- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
vasi89 #50029 üzenetére
Ezen nem kell csodálkozni. Az online rendelésemre nekem is azt mondták, hogy nem tudják teljesíteni. Erre felhívtam egy 576 boltot és mondtam, hogy kéne egy 360. Ezután elkérték a címem és jött is a gép.
A probléma az, hogy a rendelések a központba mennek és az továbbítja a rendszerükben aktív készletet jelző boltnak. Viszont akkora a kereslet az ilyen akcióknál, hogy szinte lehetetlen fenntartani az online készlet aktualitását. Pl.: az 576 mammut-ban 4db 250Gb-os Slim gépet jelzett a készlet. Erre pont ők voltak, akik üzentek nekem, hogy elfogyott és nem tudják teljesíteni a rendelést. A győri üzletük meg (ahol elvileg nincs) telefonos rendelésemre azonnal küldte...
-
x360elite
őstag
válasz
vasi89 #49951 üzenetére
Kb egy órája kaptam sms-t a DHL-től, hogy az 576 csomagot adott fel nekem és várhatóan holnapi napon szállítják. Először én is online rendeltem meg, de szinte azonnal dobták vissza a rendelést "készlethiány" miatt. Ezért fogtam magam és felhívtam egy 576 üzletet. Megkérdeztem, hogy melyik üzletben van még akciós 360 gép. Megkaptam a választ és felhívtam az adott boltot. Telefonon megrendeltem tőlük és már jön is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest