- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
PC-s minecraftban van split screen? (tényleg nem tudom.) Mert, ha nincs, akkor minden gyereknek ezért PC-t építeni nem biztos, hogy olcsóbb. Meg mindenkinek megvenni a játékot. Főleg, ha megunják 3 hónap után.
(azt hagyjuk is, hogy ha valami nem működik pöccröff, akkor "Apa segíts már, kiírt valamit a gép...") -
icemad
nagyúr
válasz
Debilon #58269 üzenetére
Van olyan, hogy ha egy ideig nem lépsz be, akkor parkoltatják az accountot. Nem tudom ez mennyi idő az Ms-nél. Általában 6 hónap és 1 év közötti idő szokott lenni. Ha ezalatt nem lépsz be egyszer sem, akkor cumi van. De ilyen esetben általában 2-3 emailt kapsz előtte.
2 accountot osszevonni biztosan nem lehet, úgy, hogy next next finish. Talán a support tud vele valamit kezdeni, de 99%, hogy nem.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58183 üzenetére
Óbasszus... Akkor vissza az egész, bocs a fals infóért. Most értem haza és az igaz, hogy letudom tölteni, de a one verziót, mert nincs rajta a 360 vizjel a borítón. Szóval igazad van.
Viszont pont ma olvastam ehhez hasonló esetekről egy cikket. Aláírást gyűjtenek az EU-ban, hogy ne lehessen csak úgy pikkpakk eltűntetni egy játékot a digitális felületeken. Én már aláírtam, talán lesz belőle valami. Ha gondoljátok osszátok meg játékos topikokban. Vannak benne érdekes infók, pl ezt sem tudtam: "A globális piac értéke összesen 184 milliárd dollár, azaz több, mint 66,5 billió forint volt, ennek pedig mindössze 5 százaléka, 9,5 milliárd dollár a fizikai játékokból származó bevétel." Azért ez kemény.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58180 üzenetére
Telepíteni tudnám melóból is.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58180 üzenetére
Abból volt külön 360 verzió is? Nekem az első kettő megvan digitálisan , és series gépen mennek, úgy emlékszem. De ha hazaértem, akkor megnézem.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58122 üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58117 üzenetére
Ja, oké. Azt gondoltam, hogy ez baj neked.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #58115 üzenetére
Szerintem azok nem is kapnak már.
-
icemad
nagyúr
válasz
sanchomuzax #58074 üzenetére
5-6 Mbps szerintem elég kevés. Én még nem mértem meg, de biztosan több nekem. Kábelt használsz vagy wifit?
Nekem kábellel csatlakozik egy switchhez, a switch meg egy régebbi (de egész jó) Asus 65p routerhez. -
icemad
nagyúr
válasz
MasterMark #57995 üzenetére
Köszi. Akkor ImpersonatoR-nak ilyen irányban kell elindulni, hogy meglegyen a hiba. Átmenetileg fekete szigszalag is jó lehet.
-
icemad
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #57993 üzenetére
Ezt nem tudom. Nekem egy régi 3D-s LG plazma tv-n van, az nem csinál ilyet. (lehet nincs is benne ilyen funkció)
Egyébként úgy tudom, hogy még a one széria is csak pár éve kapta meg a cec támogatást. Előtte az infra adó/vevőt használta a tv be/kikapcsolásra. Lehet, hogy a 360 is infrás? Sajnos ezt nem tudom... Volt itt egy srác, aki keni vágja az xbox témát, talán x360elite néven van fent. Őt lenne érdemes megkeresni. -
icemad
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #57991 üzenetére
Vásárolni nem fogsz tudni. A többi elméletileg működik utána is. A multi lesz még kérdéses 360 játékoknál, de azokat szerintem már most sem sokan játsszák.
-
icemad
nagyúr
Ez a 47 játék örökre elveszik, miután leáll az Xbox 360 digitális boltja.
[link] -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57947 üzenetére
360 címeket most sem vitték túlzásba. Nem értem mit vacakolnak ennyit vele, így bezárás előtt. Adjanak minden BC címre 90%-ot és kész. Sok címet megvennék még, hogy meglegyen, de 100%-k, hogy soha nem játszanék vele.
-
icemad
nagyúr
válasz
Alcsi69 #57930 üzenetére
Mindenképpen legalább egy one s-t ajánlok én is. Ha felesben összedobtok egy gamepass ultimate előfizetésre, akkor jó sok játékot is kaptok, és tudtok online multizni is. És olyan játékok vannak benne, amik tuti tetszenének neki. Pl a két Ori, ami kb a 2d-s platformer játékok csúcsa, forza Horizon sorozat, ami a könnyedebb autóversenyt kedvelőknek teljesen jó, Gears és Halo a multihoz, stb.
360 mellett kb nem szól már semmi. (hacsak nem a Kinect és/vagy a kalózkodás, de az itt tiltott.)
-
icemad
nagyúr
válasz
Guitar14 #57892 üzenetére
Én is szétnézek. Biztos van olyan cím, ami érdekelne, de eddig kimaradt.A The Darkness 1-2 játékokat mindenkinek ajánlom, aki szereti a véresebb fps játékokat jó sztorival. Komolyabb és brutálisabb, mint egy Far Cry.
A másik kedvencem a Guardian Heroes. Ez egy hagyományosabb beat em up, vagyis addig nem jutunk tovább az adott pályaszakaszon, amíg minden ellenfél él. Annyiban másabb a többitől, hogy rpg elemek is vannak benne. Pályák végén a gyűjtött xp-ből lehet fejleszteni a választott karaktert. Ezen kívül a pályák végén többféle lehetőségünk van a történet befolyásolására is, ezért az újrajátszási faktor nagyon magas. Többféle befejezés is elérhető. Természetesen rengeteg kombó, speciális képesség és varázslat is elérhető a karakterekhez. Az első pálya után kapunk egy (érdekes) segítő társat is, akinek parancsokat adhatunk. Természetesen ketten is lehet játszani, két kontrollerrel.
Ezt a három címet szerintem érdemes behúzni, akcióban 1000 forint alatt szoktak lenni. Ráadásul BC miatt mindegyik játszható one és series gépeken is.
-
icemad
nagyúr
válasz
Warton #57888 üzenetére
Az, hogy ritka. Ezeket nem azért veszed, hogy játszhass vele. Inkább gyűjteménybe vagy egy emlék miatt. Vagy azért, mert később sokat fog érni. Nekem is van otthon olyan master system 2 játékom, ami már most 150 euró körül van. Meg van olyan képregényem, ami 200 euró körül mozog. Ezek most még nem nagy tételek, de 20-30 év múlva már sokkal többet fognak érni. Régebbi bontatlan Lego szettek árát nézted mostanában?
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57861 üzenetére
Az mennyi lehet kint? Nem gondolom, hogy sokkal drágább, mint pl egy német, vagy osztrák használt. Egyedül a szállítás dobja meg nagyon a dolgot.
Meg talán USA-ban 110voltos hálózat van. Nem tudom, hogy ez mennyire probléma. -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57857 üzenetére
Az ntsc-pal különbséget csak a tv-n lehet észrevenni, vagy van más eltérés is? Mert, ha csak ennyi, akkor boltolj vele valami full hd ntsc plazmát.
-
icemad
nagyúr
válasz
Guitar14 #57785 üzenetére
Számítógép monitorján jó lenne mert alatta van hely, egy asztalon van a tv-vel
És, ha a monitorhoz rakod a kormányt,de a tévére kötöd a konzolt és a tévét forgatod irányba? (az a baj, hogy így tényleg nehéz elképzelni.
Meg ugye a legideálisabb az lenne, ha a megjelenítő pont szemben lenne, szóval mégsem olyan jó a fenti megoldás. Nehéz ügy.Esetleg monitor csere, ami Hdmi-t és hangot is tud?
-
-
icemad
nagyúr
válasz
bazsimano #57744 üzenetére
Érdemes minden gyereknek külön profilt csinálni. Játékokból meg bármelyik Lego játék jó, Toy Story 3. Ezeket lehet ketten is játszani,ha van két kontroller.
Kinecthez meg sports, Kinectimals, just dance, stb kb kötelező.
Just Dance bármelyik részével a felnőttek is tök jól elvannak. -
icemad
nagyúr
válasz
bazsimano #57646 üzenetére
Kinect adventures, Kinect sports, just dance, Kinectimals.
Meg nálunk még szerették a star wars-ost is, de annak nem emlékszem a nevére. (Kinect star wars talán.)
Ezeken kívül még jó volt a Fruit Ninja, Disneyland adventures, Dance Central, The gunstringer, Kinect rush, Spongebob surf. -
icemad
nagyúr
válasz
Guitar14 #57641 üzenetére
Köszönjük a hasznos beszámolót. Lehet, hogy nálam is aktuális lesz, mert bár a 360-at nagyon ritkán használjuk, de valószínűleg egyre gyakrabban fogom, mert...
Tegnap boltoltam egy wireless kormány szettet 25 euróért. Sajnos a gyári tápja kuka, de volt itthon majdnem ugyanolyan, így tökéletesen működik. Annyi vele a gond, hogy a kábel kb 60cm, szóval majd valami normálisabb hosszabbítót kerítek hozzá. Egyébként ilyen: [link] Jó erős benne még a Force Feedback. Régi NFS részeket biztos kipróbálom vele, esetleg valamelyik Bornout részt. -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57623 üzenetére
Dehogynem... Így látszik majd, hogy milyen remek játékokat nem kapnak meg a 360 tulajok. Biztos irigykednek majd.
-
icemad
nagyúr
válasz
bazsimano #57572 üzenetére
A géphez van több kontroller? Mert, ha van négy, akkor Fifázni lehet négyen is, és akkor beszállsz te is. Nagyon jó móka.
De legalább három legyen, ha három gyerek van. Jól működő 360 kontrollert már piszok nehéz szerezni...
Meg, ha érdekel tudunk még írni gyerekjátékokat, amit többen is lehet játszani. Nálunk pl nagy kedvenc volt bármelyik Lego játék, vagy a Toy Story 3. -
icemad
nagyúr
Nálunk (Hollandiában) a Netflixen fent van, interaktív filmként. A történet bizonyos pontjain a tv távirányítójával tudsz választani, hogy merre haladjon tovább. Ha jól emlékszem, akkor 99%-ban ugyanaz, mint az xbox verzió. Nem tudom, hogy Magyarországon elérhető e, és van e hozzá magyar felirat. Megnézni sem tudom, mert automatikusan a holland oldal jön be.
-
icemad
nagyúr
Hsz-t nekem címezve írta. Egyébként sem értem, hogy nekem itt mi közöm van ahhoz, hogy valaki nem engedheti meg magának. Ez egy nyilvános fórum konzolos topikja. Vagy azért jön ide az ember, mert már van konzolja és információt oszt meg, vagy azért, mert venni akar és információt keres. Én sem sírom tele a Tesla topikot, hogy nekem nem telik rá, csak azért, mert unatkozom.
-
icemad
nagyúr
válasz
x360elite #57509 üzenetére
Én ezért vettem kb minden féle konzolt. Így nem maradok le semmiről. Jelenleg van itthon 2 db wii, 2 db 360 + az egyikhez Kinect, ps4 pro + VR szett, quest 2, Nintendo switch V2, meg egy alap asztali PC. Anyuméknál meg még ott van a Sega Master System 2, meg a jó öreg c64 is. Szerintem az a legrosszabb, ha az ember "csak egy oldalt választ" és ahhoz ragaszkodik. Ki kell próbálni minél több gépet, és az alapján választani, vagy megtartani mindet.
De mintha valamikor írtad is volna, hogy Ps konzolod is van... De lehet, hogy összekeverlek valakivel.
-
icemad
nagyúr
válasz
JohnnyWeiss #57480 üzenetére
Pedig lassan érdemes gondolkodni a váltáson. Persze ezt sem kell eladni, nekem is van itthon 2 360 is. A mostani series s akció igen jó volt, szerintem annyi pénzt bőven megért. Egyébként a legtöbb 360 és one játék fut series s-en is, kivéve persze a Kinect játékokat.
-
icemad
nagyúr
válasz
MasterMark #57438 üzenetére
Hú a jó öreg n64. Emlékszem mennyit toltuk a Shadow of the Empire játékot is. Talán végig is játszottam. Akkoriban nagyon jó grafikát tettek a játék alá. A kontroller is egész kellemes volt. Sajnos ma már ez nem jellemző a Nintendora.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57436 üzenetére
Arra igen. Kár, pedig azt nagyon szerettem.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #57434 üzenetére
Kerestem a régi Squadront, az nem is jött ki xboxra?
-
icemad
nagyúr
Ez az alapjáték, ebben csak macskafélék vannak. Videók alapján tipikus családi játék. Mondhatjuk úgy is, hogy egy komolyabb tamagotchi. Fiaim látták valamelyik videóban. Kb 8 éve megvolt nekünk, csak amikor eladtam a 360-at, akkor ment ez is vele. Én nem is próbáltam ki, ma már bánom. Itt 23 euró a medvés kiegészítővel, végülis más hülyeségre is költöttem már ennyit.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Kinectimals-t hogy érdemes megvenni? Mert láttam többféle verziót. A Kinectimals with bears az csak kiegészítő, ha digitálisan veszem meg? Vagy benne van az alapjáték is? Úgy láttam a lemezes verzió tartalmazza az alapjátékot is.
-
icemad
nagyúr
válasz
Levente1991 #57075 üzenetére
Én úgy tudom, hogy még a series x-ben sincs Bluetooth.
-
icemad
nagyúr
válasz
__Zs__ #56756 üzenetére
Kábellel van a routerhez kötve az xbox?
A gyerek fiókjánál a pontos születési dátum van megadva? Mert akkor PC-n, böngészőben kell csinálni egy felnőtt xbox live fiókot, ott hozzáadni a gyereket családtagnak (talán csak az email címet kell megadni) , és ott már lesznek olyan beállítások, hogy a gyerek játszhat online, telepíthet játékokat, stb...
Ezt kellene átnézni: [link]
(nem biztos, hogy ez a megoldás, de érdemes megpróbálni.) -
icemad
nagyúr
válasz
masterful87 #56685 üzenetére
Ha már a hdd dolgozik, akkor sem mozgatjuk, nemhogy DVD lemeznél. Egyáltalán minek mozgattad? Az még a jobbik eset, ha csak a lemez ment tönkre,de van rá esély, hogy az olvasó fejét is kinyírtad. Arra meg már nem is mondok semmit, hogy az első eset után mégegyszer megcsináltad a másik irányba. A tápkábel kirántása meg mire volt jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest