- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #57383 üzenetére
Ha a többi játék rendben működik (amit eddig ügyesen elhallgattál
), akkor a star wars a problémás. A kinect zoom, amire gondolsz a távolság problémáját megoldhatja, ha valóban ez a gond, akkor segíteni fog.
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #57381 üzenetére
Nincs! Ha valóban végig csináltad az ID-t és ezt a gép a végén egy "done" / "succesful", vagy bármi egyéb a teljesítést "leokézó" üzenettel jelezte is neked és ezek után nem jó, akkor vagy a játék, vagy a kinect nem működik megfelelően, vagyis hibás.
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #57379 üzenetére
Kinect ID setup-ot csináld végig a saját profiloddal bejelentkezve, utána jó lesz. A hangvezérlést felejtsd el, a régiót állítsd vissza MO-ra.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #56748 üzenetére
Nekem megvan. Felrakom és meglátjuk, sikerül-e összehozni. Ez coop campaign?
-
icemad
nagyúr
válasz
szupermacs #56640 üzenetére
Ha jól tudom, akkor pár Transformers játék is erre a sorsra jutott. Mobilos játékoknál elég sok ilyet tudok, konzoloknál ez még újdonság. De majd megszokjuk.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #56451 üzenetére
Nem, semmi hír ilyenről.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #56449 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. De nem játszható 360-on. Eddig minden GwG játék elérhető volt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szupermacs #56190 üzenetére
igen. Még magára a boxra is volt frissítés
-
bigdady
nagyúr
válasz
szupermacs #56180 üzenetére
Kideritem. Koszi
-
hhenry
őstag
válasz
szupermacs #56170 üzenetére
köszi!
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #56163 üzenetére
"Viszont a refundot accountonként csak egyszer lehet csináltatni." <--- Évente
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #56163 üzenetére
Ez sem feltétlen igaz, én többet refundoltam már, csak megfelelő indok kellett. Meg gondolom aki sokat vásárol, annak többet engednek.
-
haris
őstag
válasz
szupermacs #56143 üzenetére
Kinek adja el a nem működő deformált lemezt?Emberünk megveszi, otthon gépbe beteszi, és máris telefonál, hogy vissza pénzt, nem működik.
Oda vissza postázgathatják, azon meg csak a posta keres
Ez szopás. Kuka. -
d@vee
őstag
válasz
szupermacs #56088 üzenetére
Sajnos ugyanazt csinálja
Vennem kell kontrollert. Hátha találok aprón vagy jófogáson használtat 5k körül. -
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #56079 üzenetére
Te tudod.
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #56074 üzenetére
Pedig magától nem állítódik el semmi.
Nem akarom tetézni, de velem együtt az ismeretségi körben 37-ből 37 embernek hibátlanul megy minden.
Szerintem csinálj egy új profilt, adj hozzá egy bankkártyát, add meg a helyes címed és próbáld úgy, esélyes hogy minden hirtelen megjavul.
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #56071 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy helyesen megadott címmel és banki adatokkal soha nem volt gond, minden más meg sajnos "user fault". Ez van.
-
haris
őstag
válasz
szupermacs #56016 üzenetére
Meh.....
Ráadásul Sinemora már volt egyszer régen -
Bogyi007
veterán
válasz
szupermacs #56016 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
szupermacs #55886 üzenetére
Olyan nagyon nagy hely nem kell hozzá. Kinect beállítás az egész.
-
rtam
csendes tag
válasz
szupermacs #55456 üzenetére
Igen
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #55160 üzenetére
Eléggé kalandjáték. Nem tudom, mennyire ismered, de kb. olyan mint a Black Mirror, hogy adott helyen (ahol nem kötött a szituáció) szabadon mászkálhatsz, de a történet folytatódásához, beszélgetni kell és használnod kell egy térképet, amin kiválasztod, hogy a lehetőségek közül a város melyik részére akarsz eljutni. Ráböksz, majd tölt egy kicsit és megjelenik a következő helyszín.
-
MasterMark
titán
válasz
szupermacs #55101 üzenetére
Benne van:
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Portal
Team Fortress 2De egyébként átkattintasz az áttekintés oldalra, és ott is írja.
Hol van más a leírásban? Ja és a borítón is rajta van az összes.
-
diablo1984
veterán
válasz
szupermacs #55101 üzenetére
The orange box, benne van a Half Life 2: Episode Two, Portal, Team Fortress 2. Nekem megvan, a tokról írom az infót, már jó ideje nem is volt gépben a dvd!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #55088 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #55006 üzenetére
Nem tudom épp ezért kérdeztem. Csak volt egy játéknál ahol az írta hogy telepíthető. De mivel nincs másodlagos eszközöm így le sem szedtem.
#Más:
Frissült a rendszer:OS version: 2.0.17544.0
DASHBOARD: 2.0.17544.0Release date
8/21/2019
Minor bug fixes and improvements
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #54972 üzenetére
Csak az első jó. A 2-3 vacak
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #54967 üzenetére
hát, ööö izé... még az egyet sem kezdtem el. Diablo 3-aztam párszor, de ennyi.
Én Sacred-et toltam
-
Throme
veterán
válasz
szupermacs #54967 üzenetére
Nekem pont a diablo 2 nem tetszik. Hülyét kaptam, mikor a karakter elhalálozott, és minden cucca ott maradt a hullájánál, majd egy csóri "pucér" karakterrel újraéledve vissza kellett volna küzdenem magam oda, ahol legyaktak. ...
A dio 1 (+ hellfire) és a 3 viszont nagyon bejöttek.
A Torchlight-ot is megvettem PC-re, mind a kettőt.
Szerintem nagyon jók lettek. Igazi dio klónok, a jobbik fajtából.szvsz
(#54962) l.skywalker
ja, és szerintem ez teljesen jó felhozatal, független attól, hogy az említett játékot már PC-n vévigjátszottam, nem is 1x, a Gears is megvan és kijátszottam, a motrosport 7 megvan , de még nem volt időm rá .
Szerintem felfogás kérdése, ki miért veszi a goldot. Nekem az ingyen játék csak ráadás. Ezek most pont használható játékok.
...de átnézek a one topikba, milyen ez a fekália -
diablo1984
veterán
válasz
szupermacs #54940 üzenetére
akkuja válogatja, a régit még ki lehetett belőle ütni, ezt meg felszántotta.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #54940 üzenetére
ne nyúzd meg, tényleg csak egy másik elemtartó kell neki. Amit feljebb linkeltem, azt rendeltem kínából és azzal simán ment. Itthon is lehet amúgy kapni - kicsit dárább - de legalább hamarabb megvan.
-
diablo1984
veterán
válasz
szupermacs #54938 üzenetére
Nekem az operáció megnyúzta az akkut a fóliájától. Épp annyival vastagabb az akku, hogy beleszorul, szemben az elemmel.
-
icemad
nagyúr
válasz
szupermacs #54845 üzenetére
Szerintem már minden esetben megéri kukázni a 360-at. 60-100 euró között vannak használt one-ok. Kár ezzel kínlódni.
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #54845 üzenetére
Minden azon múlik, hogy mennyibe kerül és mi a másodlagos hibakód. Ha a herélés miatti tápfesz. emelkedés okozta a problémát, akkor elég újragolyózni a videó chip-et és annyi. Az max. 10.000.-ből megvan szervizben, garanciával, és tudod, hogy a te megbízható, minden más tekintetben jó géped van továbbra is. Ez jobb, mint venni egy lutri gépet valakitől, akit nem ismersz, illetve azt sem tudhatod, hogy (ha boltban veszed) az üzlet ahol veszed hányszor javította azt a gépet és milyen hibákkal.
Ha videó chip hiba és maga az alkatrész ment tönkre, akkor talán már érdemes másik gépet venni, de ez a ritkább eset, és még ebben az esetben is inkább a bevált gép javítását választanám ahelyett, hogy kísérletezek egy másikkal, lehet pont ugyanilyen hiba javítása után akarnak megszabadulni tőle.
Amire te gondolsz, az még a régi időkben volt, mikor egy újragolyózás még 30.000.-be került és 65.000-ért új gépet kaptál 2év microsoft garanciával, így megérte másikat venni, de mostanság a legújabb 360 is minimum 5. éves.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #54803 üzenetére
Neem. Isten ments, FIFA. Ez a játék volt az egyik amit a tesóimmal sokat nyúztunk, inkább érzelmi oka van, hogy megvettem
-
diablo1984
veterán
válasz
szupermacs #54760 üzenetére
hát nem egy nagy címek, mondhatni eléggé gyengusz hónap lesz a május....
-
Siffredi
senior tag
válasz
szupermacs #54628 üzenetére
Felőlem le, engem nem zavar
-
MasterMark
titán
válasz
szupermacs #54614 üzenetére
Játékok belül is azon van?
-
MasterMark
titán
válasz
szupermacs #54612 üzenetére
Ha sztereod van, arra is van allitva?
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #54584 üzenetére
Mivel nincs benne meghajtó, így lehetett volna kicsit játszani a design-al. Semmi motiváció nincs, hogy azt vegyem az olvasóssal szemben.
-
haris
őstag
válasz
szupermacs #54468 üzenetére
HM ... Ízlések és pofonok. Nálunk menő bármelyik Army of two, de a devil's talán a legjobb.
Osztott képernyőn tolják a srácok. És is megpróbáltam, csak tok béna vagyok. Nem tudok kontrollerrel lőni. Ez van. Mindenki mondta hogy majd megszokom, de nem.
Szóval nekem is tetszene de nem tudok játszani vele.Szerk:
Elolvastam a pc guru tesztet, tényleg jól lehúzzák. Nem tudom, nekünk tetszett (tetszik)
Mondjuk a legnagyobb gondjuk vele az ára, ami lehet akkor igaz volt, de ilyen akcióban, ennyiért szerintem ez egy baromi jó játék.
A másik amit hiányol hogy kevesebbet kell taktikázni. Hát nálunk ez nem baj. Én egy Serious Sam-et imádtam PC-n, ott sem kellett agyalni
Na jó, tudom nem lehet összehasonlítani a kettőt, de szerintem vedd meg.
Illetve régebben volt demoja -
icemad
nagyúr
válasz
szupermacs #54440 üzenetére
Onehoz minek?
-
MasterMark
titán
válasz
szupermacs #54440 üzenetére
USB - SATA átalakítóval lehet próbálkozni, de a más firmware miatt nem biztos a siker, de elméletileg nincs akadálya, hogy működjön.
-
sugarforce
addikt
válasz
szupermacs #54398 üzenetére
En kiegek teljesen ezektol az appoktol...
-
Zeki
nagyúr
válasz
szupermacs #54386 üzenetére
Droidon megvettem már rég a Minecraftot, meg egy halom kiegészítőt hozzá.
Ami itt a plusz lett, hogy a 700 Minecoins ami az xboxos 1000Ft-os Minecraft pakkhoz járt, az megjelent a droidos felületen is.
Majd Karácsonykor lesz One , aztán nyomhatják. Nem tudom 3 fele osztódik-e a képernyője, ha 3 kontrollerrel játszanak. -
icemad
nagyúr
válasz
szupermacs #54386 üzenetére
Dehogy kapta. A játék külön van platformonként. A játékban vásárolható dolgok és a gold meg profilhoz tartozik. 2 külön dolog.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szupermacs #54365 üzenetére
Van amúgy olyan link valahol, ahol ezt a minecoinst lehet akciósan megvenni?
Nagyon fura nekem, hogy xboxra vettem, de a droidos játékban is megjelent az ajándék 700 coins. -
haris
őstag
válasz
szupermacs #54372 üzenetére
Lehet rosszul írtam, és az alapjátéknál picit drágábban volt sok minden..
GTA V Premium online edition + White shark
-ot vettem, a sima helyett, mert ez tartalmazza az GTA V alapjátékot + THE CRIMINAL ENTERPRISE STARTER PACK-ot + GREAT WHITE SHARK CARD-ot
Ez volt együtt 5647 HUF
Az alap játék emlékeim szerint 6-700FT-al vot olcsobb. (5000?)
Aért nem linkeltem, mert azt hittem ez mindenkinek tiszta, csak nekem nem.
Mert a leírásban nem szerepel, hogy pontosan mit tartalmaz, csak szövegesen van leírva, órákig lapozgattam a marketplace-t, mi mennyi, mennyit spórolok, mi mit ad stbSzerk,
ja ez itt nagyon OFF -
icemad
nagyúr
válasz
szupermacs #54372 üzenetére
Én úgy láttam, hogy drágább volt az extra, de csak pár száz forinttal. És az csak online pénzt ad, azt meg lehet farmolni. Egyszer beléptem, és valaki dobott nekem 1 milliót...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Meg is vettem, köszönöm!
Majd ha következő Karácsonyra lesz Xbox One, akkor Minecraft már biztosan lesz rá. -
haris
őstag
válasz
szupermacs #54369 üzenetére
Hmmmm.....
Valóban. Most rákerestem csak mert.... És igen. Nagyon hátul adta ki. Még a Minecraft Kezdőcsomag for Win10 is előbb van, és annak az ára 9999HUF
Ma már nem is értem hogy találtam meg, de az rémlik, hogy órákig kerestem a neten, hogy ez jó lesz-e nekem, annyira szürreálisan olcsó a többihez képest. Meg a 360 után annyira más a marketplace is. Minden játéknak kismillió verziója van, van ilyan csomag olyan bővítmény, ilyen update stb. Majd biztos átlátom, de ma még fura.
Még a GTAV volt ilyen, hogy cristmas sale ban volt olyan pack csomó extrával, ami olcsóbb volt mint a sima játék maga. Ott is agyaltam mire meg mertem venni. Ja és ez a pack tartalmazott egy csomó extrát, ami akkor ott volt alatta, hogy tartalmazza, meg hogy kompatibilis vele. Azt sem tudtam ki kivel van.
Persze miután megvettem, már látom hogy mi volt benne, mert azok is "Már megvásárolta ezt" státuszra váltottak utána, de ott akkor ez kicsit (nagyon) kuszának tűnt. -
haris
őstag
válasz
Én is ezt néztem karácsonykor, meg is vettem.
Csak azt nem értettem, hogy minek van a "sima" verzió, ha ez 1000-ért ugyanaz extrákkal.
Azt ki veszi meg? -
Ano
senior tag
válasz
szupermacs #54354 üzenetére
Köszi! Majd meglesem ezt a lehetőséget is!
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #54351 üzenetére
Igen.
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #54348 üzenetére
Az általad elmondottak alapján vissza kellene küldened azt a konzolt a microsoft-nak, mert sanszos, hogy hibás. Nálunk van itthon sima one és X is. Az X klasszisokkal gyorsabb a menüben, a store-ban és a játékok betöltésénél is. Lehet, hogy rossz a vinyó, vagy memóriahibás a gép.
-
MasterMark
titán
válasz
szupermacs #54348 üzenetére
Reseteld le és/vagy neked is szar a vinyó benne.
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #54340 üzenetére
Nálad akkor a net-el van valami gond. Nekem eddig 2-szer döglött le a store one-on, de akkor lehalt az egész live is.
-
sugarforce
addikt
válasz
szupermacs #54340 üzenetére
En egyiket sem tapasztalom.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szupermacs #54342 üzenetére
Köszi, megpróbálok Kecskemét közelében keresni, mert már elég drága a posta mindenfele.
-
Geresics
addikt
válasz
szupermacs #54335 üzenetére
Jájj, ez komoly?
-
Zeki
nagyúr
válasz
szupermacs #54318 üzenetére
Köszi! Kényelmesebb lett volna ha a letölthető Fifa15 is full magyar. A lemez csere a gyerekeimnél necces.
De ha az a jó, akkor az kell. -
r.levente75
addikt
válasz
szupermacs #54299 üzenetére
Fifa 13 lemezesben nincs magyar...
-
Zeki
nagyúr
válasz
szupermacs #54299 üzenetére
Köszi, akkor fifa12-t kell vadásznom.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szupermacs #54292 üzenetére
Na de azok a Fifák magyar kommentárosak is? Vagy csak a felirat? A 15 demója csak feliratban magyar.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szupermacs #54260 üzenetére
Öööö mi?
-
Geresics
addikt
válasz
szupermacs #54065 üzenetére
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #54041 üzenetére
A 70% csak egy példa volt. A lényeg, hogy ahol megakad és újrakezdi nulláról, azelőtt szakítsd meg a letöltést. Ez ugye azt jelenti, hogy minimum egyszer kötelező megszívni, hiszen amíg nem látod, hogy hol áll le a letöltés, addig azt sem tudod, neked hol kell majd megállítani.
-
balintka
addikt
válasz
szupermacs #54037 üzenetére
Nekem most a Mafia 2 csinálja ezt. Elmegy a vége felé, aztán 0 %-ról újrakezdi. Dettó mint nálad.
-
balintka
addikt
válasz
szupermacs #54017 üzenetére
Elindult a letöltés nálam, megy.
-
balintka
addikt
válasz
szupermacs #54017 üzenetére
Letöltésre vár, holnap berakom a sorba, írok h mi a helyzet.
-
r.levente75
addikt
válasz
szupermacs #54005 üzenetére
10k-ért vettem én is kb 2.5 éve, most se adnék többet érte. Na nem azért mert megbántam, sőt kíváló időtöltés.
-
x360elite
őstag
válasz
szupermacs #53802 üzenetére
Nálam is volt ilyen, csak a gears of war-al. Általában nem a felhasználó oldalán van a gond. Maximum 1-2 nap és rendbe hozzák.
-
haris
őstag
válasz
szupermacs #53496 üzenetére
Jaja.... 749-ért volt akciós múltkor. (Megnéztem a profilnomnál
)
De mit számít. Szerintem megérte -
haris
őstag
válasz
szupermacs #53493 üzenetére
Ez így van az utóbbi időben nálam is.
Csak az vigasztal, hogy akkor vettem őket amikor fillérekért adták.
Ezt a lego sw3-at talán ha 999-ért vesztegették, és mi már játszunk vele egy ideje. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #53493 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ez a Lego SW játék nincs benne a TCS-ben?
-
Bogyi007
veterán
válasz
szupermacs #53388 üzenetére
Én is BC-be az első Most Wantedot várom. Jó a felújított változat is de az első volt az amibe rengeteg órát belefektettem. Megkockáztatom hogy az volt a legjobb NFS az Undergroundok mellett az elmúlt bő 10 évben...
Talán még a Hot Pursuit 2 volt az ami valamennyire mérhető hozzá... -
Geresics
addikt
válasz
szupermacs #53392 üzenetére
Nem-nem! Az UG2 grafikája hatalmas előrelépés volt (PC-n legalábbis), viszont az élmény az 1-ben jobb volt szinte mindenki szerint!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
NFS csak Underground 1 és 2!!
Na jó esetleg jöhetne BC-be a Hot Pursuit 2, de ennyi.
-
stillmatic
aktív tag
válasz
Én nem régóta xboxozom, de az elmúlt 2 évben nem emlékszem leértékelt NFS játékra. Ingyenesre főleg nem.
-
stillmatic
aktív tag
válasz
szupermacs #53383 üzenetére
Úgy átlag három havonta goldos heti akcióban is odadobják digitális formában, én így zsákoltam be 9900 HUF helyett 4000 forintért.
Más kérdés hogy nem ér még annyit sem. A free roam elég uncsi egy idő múlva, a versenyek már az elejétől. Egyedül a pajtaleletes cuccok érnek valamit. Nagy csalódás volt. -
x360elite
őstag
válasz
Amúgy ezt nem értem. A horizon oltári jóra sikerült és használtban utánad dobják 2500-ért. A horizon 2 meg egy kalap híg fos lett és mégis 7-9000 még használtan is (már ha egyáltalán lehet kapni). Érdekes...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Egyetértek. A Forza Horizon első része köröket ver a másodikra. Ráadásul magyar feliratos.
-
eladogeppc
veterán
válasz
szupermacs #53110 üzenetére
Hát igen. 360-on láttam olyan megoldást, hogy több 100 játék van telepítve, plusz ott vannak az emulátorok, amik érdekelnek.
Akkor nem kell félni a 360-tól ? -
Throme
veterán
válasz
szupermacs #53110 üzenetére
Korosztály függő is szerintem. Régi motorosok sokkal gyengébb grafikájú játékokkal is átjátszottak éjszakákat 😃.
Hosszútávon a játékélményt nem a grafika adja elsősorban. Ha valami szép, de szar, akkor max tech demónak jó, és kb 2 órára leköti az embert, 1x.
-
szemy94
senior tag
válasz
szupermacs #53092 üzenetére
Nah arról fogalmam sincs :/
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #53080 üzenetére
így több, mint 2 év után eszükbe jutott pár bug
De szerintem a GDPR miatt lesz ez is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #53077 üzenetére
-
r.levente75
addikt
válasz
szupermacs #53077 üzenetére
Igen jött.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #53048 üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs #53041 üzenetére
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy One-on valami förtelmes grafikája van. Lehet X360-on ugyanilyen, és akkor az meg szépnek számít.
-
Geresics
addikt
válasz
szupermacs #53028 üzenetére
Neem, alapból a leggyengébbre raktam, de így is szétszedtek...
Majd megpróbálom talán haverommal közösen, mert akkor ő fel tud éleszteni, csak épp féltem a kontrollereket! -
Geresics
addikt
válasz
szupermacs #53024 üzenetére
Köszi!
Eredetileg azért vettem a GoW sorozat minden részét meg, hogy egy haverommal alkalmanként pár sör kíséretében szépen lassan (pl. egy év alatt) lenyomjuk az egészet. De ezzel az irányítással kb. neki sem fogunk tudni állni. Én egyedül megpróbáltam, és már a tréning pálya utána az első csatajelenetnél elvérzek. Kb. 10x futottam neki, de tök béna vagyok a joyjal.
Eddig lenyomtam a Tomb Raidert, meg a Forza Horizon-ban is egész jól állok már, ill. szépen lassan haladok a L.A. Noire-vel is. Az autósban kb. 10 perc volt megszokni az irányítást, a TR-ben és a másikban meg van aim-segítség, ami tökre tetszik is, ekkor kaptam kedvet egyáltalán a GoW-hoz, mert azt hittem, ez mindenhol bekapcsolható...
Létezik valami cheat, vagy aimbot, vagy bármi, ami segít? Mert ha így marad, akkor ezek a lemezek nem fognak sokat kopni -
Throme
veterán
válasz
szupermacs #53024 üzenetére
Az az!
A 3-ban már keresztezve van a fényjárók/nemtudom már milyenekkel, és ki lehet csinálni más fegyverrel is. Nem multizok, nekem az 1-ben sok volt a 3 db belőle. Ok az uccsót könnyebben túl lehet élni. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #53017 üzenetére
Egy igazán kedvenc rally szimulátorom volt: Collin McRae Rally
-
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs #53012 üzenetére
Most volt kb egy hónapja akciós One-ra, én meg is vettem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szupermacs #53010 üzenetére
Bakker de jó áron van a WRC 5! Ha nem a kertbe ölnénk minden pénzt, meg is venném.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szupermacs #53008 üzenetére
Mármint mivel?
-
negyven2
veterán
válasz
szupermacs #52978 üzenetére
Sajnos nem a meredek van a gond. A Classic Xbox mentést sehogy se lehet átvinni One-ra...
-
negyven2
veterán
válasz
szupermacs #52976 üzenetére
Offline alatt úgy értem, hogy amikor 360-on Classic Box játék fut, akkor semmilyen 360-as Live szolgáltatás (így a felhő mentés se) nem működik. Valószínűleg a rendszer ezért nem is engedi átakni.
Viszont nekem One-on engedi a felhő mentést Classic játékoknál is. De délután lehet, hogy visszakérem a 360-amat és akkor megnézem ezt.
-
negyven2
veterán
válasz
szupermacs #52971 üzenetére
Oké. Figyelmetlen vagyok.
Szóval, a Classic Xbox játékok 360-on Offline-ban futnak. Így alapból ott nem lehet a felhőbe menteni őket. Az már más kérdés, hogy magát a játékmentést miért nem engedi, de valószínűleg közé van hozzá a Offline modhoz. Vagy csak szimplán egy MS felé "erre akkor még nem gondoltunk".
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest