele sem kezdesz a vitába.
Részemről zártam.
-
x360elite
őstag
válasz
Casoli #48887 üzenetére
A "nem adóügyi bizonylat"-on nem szerepel az AP azonosító. (Nem is szerepelhet, mert a nem adóügyi bizonylattal nem kezdeményezhetsz adó visszaigénylést)
Személyes kérdésedre válaszolva:
Nem kereskedelemben dolgozom én csak telepítem ezeket az online pénztárgépeket (kb 2 éve másodállásban).Illetve az éves adóügyi tár kiíratásokat szoktam felügyelni egyes partner cégeknél.
Pár hsz-el ezelőtt írtam, hogy velem is kibaszott a szerviz részlegük, de ettől még nem lesz minden dolog helytelen, amit tesznek.
-
x360elite
őstag
válasz
Casoli #48874 üzenetére
Rosszul tudod. Teljesen legális a nem adóügyi bizonylat. Az egy másik dolog, hogy a boltnak adott adóidőszakban kötelessége ezt rögzíteni a NAV felé.
Sőt még az is lehet, hogy a kasszás hülye volt és előző nap elfelejtett "napi zárás"-t csinálni. Ebben az esetben pedig az online pénztárgép nem is legalizál mást nyomtatást csak "nem adóügyi bizonylat"-ot, illetve sztorno számlát. Már amíg le nem zárják az előző napot.
Nem mellesleg kapott NAV hálózatba bekötött nyugtát. A kisebb hőpapír erőse az.
-
sugarforce
addikt
válasz
Casoli #48874 üzenetére
Ja, ez még a multkori garanciapapíros történet, amin rajta volt az ára? Az mondjuk tényleg nem nyugta és szabálytalan is. Legalább egy reklamációt ér a dolog, mert akármit is akarsz intézni, a microsoft lefogja szarni nagy ívből a bolt garanciapapírját, nyugta kell majd nekik, amit a kollega nem kapott.
-
MasterMark
titán
válasz
Casoli #48613 üzenetére
Ez így aranyos a környezetéből kivéve, de előtte pont arról volt szó, hogy azért rosszak a Slim-ek mert általánosságban meghibásodnak. Ami abszolút hülyeség, azért mert három gép tönkrement, még nem rossz a széria, sőt sokkal megbízhatóbb mint előtte bármi volt.
Én pedig erre mondtam, hogy nem, sem az S se az E nem meghibásodós széria. Ettől függetlenül biztosan vannak elromlott gépek ezek közül is, de itt most nem ez a lényeg.
szerk.: Egyébként meg olyan fehér gépet akarok. Ez az ami rossz? Nem eladó a kasztnija véletlenül?
-
törölt tag
válasz
Casoli #48266 üzenetére
Van hogy órákig semmi, van hogy egymás után 5x ledob.
ütögetésre, kocogtatás, mozgattam elemtartót, semmi.
Ez a második kontrollerem, előzőt nagyon sokat használtam és tökéletes volt, de eladtam az xboxal. Akkor ezt kicsomagoltam, mert 2 évig dobozban állt, és egy ideje ezt csinálja. Pár száz óra játék lehet benne.
-
parandroid
félisten
válasz
Casoli #48010 üzenetére
De hát ez az, ha ugyanannyi a HDD-s gép, mint a HDD nélküli + HDD, akkor miért venné meg külön?
Az külön szervezés, utánajárás, még egyszer postaköltség, hibalehetőség, elvesztési lehetőség a postának, és még neked is kell vele foglalkoznod, hogy összeszereld.
Ha ugyanannyiba kerül, akkor nem érdemesebb egyben megvenni egy működő rendszert, amit megkapsz, bekapcsolsz, örülsz?
p
-
parandroid
félisten
válasz
Casoli #48008 üzenetére
Jó'van, hülye vagyok hozzá, szerintem keverem a kettőt (E és Elit).
Utólagos HDD-vásárlás működik persze, de szerintem nincs akkora árkülönbség egy eleve HDD-s gép, vagy egy HDD nélküli + egy HDD között (ha van egyáltalán, vagy nem az utóbbi verzió drágább), hogy érdemes legyen ilyesmivel foglalkozni. Aztán itt lehet, hogy megint tévedek, de akkor meg ezt is nézni kell a kereséskor, hogy még mikor éri meg az ilyesmi.
p
-
x360elite
őstag
válasz
Casoli #47966 üzenetére
Én meg nem fizetek senkinek előre, akinek eddig egy üzlete volt összesen.
De ha figyelmesen olvastad volna az irományom, akkor érzékelnéd, hogy nem azzal volt a bajom, hogy nem adta nekem előre a kódot, hanem az elintézési módja. Annyit kellett volna csak írnia, hogy: "bocs de nem küldöm előre". Ennyi. Ehelyett csak a nagy lapítás volt. És már ne is haragudj, de csak az szokott lapítani, akinek takargatni valója van.
-
core i7
addikt
válasz
Casoli #47922 üzenetére
ezért kérdezem ,hogy ha szétszedem és javítok a hűtésen akkor lehet valami remény?
(Csak mert már mind1 nincs már mi lett volna meg kérdezztél volna ebből tanultam de pénz már elutalva)
Vagy mi ezeknek a gyakori hibája ,hogy 1 év alatt tönkremegy?Ma úgy rám hoztátok a frászt ,hogy most már ha törik ha szakad is szétszedem
-
masterful87
senior tag
válasz
Casoli #47811 üzenetére
Gondolkodtam is, hogy mit lehetne a régi halott gépből még kihozni, de nem jutottam semmire. Pedig valóban a táp is eladható, sőt, akkor talán még a dvd olvasó is?! (még régebben olvastam, hogy a sok lemezen játék mellett a meghajtó is hajlamos az elhalálozásra, tehát lehet piaca)
(#47810) heaven:
Passzolom a kérdést, még nem csináltam hasonlót- -
x360elite
őstag
válasz
Casoli #47647 üzenetére
Értem Én... Szintén szeretem megtartani a játékokat, amiket veszek. Teljesen egyet értek. Azzal is tisztában vagyok, hogy drágábbak a játékok one-ra.
Azt viszont semmi sem magyarázza, hogy valaki 100%-al a bolti ár felett akar 360-at eladni. Ebben pedig, ha jól olvastam, akkor Te értettél egyet. Ezzel ezt ki is veséztük.
-
-
csabamigo
aktív tag
válasz
Casoli #46366 üzenetére
Szia
Csak érdeklődtem mindkét üzletben!
Az 576-ban is szinte ugyanazok az árak mint a Konzolvilágban(új és ref.gépek)
Viszont a Konzolvilágban (Árkád) nem csinálnák meg a cserét sőt a részletfizetéses vásárlásnál sem illetékesek! Csak a Váci úton lévő üzletben!
Az 576-ban megcsinálnák a beszámítást de ott most nincs ref. sima gép csak kinectes 99.990 Ft-ért
Találtam 69990Ft ért bontatlan ref.gépet de annál egy nagyobb packot kell adnom(8 lemezes játék ,+kont,távirányító,füles) 40000Ft-ba számítják be!
Asszem belemegyek mert a 360-ra így sem volt komoly érdeklödő
Üdv -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Casoli #46368 üzenetére
Az 576-os gép is ugyanúgy refurbished mint a Konzolvilágos, csomóan ilyet vettek One topikban is. Két év gari van mindegyikre MS regisztráció után. Annyi az egész hogy 576 kicsit keveri a menüket, mert a Kinectes refurb gép pl. :az új csomagoknál van, holott azt nem adhatja el újonnan. (Munkatársam is alap 500-as gépet vett tőlük 69990-ért, az is refurb volt, nem sima használt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest