- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
icemad #58303 üzenetére
nincs, jogos
csak az xbox one-os/xbox 360-as változatban van, ami viszont nem play anywhere (mármint a one-os), tehát pécén nem fut. pécén a minecraft for windows (és a régi java-s) van, amiben nincs osztott képernyőzés....
szerintem a megunás nem opció... biztos van gyerek, aki megunja, de én még nem találkoztam ilyennel
-
válasz
icemad #58270 üzenetére
régen tuti 5 év volt, ill most azt olvasom h ha van rajta pénz, akkor azt soha nem törlik
és ahogy írod, törlés előtt több figyelmeztetést is küldenek.... (ami persze lehet h a spam-ban landol)acc összevonás pedig nincs, jah. én is két accountal küzdök a kezdetek óta
(najó, valójában 3-4-el
). nagy szívás, h anno nem volt magyar live/acc....
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
icemad #58182 üzenetére
Egyszerre jelent meg Xbox Classic-ra és Xbox360-ra 2006-ban majd 2016-ban Xbox One-ra. Tehát amit te le tudsz tölteni One-ra azt neki meg kéne vennie, de már az sem érhető el a store-ban:
Marvel: Ultimate Alliance megvásárlása | Xbox -
sanchomuzax
aktív tag
válasz
icemad #58076 üzenetére
Új akcióról nem tudok, szerintem ez már nem nagyon fog változni, max az utolsó héten.
Korábban sem száguldott nekem az Xbox 360 letöltés, hiába van kábelen a gép. Közben volt router csere is, és így se lett gyorsabb, miközben amúgy a netspeed sokkal nagyobbakat mér. Nem nagyon zavar, ami kellett, lejött.
-
válasz
icemad #57992 üzenetére
Na az "jó".
Akkor nem olyan rossz a helyzet mint gondoltam.
Amit még jó lenne megtalálni, hogy hol lehet kikapcsolni azt, hogy bekapcsoljon a konzol ha a TV t bekapcsolom a távirányítójával ?
Setup ba néztem de nem találtam ilyen menüpontot.
TV beállításaiban kikapcsoltam a HDMI CEC et de nem segített rajta.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
icemad #57893 üzenetére
Ami BC az új konzolokon, azok elérhetőek maradnak azokon a piactereken is. Inkább a nem BC címekre kell koncentrálni, bár ilyen téren nehéz helyzetben vagyok, hogy mit szerezzek be onnan, mert úgy rendezkedtem be, hogy ami nem megy SX-en azt PS3-ra szereztem meg inkább, vagy ha volt remaster akkor inkább azt.
-
-
Guitar14
senior tag
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #57642 üzenetére
Kicsit visszanyúlok egy korábbi hozzászóláshoz. Hogy szuperál a kormány ennyi idő távlatából? Néztem én is egyet. Számomra minden megoldás érdekes, ami nem jár a fél lakáson áthúzott vezetékkel. Mert vagy a kutya, vagy a gyerek rántja le a konzollal együtt.
Illetve azt láttam, hogy bár 2 db AA elemmel megy, két funkció csak a csatlakoztatott táppal fog működni. A force feedback és az active resistance.
-
Guitar14
senior tag
válasz
icemad #57783 üzenetére
Igen, ilyenre is gondoltam csak nem megoldható mert a tv előtt majdnem egyből a kanapé van ami meg túl alacsony egy ilyen asztalhoz. Hátrébb nem tudom tolni a kanapét, hogy beférjen oda egy asztal és egy szék is mert az ágy van mögötte. (majd lövök képet háta találtok valami jó megoldást.
)
Számítógép monitorján jó lenne mert alatta van hely, egy asztalon van a tv-vel a de a monitoron meg csak 1 bemenet van és az is DP, átalakító is kell, nem akarom mindig ki be dugdosni és még a hang sincs megoldva akkor.
Pedig pont ezek a kormányok tetszenek a legjobban ami neked van. -
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #57720 üzenetére
Tavaly ősszel. Töketlenkedés az szokott lenni náluk. Arra gondoltam, hogy ott tudnak BT -t használni. Most meg már ugye rugalmasan lehet fej- vagy fülhallgatót választani hozzá.
Csak ahhoz szoktam használni, mert néha viszem az ágyba is. Valamikor frissítés után vettem én is a fejhallgatót.
Xbox -on meg ugye nem oldja meg a problémát egy szoftverfrissítés. Mert nem tudja.
-
Guitar14
senior tag
válasz
icemad #57642 üzenetére
Jaj most látom csak, hogy írtak erre. (lehet véletlen rányomtam a topikra és nem olvastam el aztán nem jelezte, hogy írtak bele)
Olyan kormányra nekem is fáj néha a fogam de nem hiszem, hogy annyit használnám. Max Dirt-Shift-Forza menne rajta. Max egyszer lesz nagyon olcsón akkor lecsapok rá.
pasztázás/takaritást meg csakis azért ajánlom mert ki tudja mikor dobja le a láncot legyen akármilyen modell.
-
bazsimano
őstag
válasz
icemad #57576 üzenetére
hat iinkabb csak a 2 nagyobbal fifaznek
en meg a ps2nel lemradtam
konzol teren
)) szoval el tudjatok kepzelni
ahogy irtam csak 1et kapunk, ha jol emlekszem, de akkor probalkozom tovabbi kontrollerek beszerzesevel, meg ha nehez lesz is...
vagy valami autos gjatek ami gyereknek valo? ami picit konnyebb iranyitani? johetnek a jatekotletek!
-
Bobby G.
senior tag
-
-
vm93hun
aktív tag
válasz
icemad #57344 üzenetére
MajorNelson.com-on sehol nem találtam róla említést - elsőkörösen onnan tájékozódok az akciókról. Xbox Store Checker helyett meg az xbdeals.net-et használom, mert az figyeli a magyar store-t is.
Erre az akcióra is úgy találtam, hogy mobilon böngésztem az Xbox Marketplace-t (ahol egyébként azt a szomorú tényt is látom, hogy van x számú tétel listázva, de azoknak egy elég nagy része nem vásárolható meg, és csak XBLA címekről van szó)
-
Gabika75
csendes tag
válasz
icemad #57337 üzenetére
{A 360nál nem lehet semilyen formában bejelentkezni. Az újnál működik. Anno csináltunk 1 profilt azon volt a live, meg a gold ahogy jöttek a gyerekek úgy kaptak mindannyian sajátot, ezek nem voltak livehoz kötve. Most ezek ott vannak a 360on és nem tudom öket elhozni onnan. De mivel a fő profilom amihez az előfizum is van nincs a gépen ezért max offline módban tud működni a gép ami azért bosszantó, hiszen van érvényes előfizum, amit használhatnék. Tudom, hogy kusza a leírásom, meg csináljak mindegyiknek új profilt és ne legyen ennél nagyobb bajom ebben az életben.
-
FMolnar
csendes tag
válasz
icemad #57317 üzenetére
Itt van egy ugyanilyen gép, és egy az egyben ugyanazokra a kábelekre dugva instant csatlakozik. Persze ez nem zárja ki 100%-ban. Köszi a tippet. Megpróbáltam a telómon megosztva a netet, ott már a korábbi lépésnél "failed" volt. Azaz a telóhoz csatlakozott, de a nethez már nem. De ezzel már nem próbákoztam sokat, lehet a telóval volt a probléma.
-
Guitar14
senior tag
válasz
icemad #56970 üzenetére
Persze ez természetes de van már egy gépem és annak felújítottam a kontrollerét így mindenképp azt fogom használni. De nem baj ha jó a kék bár nem érdekel mert megcsinálom. Játékokkal veszem egyébként úgyhogy ki lesz próbálva a meghajtó is.
Hátha benne vagy a dologba: meghajtót cserélni, javítani lehet egyáltalánha rosz lenne?
One-ba cseréltem én ott csak az új meghajtó kellett és a régi megajtó alaplapját át kellett forrasztanom az újra, hogy felismerje a gép. -
__Zs__
tag
válasz
icemad #56757 üzenetére
Igen: rooter -->utp kábel --> XBOX; Settings menü --> System --> Network Settings --> testing network: tökéletes internet kapcsolatot mutat.
Igen, pontos kor be van állítva. Köszönöm a linket, mindenképen át fogom majd nézni, és ha úgy alakul ezt az irányt is megvizsgálni.
Köszönöm szépen, a tanácsot, ötletet! -
x360elite
őstag
válasz
icemad #56512 üzenetére
Semmi ilyesmi, csak nem értem. Ennyi. Se grafikailag, se játékmenetben, se semmi egyébben nincs a topon, mégis rengetegen játszák. Mondjuk az is igaz, hogy nincs vetélytársa, szóval....
#geresics
Őszintén sajnálom, hogy rá merészeltem kérdezni én is valamire. Nem tudtam, hogy nekem csak válaszolni szabad.#Zeki
Nálatok aztán zajlik az élet. -
satee76
aktív tag
válasz
icemad #56506 üzenetére
XBOX ONE Minecraft Edition van a kölyköknek, értelemszerűen Minecraft teljes XBOX-os verzió. Ha ugyanebbe a fiókba PC-re akarod Win 10 editiont, akkor azt csak akkor engedi az MS Store, ha megveszed. Hiába van meg XBOX-on. A verzió valóban ugyanaz, csak nincs keresztplatform. Se mentés, se alapjáték nincs csak ha mind a kettőre megveszed. Androidnál mire gondolsz? Minecraft nincs gamepassba, a Google Play-es Minecraftot meg ugyanúgy külön meg kell venni.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
icemad #55934 üzenetére
Na erre vagyunk kíváncsiak, hogy mikor is. Mert a fiam nem bűnöző akar lenni,hanem rendőr/tűzoltó és ennek eddig nyoma sincs a játékban.
Fura hogy mindenféle bűnözős játék van, de rendőrös, ahol nem csak autós üldözés van, hanem autóból kiszállós, bilincselős,rosszat lelövő,az nincs. Xbox one-ra sem. -
x360elite
őstag
válasz
icemad #55916 üzenetére
Pont ez a lényeg, ami tetszik, azt értelmezed, ami nem, azt meg ignorálod. Ha a pár üzenettel feljebb lévőket is olvastad volna, akkor tudnád, hogy ez egy kérdés volt részéről, hogy megéri-e, nem pedig egy kijelentés, hogy ezt fogja megvenni. Nyilván a még abban az üzenetében két sorral feljebb lévő 20e forintos gép 1db kontrollerrel már nem volt számodra érdekes
. A 40e forintos gép egy üzletből származó 1 év garanciás darab, még jó hogy 50-60%-al drágább, mint apron garancia nélkül. Ha így nézzük a one s all digital-t is, akkor inkább 80e az új 2 év garis, használtban meg elvétve, de inkább egyáltalán nincs üzletben (nem véletlen, mert szinte eladhatatlan). A 360 S és E pedig nem arról híres, hogy tönkre menne, kevered a régi FAT modellel, abból is csak a 2009 előttiek a veszélyes kategóriába tartozóak.
-
x360elite
őstag
válasz
icemad #55903 üzenetére
Nem ezzel foglalkozom, nekem anno nagyapám tanította, hogy ha valamit egy adott kategóriában megveszek, azt úgy csináljam, hogy későbbikben inkább hozza a pénzt, mint vigye. Nem tudom mennyi idős vagy, de sejtheted abból, hogy sega megadrive-ról beszéltem, nem vagyok már 20 éves, sajnos
sőt, ha mindent figyelembe veszek, nekem már a "B" oldal pörög.
-
x360elite
őstag
válasz
icemad #55897 üzenetére
"X360elite: én műszaki cuccot nagyon ritkán adok el, engem ez nem érint. Pár év múlva semmit nem fog érni, de 360 sem. Ez ilyen, nem jó befektetés,de melyik műszaki eszköz az? All Digitalhoz jár pl Sea of Thieves és Minecraft. Mindkettő remek játék gyerekeknek, főleg a Minecraft."
Pont fordítva értelmezted, mint ahogy írtam. Magánál a gépnél nem a befektetés a lényeg, hanem az, hogy ha meg tudsz menteni akár csak 10.000.- forintot, akkor miért dobnád ki az ablakon.?.?. Bár azt, hogy egy 360 mennyit fog érni a jövőben, nem igazán lehet előre jelezni, de egy all digital konzol ára biztosan lecsökken nullára, míg egy meghajtós gépnek mindig lesz értéke. A "befektetés" rész inkább a játékokra vonatkozik, az pedig nem is lehet kérdés, hogy a lemez, vagy a store-ból vásárolt bír valódi értékkel. Kapásból 30db olyan 360 játékot tudok, amit ha eladnék, akkor egy az egyben mindegyikért megkapnám a legújabb one-os játékot az összes dlc-vel, pedig anno 4-6000-ért vettem őket. Nem mellesleg az első nagyobb one vásárlásom 100%-ban ingyen volt, pedig csak egy sza*os Sega megadrive gépet adtam el (ami felett már régen eljárt az a bizonyos pár év) 23db játékkal és pár kiegészítővel. -
Geresics
addikt
válasz
icemad #55899 üzenetére
jó, hát én egy normális játékot vettem példának, nem egy súlyosan addiktív réteg-játékot!
Ilyen példám nekem is lehetett volna (igaz, a megjelenés előtti Digital Delux ára nem 3eFt volt), de a Star Wars The Old Republic (MMO)RPG-vel lenyomtam az összes létező játékos sztrorit rögtön megjelenés után, és karakterenként szerintem 300+ óra van benne, így valahol a cigirágó/óra árban járhattam, amikor abbahagytam a játékot, pedig én becsületes GC-s előfizető voltam
De természetesen értem mire célzol, és vannak piszok jó vételek, amikkel rengeteget lehet játszani. Én viszont csupán arra próbáltam célozni, hogy egy normál árú játék is "gazdaságosabb", mint egy mozi -
Geresics
addikt
válasz
icemad #55897 üzenetére
Pont nemrég beszéltem valakivel, hogy most akkor drágák-e a játékok, vagy sem? Én azt mondtam neki, hogy nemrég vettem egy játékot 12eFt-ért, ami azért több, mint egy bögre kávé ára. Viszont a játékban van játékidő-számláló, és miután végigvittem a sztorit (a multi nem érdekelt benne), megnéztem: 56 órát játszottam addig vele (több hónap alatt). Ez azt jelenti, hogy 214 Ft/óra volt annak a költsége, hogy kikapcsolódjak. Ez viszont nemhogy olcsóbb, mint a mozi, de a véletlenül említett kávénál is kevesebbe kerül!
Ezt csak azért írom le, mert a nem jó befektetés bizony gyakran bizonyul jónak, és most ez valahogy kikívánkozott belőlem!
-
Geresics
addikt
válasz
icemad #55889 üzenetére
igen, pont a gyerekeknek jó a 360+Kineckt. Nálunk a gyerekek (3,5 éves fiú, és 6,5 éves lány) tök jól szórakoznak a Kinect Party-val, az Adventures-el, és a lányom már egy táncolós játékot is végigvitt (amibe párszor beálltam vele bohóckodni)!
Ezeken kívül tök jókat játszunk a LEGO SW:TCS-val, valami autóssal, a Rayman játékokkal, stb-stb.
Arról meg már nem is beszélek, hogy van pár játék, amit kifejezettem magamnak újítottam be (Tomb Raiderek, L.A.Noire, Dragon Age, SW, Forza, stb-stb). Akiknek ezek a játékok nem elég szépek/modernnek, azok szerintem nem értik a játékok szórakoztatásának mivoltát - de ízlésről vitatkozni ugyebár... -
x360elite
őstag
válasz
icemad #55887 üzenetére
A nézőpont a következő. Azt állítottad, hogy új one-t veszel 59-ért. Rendben, ez így van, de... 1db kontrollerrel, játékok, kinect és lemez használati lehetőség nélkül. Vagyis ez az 59K még csak egy all digital ára, amire csak store-ból vásárolhatsz és hosszú távon az összes pénzed, amit belefektetsz, el is veszíted, így a végén drágábbra jön ki, mint bármi más. Próbáld meg majd pár év múlva eladni az all digital konzolt, meglátod mit kapsz érte. Ezzel ellentétben a kérdező pont a játékokra és a kinectre kérdezett rá, hogy jó lenne-e a gyerekeknek. Nos... Igen, jó. Sőt ezerszer jobb, mint a one-os.
Talán a "The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon" játék a legjobb példa erre a szituációra. Aki digitálisan vette meg, azé pontosan 0, azaz nulla forintot ér. Aki pedig lemezen, az most aranyárban el tudja adni (már ha akarja). Nekem van belőle egy bontatlan és két használt. Ha ezeket most eladnám, tudnék venni egy one-t két kontrollerrel úgy, hogy még pénzem is maradna.
Adnék, sőt adtam is 40-et egy xbox 360 E 500Gb + 2db kontroller + 26db játékért. Simán az eddigi legjobb vételem volt.
#qqcqqc:
Ámen. -
válasz
icemad #55883 üzenetére
Írtam, hogy tudnék venni felújítottat 1 kontrollerrel egy év garanciával negyvenért.
Pont az online játékot akarom kizárni, jelenleg mindenféle megbízhatatlan oldalakon játszanak online egy öreg laptopon. Ezt szeretném kontroll alá helyezni.
Így nekem megér negyvenet a nyugalom. Mindenképp lemezes eszközt szeretnék, és jelenleg nem szeretném netre kötni a konzolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest