- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz
tomee007007 #34031 üzenetére
Thx
-
Gebriel
veterán
válasz
tomee007007 #34026 üzenetére
25-30y. Műfaj mindegy
-
Gebriel
veterán
Üdv Urak!
Tudnátok ajánlani valami jó 2 players-es játékot?
Fifa, Lego játékok kilőve.
Köszi előre is. -
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #29491 üzenetére
Ha jól tudom a jasperesből már nem volt arcade kiadás nem?
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #29480 üzenetére
Hol kérdted a kódot? link
-
Gebriel
veterán
válasz
Bitpalace #29476 üzenetére
Hát nem tudom.. ide minden le van írva rendesen. Nem hagysz ki valamit véletlenül? Amin átsiklik a figyelmed? Olvasd el végig még egyszer figyelmesen. Én jobbat nem tudok mondani..
Nincs boxom jelenleg, hogy gyakorlatban is segítsek..Persze a legjobb az lenne, hogy akinek sikerült, az mondjuk el is mondja mit hol csinált és nem csak user error meg "nekem sikerült" megjegyzéseket tenne mert az a legkönnyebb a segítség nyújtás helyet.
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #29296 üzenetére
Számit, hogy más mit gondol?
-
Gebriel
veterán
válasz
WhiteWalker #29189 üzenetére
Oké, de az az ő dolga nem a tied és ezért kár cinikus lenni mással..
A metrós dolog meg megint más.. -
Gebriel
veterán
válasz
WhiteWalker #29174 üzenetére
Neked miért bántja a csőröd, hogy más örül, hogy időben megkapja a játékot? Irigy vagy? Vagy csak egyszerűen rossz májú
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #29101 üzenetére
Hühaa
-
Gebriel
veterán
válasz
Vagaba #28978 üzenetére
Mint írtam, az összes figura meg van!
Közben rá jöttem, hogy President Business-ből lesz, Lord Business de ahhoz játékon beül kell egy külön hely ahol át tud változni, viszont ahol nekem azaz ahol a gép kéri, hogy vele legyek ott nincs (az is lehet mi néztünk el valamit) ilyen szerkezet. -
Gebriel
veterán
Tudja valaki, hogy a Lego Movie játékban Lord Business figurát, hogy lehet elő hozni?
Az összes figura meg van amit meg lehet venni, de nincs közte csak a Lord Business(minifigure) -
Gebriel
veterán
válasz
abteam2008 #28802 üzenetére
Ez a Thief féle ár lenne elfogadható minden játéknál talán(!) a rengeteg DLC mellett.
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz
raziel01 #28640 üzenetére
Az a baj sajnos a COD4-el, hogy a módosítatlan gépeken is meglehet hackelni Xbox360 és PS3-on is.
Ha olyan a hack akkor ráadásul magtarja az is aki egy játékban volt a hackerel. Így az ellenség neve látható volt a falon át meg ily.enek Alap meg, hogy ki max presztízselte a játékosokat is..
Játszhatatlan már sajnos..Kár érte..
Gyorsan összeszámolva 26 fegyver van a COD4-ben...
-
Gebriel
veterán
válasz
raziel01 #28614 üzenetére
Ha elsőnek neki ül az ember az összes küldetés kb 4 óra.. 4h/3000ft-al. Számold ki, hogy megéri-e?
Azok a hsz-eket, szvsz a 10k dobozos ár miatt írhatta.
Jah és videó nélkül csináld meg 11perc alatt hardon. Ha kész vagy vele áruld el, hogy hány órát tettél bele mire sikerült.
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #27981 üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék milyen "útvonalon" érnek ide ezekkel a kérdésekkel
-
Gebriel
veterán
COD Black Ops 2-höz ami megjelentek DLC-k azok mind tartalmaznak multiplayer map-okat vagy van köztük olyan DLC ami kimondottan csak Zombis?
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #27965 üzenetére
......
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #27956 üzenetére
Nem használtam még Xlink Kai-t, de igen az úgy működik ahogy leírtad nagyjából.. miért fontos ez egyébként?
Ha kell dobok privátba Xlink Kai beállítást. -
Gebriel
veterán
Akkor még egyszer: Azon a csúnya három betűs Xbox360-on, amikor Te multizol akkor a Xbox Live Multiplayer-t választod én a System Linket és ugyan azt csináljuk csak más közegben... online mulitpalyer-ezünk.
Szerk: Akár törölhető is a hsz.. csak megrovás ne legyen érte..
Mark
Erre írtam, hogy a Xlink Kai régen volt most már system link van helyette.. -
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #27910 üzenetére
Már nem is nagyon használják...System Link van helyette..
-
Gebriel
veterán
válasz
Evil Snowman #27670 üzenetére
Semmi..kevertem a Dark Souls-al.
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #27635 üzenetére
Azt nem is néztem, de a semminél ami van neki annál csak több..
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #27633 üzenetére
Érdekes.. én nem vagyok bejelentkezve.
Innen sem érhető el? [link] -
Gebriel
veterán
válasz
Potyka03 #27618 üzenetére
Kár felháborodnod.. azért mert kezdő konzolos vagy a keresőt használhatód. pl: Gombinyó hsz-be meg is találtad volna a választ.
Igaza van MasterMark-nak lehetnél egy kicsit önállóbb..
Persze segítünk csak akkor ne lepődj meg ha ilyen kérdésekre kapod az oltást.. -
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Batman - Arkham Origins-ban lehet menet közben nehézségi szintet állítani? Vagy amivel az elején elékeződi a user azzal megy végig?
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #27536 üzenetére
Ezzel kezdtem..
Szerk: Oli szolt abba hagytam, de hát jönnek itt a piócák..(kinek nem inge..)
-
Gebriel
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #27534 üzenetére
Na már csak te hianyoztal, látom beléd száradt a ..., hogy erre aszocialsz.
-
Gebriel
veterán
Engem nem igazán zavar, hogy ugyan azok a kérdések jönnek újra és újra. Persze kereső meg a google lenne az igazi, pedig unalmas.
Viszont az már inkább, hogy azok az ember kiáltanak warezt akiknek a tudásuk általában ott kimerül, hogy a gépet "be tudják kapcsolni"..
No de mindegy is most jelenleg felesleges ebbe jobban belemenni.. -
Gebriel
veterán
Na de ha egyszer hülyeséget beszél?
De oké befejezem, de csak mert te ilyen szépen kérted.. -
Gebriel
veterán
Hadd trollkodjak már egy kicsit.. Miért nem az Xbox OFF topicban tárgyaljátok ki, hogy milyen játékot vesszetek és miért a szakmai topicot szemetelitek teli?
Ilyenkor miért nem pattog egyetlen nagy tudású, papagáj sem, hogy ez nem ide való téma?? -
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz
Pikkolo^^ #27382 üzenetére
Ha bannolva lenne nem tudnád a HDD használni mert a bannolásal együtt letiltják.
Ettől függetlenül én nem ajánlom, még akkor sem ha kiszedeted a chipet..(amit egyébként nem tudom, hogy lehet-e bármi negatív következmény nélkül)..hogy utána azzal a gépre Live-ra menj.. -
Gebriel
veterán
[link] egyébként meg ezzel a progival meg lehet nézni, bármelyik gépet, hogy bannolva van, vagy akár csak jelelővel van-e bannolásra.
Használt gép vásárláskor jól jöhet. -
Gebriel
veterán
válasz
Pikkolo^^ #27379 üzenetére
Nem értelek, a kérdéses az volt, ha el van távolítva az RGH honnan tudod leellenőrizni, hogy mehetsz-e a Live-ra vagy sem?
Raziel jól írta, rá dugod nettkábelt és meglátod, hogy mehetsz-e Live-ra. Mi ezzel a problémádSzerk: Egyébként meg nem hiszem, hogy több időt venne el a meghirdetés és eladás mint, hogy kiszedjék, pénzért a chipet belőle..
-
Gebriel
veterán
Tudom nem mai játék, de az NFS Rivals szerintem elég jóra sikeredet... kis tartalom hozzá adásával egy Underground 3-at simán ki tudnának adni.. Nem értem miért is szüneteltetik az NFS szériát
-
Gebriel
veterán
Hát akit linkeltem nem úgy tűnt, hogy értene hozzá.
Naivság ide vagy oda.. Aki XBox 360 ideális hőmérsékletére kíváncsi, és nem arra, hogy azt a hőmérsékletet, hogy éri el az ne legyen már megkövezve.
Azért mert itt a többsége nem tudja a választ, akkor az már nem tartozik az Xbox-hoz? Na ne már..
Nem azt mondom, hogy engedjünk teret a wareznak, de jó páran tudjanak már különbség tenni kérdés és kérdés között. -
Gebriel
veterán
Minden kötekedés nélkül..
A hőmérsékleti adatok már miért tartozik a warezhoz..? Most komolyan?Attól még hogy nem tudjátok, hogy mi a jó érték, csak annyit, hogy majd kikapcsol azért még nagyon szorosan a topickhoz tartozik.. ha meg nem.
Akkor írjátok át a topic címét.
Sznobok vagyunk, ide csak legújabb Xbox tulajok írnak..Nem kell warez ahhoz, hogy valakit ez érdekeljen.. lásd..[link]
-
Gebriel
veterán
válasz
WhiteWalker #27182 üzenetére
Igaz nem Te mondtad hanem más.
Hozzá teszem egy oda figyelt 6-7 éves konzol is nagyon jól működik, semmivel sem tudd kevesebbet mint a maiak, a fogyasztáson kívül.
27176
Fat gépek 7000ft-ból megvan, újabbaknak meg 11.000ft a legdrágább szervizelése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W