- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Medocsabi #43598 üzenetére
Tudom, h az E modell. Amit látok elérhetőként, az a Forza Horizon 2 csomag, illetve Plants vs Zombies-os. Ezek közül melyik jött ki később?
Ha a gépem eladom, milyen lépéseket, hogyan kell tennem, h a gépet "szűzen" adhassam át az új tulajnak? A játékmentéseket ki lehet menteni pendrive-ra?
-
StLui
veterán
válasz
Medocsabi #43471 üzenetére
Csak a te profilodat töröld, én is így adtam el a gépet, sőt végül a másik profilt, a fiamét is, töröltük. Az új tulaj pedig csinált magának újat, de a játékokkal tud játszani. Ha letörölné őket akkor viszont nem tudná újra letölteni. Amit lehetett az online megvett 360-as játékokból azokat azóta telepítettem One-ra is, és így sincs gond
-
szabacsik
őstag
válasz
Medocsabi #43395 üzenetére
Jó az elgondolás, de van pár játék ami nem fog elindulni a 2. Boxon a másik profiljával. Nem tudom mitől van de ez van mi is így jártunk. A játékaim 80%-a játszható az ő profiljával is de a többi nem indul egyszerüen. (mondjuk ilyenkor úgy szoktuk hogy az ő gépen az én profilommal játszik én meg az én gépemen az ő profiljával) ((eredetileg mindkét profil az én gépemen volt aztán vett saját boxot és mindkettő profilt transfereltük hozzá))
-
MasterMark
titán
válasz
A te profiloddal mindenhol tudsz játszani.
Viszont van egy olyan, hogy géphez tartozó licensz. Ez egyszerre csak egy gépen lehet, és azon a gépen minden rajta lévő profil fog tudni játszani a játékaiddal.
szerk.: Egyszerre csak egy gépen lehet a géphez tartozó licensz. Vagyis ha átrakod máséra a saját gépedről, akkor a saját gépeden már csak a te profiloddal fogsz tudni játszani.
-
Medocsabi
addikt
válasz
A reggeli kv szürcsölgetèse közben megtaláltam a választ
azt tudtam h van rendszer licence,dehogy helyi licence is azt már nem.ha a tesom boxan megcsinalom ugye a licence transzfert,akkor azért az én boxomon ugyanúgy a párom és én is tudok majd játszani?nem akarok kicseszni magammal csak mert jó fej akarok lenni tesommal..
ill.attól még az én boxom marad mint "elsődleges" box?
-
majnz
tag
válasz
Medocsabi #42731 üzenetére
Amelyik gépen megvásároltál egy játékot, azzal azon a gépen minden profil alatt lehet játszani, a megvásárolt játék a géphez kapcsolja a licenset. Viszont, ha a hdd-t elviszed egy ismerőshöz, akkor már csak úgy tudtok játszani az általad megvásárolt játékkal ha belépsz a livera a profiloddal.
Licensz transzfert még nem csináltam, ez engem is érdekelne, ha átviszem a licenszt egy másik gépre akkor ami eddig ment nálam játék offline vagy az összes profil alatt azokkal mi fog történni? Nálam csak online fognak elindulni az én profilom alatt? És az új gépre átvíve offline minden profil alatt? Esetleg mindkettőn offline?
-
válasz
Medocsabi #42588 üzenetére
Felmásolta mert mondtad neki. De ezek szerint csak tárolni tudja ott az adatot, használni nem.
Am nem az van hogy konkrétan ehhez a játékhoz szükséges hdd? Korábbiakból nekem az jött le. Na meg abból hogy itt mistanába volt szó róla hogy emberkék vígan játszanak pendrive-ról.
Am megértelek hogy kivagy. Megveszed hogy dejólesz, és mégsem jó.
Tudom hogy nem olcsó de én nem baszakodnék ilyen félmegoldásokkal hogy pendrive. Inkább valahogy összekaparnék egy box hdd-re. -
MasterMark
titán
válasz
Medocsabi #42582 üzenetére
Hát ez aztán nagyon bonyolult rejtély...
Oda van írva középre, hogy "a játék csak belső merevlemezre engedi telepíteni a telepítendő tartalmat".
Tisztázva: a lemezt felmásolni felesleges teljesen (az a 8 GB). Elég lenne ezt a 2 GB-ot, felrakni de ahhoz meg belső vinyót akar.
Ergo: Ehhez a játékhoz belső HDD kell. Nem véletlenül ajánlunk mindig belős HDD-s box-ot.
Azt próbáld meg, ha van külső vinyód, akkor azt rádugni USB-n.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Medocsabi #42580 üzenetére
Elvileg letöltését kész.ramegyek h play.erre kéri megint h válasszam ki a storaget. Ekkkor elvileg már csak 8gb szabad hely van rajta.
Bocs,de telorol igen.....jogos,ez a játék kér hdd-t,de már tiszta ideg vagyok h nem tudom megoldani,és senki nincs akitől segítséget kerhetnek....persze irhatok a suppportnak ha perfektul megy az angol.De nem megy...
És a lényeg ha megint ramegyek a maradék 8gb-ra akkor:
És kezdődik minden elölről....
[ Módosította: radi8tor ]
-
MasterMark
titán
válasz
Medocsabi #42576 üzenetére
Ne spamold légyszi a topikot. Ezt mind lehet egy hsz-be is, és elég csak link.
Az a telepítés ami itt van, az felmásolja a lemezt. De ezt nem kötelező, anélkül is megy a legtöbb játék!
Ha játékon belül külön telepítést kér, az már a játék dolga, hogy ő mit hova enged. Arról kellene kép, hogy a játék belül mit akar.
szerk.: Most ennyire write-only-ban megy csak?
-
haris
őstag
válasz
Medocsabi #42495 üzenetére
Nem akartam kettőt.
Viszont az érdekelne, Ők honnan tudnák, hogy én vagyok az több profillal.
1, a tesóm nevével és címével (nem együtt lakunk) a notebookon wifivel
2, a feleségem nevével (más a lakcíme papíron) a mobiljáról mobilnetel
3, az én nevemmel, címemmel az én mobilomról mobilnettel
4, anyósom nevével és címével tablettel wifirőlSzerintem ha és egyáltalán, a két wifis készüléket tudták volna kiszűrni IP cím alapján.
Az meg hogy egy kattintással kétszer rögzült az e-digi szerverén a rendelésem, nem az én bűnöm.
Írták ugyan a visszaigazoló e-mailekben, hogy a profilba belépve tudom módosítani a rendelést, de nem mertem piszkálni, mert arra gonoltam, hogy ha az egyiket visszamondom abban a hitben, hogy a másikat megkapom, aztán végül mégsem kapom meg mert Ők törlik a másikat látva, hogy 2 van a nevemen, akkor 2 szék között a pad alá....De mindegy, végül is nekem csak 1 db kellett, ami megvan.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Medocsabi #42197 üzenetére
és (#42198) Vasy09: Jaja, 7-re vártam az akciót. Beléptem, még volt kb 5-10 percig de nem tudtam rendelni, mert a megtelt szöveget dobta állandóan. De az a durva, hogy bármit akarok rendelni még most is ezt dobja... Öcséméknek nem lett volna rossz, többet már nem igazán akarok kiadni, szóval mindegy.
Amúgy a 4 gigás csak annyi hátrányt szenved a nagyobbakkal szemben, hogy nem tudod rá felrakni a játékokat? Akkor annyira nem gáz. Mentéseket gondolom lehet menteni oda.
-
MasterMark
titán
válasz
Medocsabi #40459 üzenetére
Tudja a 3D-t, Crysis 1-et próbáltam, viszonylag jól nézett ki.
3D-ben nem győzöm elégszer ajánlani a Sine Mora-t.
De 100-ból nem tudom milyen 3D-set akarnál. Inkább legyen jó képe 2D-ben, sokkal többet ér.
A 3D is csak három napig tartó csoda, hidd el.
Szerk.: Ja hogy máshol akarod próbálni, az más.
-
desolator
senior tag
-
MasterMark
titán
válasz
Medocsabi #40451 üzenetére
Csak a 360 miatt nem éri meg váltani, de ha lesz Xbox One, akkor már bőven. Meg egyébként bármi másra is jobb.
360-on 720p körül vagy alatt fut a legtöbb játék. Azért van pár 1080p-s is. Viszont a 360-nak saját skálázója van, viszonylag jó minőségben.
LCD-ből valami magasabb kat. Sony-t nézz szerintem, fontos az alacsony input lag.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Medocsabi #39629 üzenetére
A gold tagság nem eszközhöz hanem accounthoz van hozzárendelve, tehát igen simán át tudod vinni, csak be kell lépned a saját profiloddal one-on. Ha jól tudom kártya adatok sincsenek gépen mente az is profilhoz van fűzve, szóval ha törlöd a 360-ról a profilodat elvileg nem maradhat rajta semmi ilyen infó. Bár utóbbiban nem vagyok 100%-ig biztos, uh majd valaki azért erősítse meg (vagy rosszabb esetben cáfolja).
-
vg
addikt
válasz
Medocsabi #39513 üzenetére
X360 alatt? Ennyire élvezetes...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Medocsabi #39491 üzenetére
1. Nem kell semmit telepíteni.
2. Bedugod, működik.
3. Megformázod a box-al, használod.
3+1: Meg lehet osztani a merevlemezt, hogy adott részét használd a box-al, a másik részét mondjuk pc-n, vagy más gépen.FAT32-t jelent a box-nál. DE, ha az egész vinyót box-al formázod meg, akkor más gépen nem fogod tudni használni.
Van korlát, ha jól emlékszem 2*2TB a max.
-
negyven2
veterán
válasz
Medocsabi #38533 üzenetére
A 4K-t így úgy kell értei, hogy az újabb kiadásban már hardveresen lesz támogatva a 4K-s lejátszás. De nem játékoknál hanem filmeknél.
"S mit takar valójában a hardveres módosítás? Az első és legfontosabb, hogy olyan chipet kapnak a masinák, amely dekódolja a HEVC 4K UHD streaming formátumot, amit a Netflix és az Amazon is használ. A chipset kezelné a HDCP 2.2 másolásvédelmi szabványt, amely számos 4K-s videó lejátszásához szükséges. Ésszerű lenne a meglévő 1.4-es szabványú HDMI portok (amelyek csak 30 fps-sel továbbítják a 4K-s videókat) lecserélése is a 2.0-s változatra, amely már 60 képkocka/másodperc sebességű 4K-s videojelet küld a TV-kre."
-
-
MeSKA
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest